Revizuire: supliment comun pentru câini

Majoritatea oamenilor au auzit de glucozamină și suplimente de condroitină. Acestea sunt cele două cele mai frecvente suplimente luate pentru șold și sănătate comună. În timp ce acestea pot fi eficiente și în animale de companie, Supliment comun flexnet este formulată în mod specific pentru a stimula șoldul și sănătatea comună la câini și pisici.

Toți câinii au nevoi individuale de sănătate, dar unul pe care toți le împărtășesc este nevoia de sprijin comun. Unii câini sunt predispuși genetic pentru a avea probleme cu sănătatea comună la o vârstă mai devreme, în timp ce alții nu pot avea probleme vizibile cu articulațiile lor până când nu se află în anii lor seniori.

Supliment comun flexnetUn lucru pe care trebuie să-l amintiți este că trebuie să vorbiți întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a începe câinele pe a Supliment Regiment. Câinele dvs. nu poate avea nevoie de suplimentul pe care doriți să-l dați sau ar putea fi o stare de sănătate care să facă simptomele despre care vă preocupați.

Durerea articulară și lamele sunt simptome de numeroase boli, cum ar fi boala Lyme. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. are nevoie de suplimente alimentare înainte de a le da. Prea mult dintr-un lucru bun poate fi în detrimentul sănătății câinelui tău. Dacă Fido primește deja suficienți substanțe nutritive din dieta lui, nu vrei să-i dai mai mult mai mult.

VET dvs. poate spune dacă câinele dvs. are nevoie de suplimente la dieta sa. Va trebui să furnizați detalii despre alimentele pe care le hrăniți, inclusiv marca și lista ingredientelor, dacă este posibil. Dacă hrăniți o dietă de casă, va trebui să explicați rețetele pe care le pregătiți pentru el.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

Flexpet Comună Supliment Review

Supliment comun flexnet

Suplimentul comun de flexnet este unic. Asta ma făcut să vreau să o revizuiesc în primul rând. Nu este suplimentația tipică glucozamină și condroitină.

Ingredientul care stabilește acest produs în afară de suplimente similare este CM8, sau cetil miristolate. Este un ingredient natural care funcționează pentru a lubrifia și reduce umflarea articulațiilor. S-a dovedit a reduce simptomele de artrită la om și la animale.

În partea de sus a ingredientului său secret, suplimentul comun cu flexnet conține, de asemenea, o combinație de enzime care au fost testate și dovedite pentru a ajuta corpul dvs. de companie digest și păstrează ingredientele conținute în supliment.

Întotdeauna caut suplimente care sunt 100% din toate naturale, iar acesta este. Am verificat cu medicul veterinar înainte de a ne întoarce câinii Flexpet. Ei au luat un supliment zilnic de articulație și am vrut să mă asigur că acest lucru ar fi echivalent.

După ce am dat bine din veterinarul nostru, am schimbat toți trei câini la acest supliment. Avem un amestec de beagle de 1 an, 1.Labrador de ciocolată de 5 ani și un boxer de 6 ani. Beagle și Labrador iubesc atât aceste comprimate; le mănâncă ca niște tratamente.

Boxerul nostru este extrem de pretențios despre ceea ce mănâncă. De fapt, aș spune că este cel mai pretențios câine pe care l-am avut vreodată. Nu am fost surprins că nu ar mânca suplimente comune flexibile. M-am luptat să o iau să-i iau, dar acum tocmai le îmbrățișez în untul de arahide și le mănâncă chiar în sus.

Revizuire similară: Doggone cele mai bune suplimente pentru câini

Supliment comun flexnet

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, aceste comprimate nu sunt la fel de mari în diametru ca un sfert și sunt de aproximativ 1/2 un inch gros. Ele sunt aromate cu ficat de carne de porc, astfel încât câinele dvs. să le mănânce ca fiind tratate. Cu toate acestea, dacă nu, este foarte dificil să le ascundeți în mâncare.

Suplimentele mici pot fi administrate cu buzunarele de tratare, înfășurate în carne de brânză sau de prânz sau ușor deghizate în hrană pentru câini. Aceste comprimate mari nu pot. Dacă ați avut multe probleme, ascunzându-le de pe animalul dvs., ați putea încerca să le zdrobiți și să le stropiți la cină.

Desigur, nu pot garanta eficacitatea lor, deoarece nu am cum să măsoară acest lucru, dar pot spune că nu au existat efecte negative asupra câinilor noștri ca urmare a trecerii la suplimente comune flexnet.

Boxerul nostru are o artrită ușoară și suplimentele anterioare pe care le oferim a contribuit la o mare afacere. După trecerea la aceste suplimente pentru mai mult de o lună, nu am văzut nici o schimbare în progresul ei, așa că aș spune că funcționează bine. Cu siguranță am fost mulțumit de rezultatele până acum.

O sticlă de aceste suplimente conține 60 de comprimate. Instrucțiunile de dozare sunt:

  • câini mici sub 25 lbs. (și toate pisicile) - 1-2 comprimate pe zi
  • Câinii medii și mari cântărind 25-75 lbs. - 2-3 comprimate pe zi
  • câini mari și extra-mari care cântăresc mai mult de 75 lbs. - 3-4 comprimate pe zi

După cum puteți vedea, dacă aveți un câine mediu sau mare, veți trece prin mai multe sticle de suplimente comune Flexpet în fiecare lună. Puteți comanda o singură sticlă pe Amazon pentru $ 49.95 sau 3-ambalaj pentru $ 95.90. Asta este o mulțime de bani dacă vei cumpăra mai multe sticle în fiecare lună.

Mergem prin trei sticle în fiecare lună în casa noastră doar cu cei 3 câini. Aceasta este o cheltuială adăugată mare care, cu siguranță, nu se potrivesc în bugetul părinților de companie.

Rezumatul suplimentului mixt Flexpet Revizuire

Pro:

  • Supliment comun flexnetIngredientul secret (CM8) este formulat în mod specific pentru a lubrifia și a reduce umflarea articulațiilor
  • Produs in SUA
  • 100% toate-naturale
  • Aromat cu ficat de carne de porc pentru a atrage animale de companie

Contra:

  • Mai scumpe decât alte suplimente de șold și comună
  • Dimensiunea mare le face greu să se ascundă în alimente

Acum este rândul tău să revizuiți suplimentele comune Flexnet

Utilizați aceste suplimente cu câinele dvs? De cât timp le-ați folosit și ați observat un alt nivel de confort al câinelui și sănătatea comună? Câinele dvs. se bucură de aroma acestor comprimate? Aș vrea să aud și părerea noastră, deci vă rugăm să nu ezitați să vă lăsați revizuirea personală în comentariile de mai jos. De asemenea, puteți lăsa fotografii sau recenzii video Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: supliment comun pentru câini