Giveaway: 2 sticle de flexnet supliment comun pentru câini (valoare de 100 $ +)

O facem din nou, și oferind livrări de câini liberi pentru cititorii de vârfuri de câini obișnuiți! Proprietarii de animale de companie se gândesc mereu la bunăstarea câinelui, dar poate fi costisitoare pentru a vă oferi FIDO îngrijirea preventivă necesară. Iată șansa de a câștiga Suplimente comune de câine gratuite și nu trebuie să vă rupeți bugetul.

Suplimentele de câini nu sunt o necesitate, dar sunt o mare măsură preventivă. Ele pot avea, de asemenea, efecte pozitive asupra câinilor cu afecțiuni diagnosticate de sănătate sau animale de companie care nu primesc substanțele nutritive necesare din alimentele lor de câine și dieta obișnuită.

Desigur, trebuie să fii sigur că vorbești cu veterinarul tău înainte de a începe câinele pe orice tip de suplimente de companie. Un veterinar va discuta dieta câinelui dvs. și vă informează dacă sunt necesare suplimente. Animalul dvs. de companie poate obține nutrienții de care are nevoie de mâncarea zilnică și nu vrei să-i dai prea mult unui lucru bun.

Suplimentele comune pentru câini sunt o mare plus față de majoritatea dietelor canine, dar unele alimente de câini comerciale conțin deja multe dintre ingredientele comune din aceste suplimente de companie. Dacă medicul veterinar crede că este o idee bună să vă începeți câinele pe un supliment comun, Flexpet Produsele sunt o opțiune sigură și fiabilă.

Și cea mai bună știre este că aveți o șansă să o încercați gratuit! O persoană norocoasă va primi 2 sticle de suplimente comune de câine Flexpet (fiecare conținând 60 de comprimate).

Supliment comun pentru câini și pisiciPentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Acest lucru vă va introduce automat pentru a câștiga acest pachet de suplimente de legătură pentru câini și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 16 decembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Este bine dacă nu câștigi de data asta; Există mai multe daways în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de câini Pentru a vedea ce Alte consumabile de câine Top Cititorii de sfaturi de câine au câștigat cititorii. Marcați pagina și continuați să verificați pentru mai multe Giveways de produse de companie gratuite care vin foarte curând.

Flexpet Comună Supliment Giveaway

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Suplimentul comun pentru câini nu este pilula tipică de glucozamină și chondroitină. Ingredientul unic din acest produs este CM8, cunoscut și ca cetil miristolate. Acest ingredient natural funcționează pentru a reduce umflarea și a lubrifia îmbinările câinilor. CM8 a fost dovedit a reduce simptomele de artrită la om și animale.

Acest supliment comun conține, de asemenea, o combinație de enzime care au fost testate și dovedite pentru a ajuta organismul unui câine digest și reține celelalte ingrediente în formula. Din nou, acest supliment este 100% natural, adică nu există ingrediente artificiale care ar putea provoca o reacție în animalul dvs. de companie.

Aceste comprimate sunt aromate cu ficat de porc pentru a atrage câinele dvs. pentru a le lua ca un tratament. Ele sunt aproximativ o grosime de 1/2 inci și un pic mai mică decât un sfert în diametru. Le puteți zdrobi cu ușurință dacă trebuie să le stropiți pe mâncarea câinelui.

Fiecare sticlă de suplimente comune flexnet conțin 60 de comprimate. Instrucțiunile de dozare sunt:

  • Câini mici sub 25 lbs. (și toate pisicile) - 1-2 comprimate pe zi
  • Câinii medii și mari cântărind 25-75 lbs. - 2-3 comprimate pe zi
  • Câini mari și extra-mari care cântăresc mai mult de 75 lbs. - 3-4 comprimate pe zi

Aceste sticle vinde pentru 49 de dolari.95 pe Amazon, și aceasta este șansa dvs. de a câștiga 2 sticle gratuit!

Flexpet Giveaway

Cum să introduceți Giveaway

Flexpet Comună Supliment GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și notificări despre toate conținutul nostru nou. De asemenea, nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru toate recenziile noastre video în profunzime, How-To Ghiduri, Expedieri viitoare și multe informații mai mari pentru proprietarii de câini.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 16 decembrie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: 2 sticle de flexnet supliment comun pentru câini (valoare de 100 $ +)