Corecomak wicked ball review

Caracteristică de revizuire a mingelor Wicked Wicked

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Mingea răutăcioasă este o jucărie automată de 100%, hips-free, că hameiul, rulourile și zgomotul în jurul casei pentru a vă menține pisica sau câinele activă și distrați dacă sunteți acasă sau departe.

Este un concept rece, corect? 

Am decis să cumpărăm Wicked Ball și încercați-l cu cele două pisici, Wessie și pădure. Continuați să citiți până la sfârșitul revizuirii mingelor noastre Wicked Wicked pentru a afla ce sa întâmplat când am încercat jucăria și dacă cred sau nu că merită investiția de 49 de dolari.

Analbleble Wicked minge de revizuire video

Înainte de a ajunge în experiența mea personală cu mingea răutăcioasă, să vorbim mai multe despre ce este această jucărie și cum funcționează.

Mingea răutăcioasă a fost creată de o companie numită Cheebleble, un startup tehnic cu sediul în Shenzhen, China. Specialitatea lor este-după cum ați putea ghici - gadget-uri electronice inteligente pentru animale de companie. 

De la lansarea sa în 2016, Cheebleble a dezvoltat trei produse. În plus față de mingea răutăcioasă, gama lor include Wickedbone, un os de câine inteligent care redă și un joc interactiv de bord pentru pisici care este disponibil în prezent pentru Preorder pe IndieGogo. 

Conceptul de minge răutăcios a fost însămânțat în vara anului 2018, prototip în ianuarie 2019 și a primit mii de metacoți într-o campanie de kickstarter în primăvara anului respectiv. Până în octombrie, Cheebleble a ridicat peste 1.000.000 de dolari în Crowdfunding prin IndieGogo și Kickstarter.

Inteligența mingelor răi se află în centrul său.

Construit în miezul de plastic al mingelor răi sunt un procesor cu braț Cortex-M0 și un dispozitiv de urmărire a mișcării cu 6 axe. Acest sistem detectează mișcarea și atingerea și determină răspunsurile, în timp ce un mic motor DC de înaltă cuplu face să se miște.

În acțiune, acest lucru înseamnă că mingea se mișcă singură și este receptivă la atingere, sărituri, tremurând și la rulare de fiecare dată când intră în contact cu un obiect. Fie că este labele pisicii tale sau baza ceasului bunicului tău, mingea răutăcioasă știe să se îndepărteze când senzorii ei detectează contactul. 

Intensitatea mișcării jucăriei depinde de modul în care se desfășoară.

Mielul răului Ball are un buton care vă permite să selectați modul de interacțiune pe care doriți să îl utilizați. Ea rulează în trei moduri - blând, normal și activ. Aceste moduri sunt indicate prin lumini verzi, albastre și roz, respectiv.

Odată ce este activ, mingea răutăcioasă va trece prin cicluri de joc interactive.

Pentru a oferi divertisment durabil, mingea răutăcioasă se mișcă prin cicluri de joc și odihnă. Se va rula, roca și se va agita timp de 10 minute, apoi se odihnește pentru 30 de minute. Dacă mingea detectează atingerea în timpul perioadei de odihnă, aceasta va reactiva. Acest ciclu continuă până când bateria moare.

O singură încărcătură oferă o putere suficientă cu bile răi pentru a rula oriunde între 100 de minute și 8 ore.

Mingea răutăcioasă este disponibilă în câteva opțiuni de culoare și stil diferite.

Bilele Standard Wicked are o coajă de cauciuc și este disponibilă în trei culori: albastru, verde și galben. Shell-urile sunt înlocuibile, astfel încât să vă puteți imbraca miezul răului cu o varietate de cochilii pentru o experiență flexibilă.

De asemenea, puteți alege mingea de ciclon profund ridicată, care este destinată să fie mai puțin distrusă decât mingea originală sau o minge acoperită în lână faux gri. 

Bila de lână Faux este făcută cu pisici în minte și, în plus față de gaura de gustare în formă de os, are un slot de catnip mic pentru a obține pisicile emoționate. Indiferent dacă alegeți ciclonul, designul specific pentru pisici sau bilele de cauciuc standard, acestea sunt de aceeași dimensiune-3 inci în diametru și 200g în greutate și sunt potrivite fie pentru pisici, fie pentru câini.

Iată ce sa întâmplat când am primit mingea răutăcioasă și am început să o testați.

Bilele Wicked în cutie

Bilele Wicked Wicked vine într-o cutie mică, ordonată.

Am comandat o minge răutăcioasă de la site-ul Web Corebleble. Nu mi-am dat seama că versiunea gri lână a fost optimizată pentru pisici, așa că am mers cu mingea albastră din cauciuc. 

A venit într-o cutie mică, aranjată cu tix. Cutia a inclus un manual de utilizare, mingea răutăcioasă în sine - incluzând atât cablurile de coajă cât și de miez și un micro USB de încărcare.

Cu sau fără instrucțiuni clare din manualul de utilizare, mingea răutăcioasă este un cinch pentru a se înființa.

În comparație cu o mulțime de alte gadgeturi inteligente de animale de companie pe care le-am testat, mingea răutăcioasă a fost aproape șocant simplă. Nu există aplicații de smartphone pentru sincronizare. Nu există programe de configurare. Am fost, de asemenea, ușurat să aflu că manualul de utilizare a fost în mod clar scris și fără frustrare. 

Primul pas este de a lua jucăria în afară. 

Deoarece mingea vine deja asamblată, trebuie să deșurubați cele două jumătăți ale cochiliei exterioare pentru a accesa miezul. Odată ce am accesat unitatea de procesare și de putere, am eliminat-o și am început să încărc. Deși mingea vine cu un cablu micro USB, a trebuit să-mi furnizez propriul adaptor de curent alternativ. Miezul durează aproximativ o oră pentru a încărca complet, cu indicatorul care se schimbă de la galben la verde. 

Odată ce am fost încărcat jucăria, a fost timpul să punem totul împreună și să începem.

Ansamblul Ball Wicked Wicked

Odată ce este încărcat, trebuie să introduceți miezul în carcasa exterioară.

Motorul are două axe, care se extind din părțile laterale ale unității de bază și se conectează la găuri mici în pereții interiori ai carcasei. Când motorul se activează, aceste axe creează cuplu pentru a obține rularea cu mingea. 

Pentru a începe cu mingea răutăcioasă, va trebui să vă asigurați că aceste axe sunt așezate în mod corespunzător în cochilie. Acest lucru este destul de simplu, deoarece tijele de plastic au forme diferite corespunzătoare găurilor de pe fiecare parte a mingii. Obținerea totul orientată și conectat la câteva secunde.

Înainte de a înșurubați cele două jumătăți ale mingii, veți apăsa butonul de pe miez și țineți apăsat câteva secunde. Apoi apăsați din nou butonul pentru ao comuta în modul de interacțiune dorit. 

Întoarceți mingea răutăcioasă

Odată ce miezul este așezat într-o jumătate din mingea răutăcioasă, veți apăsa butonul de operare timp de 3 secunde pentru ao activa. Apăsați din nou butonul pentru a vă deplasa prin modurile de interacțiune.

Când întoarceți mingea răutăcioasă, nu va face nimic timp de aproximativ 15 secunde, așa că tocmai am stat acolo privind o vreme, un pic nervos despre cât de activă a fost modul activ activ. Faceți vreunul dintre voi amintiți jucăria cu bile de giggle? A fost această minge din plastic dură care a chicrisz maniacally în timp ce se învârte pe spikes de cauciuc. Asta mă așteptam din mingea răutăcioasă.

Și după 15 secunde, a început să meargă. Mișcarea nu era așa de uimitoare cum mă așteptam, dar era neregulată și intensă. L-am lăsat să se piardă și mingea începu să-și facă drumul vesel în jurul casei, cu bicicleta prin rulare, sărituri și ședinței încă.

Pe măsură ce ciclurile IT prin aceste faze de activitate, veți vedea o lumină de stare care este albastră, galbenă sau roz. O lumină albastră înseamnă că mingea se mișcă, o bandă galbenă înseamnă că este în repaus, iar o lumină roz înseamnă că se agită repede sau sărind. 

Mingea continuă să treacă prin acest ciclu de mișcare timp de 10 minute, indiferent dacă cineva se joacă cu el, apoi trece într-o perioadă de odihnă timp de 30 de minute sau până când se bate din nou.

Cu o coajă de policarbonat impermeabilă acoperită în TPU (poliuretan termoplastic), mingea este robustă și poate rezista la o mulțime de abuzuri.

Chiar dacă ar fi fost interesați de jucăria - mai mult pe acel mai târziu - pisicile mele nu vor mesteca sau le deteriora pe cont propriu. Dar locuiesc într-o casă cu 2 etaje cu un balcon de mansardă, iar mingea a avut o mulțime de oportunități de a lua o cădere gravă și de a fi rănit grav. După ce a supraviețuit o scădere de la al doilea la primul etaj, mingea răutăcioasă a demonstrat că se poate ocupa de unele lucruri destul de grave.

Cochilia răului este impermeabilă, astfel încât să puteți suporta în siguranță întreaga minge în apă. Am curățat-o în chiuvetă cu miezul din interior și am observat orice probleme.

Chiar dacă poate supraviețui câteva accidente proprii, mingea răutăcioasă și spiritul său independent ar putea fi, de asemenea, un pericol pentru oamenii care trăiesc în casă. 

Acest lucru a fost deosebit de evident pe modul activ, care a avut mingea în jurul valorii de zgomot în jurul casei și chiar și-a făcut drumul în jos un zbor de pași. L-am prins pe o aterizare, punând un pericol pentru oamenii care vin în jurul colțului, când au coborât scările. 

Și, pe lângă faptul că prezintă un pericol de călătorie Dacă nu sunteți hipervigilant, mingea răutăcioasă ar putea, de asemenea, să bată peste tot ce este predispus la Toppling. Nu a provocat vreun prejudiciu în casa mea, dar nu mă îndoiesc că cei răi ar putea sfărâma o vază plasată precar.

Ce păreau pisicile mele să se gândească la mingea răutăcioasă?

Pisica încercând mingea Beable Beable

Nu fi înșelat. Wessie nu e încântat să joci cu noua sa minge automată. Vrea doar tratamentul umplute în ea.

Dacă ne-ați urmărit Video pe cele mai bune jucării de pisici, Veți ști că pisicile mele nu sunt fanii masivi ai jucăriilor. Ar prefera să-l urmărească pe celălalt în jurul casei decât să se joace cu o minge. Și deși sperăm că mișcarea sa independentă îi va atrage, pisicile mele nu au arătat o tonă de interes în mingea răutăcioasă. 

Mi-am văzut pisica, Wessie, uitam-o din când în când, dar în cea mai mare parte a fost doar o altă parte a decorului. Deși jucăria este neregulată și face un pic de sunet umăr, nici nu părea nervos în jurul ei. 

Am încercat să-l duc să se joace cu ea, punându-l în fața lui și chiar a încercat să umple un tratament în gaura de gustare, care a provocat o singură lovitură a labei, dar el a refuzat încă să joace. De asemenea, am încercat să obțin pădurea să se joace cu mingea, dar ea a fost mai interesată să se uite la Wessie și apoi să se termine din cameră. 

Gaura de gustare, apropo, este comic mică. 

Gaura de gustare a mingelor

Mingea răutăcioasă are o gaură de gustare destinată să vă ajute la încurajarea animalelor de companie motivate de alimente să joace. Gaura este foarte mică, suficient de mare pentru a ține o singură ispită.

M-am întrebat de mai multe ori dacă mi-a lipsit ceva, dacă ar putea să-l deschidă și să faci distribuirea jucăriei, dar nu-gaura este cum arată. Este un slot în formă de os, abia destul de mare pentru a se potrivi unui tratat de ispite. Am umplut un singur tratament acolo, iar mingea răutăcioasă a ținut o prindere a morții, făcându-l o provocare pentru Wessie să-l scoată.

În timp ce pisicile mele nu făceau flips peste mingea răutăcioasă, am văzut recenzii de la alte persoane spunând că pisicile lor au făcut-o în jur.

În general, mingea răutăcioasă ar putea fi un pic prea mare și greu pentru pisica medie. Chiar și în modul activ, jucăria se rostogolește relativ încet pe podea și ar putea să nu aibă tipul de mișcare de pradă care devine pisici. O jucărie mai rapidă, și mai erratic de golf, cred, ar face apel la o parte mai mare a populației feline. 

În general, mingea răutăcioasă este un concept interesant și o jucărie robustă, bine proiectată, care este o opțiune excelentă pentru casele multi-animale.

Chiar dacă optați pentru opțiunea Lână Faux, mingea răutăcioasă se simte mai mult ca o jucărie de câine. Este mare, greu, pregătit pentru un dunk în piscină și blindred pentru mestecare. 

Dacă pisica voastră este una dintre cei care "crede că este un câine" și îi place să-l lanseze, această jucărie ar putea fi o opțiune interactivă care îl ține distrați când nu sunteți acasă. Este, de asemenea, o alegere promițătoare pentru mai multe case de companie. Dacă aveți amândoi câini și pisici, mingea răutăcioasă ar putea fi jucăria care îi păstrează pe toți fericiți.

Cât costă mingea răutăcioasă?

O singură minge răutăcioasă costă 49 ​​USD.00 În magazinul Coreebleble.

Dacă cumpărați două bile, veți primi 7 dolari de la fiecare pentru un cost pe balale de 42 USD. Dacă cumpărați trei, veți primi fiecare minge pentru $ 39 - o reducere de 10 USD pe minge. Și în cazul în care mingea devine deteriorată sau doriți să încercați un stil diferit, puteți cumpăra și cochilii de înlocuire pentru 9 USD.99.

Faceți clic aici pentru a verifica mingea răutăcioasă în magazinul Coreleble.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Corecomak wicked ball review