Chillx auto-cleaning box review box - am încercat-o

Încercarea Autoegg

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Utilizați codul HH50 pentru 50 $ OFF

Evaluări

  • Curățarea așternutului - 5.5/ 10
  • Controlul mirosului - 5.5/10
  • Zgomot - 10/10
  • Fiabilitate - 8/10
  • Preț - 5/10

Scor general: 7/10

Chillx Autoegg Self-Cleaning Box Review Video

Introducere

Am devenit mai întâi conștient de Chillx Autoegg după ce am primit numeroase cereri pe care le revizuim, atât aici, cât și pe cele Totul despre Pisici YouTube Canal. Acest nou participant la piața automată a cutiei de gunoi este o cutie de gunoi în formă de ouă, care este comercializată ca o alternativă sigură, liniștită și elegantă la Alte cutii de auto-curățare.

Cutia de gunoi automată Chillx Autoegg este echipată cu un mecanism de curățare pentru curățare - similar cu mecanismul de curățare văzut pe Fermă de gunoi și Petsafe scoopfree- și include un sistem de monitorizare a sănătății pentru pisica ta.

Între aceste caracteristici, Chillx Autoegg promite să facă întreținerea cutiei de gunoi mai convenabilă în timp ce vă ajută să păstrați filele pe activitatea casetei de gunoi ale pisicii dvs.

Unboxing și asamblare

Asamblarea Chillx Autoegg

Chillx Autoegg vine în mai multe părți, inclusiv baza, capacul și sertarul de deșeuri. De asemenea, vine cu o pungă de accesorii.

Chillxul vine într-o cutie mare, cu toate părțile necesare pentru asamblare. Cutia de gunoi vine în două bucăți și va trebui să puneți totul împreună. De asemenea, inclus în cutie este un scooper, o rolă de deșeuri biodegradabile, căptușeli receptibile, precum și un ghid de pornire pentru a ajuta la asamblare și funcționare.

Cele două piese din această casetă de gunoi includ baza cu mecanismul motorului și rake, împreună cu porțiunea de acoperire superioară, care este proiectată să se fixeze pe bază.

La asamblarea bazei cutiei de gunoi, mecanismul de rake a apărut, așa că a trebuit să-l ajustez pentru ao alinia corespunzător. Acest lucru este explicat în instrucțiunile ca ceva care apare în mod regulat în timpul transportului maritim.

După atașarea tăvii și punerea unei căptușeli în sertarul de deșeuri, a devenit evident că bucățile din această cutie mică s-au adunat în mod liber.

În nici un loc nu era mai evident decât atunci când puneți capacul pe Autoegg.

În teorie, punerea pe copertă este suficient de simplă. Trebuie să așezați capacul din partea din spate a unității și să strângeți ușor părțile laterale ale capacului pentru a le centrați pe bază.

Dar in realitate? Nu este atât de simplu. Fiecare încercare de a pune pe capac a fost o luptă. Și în timpul săptămânilor de testare, punerea pe copertă nu a mai fost mai ușoară.

După ce se referă la instrucțiuni, citirea mai multor recenzii și cereți-i pe alții să încerce să pună capacul, am ajuns la concluzia că acest lucru nu era doar problema mea - doar despre toată lumea se luptă să obțină acea acoperire. De asemenea, am contactat compania despre această problemă și au spus că au fost conștienți de această problemă și că intenționează să elibereze un model actualizat care să corecteze problema plasamentului capacului.

Cât de mare este Chillx Autoegg?

Odată ce Chillx Autoegg a fost complet asamblat, a măsurat de 30 de centimetri lungime, la înălțimea de 19 inci și de 17 inci. Acest lucru este destul de mic în comparație cu alte cutii automate de gunoi. Dimensiunile sale mici sunt, de asemenea, evidente atunci când măsurați patul de gunoi, care este de numai 11.5 până la 13 inci.

Cat în Chillx Autoegg

Deschiderea lui Chillx Autoegg este mică, făcând-o o potrivire relativ strânsă pentru majoritatea pisicilor de dimensiuni medii sau mari.

De asemenea, intrarea în Autoegg măsoară doar 7 1/2 inci în înălțime, care poate fi o strângere strânsă pentru pisicile adulte.

Ce tip de gunoi are nevoie de chillx autoeggg?

Ca majoritatea cutiilor automate de gunoi, Chillx Autoegg este destinat utilizării cu gunoi de pisică aglomerată. Compania sfătuiește să folosească cristale de silice, pelete, tofu, grâu și așternut de porumb pentru a umple tava. Din nou, ca cele mai multe cutii automate de gunoi, funcționează cel mai bine cu gunoi de pisică de argilă greu.

Odată ce Autoegg este umplut cu așternut și conectat, este timpul să-l porniți.

De îndată ce se aprinde Autoegg, veți vedea ecranul de afișare care afișează un jurnal al utilizării pisicii dvs. Acest afișaj afișează detalii, inclusiv atunci când pisica dvs. a folosit caseta de gunoi, cât de mult au depus și cât de mult a cântărit pisica la momentul utilizării.

Acest ecran de afișare vă va urmări și vă va avertiza dacă pisica dvs. depozitează mai puțin de 5 grame, indicând problemele potențiale, inclusiv boala tractului urinar sau constipația.

Cum funcționează Chillx Autoegg?

Încercarea Autoegg

Odată ce Autoegg a fost asamblat, a fost timpul să-l încercați cu pisicile mele.

Odată ce totul a fost setat și gata să meargă, am plasat-o pe Autoegg, fără partea de sus, lângă cutia obișnuită a pisicilor, permițându-le să o exploreze și să folosească în cele din urmă caseta. Din fericire, pisicile mele au început să o folosească imediat, permițându-mi să văd cum funcționează în primul rând.

Autoegg are 4 senzori de greutate, care îi permit să detecteze atunci când o pisică cântărește cel puțin 4.4 kilograme intră în cutia de gunoi.

Cinci minute după ce pisica iese din cutia de gunoi, inițiază un ciclu de raft. Rake se mișcă foarte încet peste patul de gunoi, luând aproximativ 5 minute pentru a finaliza un ciclu. Odată ce se ridică deșeuri, acesta îl poartă în recipientul de deșeuri.

Chillx Autoegg Raking

Chilllx Autoegg funcționează prin rack-ul peste tava de gunoi, ridicând aglomerări și fecale și depozitarea lor în sertarul de deșeuri din spatele unității. Rețineți cantitatea de urină și așternut din partea din spate a cutiei - pisicile mele au avut tendința de a urina și a lovi cu piciorul pe această zonă, deoarece tava de gunoi era prea mică.

În plus față de aceste cicluri declanșate de pisică, Autoegg rulează 4 cicluri automate la ora 3 dimineața și 9 dimineața, iar din nou la ora 15:00 și 9:00 pentru a asigura o cutie de gunoi curat pentru pisica ta.

Procesul de curățare este similar cu alte cutii de gunoi populare de autocurățare. Acesta include atât o rake de curățare de 70 de grade cât și o tavă de gunoi Zigzag, pe care promisiunile Chillx le va permite unității să ia biți mai mici de deșeuri.

Mișcarea lentă a lui Chillx Autoeg este foarte liniștită. Spre deosebire de alte cutii automate de gunoi care vii, clank și mănâncă, face zgomote liniștite și zgomote de amestecare ca cicluri.

Această mișcare lentă poate, de asemenea, să contribuie la realizarea lui Chillx Autogg Safer. 

În plus față de rack-ul său lent și constant, Chillx Autoegg are o caracteristică auto-stop - îl numesc prevenirea pisică-blocată - care oprește un ciclu atunci când o pisică este detectată în sau în jurul casetei.

Acest sistem ultra-sensibil va detecta orice cântărire mai mare decât o lire - inclusiv ceva ca subtil ca presiunea unei labe pe pasul de urmărire - și declanșează o oprire de urgență. Odată ce greutatea este detectată, unitatea va întrerupe ciclul pentru o perioadă de 5 minute, ajutându-vă să se asigure că coasta este clară și este sigur să reluați.

Dar, la fel ca multe alte cutii automate de gunoi, Chillx Autoegg nu oferă promisiuni detaliate.

Chillx Autoegg

Chillx Autoegg nu a fost cel mai extraordinar de curățat, lăsând bucăți de așternut în urmă după fiecare ciclu.

Din păcate, rakingul nu este foarte aprofundat și tinde să părăsească deșeurile zdrobite în cutia de gunoi. NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ CHILLX AUTOEG COMPLETE Un ciclu care a lăsat complet cutia de gunoi. În timp ce a reușit să ridice niște aglomerări mai mari, rake-ul a lăsat mai mult decât ar fi orice curățitor uman.

În plus față de a lăsa niște deșeuri în urmă, am observat că bucățile de gunoi și deșeuri au rămas blocate de-a lungul cărora rake se mișcă, precum și alte zone pe care rake nu putea să le atingă. Acest tip de acumulare înseamnă că trebuie să luați în mod regulat întreaga unitate în afară pentru curățarea profundă.

Chillx Autoeg Litter Box

Deoarece Chillx Autoegg are atât de multe crevări și deschideri, o mulțime de deșeuri tinde să rămână în zone pe care rake-ul nu le poate ajunge.

În cea de-a doua săptămână cu Chillx Autoegg, a întâmpinat o defecțiune. La jumătatea drumului, rake-ul Autoegg a încetat să se miște complet. A trebuit să deconectez și să resez unitatea pentru a reveni la poziția de plecare.

Curățarea profundă, Chillx Autoegg a fost relativ ușor.

Deoarece cantități semnificative de gunoi și deșeuri se coboară de-a lungul părților laterale ale tăvii de gunoi și se acumulează în jurul casetei, Chillx Autoegg tinde să se murdărească în moduri în care rake nu poate rezolva.

Despre o dată pe săptămână, trebuie să luați unitatea în afară și să curățați toate aceste părți. Aceasta este o rutină mai frecventă de curățare profundă decât întâlniți cu alte cutii automate de gunoi, care diminuează confortul de a avea o cutie de gunoi automată.

Eliminarea gunoiului

Se recomandă să schimbați recipientul de deșeuri la fiecare trei zile până la o săptămână, pentru o pisică. Acest lucru se face prin tragerea tăvii din spatele cutiei de gunoi și scoateți sacul cu deșeurile din el, care este un proces destul de curat și ușor. În acest timp, este ideal să faceți, de asemenea, o întreținere regulată prin eliminarea tăvii de gunoi și curățându-l și în jurul acesteia.

Scatter și urmărire

În timp ce gunoiul a construit cu siguranță în jurul casetei de gunoi, a reușit să rămână în interiorul tăvii și a fost foarte puțină urmărire pe podeaua din jurul Autoegg.

Pasul de urmărire a autovehiculului Autoegg captează așternutul pe labele pisicii dvs. în timp ce părăsesc unitatea, ajutând la prevenirea gunoiului să scape patul de gunoi.

Și, pe lângă avantajele pasului de capturare a așternut al Autoegg, capacul unității a oferit și mai multă apărare împotriva urmăririi și împrăștiei așternutului. În comparație cu cele mai multe dintre celelalte cutii automate și neautominale, am încercat, aceasta a făcut o slujbă remarcabilă de a controla atât Scatter cât și urmărirea.

Cât de bine funcționează sistemul de monitorizare a sănătății?

Când am început să cercetez Chillx Autoegg, am fost încântat să văd ce ar putea face sistemul său de monitorizare a sănătății. Așa cum știți, monitorizarea activității casetei de gunoi a pisicii este o parte vitală a tabelelor în domeniul sănătății lor. Mai ales după mine Experiență cu sistemul de gunoi de toletta, Știu cât de util poate fi acest tip de sistem de monitorizare a cutii de gunoi încorporate.

În timp ce sistemul de monitorizare a sănătății este un concept minunat, execuția sa a fost imperfectă.

Pe parcursul perioadei de testare, trackerul de utilizare Autoeg a făcut câteva lucruri utile. Mi-a ajutat să înțeleg mai bine greutatea pisicilor mele și cât de des au folosit cutia de gunoi. Mi-a ajutat să înțeleg care dintre pisicile mele folosesc caseta mai des. De exemplu, pădurea a folosit-o atunci când capacul a fost aprins, în timp ce Wessie a condus la ouă închisă.

Dar poziționarea ecranului a rămas în mod semnificativ de utilitatea sa.

Ecranul Chillx Autoeg`s este poziționat pe partea laterală a tăvii, care este acoperită de capac atunci când unitatea este complet asamblată. Acest lucru face practic imposibil să se evalueze citirile atunci când caseta de gunoi este pusă împreună.

Poziționarea ecranului LCD într-o altă locație sau conectarea la o aplicație smartphone ar fi mult mai utilă.

Cât costă Autoegg?

Chillx Autoegg costă 399 dolari pe site-ul lor. Lungile de sertar biodegradabil sunt, de asemenea, disponibile pentru achiziționarea pe site-ul lor pentru 39 USD pentru o sursă de 160 de pungi, care ar trebui să vă dureze de peste 2 ani dacă aveți o pisică. În special, având în vedere că, de asemenea, puteți utiliza pungi de produse alimentare din plastic în locul căptușelilor biodegradabile, Autoegg are mai puține costuri recurente decât alte cutii automate de gunoi.

Care a spus că eticheta de preț de 399 dolari pare a fi excesivă, având în vedere construcția vagă a dispozitivului și performanța nesigură.

Este autoegg-ul meritat?

Cel mai mare avantaj al lui Chillx Autoeg este probabil aspectul său bun.

Odată ce este asamblat, această unitate în formă de ouă este probabil cea mai elegantă cutie de gunoi de pe piață. Dar altele decât aspectul său elegant, controlul împrăștiei și conceptul de o cutie de gunoi de urmărire, nu am putut să-mi placă mult despre Autoegg. Sigur, este uneori mai convenabil decât o cutie tradițională, dar în comparație cu alte curățători automate, nu este cel mai puternic.

Ciclismul său nu a fost deosebit de amănunțit sau consecvent, și pentru că a avut atât de multe crăpături și deschideri, deșeurile tendința de a se bloca.

Și în timp ce sistemul de monitorizare a sănătății a fost de ajutor, nu este perfect. Când sunteți posibili doar să accesați o săptămână de bușteni și puteți vizualiza doar ecranul după ce ați decolat capacul, beneficiile sunt limitate.

Pentru o cutie de gunoi a acestui preț, aș aștepta o performanță mai consistentă și o construcție robustă.

Echipa Chillx spune că lucrează la o versiune actualizată a Chillx Autoegg, care ar trebui să rezolve problemele cu dificultatea de a pune pe capac. Este neclar dacă oul actualizat va oferi, de asemenea, o construcție mai robustă și o curățare amănunțită.

În concluzie, la fel de mult cum îmi place ideea unei cutii de gunoi de auto-curățare cu un tracker de sănătate, Chillx Autoegg tocmai nu îndeplinește standardele noastre de performanță. Așteptăm cu nerăbdare să încercăm următoarea versiune a Autoegg odată ce este disponibilă.

Utilizați codul HH50 pentru 50 $ OFF

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Chillx auto-cleaning box review box - am încercat-o