Ce să faci dacă câinele tău moare acasă

Părul german de sârmă

Ce ar trebui să faci dacă câinele tău moare acasă? Pierderea câinelui tău iubit este dificil în orice situație. Dacă animalul dvs. de companie moare sau este pus capăt la biroul veterinar, ei se vor ocupa de rămășițele pentru dvs. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. moare brusc la domiciliu, va trebui să luați măsuri imediate și să luați imediat câteva decizii. Acest lucru poate fi greu de făcut atunci când emoțiile sunt ridicate.

Evaluați situația

Ești sigur că câinele tău a trecut? Dacă aveți vreo îndoială, este mai bine să vă luați câinele la cel mai apropiat veterinar deschis pentru ajutor. Încercați să simțiți bătăile inimii câinelui pentru a afla dacă are un impuls sau dacă a avut loc un arestat cardiac. Poate doriți să încercați să efectuați CPR sau să administrați un alt tip de prim ajutor dacă credeți că câinele dvs. poate fi în viață.

Dacă sunteți sigur că câinele dvs. a trecut, cel mai simplu scenariu este de obicei pentru a lua corpul câinelui dvs. medicului veterinar pentru asistență.

Contactați medicul veterinar

Dacă este în timpul orelor normale de lucru, Oficiul dvs. veterinar vă poate ajuta să vă vorbească prin pași. Ei pot avea, de asemenea, o modalitate de a vă aduce legătura cu cineva care vă poate ridica corpul animalului (cum ar fi un serviciu de cremă de companie sau un serviciu VET mobil). În unele cazuri, biroul dvs. veterinar poate fi capabil să stocheze corpul animalului dvs. de companie pentru o zi sau două în timp ce luați o decizie cu privire la aranjamentele postuniversitare, cum ar fi incinerarea sau înmormântarea. Biroul dvs. de veterinar trebuie, de asemenea, să vă poată pune în contact cu o companie locală pentru a gestiona incinerarea sau înmormântarea. Din fericire, majoritatea veterinarilor au o relație cu cel puțin o afacere locală care oferă aceste servicii.

Suna pentru ajutor

Acesta este un moment dificil, așa că ar fi mai bine dacă nu trebuie să fii singur. Dacă este posibil, sunați la un prieten apropiat sau un membru al familiei care poate oferi suport emoțional și vă poate ajuta să vă ocupați de rămășițele animalului dvs. într-o manieră practică dar compasiune. Dacă nu credeți că veți putea să vă ocupați fizic și / sau emoțional să vă ocupați de corpul animalului dvs., alegeți pe cineva care știți că poate face acest lucru.

Manipularea corpului

Nu este destul de să vorbim, dar este posibil să aveți nevoie să vă ocupați de corpul animalului dvs. Dacă intenționați să vă îngropați animalul, dar nu o puteți face imediat, atunci corpul trebuie să fie stocat corect. Dacă doriți aveți animalul de companie incinerat sau au înmormântarea manipulată de o companie care nu poate lua imediat rămășițele animalelor de companie, va trebui, de asemenea, să stocați în mod corespunzător rămășițele. Acesta poate fi cazul dacă animalul dvs. de companie moare în mijlocul nopții sau asupra unei vacanțe. Cu toate acestea, unele crematoare de animale de companie au servicii de telefonie 24/7 pentru astfel de situații. Cel mai important lucru de știut este că rămășițele animalului decedat trebuie să fie tratate cât mai curând posibil.

Faptul brutal este că corpul unui animal începe să se descompună imediat după moarte. Corpul va începe în curând să renunțe la un miros neplăcut și să atragă insecte. Cea mai tare temperatură, cu atât mai rapid rata de descompunere. Rigoare, rigidizarea articulațiilor, începe în mod obișnuit în decurs de 10 minute până la trei ore după moarte și poate dura până la 72 de ore. Din nou, temperatura va afecta acest proces. În mod ideal, rămășițele vor fi tratate în mod corespunzător înainte de debutul rigorului morti.

Cum să se ocupe și să pregătească rămășițele animalelor de companie

  • Purtați mănuși în timp ce manipulați corpul. După moarte, fluidele corporale sunt adesea eliberate. Poate doriți să curățați zonele din jurul gurii, organelor genitale și anusului dacă observați lichid sau deșeuri. Fluidul și / sau deșeurile corporale suplimentare pot fi eliberate atunci când corpul este mutat.
  • Obțineți o pătură, un prosop sau o foaie de pat care este suficient de mare pentru a înfășura în jurul corpului. De asemenea, obțineți o pungă de gunoi de plastic greu (dublați-le în cazul în care corpul este foarte mare sau dacă pungile sunt subțiri).
  • Aranjați corpul pe pătură, prosop sau foaie. Așezați corpul pe partea sa într-o poziție curbată, ca și cum ar fi dormit. Acest lucru poate oferi un sentiment de pace și, de asemenea, facilitează gestionarea corpului.
  • Înfășurați strâns corpul în pătură, prosop sau foaie. Apoi, glisați corpul în punga de plastic (e). Aceasta va fi o slujbă cu două persoane dacă câinele este mare.
  • Dacă este posibil, legați sacul într-un nod sau o bandă sigură. Poate doriți să dublați pe saci. Dacă rămășițele vor merge în altă parte, asigurați-vă că atașați o etichetă sau o etichetă cu numele dvs. și numele câinelui.
  • Rămășițele trebuie păstrate într-un congelator sau la frigider până când are loc înmormântare, incinerare sau un alt aranjament. Dacă nu reușiți să stocați rămășițele în acest mod și nu puteți obține organismul în veterinar sau la o companie locală de îngrijire a animalelor de companie, poate fi nevoie de un garaj sau un subsol pentru a fi suficiente. Acest lucru ar trebui să fie cel mai mult de 4 până la 6 ore, deoarece mirosul va deveni sever și va pătrunde în casa dvs. Utilizarea unor pungi de plastic suplimentare este recomandată dacă congelatorul sau depozitarea frigiderului nu este posibilă.

Îngropând corpul câinelui tău

Dacă doriți să vă îngropați câinele pe proprietatea dvs., vedeți dacă legile locale permit acest lucru. Anumite zone interzic îngroparea animalelor de companie, în special în orașe.

Înainte de înmormântare, scoateți corpul din orice materiale non-biodegradabile (cum ar fi plasticul) înainte de înmormântare. Corpul poate fi plasat într-un sicriu din lemn sau carton, dacă se dorește. Mormântul ar trebui să fie de cel puțin 3 metri adâncime. Alegeți o locație care nu este probabil să erodeze sau să fie săturați accidental din nou. Poate doriți să plasați o piatră de cap sau un alt marker la mormântul animalului tău memorializă animalul iubit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci dacă câinele tău moare acasă