Cum să îngropați în mod legal un câine

Când un câine iubit trece departe, Nu este neobișnuit să vrei să-ți aduc corpul acasă și să-i îngropăm aproape de locul unde au trăit, un loc care era o casă de-a lungul vieții lor. Din păcate, îngroparea unui câine nu este atât de simplă, mai ales în SUA. Cel mai important, nu este nici măcar legal. Să aruncăm o privire la Cum să îngropați un câine legal în jurul valorii de locul în care locuiți și cum să vă asigurați că urmați legile locale atunci când faceți acest lucru.

Știind Când să-ți pui câinele Apoi, planificarea pentru înmormântarea unui câine este un proces emoțional, iar dacă Fido nu trece în mod neașteptat, este mai bine să faci pregătiri înainte de momentul să spună la revedere. Având un plan în loc de a îngropa un animal de companie va face procesul mai puțin copleșitor și va asigura că câinele dvs. primește înmormântarea corectă încât merită cu siguranță.

Inutil să spun, este absolut devastator la pierde un animal de companie. Ca proprietari de animale de companie, nu vrem să ne gândim la asta, dar este mai bine să rămâneți realist și să fiți pregătiți bine în avans. Prima întrebare pe care aș vrea să o întreb este: Te-ai gândit la limitările legale care pot afecta îngroparea animalelor de companie? Și cum rămâne cu potențialele pericole pentru sănătate?

Procesul de îngropare a unui câine în sine nu este complicat. Dar ceea ce mulți proprietari de animale de companie nu știu este că în SUA pot exista legi care interzic o înmormântare a animalelor.

Cu toate acestea, învățarea modului de a îngropa un câine nu este singura dvs. alegere și puteți explora alte opțiuni după ce câinele dvs. trece departe. Va trebui să faceți un pic de cercetare, astfel că sunteți informat despre alegerile pe care trebuie să le faceți. Păstrați-vă bugetul în minte și vorbiți cu medicul veterinar cu privire la diferitele opțiuni înainte de a vă alege.

CITESTE MAI MULT: Ghid de incinerare pentru câini și cât de mult ar costa

Cum să îngropați un câine legal

Cum să îngropați un câine

Legalitatea înmormântării câinilor

Când vine vorba de îngroparea câinelui tău acasă, sau în locația sa preferată, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este limitările legale care vin pentru a juca. Regulamentele privind îngroparea animalelor de companie variază de la oraș la oraș și zona de zonare în zona zonării, deci ce trebuie să faceți este să cercetați zona foarte specifică în care doriți să vă îngropați animalul de companie.

De exemplu, dacă doriți să vă îngropați animalul în San Antonio, TX atunci ar trebui să vă uitați mai întâi în Ordonanțe ale orașului San Antonio. Aceste ordonanțe sunt aproape întotdeauna puse la dispoziție pe site-urile guvernamentale ale orașului sub "Ordonanțele animalelor". Apoi, cu aceste ordonanțe ale animalelor specifice orașului, trebuie să analizați și reglementările zonelor și codurile municipale dacă doriți să știți cum să îngropați un câine legal.

Regulile de Zonare și codurile municipale sunt reglementări care se aplică domeniilor specifice de teren într-un oraș. De exemplu, dacă locuiți într-o casă la 123Rd Strada din San Antonio, Texas, dar doriți să vă îngropați câinele la fața dvs. preferată pentru el pentru a viziona Sun Set, trebuie să vă uitați la reglementările zonare pentru acea locație specifică.

În cea mai mare parte, veți găsi că îngroparea câinelui dvs. acasă este legală (există excepții, cum ar fi Los Angeles, care interzice îngroparea oricărui animal sau păsări oriunde altceva decât un cimitir de companie stabilit [sursă, PDF]).

În mod similar, înmormântarea câinelui dvs. în orice locație non-cimitir sau non-home este de obicei nu sunt legaleMotivul pentru acest lucru se datorează faptului că, pe măsură ce corpul dvs. de companie se descompune, acesta poate prezenta anumite riscuri pentru sănătate pentru comunitate. Există un răspuns bun de la Kathy Barros pe Quora:

First, dacă sunteți fie proprietarul proprietății, fie aveți permisiunea proprietarului de a vă îngropa animalul, sunteți la jumătatea drumului. (Dacă sunteți un chiriaș și proprietarul proprietății neagă permisiunea și încă mai continuați cu înmormântarea, ar putea însemna evacuarea sau alte repercusiuni juridice dacă sunteți prinși.)

În al doilea rând, trebuie să verificați reglementările privind îngroparea animalelor de companie. Aceste regulamente sunt în general create din cauza preocupărilor legate de sănătate și / sau de mediu. Regulamentele pot aproba înmormântarea, dar este posibil să trebuiască să utilizați un material aprobat pentru înfășurarea corpului PET (scăderea riscului de contaminare a solului și a apei) și au mormântul la o anumită adâncime - de obicei, între 3-4 metri adâncime (mai puțin probabil să fie descoperită, protejând astfel oamenii și alte animale din boală).& # 8221;

Asigurați-vă că faceți cercetarea și urmați legile și veți fi în regulă.

RECOMANDAT: 15 moduri de a petrece ultimele zile cu câinele dvs. de moarte

Pericolele de sănătate ale îngropării unui câine

Pericolele de sănătate ale îngropării unui câine

Vorbind despre riscurile potențiale la îngroparea unui câine, chiar și atunci când planurile dvs. de înmormântare a animalelor de companie sunt legale, trebuie să luați în considerare toate pericolele de sănătate pe care înmormântarea le poate prezenta comunității locale. Aceste pericole sunt adesea motivul pentru înmormântarea animalelor de companie pe site-urile de domiciliu fiind ilegale, dar chiar și atunci când este legal, acest lucru ar trebui să fie ascultat atunci când se gândesc la modul de îngropare a unui câine.

Unele considerente importante includ:

  • Dacă rămășițele câinilor dvs. sunt sau nu biologice - PET dvs. de companie au avut o boală care ar putea reprezenta un pericol dacă este îngropat? Dacă da, NU FACE ia în considerare la înmormântarea acasă.
  • Dacă locația dvs. de înmormântare este aproape de o sursă de apă - Dacă vă îngropați animalul de companie aproape de o sursă de apă, este posibil ca rămășițele sale să poată contamina acea sursă. NU FACE îngropați animalul dvs. aproape de râuri, lacuri, fluxuri etc.
  • Indiferent dacă vă puteți îngropa pe animalele de companie destul de adânc în pământ - Dacă nu puteți săturați destul de adânc din cauza liniilor de gaz, consistența la sol, forța etc. NU FACE îngropați animalul dvs. în această locație.

Aceste pericole de sănătate sunt motivul pentru care avem legi despre îngroparea animalelor și a păsărilor și puteți citi mai multe despre acest lucru Findlaw.COM - Unele informații foarte utile aici.

Ce trebuie să-ți îngroape câinele

Ce trebuie să îngropați un câineCând ați constatat că este legal să vă îngropați câinele în curtea dvs. în conformitate cu legile locale și de stat, este timpul să vă pregătiți cu consumabilele necesare. Există mai multe modalități de a face acest lucru și fiecare abordare are costuri diferite.

Lucruri pe care ar putea fi nevoie pentru a îngropa un câine includ:

  • Un container biodegradabil "container".
  • O lopata.
  • Orice jucării preferate pentru a fi îngropate cu câinele dvs.
  • Un marker grav dacă se dorește.

Vă rugăm să rețineți că a Castul de animale de companie biodegradabil este cel mai bun pentru mediul înconjurător și poate fi achiziționat de la o clinică VET, crematoriu de companie sau online. Unii oameni utilizează o cutie de carton într-un vârf dacă regiunea lor nu necesită un sicriu aprobat de animale de companie care să fie utilizat.

Cu toate acestea, dacă doriți să deteriorați cel mai puțin mediul înconjurător și comunitatea dvs., luați în considerare un sicriu de companie care bifați toate casetele de check-uri ecologice. Același lucru se aplică și altor lucruri, cum ar fi a PET Memorial Piak, de exemplu. Dacă îngropați un câine în curtea din spate, veți dori să vă amintiți ceva, dar, de asemenea, să vă asigurați să nu vă deteriorați împrejurimile sau animalele viitoare care vor fi în jur.

LEGATE DE: Podul curcubeu - ce să faci atunci când câinele tău moare

Câinii merg în ceruri

Cum să îngropați un câine - procesul

Când sunteți gata să vă îngropați câinele, primul lucru pe care doriți să-l faceți este Găsiți o locație pentru site-ul mormânt. Alegeți un loc departe de orice linii de gaz, linii de apă și alte pericole, astfel încât să fiți nelegiuiți în săparea dvs. și nu ați lovit cabluri, fire, etc.

Folosind cea mai bună judecată, asigurați-vă că selectați o locație care nu va fi excavată în viitor, de exemplu, pentru a planta o floare de flori. În cele din urmă, alegeți o zonă care nu va inunda din cauza ploii, a accidentelor de sistem de aspersoare, a problemelor rezervoarelor septice sau a altor motive.

Odată ce ați ales site-ul dvs. mormânt, începeți săpați locul final de odihnă al câinelui. Gaura ar trebui să fie ușor mai mare în lățime și lungime decât recipientul de înmormântare sau bastonul de companie pe care l-ați selectat. Vrei să săpat a minim de 4 ft adâncime pentru a vă asigura că câinele dvs. va rămâne în locul său de odihnă, fără a fi deranjat de alte animale.

Când ați terminat săpărea mormântului pentru rămășițele câinelui tău, cineva să vă ajute să plasați animalul tău iubit în interiorul recipientului de înmormântare sau de câine, împreună cu orice jucării preferate pe care doriți să o îngropați cu el. Apoi, puneți capacul pe recipientul de înmormântare al câinelui și că cineva vă ajută să așezați cu atenție recipientul în interiorul mormântului.

Cum să îngropați un câine legalCu rămășițele câinelui tău în mormântul pe care l-ai săpat, ia șansa să spui ultimele cuvinte pentru a-ți aminti animalul de companie sau pur și simplu să reflectezi. Acesta este un moment de mare dificultate, emoție și stres pentru un proprietar de animale de companie, deci luați totuși mult timp pentru care aveți nevoie pentru a sărbători viața pe care o avea câinele dvs. cu dvs.

Când sunteți gata, începeți cu grijă să așezați murdăria pe care ați săposit înapoi în mormânt. Aveți grijă când plasați murdăria Pe partea de sus a containerului de înmormântare a câinelui și puneți puțin câte puțin la un moment dat, folosind lopata dvs.

Veți observa că, pe măsură ce începeți să completați site-ul mormânt, aveți mai multă murdărie decât să vă întoarceți în mormânt. Când mormântul este complet umplut, puteți să așezați murdăria rămasă într-o grămadă de flori din apropiere sau o grămadă de compost, sau să o răspândiți în jur.

Când ați umplut complet mormântul câinelui, poate doriți să plasați un marker grav sau un memorial de companie pentru a vă aminti site-ul. Mulți oameni simt că un marker grav este o piatră de cap sau o cruce; Cu toate acestea, puteți marca mormântul câinelui dvs. în orice fel în care vă vedeți potriviți. Alte opțiuni de marcare grave includ roci decorative, statui sau plăci.

Poate doriți chiar să plasați o bancă lângă locul final de odihnă al câinelui, astfel încât să puteți sta cu el când simțiți nevoia. Cum alegeți să memorializați site-ul mormânt al animalului de companie depinde de dvs. și dvs. singur, atâta timp cât nu rupeți nicio lege.

Citiți următorul: Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să îngropați în mod legal un câine