Top # 120: cum să alegeți jucăriile stimulative mintale pentru câini

Câinii și oamenii au multe în comun, inclusiv sănătatea și tulburările mintale. Câinii pot suferi de plictiseală, stres, anxietate și chiar depresie. Una dintre cele mai bune modalități de a menține mintea câinelui ascuțit și de a preveni problemele de sănătate mintală este cu stimularea mentală și Jucării interactive și activități.

Cercetare recentă A apărut că creșterea activității mentale la câini este legată de o mai mare sănătate mintală, funcție cognitivă, capacitate de învățare și o atenție. Câinii stimulați mental sunt, de asemenea, mai atenți, se comportă mai bine în timpul antrenamentului și sunt mai rapizi la rezolvarea sarcinilor zilnice problematice.

Conexiunea și mesajele dintre neuroni dintr-un creierul canin încet încet Dacă nu sunt folosite. Vestea bună este că activitatea în căile de neuron crește la scurt timp după ce a fost furnizată stimularea. Aceasta înseamnă că chiar și creierul câinelui Lazst poate fi stimulat și exercitat pentru o activitate mai bună / mai bună.

Sunt O mulțime de moduri Pentru a stimula creierul câinelui tău. Unele sunt simple și pot fi făcute în doar câteva minute, în timp ce alte jocuri stimulative mintale pot dura timp. S-ar putea să fiți chiar să vă antrenați animalul de companie pentru a participa la activitate, iar în cele din urmă va fi distractiv pentru amândoi și merită timpul din mai multe motive.

Expunerea la medii diferite, stimulând diferiți receptori senzoriali, jucând jocuri și învățând câinele noi trucuri sau comenzile sunt toate metodele viabile de stimulare mentală care influențează pozitiv comportamentul canininei, prevenirea problemelor mentale și chiar declanșează schimbări.

Există sute de consumabile de câini pe piață destinate să stimuleze animalele și să-și sporească sănătatea mintală. Deci, dacă căutați o modalitate rapidă de a oferi stimularea mentală pentru câini, verificați jucăriile sau jocurile de puzzle la magazinul local de animale de companie sau online. În acest podcast, vă voi explica cum să alegeți cele mai bune jucării de câine care stimulează mental, care beneficiază de creierul animalului dvs. și ajută la menținerea lui fericită și sănătoasă.

Citiți următorul: Cum să faci jucării pentru câini - abordare DIY ieftină

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Top -120 Cum de a alege jucăriile stimulative mintale pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 120: cum să alegeți jucăriile stimulative mintale pentru câini