Jay brace de la casa schnauzer răspunde la întrebările noastre

Jay Brace de la Casa Schnauzer răspunde la întrebările noastre

Jay Brace, de la Casa Schnauzer În Stockbury, Regatul Unit, a răspuns la chestionarul nostru cu plăcere și suntem fericiți că a făcut-o. Jay și toată lumea care ajută la casa Schnauzer, oferă condiții extraordinare pentru Creșterea schnauzerului miniatural.

Și prin Condiții extraordinare, Vreau să spun o zonă spațioasă, complet încălzită în padocks, înconjurată de frumos. Jay știe ce crescătorie câine este despre și mai important, Jay iubește ceea ce seamănă Schnauzer: iubitoare și îngrijirea acestor tovarăși veșnici.

Pur și simplu introduceți-vă și afacerea dvs. de reproducere a câinelui către cititorii noștri.

Suntem casa schnauzerului. Lucrăm cu Clubul Kennel din Marea Britanie ca parte a lor Schema de crescătorie asigurată. Schema este concepută pentru a îmbunătăți standardele de reproducere, a câinilor și a sănătății căpușelor și pentru a face întregul proces de cumpărare a catelului mult mai ușor și mai sigur pentru cei care doresc să găsească un animal de companie.

Cum v-ați implicat în industria de reproducere a câinilor în primul rând?

Am lucrat cu animale de mai mulți ani, am început să lucrez la navele de îmbarcare acum 14 ani în timp ce eram la studierea îngrijirii animalelor. M-am îndrăgostit de asta.

Câțiva ani mai târziu am ridicat destui bani pentru a cumpăra canisa. Cu recesiunea financiară actuală, a devenit clar că nu am putea depinde de o pensie pentru pensionarea noastră și nu am crezut că aș putea conduce o canisa în acel moment în viața mea. Deci, trebuia să mă gândesc la ceea ce aveam de gând să fac.

Am lucrat cu mulți caritate de salvare a câinilor și am avut o cățea de la Labrador însărcinată să sosească la canisa, la câteva săptămâni mai târziu, ea a început să fie whelp și după ce am dat toate puii, ea le-a zdrobit pe toate. Era mândră de ea însăși, a fost atunci știam ce am vrut să fac.

Jay și câinii lui frumoși!
Imaginea familială a lui Jay și câinii săi frumoși!

Considerați că reproducerea ca hobby, o afacere sau ambele?

Este o afacere de stil de viață. Când începeți să vă plimbați pe câinii dvs. la ora 6 dimineața și să nu terminați până la ora 11:00 în fiecare zi a anului, inclusiv Crăciunul și ziua de naștere, trebuie să-l iubiți.

Dar trebuie, de asemenea, să plătească calea: puneți un acoperiș peste cap, alimente și câini ", mâncare pe placa ta, etc.

Este singura dvs. sursă de venit sau aveți un alt loc de muncă?

Mai avem încă caniurile de îmbarcare și partenerul meu are și propria afacere.

Câți oameni lucrează cu dvs. pentru a vă conduce afacerea?

Eu conduc afacerea de reproducere cu mine cu ajutorul obișnuit de la partenerul meu, dar avem și o mulțime de ajutor gratuit de la slujitorii noștri, mai ales când avem pui.

Ce te-a făcut să mergi pentru schnauzeri miniaturali peste orice altă rasă?

Asta e simplu, sunt cea mai bună rasă în lume și dacă cineva spune altfel: ei mințesc. Desigur, aș putea fi ușor părtinitoare.

Ce îmbunătățiri doriți să aduceți rasa?

În Regatul Unit, minisul poate suferi de la Boala ereditară a ochilor și aș dori să văd pe toți crescătorii care lucrează spre prevenirea acestei stări ereditare și, sperăm, într-o zi, o eliminându-l din rasă pentru totdeauna!

Care sunt cele mai mari creșterieri alți proprietari și crescători au despre Mini`s?

Există două marijudgeri mari despre Mini Schnauzer.

În primul rând, datorită dimensiunilor lor mici, oamenii cred că este un câine de tur, iar în timp ce mini-ul iubește să aibă o îndoială sau un cauciuc de burtă, mini este o rasă adecvată și nu iubește nimic mai mult decât să se rostogolească într-un câmp și joc. Ei par să atragă murdărie ca un magnet!

Al doilea este îngrijirea: Schnauzers miniatural ar trebui să fie dezbrăcat manual, ceea ce durează mult timp, dar face haina mai groasă și o ține curată mai mult timp. Cu toate acestea, tăierea devine tot mai frecventă, ceea ce nu numai că trebuie făcut mult mai mult în mod regulat, dar și le face să-și piardă culoarea, oferind rasă o gri mult mai ușoară în loc de piper și culoarea de sare pe care ar trebui să o facă.

Câinii din casa schnauzerului
Schnauzerii minunați din casa schnauzerului

Câți câini ați început și cum ați ales stocul de fondare?

Am început cu trei surori: Annie, Ethel, Gertie și un băiat dintr-o altă linie de sânge, Harry. Le-am ales din cauza sănătății și a pedigreei genetice. Ambele linii de sânge au fost testate pentru boala oculară pe mai multe generații și au fost eliminate. De asemenea, am verificat coeficientul de încrucișare a fiecărei linii de sânge și am calculat coeficientul oricărui catelus pe care l-am fi ras din aceste momente.

Ați început cu puii sau adulții?

Am început cu puii, ceea ce cred că este cel mai bun mod de a începe după cum puteți transmite cunoștințele și abilitățile pe care le-ați învățat la cumpărătorii dvs. de catelus.

Cum vă diferențiați câinii și afacerea dvs. de la ceilalți crescători ai Mini Schnauzer?

Ne place să credem că facem ceva foarte diferit. Am ratat doar de două ori dintr-o cățea, așa că sunt numai cu noi pentru o perioadă scurtă de timp și își pot petrece restul vieții într-o casă cu grijă selectată pentru totdeauna.

Fiecare cumpărător de catelus devine să-și viziteze catelul la fiecare două săptămâni pentru a construi o legătură cu ei, așa că catelul nu este doar o zi și luată de străini. Simțim că acest lucru ajută puii noștri să se stabilească mai repede. Toți băieții noștri sunt testați ADN și toate așternuturile noastre sunt screenite pentru ochi CHC (cataracta ereditară congenitală.)

De asemenea, oferim documentație cuprinzătoare în fiecare dintre pachetele noastre de catelus.

Faceți ceva special, pe o bază zilnică sau săptămânal, pentru a oferi îngrijire suplimentară câinilor dvs?

Avem patru acri pentru ei să alerge și ne place să le luăm pentru călătorii regulate la litoral, orașe, parcuri și păduri.

Ai nevoie de mulți bani pentru a începe aventura de reproducere?

Da, am petrecut o mică avere pe construirea unei camere de grindă construite în scopuri și un bloc de canisare care este complet cu aer condiționat, încălzit, super-izolat și foarte ușor de curățat. Are într-adevăr totul; De fapt, uneori ajungem gelos de cât de frumos este locul lor.

Cum vă selectați clienții?

Toată lumea trebuie să completeze un formular de cerere. Apoi vin pentru un interviu în care se întâlnesc cu toate mini-urile noastre și, dacă totul merge bine, ei se adaugă la lista noastră de așteptare.

Cum vă controlați cheltuielile în timp ce creșterea câinilor?

Încercăm, încercăm, încercăm! Dar adevărul va fi spus, nu puteți ca nu cum ar fi stocul pe un raft într-un magazin. Lucrurile pop-up, problemele se întâmplă și nu vom considera niciodată bugetul asupra câinilor noștri.

Vindem calități de calitate, jucării, lăzi și paduri de veterinar pentru a merge cu puii noștri ca extra; Într-adevăr ajută la orice cheltuieli de supradimensionare și neașteptate.

Câte gunoi pe an aveți în medie?

Aceasta variază, deoarece natura maternă tinde să fie responsabilă de această chestiune, dar sperăm că aproximativ 6 sau 7 ani.

Puppy Schnauzers din clasa lui Jay =
Puppy Schnauzers de la ultima gunoi din Jay.

Ce dietă sunt următoarele câinii tăi?

Folosim ARDEN GRANGE, o alimentație uscată hipoalergenică, pe care o completăm cu legume cum ar fi broccoli și morcovi, dată ca tratamente. De asemenea, le hrănim cu sardine pentru haina lor.

Ce i-ai spune celor care spun că creșterea câinilor ar trebui să înceteze sau să devină ultra-reglementate, deoarece există prea mulți câini în centrele de salvare / re-rethoming?

Ei bine, mai întâi aș spune: nu sunt crescătorii care scapau de câini, de fapt, cei care sunt vina sunt oameni care renunță la responsabilitățile proprietarului câinelui. Facem o mulțime de lucruri cu adăposturi de salvare a câinilor și motivele pentru care oamenii își dau animalele de companie pentru re-sunt acceptabile. Este arunca mentalitate care trebuie abordată. Nu ar trebui să puteți renunța la un câine doar pentru că nu se mai potrivește în stilul tău de viață. Avem o clauză în contactele proprietarului câinelui nostru, afirmând că, dacă proprietarul câinelui dorește vreodată să reunească câinele, trebuie să fie adus înapoi la noi.

În al doilea rând, da, aș dori să văd mai multe reglementări în creșterea câinilor, acest lucru ar putea ajuta să forțeze Puppy ferme și mori.

Multe adăposturi avertizează pe oameni despre rasele mici și de jucărie, așa cum spun că crește riscul de afecțiuni medicale - ce le-ai spune?

Acest lucru este același ca în toate rasele. În prezent, rasele mai mici sunt mai populare, astfel încât acestea sunt, de asemenea, mai frecvent găsite în fermele de catelus în care creșterea slabă poate provoca afecțiuni medicale. Proprietarii viitori trebuie să se găsească un crescător responsabil care pune mai întâi sănătatea. Ei nu ar trebui să cumpere niciodată de la o fermă de catelus sau altfel în cazul în care nu puteți întâlni amelioratorul!

Cum și unde găsiți majoritatea clienților dvs?

Am fost cu adevărat norocoși, par să ne găsească.

Care sunt eforturile dvs. în scopul de a construi o mare reputație?

Sănătatea și bunăstarea câinilor noștri: dacă sunt fericiți, suntem fericiți.

Pe partea de marketing, având o prezență online este atât de importantă! Aș spune că majoritatea aplicațiilor noastre vin prin intermediul site-ului nostru, iar Internetul a devenit primul loc care se întorc pentru a găsi un catelus. Nu am avut de a face publicitate deoarece cea mai mare parte a traficului site-ului nostru vine prin Google.

Sunteți mai mult despre promovarea afirmației dvs. sau a câinelui?

Suntem cu siguranță despre promovarea rasei. De exemplu, dacă lista noastră de așteptare este plină, vom ajuta oamenii să găsească un alt crescător. În acest fel, putem asigura că nu ajung să cumpere de la o fermă de catelus, care pe termen lung, ajută la rasă.

Dacă trebuia să începeți din nou cu o altă rasă, care ar fi?

Nu cred că aș putea alege o altă rasă. Pentru mine, Miniatura Schnauzer este cel mai bun câine și dacă am ales o rasă diferită, am gândit întotdeauna "Aș vrea să l-am ales pe mini."

Ceea ce a fost cea mai memorabilă vânzare?

Un puppic negru și argint numit Eric Pickleton și proprietarul său, o doamnă minunată de la Londra. Cele două au fost perfecte unul pentru celălalt! Nu ar lăsa-o singură și de fiecare dată când a vizitat, ar fi atât de încântat și să încerce să sară din stilou. Atât de perfect pentru a urmări!

Îți amintești prima dvs. vânzare?

Da, Maz! Proprietarul ei a auzit-o pe mama mea la bancă spunând că am de gând să-mi reproduc mini schnauzers așa că mi-a oprit mama înainte să plece. A primit toate detaliile noastre și a venit să ne întâlnim. Tocmai l-am adunat pe Annie, Ethel și Gertie, dar a crezut în noi atât de mult încât a așteptat peste un an până când Ethel a dat naștere. Dexter și ea încă apare din când în când, care este minunată.

Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți în această industrie?

Alegeți o rasă pe care o iubiți cu adevărat și începeți încet. Este o muncă foarte grea, reproducerea nu este pentru toată lumea.

Asigurați-vă că aveți o mulțime de economii în cazul în care ceva nu merge bine și nu uitați să vă bucurați de el; Nici un alt loc de muncă în lume nu vă câștigă bani în timp ce jucați cu câini și cățeluși!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jay brace de la casa schnauzer răspunde la întrebările noastre