Giveaway: nooie cam 360 pet camera (valoare de 50 $ +)

Toți ne simțim vinovați plecând din casă, în timp ce pooch-ul nostru se uită la noi cu acei ochi trist, înăbuși. Nu ar fi frumos dacă am putea să luăm cu toții animalele de companie pentru a lucra cu noi? Din păcate, nu putem. Cu toate acestea, următorul cel mai bun lucru de a fi cu câinele dvs. îi interacționează și îl urmărește pe tot parcursul zilei cu ajutorul unei camere de companie.

Camerele pentru animalele de companie cresc rapid în popularitate datorită faptului că proprietarii de câini și pisici iubesc că pot verifica prietenii lor blană în timp ce sunt departe de casă. Acum, vă oferim o șansă Câștigă o cameră de companie gratuită de la Nooie!

Fiecare Camera de companie este un pic diferit, dar toți au un singur lucru principal în comun. Ei lucrează printr-o aplicație pe un smartphone sau tabletă și vă permit să vedeți ce este câinele dvs. până în timpul zilei când nu sunteți acasă. Camera se conectează la Wi-Fi-ul casei dvs. și alimentează un flux live pe dispozitivul dvs. mobil.

Nooie Dog Camera oferă acest lucru și multe alte caracteristici. Acesta oferă chiar câteva caracteristici pe care nu le veți găsi pe dispozitive similare. Cu un câmp de vedere 101˚, viziune de noapte și o lentilă de cameră HD de 1080p, această cameră de câine se află definitiv din pachet.

Cum să introduceți Giveaway

Nooie cam 360Pentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga o cameră de câine Nooie, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

În urma acestor pași, vă va intra automat pentru a câștiga această cameră de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 decembrie 2019!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Nooie cam 360nooie cam 360 GiveawayAceastă cameră se rotește aproape tot timpul pentru a vă arăta o vedere de 355˚ a casei dvs. De asemenea, rotește 94˚ vertical. NOOIE CAM 360 are un câmp de vedere 101˚!

De asemenea, are o lentilă de cameră HD de 1080p și o viziune de noapte de până la 32 de metri distanță în negru. Această cameră de câine este echipată și cu un sunet de 2 căi, ceea ce înseamnă că puteți auzi ce se întâmplă în casa dvs. și trimiteți mesaje audio înregistrate câinelui dvs.

Aplicația Nooie este foarte ușor de utilizat. Există săgeți în partea stângă, dreapta, sus și de jos a ecranului. Apăsând săgețile de pe ecran mișcă camera în jur. Există, de asemenea, butoane în partea de jos a ecranului care vă permit să porniți sunetul, înregistrați un mesaj audio, Fă o poză sau înregistrați un videoclip scurt.

Puteți chiar să setați camera în sus pentru a urmări mișcarea manuală. Dacă faceți acest lucru, acesta va intra / înclina automat. Puteți, de asemenea, să activați indicatorul de stare de pe aparatul foto și dezactivat în meniul Setări, deci nu vă va păstra pe timp de noapte sau să vă deranjeze animalele de companie.

Ca majoritatea camerelor de companie, NOOIE CAM trimite notificări la telefon când sunt detectate mișcarea și sunetul. Puteți închide și aceste notificări sau puteți seta doar vremurile pe care doriți să le primiți notificările. De exemplu, puteți seta acest lucru, astfel încât să primiți notificări în timpul orelor de lucru, nu pe timp de noapte sau în timp ce sunteți acasă în timpul zilei.

Există un slot pentru o cartelă Micro SD, deși Nooie Cam 360 nu vine cu o cartelă. Acest lucru permite aparatului foto să suporte înregistrarea continuă sau înregistrarea mișcării. De asemenea, puteți achiziționa Depozitare Cloud pentru dispozitiv pentru 5 USD / lună, dar nu este inclusă în această afacere Giveaway.

REVIZUIRE: NOOIE CAM 360 PET

NOOIE 360 CAMCum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru această cameră de câine. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: nooie cam 360 pet camera (valoare de 50 $ +)