101 Veterinar aprobat rețete alimentare pentru câini de casă

Cuvânt înainte de Dr. Fiona Caldwell, DVM

Ca medic veterinar, pot atesta importanța nutriției pentru bunăstarea membrilor familiei noastre canine. Cercetarea științifică este clară că câinii trăiesc mai mult și mai sănătoși atunci când sunt hrăniți alimente adecvate și primiți nutrienții potriviți. Cele mai multe alimente de câini comerciale au venit mult timp de când au devenit mainstream în secolul al XX-lea, dar mulți oameni încă simt că alimentele de câini pre-ambalate lasă mult de dorit.

Când câinii au devenit domesticiți de secole, au fost de obicei hrăniți rămase și resturi. Cercetarea privind alimentația animalelor a fost inițial orientată spre realizarea animalelor de alimente utilizate pentru consumul uman mai sănătos și mai productiv. Pe măsură ce numărul de animale folosite pentru singurul scop al companiei a crescut în mijlocul anilor 1900, la fel și cercetările nutriționale au vizat să facă câini și pisici mai sănătoase.

Rețete de mâncare pentru câini

Mâncarea de câini comerciali este o industrie de dolari multi-milion. În timp ce alimentele pentru animale de companie sunt obligate să îndeplinească standardele prezentate de către Asociația oficialilor americani de control al feedului, Încă mai pot exista variații extinse între mărcile din punct de vedere al calității. Efectuarea alimentelor proprii de câine are un anumit apel la mulți iubitori de câini ca o modalitate de a oferi dieta de cea mai bună calitate.

101 Rețete de casă de casă pentru sănătate sunt destinate să vă ofere, iubitului de companie, mai mult control asupra nivelului de calitate și Tipul ingredientelor Câinele dvs. mănâncă. În plus, această colecție de rețete poate ajuta la anumite afecțiuni dietetice sau condiții medicale pe care le are animalul dvs. de companie. Folosind această listă de rețete ca îndrumare vă poate ajuta cu un animal de companie finic, fie datorită unei afecțiuni cum ar fi cancerul care cauzează inaptiune sau dacă este în mod natural pretențios.

O indicație evidentă pentru o dietă gătită la domiciliu este pentru câini cu Sisteme digestive sensibile sau intoleranțe alimentare. Veți găsi în această colecție de rețete acasă gătite diete adaptate pentru a vă permite să aveți un control precis asupra ingredientelor Câinii dvs. mănâncă pentru a controla mai bine aceste afecțiuni.

Un aspect negativ al gătitului la domiciliu pentru câinele dvs. poate fi Costul pentru ingrediente de bună calitate. 101 Rețete de hrană pentru câini de casă pentru sănătate ajută la obținerea activității de ghidare prin listarea costului mediu pe lot.

Efectuarea meselor câinelui dvs. la domiciliu poate fi o alternativă sănătoasă la dietele comerciale, dar nu ar trebui luate cu ușurință. Deși există multe beneficii pentru o dietă gătită la domiciliu, atunci când este făcută necorespunzător poate avea rezultate devastatoare asupra sănătății câinelui dvs. De exemplu, câinii au aproape trei ori cerința de calciu a oamenilor. Creșterea puiilor, în special puii de rasă mare, poate suferi daune de lungă durată de la nutriție necorespunzătoare.

101 Rețete de alimente pentru sănătate pentru sănătate ar trebui să fie utilizate pentru a completa o dietă comercială echilibrată și nu ar trebui folosită pe cont propriu fără supravegherea veterinarului. Hrănirea alimentelor numai de casă se poate face, dar este imperativă ca o excelentă calitate a vitaminei și a unui supliment minerale minerale să prevină dezechilibrele nutriționale.

Pentru animalele de companie cu circumstanțe care necesită o dietă mai adaptată, mâncarea de gătit acasă poate fi o alternativă sănătoasă și cred că veți găsi această colecție de 101 rețete un ghid minunat. Este important să cântăriți aceste argumente pro și contra înainte de a angaja sarcina de gătit pentru câinele dvs. Dietele de casă nu sunt pentru toată lumea și pot fi riscante dacă sunt făcute necorespunzător. Consultați întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a începe o nouă dietă gătită pentru câinele dvs.

Dacă doriți o copie digitală digitală, puteți descărca o versiune PDF a retetelor de mai jos aici.

  • Descărcați versiunea PDF

Introducere

Beneficiile pe care le primesc de la a face alimente pentru câini de casă

Făcând alimente proprii de casă poate fi foarte recompensat - nu doar pentru animalul dvs. de companie, ci și pentru tine! Majoritatea proprietarilor de animale de companie se bucură de alimente de casă pentru pachetul lor. Cei care mi-au urmărit videoclipurile rum.gocrazyx.info Canalul YouTube știți că îmi place foarte mult gătitul și îmi place să-mi fac câinii fericiți când creez o masă delicioasă pe care o cunosc că o vor iubi și că vor beneficia de sănătatea lor.

Am să aleg ingredientele pe care le folosesc și am capacitatea de a răspunde la fiecare masă preferințelor și nevoilor de sănătate ale câinelui meu. Nu numai că există numeroase beneficii pentru sănătate pentru a face hrană pentru câini de casă, pooch-ul tău se va bucura de ea mult mai mult decât comercial uscat kibble.

Avem trei câini - un boxer în vârstă de 7 ani cu o condiție de inimă, un de 2 ani de ciocolată Labrador Retriever și un amestec de Beagle / Cocker Spaniel de 1 an. Găsirea unei alimente comerciale care să răspundă nevoilor tuturor câinilor noștri este imposibilă. Avem un câine în fiecare etapă a vieții, iar două dintre ele au condiții de sănătate care pot fi ajutate cu o nutriție adecvată.

Făcând alimente pentru câini de casă îmi permite să hrănesc toți câinii noștri o masă sănătoasă și sigură, în timp ce încă mai pot personaliza alimentele pentru nevoile lor individuale. adaug Pre și probiotice la mâncare din toți cei trei câini, iar laboratorul și boxerul își iau propriile suplimente unice, de asemenea.

Să nu mai vorbim, dacă vă decideți să faceți alimente pentru câini de casă, veți alege 100% din ingredientele care intră în ea. M-am înclinat de fiecare dată când am citit despre o amintire a hranei pentru câini în știri. M-am întrebat dacă mâncarea și tratează că îmi hrănesc câinii conținut ingrediente dăunătoare.

Întotdeauna am făcut-o un punct pentru a cumpăra mâncare de câine comercial care a fost făcută în Statele Unite. Am crezut că a fost de ajuns, dar apoi am aflat că unele companii își fac alimentele aici, dar ingredientele sursă din alte țări. Doar pentru că mâncarea nu a fost făcută în China nu înseamnă că nu conține ingrediente care au venit de acolo.

Există nenumărate beneficii pentru a hrăni o dietă alimentară pentru câini de casă, dar cele trei motive primite sunt:

  • Pot satisface rețete pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinelui meu, adăugând, de asemenea, ingrediente pe care le place să mănânce,
  • Pot face diferite rețete pentru toți cei trei câini, fără a trece peste bugetul lunar al alimentelor pentru animalele de companie și
  • Pot folosi cele mai sănătoase și mai sigure ingrediente pe care le pot permite.

Rețete de alimente pentru câini de casă

Vă puteți permite să vă faceți mâncarea de câine?

Când faceți hrană pentru câini de casă, puteți selecta ingrediente sănătoase care se potrivesc cu bugetul dvs. Puteți alege sursele de proteine ​​locale dintr-un magazin de măcelări din regiunea dvs. Puteți folosi legume proaspete de pe piața fermierului pe stradă. Puteți chiar să vă ridicați propriile animale și să vă dezvoltați propriul produs dacă alegeți.

Creștem în fiecare an o grădină mică. În lunile de vară folosesc ingrediente proaspete din grădina noastră, care nu mi-a costat un cent și sunt mai sigure decât orice produs pe care aș putea să-l cumpăr la magazinul local de bacanie.

Folosim:

  • fasole verde;
  • cartofi dulci și cartofi albi;
  • mazăre;
  • morcovi;
  • afine;
  • zmeură;
  • mure;

... și câteva alte fructe și legume pe care le creștem. De asemenea, am o grădină de plante interioare mici și folosesc ierburi proaspete, cum ar fi rozmarinul și pătrunjelul în rețetele mele de casă pentru câini de casă pe tot parcursul anului. Nu este scump să crești aceste lucruri și îmi taie cheltuielile pentru animalele de câine cu aproximativ o treime.

Dacă nu vă puteți permite să cumpărați ingredientele de cea mai înaltă calitate, nu vă faceți griji! Puteți face încă o masă sănătoasă pentru puii dvs. și rămâneți la un buget. Cele trei sfaturi ale mele pentru a face hrana pentru animale de companie la un buget sunt:

  1. Puteți economisi bani prin alegerea mai multor surse de proteine ​​comune (și mai ieftine) cum ar fi puiul și carnea de porc.
  2. Selectați rețete care utilizează ingredientele pe care le aveți la îndemână sau înlocuiți fructele și legumele care sunt în sezon în acel moment.
  3. Utilizați resturile de la propriile mese pentru a face mâncarea câinelui. Legumele rămase de la cina de noaptea de noapte va funcționa bine. Au niște fripturi rămase, pui sau hamburger? Nu lăsați-o să stea în frigider până când nu merge rău. Utilizați-l pentru a face o masă pentru câinele dvs.

Ce rețete sunt cele mai bune pentru câinele meu și cum pot decide cât de mult să-l hrănesc?

Cereți pe cineva care lucrează în domeniul sănătății caninei și vă vor spune că cele mai sănătoase alimente de câine este de casă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ingredientele dăunătoare, substanțele chimice și toxinele sau echilibrul nutrițional necorespunzător. Atâta timp cât urmăriți liniile directoare adecvate pentru animalele de companie, cele mai sănătoase alimente pe care le puteți oferi este de felul pe care îl faceți.

Dar, de unde știți care este echilibrul nutrițional potrivit pentru animalul dvs. de companie?

Există o mulțime de factori care se joacă în câte calorii câinele dvs. necesită zilnic. Există, de asemenea, multe variabile care trebuie luate în considerare la decizia asupra cantității corecte de proteine, carbohidrați și alți nutrienți pe care puii dvs. ar trebui să o mănânce în fiecare zi.

Unele dintre aceste variabile includ:

  • Vârstă
  • Greutate
  • Rasă
  • Nivelul de activitate
  • Conditii de sanatate

Nu vă faceți griji! Nimeni nu vă așteaptă să vă dați seama de toate acestea pe cont propriu. De fapt, este cu adevărat imposibil să-mi dau seama fără o pregătire adecvată în nutriția caninei. De aceea trebuie să consultați un expert înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă.

S-ar putea să vă gândiți că stau aici încercând să împing hrănirea câinilor de casă fără să vă spun exact cum să vă hrăniți câinele. În primul rând, permiteți-mi să spun că o dietă de casă nu poate fi corectă pentru fiecare câine. În al doilea rând, aș vrea să fie la fel de simplu ca mine să-ți spun exact ce are nevoie de câine, dar fiecare câine este diferit.

Ca noi, fiecare câine are nevoi individuale nutriționale. Doar dacă nu sunteți instruiți în nutriția caninei, nu știți ce are nevoie de câinele dvs. mai mult decât mine. De aceea este esențial să înscrieți ajutorul unui expert atunci când decideți asupra unei diete de casă.

Veterinarul dvs. este un loc minunat pentru a începe. De asemenea, ați putea consulta un nutriționist canin, dar poate fi un pic mai scump decât o vizită de birou cu veterinarul obișnuit. Oricum, expertul cu care lucrezi va revizui toate nevoile individuale ale câinelui dvs. și vă va ajuta să creați recomandările nutriționale perfecte pentru el.

Încă nu mai ieși din pădure. Nevoile nutriționale ale unui câine Schimbați-vă cât de îmbătrânește. Puii au nevoie de o nutriție diferită de adulți sau câini de rang înalt. Dacă greutatea câinelui dvs. sa schimbat semnificativ, dieta sa trebuie examinată.

Hrănirea unei diete de casă nu este ceva ce vă dați seama o dată și apoi sunteți bine să mergeți pentru viața animalului dvs. de companie. Este ceva ce trebuie să continuați să vă revizuiți ca vârstele dvs. de câine și schimbările sale de sănătate. Orice schimbare majoră a corpului său, fie din cauza vârstei, a greutății sau a unei noi condiții de sănătate, trebuie evaluată de un specialist în nutriție canin, astfel încât să vă poată ajuta să vă schimbați dieta pentru a satisface noile nevoi ale corpului său.

Odată ce ți-a fost dat lumina verde pentru a trece la o dietă alimentară pentru câini de casă, sunteți gata să începeți. Acum este timpul să găsim câteva rețete care vă vor interesa interesul animalului și să-l cerșească mai mult. Am inclus câteva dintre rețetele mele preferate în această carte și am găsit și multe rețete care vor ajuta la gestionarea unui număr de probleme de sănătate pe care puștiul dvs. le poate avea. Sper că câinele dvs. se bucură de ei la fel de mult ca pachetul meu!

7 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu artrită, șold și afecțiuni comune

Turcia și carne de vită pentru câinii artritici

Costul aproximativ pe lot: $ 17.50

Ingrediente:

  • Carne de curcan alb tocat
  • Randaj de carne de vită la sol
  • 3 lingurite. nici un bulion de carne de vită
  • ½ ceasca de branza de cabana
  • 1 cupă de ovăz
  • ½ ceasca de orez maro fiert
  • ½ ceasca Kale
  • ½ ceasca de morcov brut
  • ½ ceasca de legume mixte congelate
  • ½ ceasca de țelină
  • 1 ulei de semințe de in capsulă
  • Pinch de patrunjel
  • 1 lingurita. Alfalfa pulbere

Directii:

  1. Scurgeți carnea de vită gătită și combinați cu orez gătit.
  2. Adăugați pulbere de alfalfa la un blender cu legume și piure.
  3. Într-un castron, acoperiți ovăzul cu suficientă apă caldă pentru a umezi. Amesteca.
  4. Adăugați curcanul gătit la ovăz și "pâine" piese. Adăugați bulionul și amestecați din nou.
  5. Combinați amestecul de orez și carne de vită cu amestecul de curcan, adăugați ½ ceasca de legume pură și amestecați toate împreună. Adăugați patrunjelul.
  6. Servi o dimensiune de rutină

Trandafir de carne de vită pentru câini de artritică

Costul aproximativ pe lot: $ 15.75

Ingrediente:

  • vită
  • ½ ceasca de orez
  • 1 ½ ceasca de orz
  • ½ ceasca de linte
  • 2 cani morcovi tocate
  • 1 ceașcă de telina tocată
  • 2 ceasuri Kale
  • 3 cuișoare de usturoi
  • ½ ceasca de trandafiri uscate însămânțate
  • 1 cană de patrunjel proaspăt
  • 1 cană uscată urzice

Directii:

  1. Adăugați 8 cupe de apă la o oală de supă, adăugați morcovi și fierbeți.
  2. Adăugați restul ingredientelor în oală și aduceți la un fiert.
  3. Opriți căldura, acoperiți vasul și lăsați-l să se răcească.
  4. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.

Tocană antiinflamatoare de legume pentru câinii artritici

Costul aproximativ pe lot: $ 12.00

Ingrediente:

  • 2 Zucchini tocate
  • 2 ceasuri Kale
  • 2 cani morcovi tocate
  • 2 cartofi dulci tocați
  • 1 ceașcă de telina tocată
  • ½ ceasca de linte
  • 1 ½ cesti quinoa
  • ½ ceasca de patrunjel tocata
  • 3 cuișoare de usturoi
  • ½ ceasca de cranberries
  • 1 cană de urzici

Directii:

  1. Adăugați 8 cupe de apă la o oală de supă, adăugați cartofi dulci și morcovi și fierbeți.
  2. Simmer pentru 5 minute.
  3. Adăugați restul ingredientelor.
  4. Opriți căldura, acoperiți vasul și lăsați-l să se răcească.
  5. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.

Fructe de mare tratează pentru câinii artritici

Costul aproximativ pe lot: $ 9.50

Ingrediente:

  • 1 ½ cană de făină de grâu întregi
  • 1 lingurita. Uscată pe alge marine acoperite
  • 1 lingurita. Clay de calitate alimentară Montmorillonite
  • ¾ iaurt organic simplu
  • 1 cană de piure de dovleac organic
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 2 lingurite. îngheț uscat Krill
  • ¾ Ovăz de cupă
  • 1 drenat poate sardine în apă, tocate
  • ½ lingurita. ghimbir
  • ¼ lingurita. Pudră musculară verde lipped
  • ¼ lingurita. curcumă
  • ¼ ceasuri verdeață
  • ¼ lingurita. sare de mare

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 375.
  2. Combinați ingredientele și amestecați pentru a face un aluat.
  3. Rulați aluatul la ¼ "cookie-uri groase și tăiate folosind un tăietor cookie de 1".
  4. Coaceți pe o foaie cookie timp de 25 de minute.
  5. Servi 1 tratați zilnic.

Turmeric de dovleac tratează pentru câinii artritici

Costul aproximativ pe lot: $ 13.70

Ingrediente:

  • 1 lb. Veninul de teren
  • 1 cupă de ovăz
  • 1 poate piure de dovleac organic
  • 75-100 mg de turmeric pe 5lb corporală
  • 2 oua
  • 1 cană de semințe de inel

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
  2. Combinați ingredientele.
  3. Tăiați 45 de tratamente din aluat.
  4. Coaceți 3 ore.
  5. Furaj 1 trata

Rosemary Turmeric tratează pentru câinii artritici

Costul aproximativ pe lot: $ 3.00

Ingrediente:

  • 1/3 CUP FLAX DESEED
  • 1 ½ ceasca de făină de ovăz
  • 1 lingurita. melasă
  • 1 ouă
  • 2 lingurite. Alfalfa Leaf Pulbere
  • 1 lingurita. Rozmarinul uscat
  • 1 lingurita. curcumă

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Se amestecă ingredientele uscate împreună.
  3. Adăugați în ingrediente umede.
  4. Dacă este necesar, adăugați 1 linguriță. apă la un moment dat pentru a umezi aluatul.
  5. Frământați aluat apoi rulați la foaia de ¼ ".
  6. Utilizați un tăietor cookie pentru a tăia aluatul.
  7. Coaceți tratamentele pe o foaie cookie timp de 20 de minute.
  8. Servi 1 tratați zilnic.

Puiul de pui de casă jerky pentru sănătate comună

Costul aproximativ pe lot: $ 7.00

Ingrediente:

  • 4 piept de pui dezosat, fără piele

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Îndepărtați grăsimile și tendoanele de la pui.
  3. Tăiați puiul în benzi relativ subțiri.
  4. Puneți fâșii de pui pe o foaie de coacere și coaceți timp de 2 ore.
  5. Asigurați-vă că puiul are o consistență ca o coerență, dacă nu, gătiți puțin mai mult.
  6. Lăsați-l să se răcească.
  7. Serviți un zilnic.
  8. Depozitați benzile rămase într-un recipient etanș în frigider.

16 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu cancer

Pui de carne de vită pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 33.50

Ingrediente:

  • 2 lb. Carne de vită
  • 2 lb. Pui de pui
  • 1 Apple fără semințe
  • 3 ouă brute
  • 2 morcovi
  • 2 cești de lapte de capră brută
  • 1 Zucchini CUBED
  • 2 cartofi dulci cubid
  • 2 ceasuri Kale

Directii:

  1. Adăugați ingrediente la un procesor de alimente și procesați bine.
  2. Împărțiți amestecul în paturi de dimensiuni de masă și înghețați.
  3. Dezghețați după cum este necesar înainte de hrănire.

* Câinii mănâncă între 2% și 4% din greutatea corporală zilnic cu câinele mediu adult care mănâncă 2% și câini mai activi care mănâncă 4% *

Kale burgeri pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 6.50

Ingrediente:

  • ½lb. Umpleți carne de vită la sol
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • ½ ceasca Kale
  • 1 lingurita. Semințe de inel de incendiu
  • ½ lingurita. masă de oase
  • 2 cuișoare de usturoi tocate
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • ¼ lingurita. curcumă
  • ¼ lingurita. cimbru
  • ¼ lingurita. piper negru

Directii:

  1. Peste căldura medie, aduceți uleiul să se încălzească într-o tigaie mare.
  2. Adăugați usturoiul și ușor maro.
  3. Adăugați carnea gătită, condimente, kale și 2 cani de apă. Sauté timp de 5 minute.
  4. Se amestecă în orez și scoateți tigaie de căldură.
  5. Se amestecă semințele de in și masă de oase.
  6. Servi o dimensiune de rutină

Mâncare de carne pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 16.25

Ingrediente:

  • Veninul de teren
  • 1 lingurita. masă de oase
  • ½ ceasca de iaurt organic simplu
  • 1 semințe, piper dulce cubat cubat
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 1 Zucchini cubulete
  • 1 lingurita. Semințe de inel de incendiu
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • ¼ ceașcă de piper roșu de culoare roșie
  • 2 cuișoare de usturoi zdrobite
  • 2 ½ cești de apă

Directii:

  1. Se încălzește uleiul într-o oală de supă peste mijlocul-înalt
  2. Brown Venison.
  3. Adăugați în zucchini, apă, ardei și usturoi.
  4. Fierbe timp de 20 de minute.
  5. Îndepărtați de la căldură și lăsați-l să se răcească.
  6. Când se răcește, se amestecă în masă osoasă, semințe de in, iaurt și orez.
  7. Servi o dimensiune de rutină

Pui de miere pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 47.00

Ingrediente:

  • Pui de pui gătit, drenat
  • 3 ouă hardboiled, tocate
  • 2 cești tocate dovlece
  • 2 cești de squash tocate
  • 2 cupe tocate broccoli
  • 2 ceasuri tocate
  • 2 cești de spanac tocate
  • 3 cu boabe de rinichi roșu închis, drenate și piure
  • ¾ ulei de nucă de cocos
  • ½ ceasca de miere
  • 2 apă de 2 galoane

Directii:

  1. Într-o oală mare de supă combină toate ingredientele.
  2. Se amestecă bine pentru a încorpora.
  3. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  4. Înghețați alimentele rămase și dezghețarea după cum este necesar

Pui portocaliu pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 20.00

Ingrediente:

  • 1 ½lb. Pui de pui
  • 1 ½ linguriță. masă de oase
  • ¼ lb. Broccoli Florets
  • 1 mandarină
  • 1 ardei ușor însămânțat și nervos
  • 1 cartofi dulci
  • ¼ ceasca de ulei de nucă de cocos
  • ¼ lb. Ciuperci shiitake tocate
  • ¼ lb. Dichini cubulete
  • 4 cuișoare de usturoi tocate
  • 1 lingurita. Semințe de inel de incendiu
  • ¼ lingurita. rozmarin
  • ¼ lingurita. piper
  • ¼ lingurita. cimbru

Directii:

  1. Combinați carnea, apa și condimentele într-o oală de supă și aduceți la fierbere peste medie
  2. Fierbe timp de 20 de minute.
  3. Adăugați fructe și legume și gătiți până la licitația furcii.
  4. Scoateți oala de pe căldură și răciți.
  5. Se amestecă mesele de oase, semințele de in și ulei de nucă de cocos.
  6. Servi o mărime de rutină

Turcia și carne de cartofi dulci pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 9.80

Ingrediente:

  • Turcia de la sol
  • 2 ouă bătute
  • 1 cartof dulce fiert
  • 2 cuișoare proaspete de usturoi
  • 1 lingurita. masă de oase
  • 1 piper dulce însămânțat și nervos
  • 2 lingurite. ulei de masline
  • 1 lingurita. Semințe de inel de incendiu
  • 1 lingurita. Cablu de cimbru proaspăt
  • 1 lingurita. Rozmarinul proaspăt

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Combinați împreună ingredientele.
  3. Rulați amestecul în bile de 1 ".
  4. Coaceți pe o foaie cookie timp de 45 de minute.
  5. Servi o dimensiune de rutină

Ton și creveți pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 17.50

Ingrediente:

  • Masina de creveți fierte fin
  • 12 oz. Conserve de ton în ulei
  • 1 cartofi dulci gătit, piure
  • 2 cuișoare de usturoi zdrobite
  • ½ ceasca de iaurt organic simplu
  • ¼ lingurita. piper negru
  • ¼ lingurita. cimbru
  • ¼ lingurita. curcumă

Directii:

  1. Combină ingredientele împreună și formează patties.
  2. Servi o dimensiune de rutină

Carne de vită tocană pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 12.90

Ingrediente:

  • Carne de vită
  • 1 lingurita. masă de oase
  • 2 ouă brute
  • 4 fileuri de hamsie
  • ¼ ceașcă de pui de pui scăzut de sodiu
  • ½ ceasca de curata
  • 1/3 ceașcă de fasole roșie roșie întunecată
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 1/3 cupă de ulei de nucă de cocos
  • 1 lingurita. Semințe de inel de incendiu
  • 2 cuișoare de usturoi zdrobite
  • ¼ lingurita. cimbru
  • ¼ lingurita. busuioc
  • ¼ lingurita. piper negru
  • ¼ lingurita. curcumă

Directii:

  1. Peste căldura medie, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
  2. Adăugați carne de vită și venison și maro.
  3. Adăugați legume, condimente, usturoi și bulion. Gătiți până la licitația furcii.
  4. Scoateți tigaila din căldură și lăsați-o să se răcească.
  5. Se amestecă mâncarea osoasă, fasole de rinichi, semințe de in, ulei de nucă de cocos și oul crud.
  6. Servi o dimensiune de rutină

Turmon pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 18.80

Ingrediente:

  • Fileuri de somon
  • ½ ceasca de varza tocata
  • ½ ceasca de curata
  • 2 lingurite. Oțet de turmeric
  • ½ lingurita. Grăzin de ghimbir proaspăt
  • ½ lingurita. masa de sămânță

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Linia de jos a unui vas de coacere cu squash.
  3. Acoperiți squasonul cu varză.
  4. Așezați somonul deasupra varză.
  5. Presărați ingredientele rămase de sus.
  6. Coaceți timp de 40 de minute.
  7. Servi o dimensiune de rutină

Carne de vită, ficat și orez pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 18.50

Ingrediente:

  • carne de vită ușoară
  • 1/3 lb. ficat de vita
  • 1 1/3 Cup orez
  • 4 lingurite. ulei de cocos
  • 9g ulei de pește
  • ¾ Tsp. masă de oase
  • 3G. Tabletele de calciu de coajă Oyster
  • 1/3 lingurita. clorura de potasiu
  • 1 Servirea suplimentului mineral de vitamine / trace

Directii:

  1. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, adaugand clorura de potasiu la apa.
  2. Maro carnea de vită și scurgerea.
  3. Gatiti ficatul de vita si zarurile fin.
  4. Grind Tabletele de calciu de coajă de stridii și suplimentul de vitamine.
  5. Amestecați aceste ingrediente împreună.
  6. Servi o dimensiune de rutină

Bulion de pui pentru apetitul sărac pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 13.70

Ingrediente:

  • 4 sferturi de picior de pui
  • 2 frunze de daune uscate
  • 4 Ciștii de usturoi
  • 1 cartofi dulci
  • 2 tulpini de țelină
  • 1 lingurita. boabe de piper negru
  • 1-galon apă

Directii:

  1. Camere deschise de pui maro în uleiul de măsline.
  2. Puneți puiul într-o oală de supă cu restul ingredientelor și gătiți pe căldură medie medie timp de 1 oră.
  3. Se toarnă printr-o sită la tulpina.
  4. Răciți bulionul în frigider.
  5. Rezervați carne de pui și legume pentru o altă masă.
  6. Servesc bulion rece sau încălzit după cum doriți.

Turcia și oul pentru câinii cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 9.50

Ingrediente:

  • ½ ceasca tocata tocata
  • 2 ouă fierte
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 1 cană de broccoli aburită și amestec de conopidă
  • ½ ceasca de branza de cabana
  • 1 lingurita. uleiul de in

Directii:

  1. Adăugați ingredientele la un blender și amestecați împreună.
  2. Formează patties.
  3. Hrăniți o dimensiune de rutină

Carne de vită și hepatică pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 10.50

Ingrediente:

  • carne de vită ușoară
  • 1/3 lb. ficat de vita
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 1 lingurita. ulei de masline

Directii:

  1. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare.
  2. Maro carnea de carne de vită și gătiți ficatul.
  3. Permiteți carnea să se răcească.
  4. Tăiați ficatul.
  5. Amestecați toate ingredientele și serviți o dimensiune de rutină

Masă de somon tropical pentru câini cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 20.00

Ingrediente:

  • Atlantic sălbatic somon
  • 1 ½ ceasca de orez maro fiert
  • ½ ceasca migdale de sol
  • 1 cană de afine
  • 1 cană de mango tocată
  • 1 ceașcă de măr tocată (semințe îndepărtate)
  • 5 linguri. ulei de șofrănel
  • 1 lingurita. ulei de somon
  • 1 lingurita. ulei de masline

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
  2. Puneți somon pe o tavă de coacere și frecați cu ulei de măsline.
  3. Coaceți somonul 18 - 20 de minute.
  4. Lăsați somonul să se răcească.
  5. Combinați ingredientele împreună.
  6. Servi o dimensiune de rutină

Fructele tropicale tratează pentru câinii cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 13.70

Ingrediente:

  • 16 Tangerine (sucuri)
  • ½ ceasca de papaya
  • 1 banana piure
  • ½ ceasca de iaurt organic simplu

Directii:

  1. Puree Ingredientele într-un blender.
  2. Turnați piureul într-o tavă de cuburi de gheață și înghețați.
  3. Servi 1 tratați zilnic.

Appleeauce tratează câinii cu cancer

Costul aproximativ pe lot: $ 4.75

Ingrediente:

  • 1 lingurita. Toate sosurile naturale, fără zahăr
  • ½ ceasca laminate
  • 2 ½ cești de făină chinoa
  • 1/3 cană de pătrunjel proaspăt tocat
  • 2 lingurite. Minte proaspăt tocată
  • ¼ lingurita. Usturoi tocată proaspăt
  • 1 cană de apă

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Combină ingredientele bine pentru a forma un aluat.
  3. Rulați aluat la ¼ "grosime.
  4. Utilizați un tăietor de cookie 1 "pentru a forma tratate.
  5. Coaceți timp de 25 de minute.
  6. Feed 1 Cookie Daily.

17 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu diabet zaharat

Pui și masă de legume pentru câini cu diabet zaharat

Costul aproximativ pe lot: $ 9.00

Ingrediente:

  • 2 cești de piept de pui tocat tocat
  • 2 cești de orez brun din cereale lungi
  • ½ ceasca cu legume amestecate cu aburite
  • ½ ceasca cu fasole verde aburit
  • ½ ceasca de branza de cabana

Directii:

  1. Combinați ingredientele răcite împreună.
  2. Servi o dimensiune de rutină

Pui, orz și fasole verde pentru câini cu diabet zaharat

Costul aproximativ pe lot: $ 54.75

Ingrediente:

  • 5 lb. Pui fiert, mărunțit
  • 11 ouă hardboiled, tocate
  • 24 oz. Perle orz, gătit
  • Fasole verde înghețată, tocată.

Directii:

  1. Combinați ingredientele răcite și amestecați bine.
  2. Servi o dimensiune de rutină
  3. Înghețați alimentele rămase și dezghețarea după cum este necesar.

Tocană de pui pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 35.00

Ingrediente:

  • 4 lb. piept de pui fără piept, dezosat
  • 1 cană de orz perla
  • 1 ¾ lb. roșii cubate
  • 1 lb. Fasole verde tocate tocate
  • 1 lb. tocat broccoli proaspete și amestec de conopidă
  • 4 cani de apă
  • 2 lingurite. ulei de masline

Directii:

  1. Combinați apa și orzul într-un cuptor olandez.
  2. Adăugați ulei de pui și ulei de măsline.
  3. Simmer Ingrediente timp de 40 de minute.
  4. Luați puiul să se răcească.
  5. Adăugați legume la cuptorul olandez și gătiți până la licitație.
  6. Tăiați puiul gătit și combinați cu restul ingredientelor.
  7. Să se răcească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  8. Înghețați alimentele rămase și dezghețați după cum este necesar.

Turcia și masă de orez brun pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 30.50

Ingrediente:

  • 4 lb. Preparate, drenate Turcia
  • 7 cești de orez brun gătit
  • 1 ceașcă de broccoli proaspeți tocată
  • 1 cană de fasole verde tocată tocată
  • 2 lingurite. sos italian
  • 2 cani de apă

Directii:

  1. Adăugați 2 cesti de orez la un blender cu 2 cani de apă, îmbrăcăminte italiană și legume. Amestecați până la netedă.
  2. Combinați amestecul amestecat cu curcanul și orezul rămas.
  3. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  4. Înghețați alimentele rămase și dezghețarea după cum este necesar.

Chuck și tocană de orz pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 22.00

Ingrediente:

  • 3 lb. Carne de vită chuck tocată
  • 1 lb. arpacaș
  • 2 lb. cartofi tăiați
  • 2 lb. morcovii tăiați
  • ½ de țelină de brânză, tocată
  • 4 litri apă

Directii:

  1. Adăugați carnea de vită, cartofi, țelină și morcovi la o oală de stoc.
  2. Acoperiți ingredientele cu apa.
  3. Gătiți la căldură mare timp de 1 oră.
  4. După o oră când amestecul se fierbe, adăugați orzul.
  5. Gatiti timp de 30 de minute.
  6. Răciți complet înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  7. Refrigerați sau înghețați alimentele rămase și utilizarea după cum este necesar.

Turcia și ouă pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 5.00

Ingrediente:

  • ½ ceasca tocata curcan
  • 2 ¾ cupe orez brun fiert
  • 1 ou înfășurat, tocat
  • ¼ ceașcă tocată de squash aburit ușor.

Directii:

  1. Combinați ingredientele răcite și amestecați bine.
  2. Servi o dimensiune de rutină
  3. Refrigerați alimentele rămase

Carne de vită și brânză de vaci pentru câini cu diabet zaharat

Costul aproximativ pe lot: $ 4.50

Ingrediente:

  • ¼ lb. Mâna de vită la sol
  • 2 cești de fasole verde tocate proaspete
  • 2 cești de morcovi proaspeți tocați
  • ½ ceasca de branza de cabana

Directii:

  1. Maro carnea de vită într-o tigaie și se scurge din grăsime.
  2. Lăsați carnea de vită să se răcească.
  3. Abur cu abur fasole verde și morcovi.
  4. Lăsați legumele să se răcească.
  5. Combinați toate ingredientele și amestecați bine.
  6. Servi o dimensiune de rutină

Pui, morcovi și paste pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 5.75

Ingrediente:

  • 1 ¼ ceasca de pui
  • 1 ceasca pastele fierte
  • ½ ceasca morcate tocate
  • ½ lingurita. Lite Sare
  • ½ lingurita. ulei de porumb
  • ½ lingurita. masă de oase

Directii:

  1. Gatiti puiul intr-o tigaie folosind uleiul de porumb.
  2. Abur legume ușor.
  3. Combinați puiul gătit, pastele și legumele.
  4. Se agită în masa de sare și oase.
  5. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  6. Refrigerați alimentele rămase

Pui tocat și orez pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 9.50

Ingrediente:

  • ½ ceasca de pui
  • 1 ceasca de orez alb
  • ¼ ceasca morcovi tocata
  • ¼ ceasca de fasole verde tocata
  • ½ lingurita. ulei de porumb
  • ¼ lingurita. Lite Sare
  • 1 lingurita. masă de oase

Directii:

  1. Fierbeți apă pentru orez.
  2. Adăugați uleiul de porumb, orezul și sarea în apă.
  3. Simmer timp de 15 minute.
  4. Adăugați restul ingredientelor la oală și amestecați.
  5. Simmer timp de 10 minute.
  6. Scoateți vasul de la căldură și lăsați ingredientele să se răcească.
  7. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați alimentele rămase.

Pui, năut și masă de dovleac pentru câini cu diabet zaharat

Costul aproximativ pe lot: $ 52.00

Ingrediente:

  • 5 lb. piept de pui dezosat, fără piele, cubat
  • 1 lb. Turcia de la sol
  • 29 oz. Puree de dovleac organic
  • 1 lb. arpacaș
  • 2 lb. Clădire neagră cu ochii negri
  • 4 lb. clătite chickpea divizată
  • 2 lb. Clădire maro lentilă
  • 2 lb. Clădire cu mazare verde Split
  • 32 oz. Morcovii tăiate înghețați
  • 20 oz. Spanacul tocat congelat
  • 32 oz. Florets Frozen Broccoli
  • 32 oz. Fasole verde tocată
  • 7 apa quarts

Directii:

  1. Fierbeți apa într-o oală mare de supă.
  2. Adăugați orzul, mazărea cu ochii negri, năuturile, lintele maronii și mazărea verde divizată până la oală. Rotiți căldura până la mediu.
  3. Gătiți până când lintele sunt pe jumătate făcute.
  4. Adăugați pieptul de pui cubat și Turcia.
  5. Gătiți până când lintele sunt aproape gătite.
  6. Se amestecă în dovleac și legume.
  7. Rotiți căldura până la mediu-scăzut și gătiți până când aproape tot lichidul a fost absorbit.
  8. Lăsați amestecul să se răcească.
  9. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  10. Înghețați alimentele rămase și dezghețarea după cum este necesar

Turcia și ovăz masă pentru câini cu diabet zaharat

Costul aproximativ pe lot: $ 32

Ingrediente:

  • 2 lb. Turcia la sol, fiert
  • 16 cești de ovăz simplu, fierte
  • 1 cană ușor aburite broccoli
  • 2 cuișoare proaspete de usturoi, tocate
  • 1 lingurita. Sos de soia tamari
  • ¼ de ulei vegetal
  • 3 lingurite. masă de oase
  • 400 UI Vitamina E
  • ½ cană de pulbere de vitamina (amestecați împreună 1 cană de granule de lecitină, 1 cană de drojdie nutrițională, ¼ ceașcă de masă de oase, ¼ cană de pudră de kelp, 1000 mg pulbere pulbere c)

Directii:

  1. Combinați ingredientele răcite și amestecați să se amestece.
  2. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  3. Înghețați alimentele rămase, dezghețați după cum este necesar.

Pui și paste pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 6.00

Ingrediente:

  • 2 cani de piept de pui fără piele
  • ½ ceasca de paste
  • ½ lingurita. masă de oase
  • ½ lingurita. Lite Sare
  • ½ lingurita. ulei de porumb

Directii:

  1. Fierbeți pieptul de pui până când se gătește.
  2. Gatiti pastele.
  3. Combinați toate ingredientele și amestecați bine.
  4. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați alimentele rămase.

Carne de vită și legume pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 38.25

Ingrediente:

  • 6 lb. cubed sirloin vârf friptură
  • 4 cesti de orez brun
  • 3 cești de secară
  • 2 cești de țelină tocată
  • 10 oz. Spanacul proaspăt tocat
  • 3 cani morcovi tocate
  • 1 buchet tocat broccoli
  • 3 cuișoare de usturoi tocate
  • 10 ½ cești de bulion de carne de vită de sodiu scăzut de sodiu
  • 10 ½ ceasca de apa

Directii:

  1. Adăugați apa, bulionul, usturoiul și carnea de vită la o oală mare de supă.
  2. Simmer potul pe căldură mare timp de 20 de minute.
  3. Îndepărtați carnea de vită din pot.
  4. Adăugați secară la oală, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
  5. Adăugați orez, acoperiți, fierbeți timp de 15 minute.
  6. Scoateți vasul din căldură și lăsați-l să stea până când toată apa și bulionul este absorbit.
  7. Într-un container mare de siguranță alimentară, amestecați legumele crude cu carnea de vită.
  8. Adăugați amestecul de orez cald în recipient, acoperind legumele pentru a le abur.
  9. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și înghețați restul. Dezgheț ca fiind necesar.

Dieta pe bază de ouă pentru câinii diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 4.00

Ingrediente:

  • 2 ouă hardboiled, tocate
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 8 oz. Macaroane, gătit
  • 10 oz. tocat broccoli, aburit
  • 10 oz. morcovii tăiați, aburiți

Directii:

  1. Amestecați împreună ingredientele gătite răcit.
  2. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  3. Refrigerați orice mâncare rămasă.

Fasole de rinichi, Turcia și orez pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 7.50

Ingrediente:

  • 2 cești de curcan
  • 2 cești de orez brun
  • 1 ou bătut
  • 1 cană drenată de fasole roșie conservată
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 1/8 lingurita. sare iodata
  • 1 capsulă (10.000 UI) Vitamina A
  • 1 capsulă (10.000 UI) Vitamina B

Directii:

  1. Brown Turcia într-o tigaie.
  2. Goliți capsulele de vitamina A și vitamina B în carne. Se amestecă.
  3. Combinați restul ingredientelor cu curcanul gătit.
  4. Servi o dimensiune de rutină
  5. Refrigerați alimentele rămase.

Carne de vită, orez și orz pentru câini diabetici

Costul aproximativ pe lot: $ 52.50

Ingrediente:

  • 6 lb. Carne de vită slabă
  • 5 cești de orez brun
  • 5 cești de orz Pearl
  • 1 ceașcă de fasole verde cubată
  • 1 ceasca de spanac tocata
  • 24 cani de apă

Directii:

  1. Adăugați toate ingredientele la o oală mare de supă.
  2. Aduce la fierbere la căldură mare.
  3. După fierbere, reduceți căldura la fierbere.
  4. Gătiți până când lichidul este absorbit.
  5. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  6. Înghețați alimentele rămase până când este necesar

Ficat și ou tratează pentru câini cu diabet zaharat

Costul aproximativ pe lot: $ 5.00

Ingrediente:

  • 1 ½ lb. ficat de vită tocată
  • ½ cană de făină de grâu întregi
  • 2 oua

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Tăiați ficatul într-un procesor de alimente.
  3. Adăugați ouăle și făina la procesor și amestecați până la netedă.
  4. Răspândiți amestecul pe o foaie cookie cu pergament căptușită.
  5. Coaceți timp de 15 minute.
  6. Serviți un zilnic.
  7. Magazinul rămas tratează într-un recipient etanș în frigider.

38 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu tulburări digestive

Caserola de pui pentru bursele delicate

Costul aproximativ pe lot: $ 10.50

Ingrediente:

  • 4 piept de pui dezosat, fără piele
  • 4 cesti de bulion de pui de sodiu cu sodiu
  • ½ ceasca laminate
  • ½ ceasca morcovi tocata
  • ½ ceasca proaspata fasole verde tocata
  • ½ ceasca proaspata broccoli tocata

Directii:

  1. Îndepărtați și tăiați pieptul de pui în bucăți mici.
  2. Gatiti puiul intr-o tigaie.
  3. Adăugați puiul gătit într-o cratiță mare cu ovăzul, legumele și bulionul de pui.
  4. Gatiți-vă peste căldură medie până când morcovii sunt gătiți, dar nu mușcați.
  5. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  6. Stocați orice mâncare rămasă în frigider.

Bulion de pui și carne de vită pentru recuperare la câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 4.25

Ingrediente:

  • 2 cești de șezlong de pui de sodiu sau bulion osos
  • ½ cană de carne de vită la sol, fiert și drenat
  • 1 ceasca de orez alb
  • 2 cani de apă

Directii:

  1. Combinați ingredientele într-o cratiță mare.
  2. Aduce la fierbere la căldură mare.
  3. Reduceți căldura la fierbere, acoperiți tava și gătiți până când orezul este pufos.
  4. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  5. Refrigerați rămășițele.

Cartofi dulci și tocană de carne de vită pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 7.75

Ingrediente:

  • Carne de carne de vită cubată
  • ½ ceasca de morcovi buni
  • 1 cartof dulce
  • ½ ceașcă de fasole verde cubate proaspete
  • ½ cană de făină de toate scopurile
  • ½ ceasca de apa
  • 1 lingurita. ulei vegetal

Directii:

  1. Coaceți cartoful dulce și lăsați-l să se răcească.
  2. Dice carnea de tocană în bucăți mai mici, dacă este necesar.
  3. Gatiți carnea de tocană într-o tigaie cu uleiul vegetal peste căldură medie-mare.
  4. Dice cartoful dulce fiert.
  5. Scoateți carnea de vită din tigaie și lăsați-o deoparte.
  6. Adăugați făina și apa la tigaie cu grăsimea de vită și amestecați. Continuați să amestecați căldura până la o formă de sos.
  7. Adăugați legumele și carnea de vită la sos și amestecați.
  8. Gătiți până când legumele sunt licitații furcii.
  9. Permiteți răcirea înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  10. Refrigerați orice rămășițe.

Pui și fasole pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 14.50

Ingrediente:

  • 4 piept de pui fără piele, fără oase
  • 4 cesti de bulion de pui de sodiu cu sodiu
  • 1 cană conserve de fasole neagră, drenate și clătite
  • 1 cană conserve de fasole roșie închisă, drenate și clătite
  • ½ ceasca de tomate
  • 1 cană de morcovi proaspeți

Directii:

  1. Îndepărtați grăsimile și tendoanele de pe pui și zarii din carne.
  2. Gatiți puiul într-o tigaie peste căldură medie-ridicată până când găti.
  3. Puneți puiul gătit într-o oală mare de supă cu restul ingredientelor.
  4. Aduceți conținutul vasului de supă la fierbere.
  5. Reduceți căldura pentru a fierbe timp de 10 minute.
  6. Lăsați supa să se răcească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  7. Refrigerați orice rămășițe.

Carne de vită, orz și broccoli pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 8.25

Ingrediente:

  • 1 ceasca de carne de vită
  • ¾ orz cupă
  • ½ ceasca de cottage fără grăsimi
  • ½ ceasca broccoli
  • ¼ ceasca Zucchini

Directii:

  1. Gatiti orzul conform instructiunilor pachetului.
  2. Dați carnea de vită în bucăți mai mici, dacă este necesar.
  3. Gătiți carnea de vită într-o tigaie până când se gătește.
  4. Cu abur cu abur zucchini și broccoli.
  5. Mash Zucchini și broccoli împreună.
  6. Lăsați ingredientele să se răcească complet și apoi se amestecă împreună.
  7. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Turcia și legume pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 11.00

Ingrediente:

  • 1 lb. Turcia de la sol
  • 2 cești de orez brun
  • 1 cană de fasole verde tocată tocată
  • 1 cană de morcovi tocuri tocate
  • 4 cani de apă

Directii:

  1. Gătiți curcanul într-o tigaie peste căldură medie până la rumenit.
  2. Mutați curcanul într-o cratiță mare și adăugați apa și orezul.
  3. Aduceți cratița până la fierbere la căldură mare.
  4. Odată ce fierbeți, reduceți căldura la o fierbere și gătiți până când se face orezul.
  5. Adăugați legumele la amestec și amestecați. Gatiti timp de 8 minute.
  6. Scoateți tigaia de căldură și lăsați-o să se răcească.
  7. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Pui și orez pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 4.00

Ingrediente:

  • 2 cești de șezlong de pui de sodiu sau bulion osos
  • 1 cană gătită, carne de pui
  • 1 ceasca de orez alb
  • 2 cani de apă

Directii:

  1. Combinați ingredientele într-o cratiță mare.
  2. Aduce la fierbere la căldură mare.
  3. Reduceți căldura la fierbere, acoperiți tava și gătiți până când orezul este pufos.
  4. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  5. Refrigerați rămășițele.

Ou alb, ou și orez pentru câini cu probleme digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 5.00

Ingrediente:

  • 6 ouă întregi
  • 6 albii de ou
  • 4 cupe de orez alb
  • 8 cani de apă

Directii:

  1. Adăugați orezul și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere.
  2. Reduceți căldura și fierbeți până când orezul este pufos.
  3. Scoateți tigaia din căldură și lăsați-o să se răcească.
  4. Bate albii de ou și ouă întregi într-un castron de amestec.
  5. Scoateți ouăle într-o tigaie.
  6. Adăugați ouăle la orezul răcit.
  7. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați alimentele rămase.

Tapioca și tofu pentru câini cu diaree, intoleranță la lactoză și intoleranță la cereale

Costul aproximativ pe lot: $ 7.50

Ingrediente:

  • 5 oz. Tofu simplu
  • 4 cani tapioca
  • ¼ lingurita. sare
  • Clorură de potasiu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Carbonat de calciu (măsurat în funcție de greutatea câinelui)

Directii:

  1. Gatiti tapioca conform instructiunilor pachetului, adaugand sare si clorura de potasiu la apa.
  2. Permiteți Tapioca să se răcească.
  3. Tăiați tofu fin și combinați cu tapioca răcită.
  4. Se amestecă în carbonatul de calciu.
  5. Serviți un frigider de dimensiuni de rutină orice rămășițe.

Tapioca și tofu pentru câini cu intoleranță la lactoză și intoleranță la cereale

Costul aproximativ pe lot: $ 8.00

Ingrediente:

  • 5 oz. Tofu simplu
  • 4 cani tapioca
  • ¼ lingurita. sare
  • Clorură de potasiu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Făină osoasă (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • 1 tabletă multivitamină (măsurată în funcție de greutatea câinelui și marca de vitamine)

Directii:

  1. Gatiti tapioca conform instructiunilor pachetului, adaugand sare si clorura de potasiu la apa.
  2. Permiteți Tapioca să se răcească.
  3. Tăiați tofu fin și combinați cu tapioca răcită.
  4. Se amestecă în făină de oase și multivitamină.
  5. Serviți un frigider de dimensiuni de rutină orice rămășițe.

Supa gâtului de pui pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 12.50

Ingrediente:

  • 3 lb. gâturi de pui mixte și spate
  • 3 ciuperci shiitake
  • 2 tulpini cuțite de țelină
  • 2 cuișoare de usturoi tocate
  • Mână de patrunjel italian
  • 2 morcovi cubulete
  • 1 buton rasă de ghimbir
  • 1 lingurita. sare de mare
  • 12 Peppercornii albi
  • O bordură de rozmarin
  • O bordură de cimbru

Directii:

  1. Adăugați toate ingredientele la o oală mare de supă.
  2. Aduceți oala la fierbere la căldură mare.
  3. Scoateți spuma din partea superioară a vasului și reduceți căldura la o fierbere.
  4. Gatiti timp de 8 ore.
  5. Permiteți răcirea înainte de frigider peste noapte.
  6. Scoateți grăsimea din partea de sus a vasului.
  7. Tulpina bulionul și aruncați conținutul solid (sau serviți la oameni!)
  8. Serviți bulionul cald într-o dimensiune de rutină
  9. Refrigerați orice rămășițe.

Terci chineze pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 3

Ingrediente:

  • 1 Cupa Thai Jasmine Rice
  • 1 cană de piure de dovleac organic
  • 3 cani de apă

Directii:

  1. Adăugați apa și orezul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere.
  2. Reduceți căldura la fierbere.
  3. Gătiți până când majoritatea apei este absorbită.
  4. Permiteți orezului să se răcească.
  5. Combinați orezul cu piureul de dovleac.
  6. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Carne de vită în aragazul lent pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 20.50

Ingrediente:

  • 2 ½ lb. carne de vită ușoară
  • 15 oz. poate boabe de rinichi roșu închis, drenate și clătite
  • 1 ½ cești de orez brun
  • 1 ½ cești de morcovi
  • 1 ½ cesti de squash cu picioare
  • ½ ceasca de mazare de gradina
  • 4 cani de apă

Directii:

  1. Adăugați toate ingredientele la un Crockpot și puneți capacul.
  2. Gătiți la scăzut timp de 6 ore, amestecând periodic.
  3. Opriți căldura și lăsați să se răcească înainte de servire.
  4. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și rămășițele frigorifice.

Orez brun și curcan pentru câini cu probleme digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 10.25

Ingrediente:

  • 1 lb. Turcia de la sol
  • 2 cești de orez brun
  • 16 oz. Legume mixte înghețate
  • 1 lingurita. Rosemary, uscat
  • 6 cani de apă

Directii:

  1. Într-o oală mare de supă peste căldură mare, combinați curcanul, apa, orezul și rozmarinul.
  2. Aduce la fierbere.
  3. Reduceți căldura la o fierbere.
  4. Simmer timp de 20 de minute.
  5. Adăugați legumele și gătiți timp de 5 minute.
  6. Scoateți vasul de la căldură și răciți.
  7. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Rice și tofu pentru câini cu diaree și intoleranță la lactoză

Costul aproximativ pe lot: $ 4.75

Ingrediente:

  • 5 oz. Tofu simplu
  • 4 cupe de orez alb
  • ¼ lingurita. sare
  • Clorură de potasiu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Carbonat de calciu (măsurat în funcție de greutatea câinelui)

Directii:

  1. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, adaugand sarea si clorura de potasiu la apa.
  2. Permiteți orezului să se răcească.
  3. Se taie tofu fin și combinați cu orez răcită.
  4. Se amestecă în carbonatul de calciu.
  5. Serviți un frigider de dimensiuni de rutină orice rămășițe.

Rice și tofu pentru câini cu intoleranță la lactoză și preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 5.25

Ingrediente:

  • 5 oz. Tofu simplu
  • 4 cupe de orez alb
  • ¼ lingurita. sare
  • Clorură de potasiu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Făină osoasă (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • 1 tabletă multivitamină (măsurată în funcție de greutatea câinelui și marca de vitamine)

Directii:

  1. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, adaugand sarea si clorura de potasiu la apa.
  2. Permiteți orezului să se răcească.
  3. Se taie tofu fin și combinați cu orez răcită.
  4. Se amestecă în făină de oase și multivitamină.
  5. Serviți un frigider de dimensiuni de rutină orice rămășițe.

Rice și dietă de brânză cabana pentru câini cu diaree

Costul aproximativ pe lot: $ 3.50

Ingrediente:

  • 2 cani de orez alb
  • 2/3 Cupa de cottage cu conținut scăzut de grăsimi
  • Clorură de potasiu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Comprimate de carbonat de calciu (măsurate în funcție de greutatea câinelui)

Directii:

  1. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, adaugand clorura de potasiu la apa.
  2. Permiteți orezul gătit să se răcească.
  3. Descompuneți comprimatele de carbonat de calciu și amestecați în orez împreună cu brânza de cabană.
  4. Hrăniți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Carne și legume pentru Eater

Costul aproximativ pe lot: $ 15.60

Ingrediente:

  • 1 lb. Carne de vită
  • 1 lb. Inima de porc, cubulete
  • 8 oz. ficat de pui, cubulete
  • 2 cani de orez alb
  • 1 lb. cartof dulce
  • sacul înghețat broccoli, morcov și amestec de conopidă

Directii:

  1. Adăugați toate ingredientele la o oală de supă mare și acoperiți cu apă.
  2. Aduce la fierbere la căldură mare.
  3. Reduceți căldura la un fiert și gătiți până când toate ingredientele sunt gătite.
  4. Lăsați vasul să se răcească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  5. Refrigerați sau înghețați orice resturi.

Dieta de brânză de orez și cottage pentru câini cu probleme gastro-intestinale

Costul aproximativ pe lot: $ 4.00

Ingrediente:

  • 2 cani de orez alb
  • 2/3 Cupa de cottage cu conținut scăzut de grăsimi
  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • Pulbere de masă de oase (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Clorură de potasiu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • 1 tabletă multivitamină (măsurată în funcție de greutatea câinelui și marca de vitamine)

Directii:

  1. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, adaugand clorura de potasiu la apa.
  2. Permiteți orezul gătit să se răcească.
  3. Se amestecă pulberea de masă de oase, brânza de vaci, orez și tabletă multivitamină împreună.
  4. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Fasole verde, pui și orez pentru recuperarea câinilor

Costul aproximativ pe lot: $ 10.00

Ingrediente:

  • 1 pui întreg de prăjire
  • 2 cani de orez alb
  • Fasole verde tocate tocate.

Directii:

  1. Acoperiți puiul cu apă și fierbeți într-o oală mare de supă până la gătit.
  2. Lăsați puiul gătit să se răcească înainte de a îndepărta carnea din carcasă.
  3. Adăugați orezul albă și fasolea verde la apa utilizată pentru fierberea puiului și rotiți căldura până la un fiercător.
  4. Simmer până când orezul este gătit și legumele sunt delicate.
  5. Adăugați puiul înapoi în vas și lăsați ingredientele să se răcească.
  6. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați sau înghețați orice resturi.

Bulion de pui și orez pentru recuperare la câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 2.50

Ingrediente:

  • 2 cești de șezlong de pui de sodiu sau bulion osos
  • 1 ceasca de orez alb
  • 2 cani de apă

Directii:

  1. Combinați ingredientele într-o cratiță mare.
  2. Aduce la fierbere la căldură mare.
  3. Reduceți căldura la fierbere, acoperiți tava și gătiți până când orezul este pufos.
  4. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  5. Refrigerați rămășițele.

Ștuț de pește de pui pentru mâncătorii pretențioși

Costul aproximativ pe lot: $ 28.25

Ingrediente:

  • 2 lb. Pui de pui
  • 2 cutii de macrou în apă
  • 8 cești de orez brun
  • 16 oz. brânză ricotta
  • 15 oz. Conserve organice de dovleac
  • 12 oz. sac de spanac roșu înghețat, dezghețat
  • 12 oz. pungă confesen conopidă florets, dezghețată
  • 12 oz. sacul Frozen Florets, dezghețată
  • ¾ cupă de fulgerie
  • 24 cani de apă

Directii:

  1. Se fierbe o oală mare de apă de apă.
  2. Adăugați puiul, orezul și morcovii la apa clocotită și reduceți căldura la o fierbere.
  3. Gatiți amestecul de pui până când toată apa a fost absorbită.
  4. Tăiați fin broccoli dezghețați și florete de conopidă.
  5. Adăugați broccoli, conopida, spanacul și peștele cu suc la oală și amestecați.
  6. Încălzirea, adăugați mai multă apă dacă devine prea groasă.
  7. Permiteți oala să se răcească.
  8. Odată răcit, adăugați în brânza Ricotta, seminția de in și dovleac la oală și se amestecă să se amestece.
  9. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați sau înghețați orice resturi.

Pui, carne de vită și orez pentru mâncătorii pretențioși

Costul aproximativ pe lot: $ 25.50

Ingrediente:

  • 2 lb. Carne de vită
  • 1 pui de prăjituri
  • 2 conserve sardine în apă
  • 2 cani de orez alb
  • 1 lb. morcovi.
  • 2 cuișoare de usturoi tocate

Directii:

  1. Maro carnea de carne de masă într-o tigaie și scurgere.
  2. Frigă puiul în cuptor.
  3. Permiteți carnea să se răcească.
  4. Odată răcit, tăiați puiul.
  5. Gatiti orezul alb conform instructiunilor pachetului.
  6. Cu aburi ușor morcovii.
  7. Odată ce toate ingredientele s-au răcit, le combinați și amestecați bine.
  8. Adăugați usturoiul la mâncare și amestecați.
  9. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați sau înghețați orice resturi.

Bulion osoasă pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 6.00

Ingrediente:

  • O pungă de oase de măduvă / oase de supă
  • 3 lingurite. oțet de mere
  • Apă

Directii:

  1. Adăugați oasele măduvei la un aragaz lent lent.
  2. Acoperiți oasele cu apă până când acestea sunt acoperite cu cel puțin 3 "de apă.
  3. Adăugați 3 linguri. oțet de mere.
  4. Puneți capacul pe aragazul lent și gătiți la căldură scăzută timp de 24 de ore.
  5. Sită toate oasele și fragmentele și aruncați-le departe.
  6. Lăsați bulionul să se răcească.
  7. Refrigerați bulionul timp de cel puțin 4 ore.
  8. Scoateți stratul greu de grăsime deasupra bulionului.
  9. Reîncălziți să se încălzească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  10. Refrigerați orice rămășițe.

Meatloaf pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 18.70

Ingrediente:

  • 1 ½ lb. Carne de vită la sol
  • 1 cupă de ovăz
  • 1 mic piure de tomate
  • 1 cană de grâu de grâu
  • 1 bucată de pâine de grâu întreg
  • 2 morcovi decojiți, rasă
  • 4 cartofi dulci
  • 3 tulpini de țelină tocată
  • 1 Apple, corat și cubulete

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Ungeți patru marioane mici.
  3. Combinați ingredientele și amestecați bine.
  4. Apăsați ingredientele în tigăi.
  5. Gătiți timp de 80 de minute sau până la gătit.
  6. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  7. Refrigerați sau înghețați orice resturi până când este necesar.

Supa de pui pentru caini cu preocupari digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 7.50

Ingrediente:

  • 2 piept de pui fără piele
  • 1 cană de cartofi dulci
  • 1 ceasca de orez alb
  • 6 cani de apă

Directii:

  1. Aduceți apa până la fierbere într-o cratiță mare.
  2. Adăugați sânii de pui la apa clocotită.
  3. Reduceți căldura la un fierbere și gătiți timp de 45 de minute până când puiul este gătit.
  4. Scoateți puiul de pe tavă pentru a răci.
  5. Adăugați cartoful dulce și orezul la apa utilizată pentru a găti puiul. Simmer până când orezul și cartoful dulce sunt
  6. Împingeți puiul.
  7. Adăugați puiul la amestecul de cartofi dulci fierte.
  8. Scoateți tigaia de căldură și lăsați amestecul să se răcească.
  9. Utilizați un blender de imersie pentru a crea supa.
  10. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați rămășițele.

Iaurt și piure de dovleac pentru câini cu scaune moi

Costul aproximativ pe lot: $ 4.75

Ingrediente:

  • ¼ ceapă de piure de dovleac organic
  • 3 lingurite. Iaurt simplu

Directii:

  1. Amestecați împreună piureul de dovleac și iaurtul.
  2. Serviți pe tot parcursul zilei ca tolerate pentru a satisface cerințele calorice ale câinelui.

Pui, fără boabe pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 16.75

Ingrediente:

  • 1 ½ lb. Pui de pui
  • 2 cești de linte brun gătit
  • 1 cană de brânză de cabană fără grăsimi
  • 2 oua
  • 2 cani dulci dulci
  • 1 ceasca morcate tocate
  • 1 ceașcă de fasole verde tocată
  • 10 oz. dezghețată spanacul înghețat
  • 1/8 ceasură ulei de măsline
  • 1/8 ceasură de cupru
  • 1/8 cană proaspătă rozmarin tocată
  • ½ ceasca de pătrunjel proaspăt tocată
  • 1/8 cană de salvare
  • 1/8 ceașcă proaspătă de busuioc tocată

Directii:

  1. Într-o oală mare de supă, combinați toate ingredientele.
  2. Acoperiți ingredientele cu apă.
  3. Se încălzește căldura medie timp de 30 de minute.
  4. Reduceți la căldură medie și gătiți pe un fiert timp de 1 oră 30 minute.
  5. Permiteți alimentelor să se răcească înainte de servire.
  6. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Paste de grâu și pui pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 11.75

Ingrediente:

  • Pui de pui
  • 1 cană de paste întregi de grâu
  • 1 cană de broccoli florets, tocat
  • 1 cană de morcov
  • 2 linguri. ulei de masline

Directii:

  1. Gatiți pastele după instrucțiunile din pachet.
  2. Scurgeți pastele gătite și răcoroase.
  3. Într-un wok mare, încălziți uleiul de măsline.
  4. Adăugați puiul și legumele la wok încălzit și gătiți prin.
  5. Adăugați pastele gătite la ingredientele WOK.
  6. Permiteți ingredientelor să se răcească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  7. Depozitați orice resturi în frigider.

Carne de vită și kale pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 8

Ingrediente:

  • 1 ceasca de carne de vită
  • ½ ceasca de carne de vită
  • ¾ Ovăz de cupă
  • ¼ ceasca kale, tocata
  • ½ ceasca de cuba, cubulete

Directii:

  1. Tăiați carnea de vită în bucăți mai mici, dacă este necesar.
  2. Gătiți carnea de vită într-o tigaie și scurgeți grăsimea.
  3. Gătiți rinichiul de carne de vită și zarurile odată fierte.
  4. Ușor abur squash și kale.
  5. Gătiți ovăzul ca și cum ar face fulgi de ovăz.
  6. Odată ce toate ingredientele sunt gătite, lăsați-le să se răcească.
  7. Combinați ingredientele răcite și serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  8. Refrigerați orice rămășițe.

Cookie-uri de orez de legume pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 5.00

Ingrediente:

  • 2 ½ ceasca de orez de orez
  • ½ ceasca de squash
  • ½ ceasca de ceasuri
  • 6 lingurite. Low-sodiu, bulion de pui cu conținut scăzut de grăsimi

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Combinați împreună ingredientele.
  3. Adăugați suficientă apă pentru a umezi aluatul.
  4. Rulați aluatul la o grosime de ¼ ".
  5. Utilizați un tăietor de cookie 1 "pentru a tăia cookie-urile.
  6. Plasați cookie-urile pe o foaie de coacere acoperită de pergament și coaceți timp de 25 de minute.
  7. Permiteți cookie-urile să se răcească.
  8. Servi 1 cookie zilnic.
  9. Depozitați cookie-urile rămase într-un recipient etanș.

Mash pentru câini cu diaree

Costul aproximativ pe lot: $ 4.25

Ingrediente:

  • 1 piept de pui fără oase, fiert
  • ½ ceasca de piure de dovleac organic
  • 2 lingurite. Iaurt simplu
  • ½ ceasca de orez alb
  • ¼ ceașcă de apă caldă

Directii:

  1. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
  2. Împingeți puiul și combinați cu orezul.
  3. Permiteți amestecul de pui și orezului să se răcească.
  4. Combinați dovleacul și iaurtul cu orezul.
  5. Apă amestecul în jos cu apa caldă dacă este prea gros.
  6. Serviți cald într-o dimensiune de rutină
  7. Refrigerați orice rămășițe.

Popsicle de iaurt congelate tratează pentru câini cu bursă delicate

Costul aproximativ pe lot: $ 2.50

Ingrediente:

  • 6 oz. Iaurt simplu
  • ½ ceasca morcoara tocata
  • 1 cană fără zahăr, toate sucul natural de mere

Directii:

  1. Combinați cu atenție ingredientele.
  2. Împingeți ingredientele într-o tavă de cuburi de gheață.
  3. Îngheț până la solid.
  4. Serviți un tratat zilnic.

* Notă: Nu toți câinii pot tolera lactoza, dacă câinele nu poate, atunci evita această rețetă!*

Pui tratează pentru câini cu pancreatită

Costul aproximativ pe lot: $ 5.00

Ingrediente:

  • 2 ½ ceasca de orez de orez
  • 6 lingurite. Low-sodiu, bulion de pui cu conținut scăzut de grăsimi, temperatura camerei
  • ½ ceasca fierte dulci dulci, răcit
  • ½ ceasca de ciocolata preparate, racita
  • ½ lingurita. praf de usturoi

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Combinați ingredientele împreună și amestecați bine.
  3. Adăugați suficientă apă rece pentru a crea un aluat ral.
  4. Rulați aluatul la ¼ "grosime.
  5. Utilizați un tăietor de cookie 1 "pentru a tăia cookie-urile.
  6. Coaceți cookie-urile pe o foaie cookie acoperită de pergament timp de 25 de minute.
  7. Răciți înainte de servire.
  8. Servi 1 cookie zilnic.
  9. Depozitați cookie-urile rămase într-un recipient etanș.

Sponge de dovleac pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 7.50

Ingrediente:

  • 1 cană de orez brun
  • 1 ½ cești de făină de ovăz integrală
  • 3 cești de piure de dovleac organic
  • 1 lingurita. necunoscut de cocos tăiat
  • 1 lingurita. Carob pulbere
  • ¼ de migdale de masă
  • ¼ ceașcă de miere
  • 1 ½ lingurita. scorţişoară
  • 1 ½ lingurita. ghimbir
  • ½ lingurita. sare de mare

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Ungeți un vas de copt.
  3. Amestecați ingredientele împreună pentru a se combina.
  4. Turnați aluatul ingredientului în vasul de grăsime.
  5. Gatiti timp de 1 ora 15 minute.
  6. Răciți înainte de servire.
  7. Tăiați în 9 bucăți (mai mult dacă câinele este mic) și serviți zilnic 1 bucată.
  8. Stocați buretele rămas într-un recipient etanș.

Imun stimulând gustări de fructe și veggie

Costul aproximativ pe lot: $ 6.25

Ingrediente:

  • 2 cani de făină de grâu întregi
  • 1 cupă de ovăz
  • 1 banana
  • ½ ceasca neimportata, toate applesae naturale
  • 1 cartof dulce mic coapte
  • 1 cană de morcov fin
  • 1/3 cană de apă

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Mash cartoful dulce răcit și banana împreună.
  3. Adăugați făina, morcovii și ovăzul la mash și amestecați.
  4. Amestecați în apă și applesauce.
  5. Rulați aluatul la o grosime de 1/8 ".
  6. Tăiați aluatul în benzi și puneți benzile pe o foaie de coacere.
  7. Coaceți timp de 25 de minute.
  8. Permiteți trataților să se răcească.
  9. Serviți un zilnic.
  10. Depozitați tratamentele rămase în frigider într-un recipient sigilat.

Banana de unt de arahide tratează pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 4.50

Ingrediente:

  • 2 lingurite. Toate untul natural de arahide
  • 4 cești de iaurt organic simplu
  • 3 banane coapte

Directii:

  1. Adăugați ingredientele într-un blender.
  2. Puree până la cremoasă.
  3. Se toarnă amestecul într-o tavă de cub de gheață.
  4. Servi 1 tratați zilnic.

Dovleac cookie-uri de ou pentru câini cu preocupări digestive

Costul aproximativ pe lot: $ 3.75

Ingrediente:

  • 2/3 CUP PUREE DE CONDUCĂ A DUMNEZEU
  • 1 ouă
  • 2 cani de făină de orez brun
  • 2 ½ linguriță. uleiul de in
  • 1/3 cana de apă răcită

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Combinați ingredientele umede și amestecați bine.
  3. Combinați ingredientele uscate și amestecați bine.
  4. Combinați ingredientele umede și uscate.
  5. Rulați aluatul la ¼ "grosime.
  6. Utilizați un tăietor de cookie 1 "pentru a tăia cookie-urile.
  7. Plasați pe o foaie cookie acoperită cu hârtie de pergament.
  8. Coaceți timp de 30 până la 35 de minute.
  9. Răciți înainte de servire.
  10. Servi 1 cookie zilnic.
  11. Depozitați cookie-urile rămase într-un recipient etanș.

2 rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu boală renală sau eșec

Pui, ouă și orez pentru câini cu boală renală

Costul aproximativ pe lot: $ 3.45

Ingrediente:

  • 1 cană de pui tocată fiartă
  • 1 ou înfășurat, tocat
  • 2 lingurite. Iaurt organic non-grăsime simplu
  • ¼ ceașcă de orez brun gătit
  • ½ ceașcă de morcovi și mazăre ușor aburită.

Directii:

  1. Combinați ingredientele gătite și se amestecă bine.
  2. Permiteți ingredientelor să se răcească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  3. Depozitați orice resturi în frigider.

Carne de vită și ou pentru câini cu boală renală

Costul aproximativ pe lot: $ 2.90

Ingrediente:

  • 1 ceasca de carne de vită la sol fiert
  • 1 ou înfășurat, tocat
  • 2 lingurite. brânză de vacă
  • ¼ ceașcă de orez alb gătit
  • ¼ ceașcă de morcovi aburiți ușor

Directii:

  1. Combinați bine ingredientele.
  2. Se răcește înainte de a servi o dimensiune de rutină
  3. Refrigerați orice ingrediente rămase.

16 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu boală hepatică

Carne de vită și tofu pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 13.00

Ingrediente:

  • 1 lb. Carne de vită la sol cu ​​grăsimi, fierte
  • 3 ½ oz. Tofu simplu
  • 2 cești de orez alb gătit
  • 1 ceasca de brânză de cabana
  • 2 cani ușor aburite, morcovi tăiate
  • ½ ceasca de grâu de grâu
  • 1 ulei de capsule de semințe de in

Directii:

  1. Se taie tofu fin.
  2. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească.
  3. Combinați toate ingredientele și serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  4. Refrigerați orice rămășițe.

Pui și orez pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 3.50

Ingrediente:

  • 1 cană tocată, piept de pui dezosat
  • ½ ceasca de orez maro fiert
  • 4 lingurite. Bulion de pui fără sare
  • ½ ceasca legume mixte

Directii:

  1. Adăugați puiul și legumele mixte într-o oală de apă și fierbeți până la gătit.
  2. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească complet.
  3. Mash împreună toate ingredientele răcite și servesc o porțiune de dimensiuni de rutină.
  4. Refrigerați orice rămășițe.

Carne de vită și cină de orez brun pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 5.75

Ingrediente:

  • 1/8 lb carne de vită
  • 1 ouă
  • 1 1/3 ceașcă de orez brun
  • 1 morcov, ras
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • Vitamina B lichide (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Pulbere de calciu (măsurată în funcție de greutatea câinelui)
  • Multivitamina (măsurată în funcție de greutatea câinelui și de marca de vitamine)

Directii:

  1. Gătiți orezul în funcție de ambalaj și lăsați-l să se răcească.
  2. Combinați solul și carnea de vită cu oul.
  3. Se amestecă orezul răcit în amestecul de ou și carne de vită și se amestecă.
  4. Se amestecă împreună vitamina B, multivitamina și pulberea de calciu.
  5. Se adaugă amestecul de vitamine la amestecul de orez și se amestecă să se combine.
  6. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Carne de vită, pâine și orez pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 8.60

Ingrediente:

  • Carne de vită
  • 2 cani de orez alb
  • 3 felii de pâine albă

Directii:

  1. Maro carnea de vită într-o tigaie fără a se scurge.
  2. Gatiti orezul in ingredientele pachetului.
  3. Permiteți carnea de vită și orezului să se răcească complet.
  4. Spargeți pâinea în bucăți mici și amestecați în amestecul de carne de vită și orez.
  5. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Orez alb și carne de vită pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 4.05

Ingrediente:

  • ¼ lb. Carne de vită
  • 2 cești de orez alb gătit
  • 1 ou înfășurat, tocat
  • 3 felii de pâine albă, ruptă în bucăți mici
  • Carbonat de calciu (măsurat în funcție de dimensiunea câinelui)

Directii:

  1. Maro carnea de vită într-o tigaie.
  2. Permiteți carnea de vită să se răcească.
  3. Adăugați restul ingredientelor la carnea de vită și amestecați bine.
  4. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Pui și cartofi pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 3.60

Ingrediente:

  • ¼ cană de pui fără piele nesănătoasă
  • 2 lingurite. grăsime de pui
  • 3 cani fierte cartofi jupuiți fiert
  • Carbonat de calciu (măsurat în funcție de greutatea câinelui)
  • Multivitamina (măsurată în funcție de greutatea câinelui și brandul multivitamine)

Directii:

  1. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească complet.
  2. Combinați ingredientele răcite și serviți o porțiune de dimensiuni de rutină.
  3. Refrigerați orice rămășițe.

Ouă și orez macaroane pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 4.00

Ingrediente:

  • ½ pachete salate macaroane, fierte și răcite
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 2 ouă tocate, tocate
  • ½ ambalaj de morcovi tăiate congelate, ușor aburite
  • ½ pachet Florets broccoli congelate, ușor aburit
  • Carbonat de calciu (măsurat în funcție de dimensiunea câinelui), zdrobit

Directii:

  1. Permiteți tuturor ingredientelor gătite să se răcească complet și să se amestece bine.
  2. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Cina pe bază de ouă pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 3.50

Ingrediente:

  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • ½ cutie de salată gătită Macaroni
  • 2 ouă hardboiled, tocate
  • 1 lingurita. Brânză de cabană scăzută de calorii
  • ½ ambalaj de morcovi tăiate congelate, ușor aburite
  • ½ pachet de broccoli înghețați, ușor aburit
  • Carbonat de calciu (măsurat în funcție de dimensiunea câinelui)

Directii:

  1. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească complet.
  2. Combinați ingredientele răcite și amestecați.
  3. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

Proteina redusă de proteine ​​pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 14.00

Ingrediente:

  • 1 ¾lb. Carne de vită
  • 1 ou, bătut
  • 1 cupă de ovăz
  • 1 țelină de tulpină, cubuletă
  • 1 morcov, curățat și cubulete
  • 1 lingurita. ketchup
  • ¾ apă cupă

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Fierbe o cratiță mare de apă.
  3. Adăugați legumele la apa clocotită și reduceți căldura la fierbere.
  4. Simmer pentru 5 minute.
  5. Scurgeți și răciți legumele.
  6. Mash toate ingredientele împreună și se răspândesc într-un vas de coacere uns.
  7. Coaceți în cuptor până când se gătește.
  8. Lăsați carnea să se răcească înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  9. Refrigerați sau înghețați rămași.

Pui, fulgi de ovăz și dovleac pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 3.75

Ingrediente:

  • ½ ceasca de pui fiert, cubulete
  • 1 ou înfășurat, tocat
  • ½ ceasca gătită
  • ¾ Cupa de cottage cu conținut scăzut de grăsimi
  • ½ ceasca de dovleac organic conserve

Directii:

  1. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească complet.
  2. Combinați ingredientele răcite înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  3. Refrigerați orice rămășițe.

Salmon tratează pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 4.10

Ingrediente:

  • 1 cutie de somon în apă
  • 1 ouă
  • 1 cartof cu tăbăcire
  • 1 morcov cu tăcere
  • 1 lingurita. Toate untul natural de arahide
  • 3 lingurite. făină de porumb
  • Ulei de rapita

Directii:

  1. Bate oul într-un castron.
  2. Adăugați porumbul și somonul și amestecați bine.
  3. Formează patții mici din amestec.
  4. Fry Patties într-o tigaie folosind uleiul de canola.
  5. În timp ce prăjiți patții, cu aburi ușor morcovul și cartofii.
  6. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească complet.
  7. Mash împreună toate ingredientele răcite.
  8. Serviți o porțiune de dimensiuni mici de tratare zilnică și răcămințați rămase în recipientul etanș.

Carne de vită și fulgi de ovăz pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 3.00

Ingrediente:

  • 1 ouă
  • 2/3 Cupa Low-sodiu, bulion de carne de vită cu conținut scăzut de grăsimi
  • 2 cani de făină de grâu întregi
  • 3 lingurite. ovăz

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Bate bine oul.
  3. Adăugați oul la făină, bulion și fulgi de ovăz și amestecați.
  4. Formați bilele din aluat și plasați pe o foaie cookie acoperită de pergament.
  5. Coaceți timp de 3 minute sau până când bilele de aluat sunt gătite.
  6. Serviți 1 tratați zilnic și depozitați celelalte tratamente într-un recipient etanș.

Bulion de pui și legume tratați pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 3.75

Ingrediente:

  • ½ ceasca gătită și răcită, cartofi dulci
  • ½ ceasca gătită și răcită, squash piure
  • 2 ½ cești de făină de grâu
  • 6 lingurite. Low-sodiu, bulion de pui cu conținut scăzut de grăsimi
  • ½ lingurita. praf de usturoi
  • ½ ceasca de apa rece

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Într-un castron de amestecare, combinați făina, pulberea de usturoi, bulionul de pui și legumele.
  3. Adăugați doar suficientă apă rece pentru a face un aluat cookie.
  4. Rulați aluatul la grosimea de ¼ ".
  5. Utilizați un tăietor de cookie ½ pentru a tăia aluatul.
  6. Coaceți cookie-urile pe o foaie de cookie cu pergament pentru 25 de minute.
  7. Lăsați cookie-urile să se răcească înainte de a servi 1 zilnic.
  8. Depozitați cookie-urile rămase într-un recipient etanș.

Mielul și orezul tratează pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 10.30

Ingrediente:

  • 1 lb. Mielul de la malul mării
  • 2 cești de orez brun
  • 2 cești de orez alb gătit
  • ¼ ceasca de fasole verde tocata
  • ¼ ceasca kale, tocata
  • 1 cană de iaurt organic simplu

Directii:

  1. Gătiți mielul într-o tigaie.
  2. Ușor abur cu fasole și fasole verde.
  3. Permiteți ca ingredientele gătite să se răcească.
  4. Combinați ingredientele răcite și amestecați bine.
  5. Creați porțiuni de dimensiuni mici de tratare.
  6. Serviți 1 tratați zilnic și depozitați celelalte tratamente într-un recipient etanș în frigider.

Usturoi și grâu vegetal tratați pentru câini cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 5.20

Ingrediente:

  • 2 ½ ceasca de orez de orez
  • 6 lingurite. Low-sodiu, bulion de pui cu conținut scăzut de grăsimi
  • ½ ceasca zuchini gătite
  • ½ ceasca de cartofi dulci fierte
  • ½ lingurita. praf de usturoi
  • ½ ceasca de apa rece

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Amestecați împreună usturoiul și făina.
  3. Adăugați masina de legume și bulionul de pui la amestecul de făină și amestecați bine.
  4. Adăugați suficientă apă rece pentru a face un aluat cookie.
  5. Rulați aluatul la ¼ "grosime.
  6. Utilizați un tăietor de cookie ½ pentru a tăia tratamentele.
  7. Coaceți tratamentele pe o foaie cookie acoperită de pergament timp de 20 de minute.
  8. Se răcește înainte de a servi 1 cookie zilnic.
  9. Depozitați cookie-urile rămase într-un recipient etanș în frigider.

Pui, orez și legume pentru câinii cu boală hepatică

Costul aproximativ pe lot: $ 10.35

Ingrediente:

  • 2 ½ cești de pui de pui fiert cu pielea
  • 2 ½ cești de orez alb fierte
  • 1 ceasca de brânză de cabana
  • 1 ½ cești de morcovi tăiați ușor aburiți
  • ½ ceasca de grâu de grâu
  • 1 ulei de capsule de semințe de in

Directii:

  1. Permiteți ingredientelor gătite să se răcească complet.
  2. Combinați ingredientele împreună și amestecați bine.
  3. Serviți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați orice rămășițe.

2 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru sănătatea pielii și a hainei

Unt de arahide și ulei de pește tratează

Costul aproximativ pe lot: $ 4.00

Ingrediente:

  • 1 cupă de ovăz
  • 2 cani de făină de grâu întregi
  • 1 lingurita. Miere
  • 1/3 cană Toate untul natural de arahide
  • ½ lingurita. ulei de somon
  • 1 ½ ceasca de apa

Directii:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Combinați o ceașcă de apă cu restul ingredientelor și amestecați.
  3. Adăugați apa rămasă dacă este necesar pentru a crea un aluat asemănător cookie-ului.
  4. Rulați aluatul la grosime ¼ ".
  5. Utilizați un tăietor de cookie 1 "pentru a tăia aluatul.
  6. Coaceți cookie-urile timp de 40 de minute pe o foaie cookie.
  7. Permiteți cookie-urilor să se răcească.
  8. Hrăni o dată pe zi.

Salmon tratează pentru sănătatea hainei

Costul aproximativ pe lot: $ 3.75

Ingrediente:

  • 1 staniu mare de somon în apă
  • 1 ouă
  • 1 lingurita. brânză de vacă
  • 1 cartof dulce
  • 1 tulpină de tulpină
  • 1 morcov
  • 3 lingurite. faina de porumb
  • Făină pentru scufundare
  • Ulei de măsline pentru prăjire

Directii:

  1. Utilizați un brânză de brânză pentru a grăbi țelina, cartoful dulce și morcovul.
  2. Amestecați toate ingredientele împreună într-un castron.
  3. Formează bile mici din ingrediente.
  4. Rotiți bilele în făină.
  5. Încălziți uleiul peste căldură ridicată până când este suficient de fierbinte pentru prăjire.
  6. Aruncați cu atenție bilele în uleiul fierbinte și se prăjește pe ambele părți până când se gătește.
  7. Permiteți răcirea înainte de servire.
  8. Păstrați toate celelalte tratamente într-un recipient etanș în frigider.

2 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câștigul în greutate

Câștigarea în greutate tratează pentru câinii subponderali

Costul aproximativ pe lot: $ 12.40

Ingrediente:

  • 1 lb. carne de vită moale, fiert
  • 1 ou cu tăbăcire tocată
  • 8 oz. Multi-cereale nemaipomenită Cheerios
  • 2 oz. ovăz
  • 1 plic gelatină nefericită
  • 1/8 cană de melasă nesulosfurată
  • 2 oz. germene de grâu
  • 1/8 ceasură de canola
  • Vârf de cuțit de sare
  • Pinch de usturoi tocat

Directii:

  1. Permiteți carnea de vită și ouălor să se răcească.
  2. Combinați toate ingredientele împreună și amestecați bine.
  3. Rulați ingredientele în bile mici.
  4. Suplimentați dieta câinilor subponderali cu aceste tratamente de mai multe ori pe zi.
  5. Magazinul rămas tratează într-un recipient etanș în frigider sau congelator.

Pui, carne de vită și ovăz pentru câini subponderali

Costul aproximativ pe lot: $ 17.15

Ingrediente:

  • Carne de vită
  • 2 sferturi de picior de pui
  • 1 cană de orez brun
  • 2/3 ovăz de cupă
  • 1 ceasca de brânză de cabana
  • 2 morcovi rasă
  • Oz. poate boabe de rinichi roșu închis, drenate, clătite și piure
  • 2 cupe tocate broccoli înghețate
  • 1 sac mare de spanac înghețat
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • ½ ceasca de ulei de masline

Directii:

  1. Puneți cartierele de pui într-o cratiță mare și acoperiți cu apă care depășește vârful de pui cu 1 ".
  2. Aduceți tigaia de pui la fierbere.
  3. Reduceți căldura la o fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute până când puiul este gătit.
  4. Scoateți puiul și răciți.
  5. Tulpați orice reziduu din apa de pui și reveniți la căldură.
  6. Adăugați orezul, legumele și fasolea la apă și aduceți la fierbere.
  7. Gătiți carnea de vită într-o tigaie în timp ce amestecul de fasole se încălzește.
  8. Odată ce amestecul de fasole se fierbe, reduceți căldura la un fiert și fierbeți până când legumele sunt licitații furcii.
  9. Turnați orice grăsime de pe carnea de vită și puneți-o într-un castron mare de amestecare.
  10. Trageți carnea de la pui și adăugați-o la carne de vită.
  11. Când amestecul de fasole este gătit, lăsați-l să se răcească.
  12. Combinați amestecul de fasole cu carnea și ingredientele rămase și amestecați bine.
  13. Hrăniți o porțiune de dimensiuni de rutină și refrigerați sau înghețați orice rămășițe.

1 Rețetă alimentară pentru câini de casă pentru pierderea în greutate

Cina de curcan pentru câini care au nevoie să piardă în greutate

Costul aproximativ pe lot: $ 10.50

Ingrediente:

  • 1 lb. Turcia de la sol
  • 2 cești de orez brun
  • 1 ceașcă de fasole verde tocată
  • 1 ceasca morcate tocate
  • 1 lingurita. ulei de pește
  • 4 cani de apă

Directii:

  1. Maro curcanul într-o tigaie și scurgere.
  2. Combinați curcanul, orezul și apa într-o cratiță mare și fierbere.
  3. Reduceți căldura la un fiert și gătiți până când orezul este gătit prin.
  4. Adăugați legumele. Gătiți până când legumele sunt licitații furcii.
  5. Se răcește înainte de a servi o porțiune de dimensiuni de rutină.
  6. Stocați resturile în frigider.

La capătul coada

Deci, acolo aveți-o - 101 dintre cele mai bune rețete de mâncare pentru câini de casă, care sunt sigur că Pooch dvs. va iubi. Pentru mai multe rețete, puteți citi întotdeauna coloanele mele săptămânale rum.gocrazyx.info și Urmăriți videoclipurile despre mine făcând aceste și multe alte rețete.

Amintiți-vă, dacă nu ați vorbit cu medicul veterinar cu privire la comutarea dietei câinelui, asigurați-vă că faceți acest lucru. Hrănirea unei diete de hrană pentru câini de casă fără a cunoaște nevoile unice ale puilor poate fi o rețetă pentru dezastru - nici un cuvânt destinat.

Știm cu toții că mâncarea câinilor de casă este plină de vitamine și minerale, și asta e un lucru bun, corect? În acest caz, prea mult dintr-un lucru bun poate fi foarte rău. Toxicitatea cu vitamina poate apărea atunci când aportul câinelui dvs. de vitamină dietetică depășește cerințele corpului său.

Aceasta poate fi o problemă foarte gravă care poate duce chiar la moarte dacă persistă o perioadă lungă de timp. Fără a ști, ați putea face mai mult rău decât bine încercând să vă hrăniți animalele de companie o masă sănătoasă. De exemplu, vitamina O toxicitate la câini poate duce la deteriorarea permanentă a oaselor sau chiar moartea.

Acesta este motivul pentru care este imperativ să lucrați cu un profesionist instruit pentru a crea o orientare nutrițională pentru nevoile nutriționale individuale ale câinelui dvs. Odată ce știți ghidul pe care trebuie să-l lipiți, puteți modifica aceste rețete (și altele pe care le puteți găsi) pentru a satisface nevoile specifice ale animalului dvs. de companie.

Gândiți-vă la faptele nutriționale de pe spatele casetei de cereale pe care le-ați mâncat pentru micul dejun. Știm cu toții că există anumite recomandări nutriționale pentru oameni și putem vedea cum fiecare mâncare pe care o consumăm meciuri până la aceste recomandări, analizând informațiile nutriționale de pe ambalaj.

Nu este atât de simplu când hrănim animale de companie. Unul dintre cele mai mari lucruri despre specia caninei este cât de uimitor este diversă. Câini mari, câini mici, rase atletice, pui leneși ... lista continuă și pe. Este imposibil să setați recomandări pentru ceea ce nutrienți un câine ar trebui să mănânce în fiecare zi.

Singura modalitate de a ști sigur este de a discuta nevoile câinelui dvs. cu medicul veterinar. În timp ce puii ar putea avea nevoie să aibă o dietă făcută din 50% proteină, un câine senior poate necesita doar o proteină de 25% în dieta sa.

Un expert nutrițional canin vă va ajuta să lucrați la un plan. Ei vă vor spune raportul corect de proteine, fructe și legume, carbohidrați și grăsimi pentru a include în dieta câinelui dvs. Odată ce aveți raportul, este ușor să tweak rețete pentru a satisface nevoile câinelui dvs.

Sper că vă place să vă hrăniți câinele este o dietă de casă la fel de mult ca mine. Pacea minții pe care o obțin să știu exact ceea ce mănâncă depășesc hassle de a pregăti mâncarea. Ne gândim la câinii noștri ca ei sunt copiii noștri și nu mi-aș fi hrănit niciodată copiii să meargă fără să știe ce a fost făcut din sau de unde a venit de la.

Nu vă frustrați dacă câinele dvs. nu-i place prima rețetă pe care o încercați. Va dura ceva timp pentru a-și da seama de plăcerea lui și nu-i place. Sfatul meu este de a încerca o mulțime de rețete noi. Va fi distractiv pentru tine și câinele tău se va bucura de încercarea tuturor noilor arome!

Citiți următorul: 8 Pericole ale DIY Homemade Dog Alimente

101 veterinar aprobat Rețete alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 101 Veterinar aprobat rețete alimentare pentru câini de casă