Canții pot bea lapte?

Aur Retriever Puppy Bea Lapte Fron O sticlă

Nu este neobișnuit ca proprietarii să întrebe "câinii pot avea lapte?". Răspunsul nu este un simplu da sau nu. Laptele nu este ceva foarte toxic pentru câini ca strugurii, ciocolata neagra sau xylitol. Dar, dacă câinele dvs. are o intoleranță sau este dat prea mult, poate avea efecte grave.

Este laptele necesar în dieta unui câine?

Când puii au laptele mamei lor, este în timpul unui moment în care au o aprovizionare crescută a enzimei numită lactază. Această enzimă ajută la descompunerea zaharurilor care sunt conținute în lapte, făcându-l mai ușor de digerat. Bineînțeles, laptele natural și neprelucrat pe care îl primesc puii este, de asemenea, de la mama lor, astfel încât acest lucru este foarte diferit de cei de la vaci sau lapte de capră.

Odată ce se maturizează, nu este ceva de care au nevoie în dieta lor. Deci, dacă aveți îndoieli, ar fi mai bine să o evitați sau să salvați pentru un pic de brânză ocazională sau linge de înghețată.

Câinii pot fi intoleranți la lactoză sau alergic la lapte?

Ca câinii se maturizează și nu mai au nevoie de laptele mamei lor să prospere, valoarea enzimei lactazei pe care le produce în mod natural scade. Aceasta înseamnă că nu sunt capabili să descompună zaharurile în lapte la fel de ușor și sunt mult mai probabil să dezvolte o intoleranță la ea.

Desigur, nu fiecare câine va dezvolta o intoleranță, dar, ca și cu oamenii, este recunoscut ca fiind o problemă relativ obișnuită pentru câini.

Care sunt semnele unei intoleranțe la lactoză

Câinii care suferă de intoleranța la lactoză vor avea de obicei un stomac deranjat. Acest lucru poate duce la dureri și disconfort, flatulență și diaree. Unii câini pot, de asemenea, voma.

Nivelul intoleranței poate varia. Unii pot prezenta semne numai dacă li se dă cantități mari de lapte, unele au primit foarte puțin. Ar trebui să vă monitorizați câinele ori de câte ori introduceți ceva nou la dieta lor pentru a vă permite să evaluați dacă pare să provoace probleme.

Care sunt semnele unei reacții alergice

Alergiile sunt mai puțin frecvente decât intoleranțele, dar, reacțiile la produse lactate sunt una dintre cele mai multe alergii alimentare comune văzut la câini. Dacă reacțiile se întâmplă după consumarea produselor lactate, ar trebui să evitați hrănirea cu totul și, dacă reacția este severă, trebuie să căutați sfaturi veterinare.

Semne de reacții alergice la câini

  • Roșeață și / sau iritarea pielii
  • Infecții de drojdie
  • Diaree
  • Vărsături
  • Urechi de mâncărime

Posibile complicații de la hrănirea laptele de câine

În afară de faptul că unii câini nu tolerează bine lapte, este un produs alimentar ridicat în grăsimi în întreaga sa formă și când este în produse lactate întregi cum ar fi brânza sau crema.

Prea multă lapte sau lactate pot contribui la probleme de obezitate, și există șansa ca acesta să poată contribui la cainele dvs. să dezvolte a Stare numită pancreatită. Acest lucru poate fi o condiție foarte gravă, uneori chiar și viața, care poate deveni o problemă de reocare după primul Bouut. Poate fi declanșată de prea multă grăsime în dieta unui câine.

Cum să vă asigurați că câinele dvs. primește suficient calciu

O mulțime de proprietari cred că dându-și câine produsele lactate suplimentare, ca parte a dietei lor, le va oferi o sursă bună de calciu. În timp ce calciul este important pentru dezvoltarea osoasă sănătoasă și alte funcții, acest lucru poate fi furnizat de surse dietetice care sunt mai potrivite pentru câini.

O alimentație de câine de înaltă calitate, echilibrată și completă va conține deja o cantitate adecvată de calciu. Se găsește, de asemenea, în carne, legume cum ar fi broccoli, și chiar în osul terenului. Toate acestea ar fi mai bune pentru câinele dvs. decât porții regulate de lapte sau produse lactate.

Alte complicații de la lactate

Nu uitați că nu este doar lapte însuși care ar putea provoca probleme. Produsele lactate sunt adesea administrate câinilor ca un tratament sau supliment la dieta lor. Brânza, de exemplu, poate fi o tratare populară.

Dacă acest lucru este tăiat în bucăți mici și numai dat fiind ocazional, nu ar trebui să provoace probleme majore. Cu toate acestea, ar fi probabil mai bine să căutați a Alternativa de tratament mai sănătoasă că câinele dvs. se bucură la fel de mult.

Dacă câinele dvs. are o intoleranță sau alergie, trebuie să verificați întotdeauna ingredientele pentru ceva nou pe care îl dați. Chiar și unele câini comerciali se pot conține produse lactate.

Cum rămâne cu laptele de capră decât laptele de vacă?

Laptele de capră devine o alternativă din ce în ce mai populară la laptele de vaci. Are o cantitate mai mică de lactoză decât laptele de vaci. Deci, în teorie, ar trebui să fie mai ușor ca câinele dvs. să digerați și se crede că este mai puțin probabil să provoace o reacție alergică. Din nou, acest lucru este ceva ce nu este cerut de câinele dvs. și, având în vedere potențialul de a contribui la obezitate, ar fi mai bine să limităm acest lucru la cantități mici. Nu vă alimentați câinele nici un lapte până când vă consultați medicul veterinar.

Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canții pot bea lapte?