Germinați pentru turma ta acasă

Creșterea varietorilor la domiciliu este sănătoasă

Germinarea este un mod minunat de a vă hrăni păsările unei Bonanza nutrițională. Și puteți învăța cu ușurință să o faceți în bucătăria proprie, economisind bani și o mulțime de îngrijorare. Mulți lideri în domeniul aviculturii încurajează germinarea.

Ann brooks, fondator al Aterizarea Phoenix, Un nonprofit, o organizație de bunăstare a papagalului promoționează puternic: "În sărbătoarea sălbatică, papagalii pe păstăi proaspăt recoltate, nuci, fructe, leguminoase, flori și semințe - cu alte cuvinte, alimente vii. În captivitate, alimentele noastre sunt prelucrate în principal sau au cumpărat câteva zile după recoltare. Cu toate acestea, germenii sunt vii și în creștere, și o putere nutrițională reală pentru toate păsările, de la Parakeets la Macaws!"

Provizii

Germinarea se poate face cu ușurință, eficientă și în siguranță. Folosind echipamente de bază disponibile în mod normal în multe magazine și magazine de specialitate. Puteți achiziționa amestecul de spargere organică și puteți începe bucăți de bucătărie aproape imediat.

Echipament:

  • Amestecul de spargere organică
  • Borcane de sticlă, plasă de nuntă și o bandă de cauciuc sau a Set Kit
  • Extract de semințe de grapefruit (uneori numit GSE Se găsește la majoritatea magazinelor de hrană pentru sănătate și online. Sa constatat că GSE are agenți naturali anti-fungici, anti-virali și anti-bacterieni.)
  • Apă

Strângerea instrucțiunilor

Se toarnă cantitatea de amestec de germinare necesară într-un vas curat, de sticlă și se umple cu apă. (Brand Brand Mason borcane lucrează destul de frumos și se găsesc în mod obișnuit în multe magazine de bacanie.) Adăugați trei sau patru picături de extract de semințe de grapefruit. Așezați plasa peste gura borcanului, fixați inelul peste plasă și înșurubați inelul pentru a ține plasa în poziție care omite capacul metalic. Inelul fără partea de sus permite borcanului să respire prin plasă. Reumpleți și goliți apa în borcan de mai multe ori. Scurgeți și umpleți apa până când apa se clătește, limpede și proaspătă. Reumpleți borcanul cu apă călduță până când acoperă amestecul și lăsați să stea neîntreruptă peste noapte.

În dimineața următoare, scurgeți apa și clătiți germanii de mai multe ori, asigurându-vă că germanii sunt clătiți și apa este curată și clară. Goliți borcanul de apă menținând plasa pe borcan și așezați borcanul cu unghi de 45 de grade pe un suport de mâncare sau într-un castron, astfel încât orice apă rămasă să scape și amestecul este lăsat să respire. Este esențial ca aerul să circule în jurul amestecului de germinare din interiorul borcanului.

Repetați procesul de clătire prin clătirea germenilor de două până la trei ori pe zi cu apă proaspătă și, din nou, plasați borcanul la un unghi de 45 de grade pentru a permite apa să se scurgă și germenii să respire. Păstrați borcanul din lumina directă a soarelui, dar asigurați-vă că borcanul este într-un loc unde se păstrează la temperatura camerei. Dacă totul merge bine, în două până la trei zile, veți avea mici nuburi care ies din semințele semințelor de germinare. Acestea sunt lăstarii de plante care ies din coaja de semințe, în viață și în creștere. Plantele arată ca niște cozi mici care păstrează prelungirea.

Acestea sunt germenii tăi, plantele mici de viață încărcate cu nutriție gata și așteaptă să beneficieze de păsările dvs.

Stocarea germenilor

Deoarece germenii sunt organismul viu, ei trebuie să fie stocați corect. Refrigerați-le după ce au început să germineze în aceeași poziție în sus în jos pentru a scurge excesul de apă și pentru a asigura circulația aerului. Grinzile umede vor avea tendința de a se descompune astfel încât să rămână umede, dar nu stau în apă. Plasarea borcanului într-un castron adânc în frigider atinge procesul de drenare și vă permite să vă lumineze un spațiu de respirație.

Varzatoarele pot fi transferate într-o pungă de produse după ce au fost făcute în creștere. Asigurați-vă că sunt uscați la atingere înainte de a le depozita în sacul de produse.

Cel mai bun mod de a vă asigura că sunt proaspeți și nu au nici un "miros oprit", "testul de sniff" este cel mai bun mod de a ști dacă acestea sunt încă bune. Ei ar trebui să apară robust și viu, și ar trebui să miroasă proaspătă. Dacă germenii tăi se simt sau apar subțiri sau dacă mirosul lor este ofensator, aruncați-le și începeți din nou.

Introducerea de varză

Hrăniri de vrăjitoare pe cont propriu operează ocazional păsări de companie. Multe păsări vor lua la ei imediat, dar dacă pasărea ta rezistă, adăugați germenii treptat la alte alimente pe care le-a plăcut deja. Le puteți adăuga la masa rar de ouă amestecate, adăugați-le la amestecuri de legume brute sau fierte sau amestecați într-un amestec de fasole.

Oferindu-le un tratament sau o recompensă face o creștere specială și vor învăța că germenii sunt o mâncare distractivă. Mănâncă germeni în fața pasării dvs. uneori le face irezistibile. Dacă aceste metode eșuează, le puteți tăia întotdeauna fin și adăugați la mâncarea lor până când se obișnuiesc cu textura și gustul.

Repetând procesul

Începeți din nou procesul de îmbinare cu aproximativ două zile înainte de a vă gândi că veți avea nevoie de mai mult. Repetați procesul și veți găsi că veți avea întotdeauna aceste pachete minunate de nutriție disponibile pentru păsările dvs. Germinarea nu trebuie să fie intimidantă. Odată ce vă simțiți confortabil cu procesul, veți găsi propriul ritm și ritm cu procesul de creștere și recoltare. Faceți o lucrare de îmbinare pentru dvs. și veți culege beneficiile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Germinați pentru turma ta acasă