Alternanthera reineckii `` roseafolia``` roșu stația de apă

Alternanthera reineckii

Culoarea purpurie sub frunzele "Roseafolia" "Roseafolia" oferă un contrast eficient cu numeroasele plante verzi de acvariu dintr-un acvariu, în special atunci când sunt plantate în grupuri. Lumina bună încurajează frunzele să se transforme în roșu. Cele mai multe specii alternantera sunt greu de crescut, dar aceasta este relativ nedeclarată. Ușor de propagat prin lovirea bobinei terminale și plantarea acestuia în partea de jos. Acest lucru face, de asemenea, planta mamei Bushier, deoarece mai multe lăstari laterale sunt formate.

Planta ornamentală care se dezvoltă în acvariu

Alternanthera Reineckii este una dintre numeroasele plante ornamentale care se dezvoltă în acvariu, plantele acvatice sunt plante care s-au adaptat la viața în medii acvatice. Aceste plante necesită adaptări speciale pentru a trăi în apă, sau la suprafața apei. Cea mai comună adaptare este aerenchimul, dar frunzele plutitoare și frunzele fin disecate sunt, de asemenea, comune. Alternanthera reineckii este minunat pentru Fry (pește de pește) Pentru a ascunde de pește agresiv, este, de asemenea, un oxigenator. Cu toate acestea, amintiți-vă că culoarea roșie din frunze este un indicator că această plantă are nevoie de un bun sistem de iluminare pentru ca planta să crească și să prospere.

Foarte ușor de crescut

Alternanthera Reineckii este o plantă de tulpină ușoară care va prospera în majoritatea acvariilor. Planta crește de obicei la o înălțime de 10 până la 20 de centimetri, chiar mai înaltă în condiții de lumină ridicată. Lățimea fiecărei tulpini este de aproximativ 4 până la 6 inci, bazată pe creșterea frunzelor. Leaful este alungit-eliptic la ovoid.

Pentru a obține lăstari puternici, substratul ar trebui să fie bogat în nutrienți și intensitatea luminii. Trei la cinci exemplare puternice pot fi folosite pentru zona de fundal pentru a ajuta la accentul nuanțelor plantelor de acvariu verde. Alternanthera reineckii poate crește bine atât în ​​apa tare, cât și în apă moale, deși apă moale, ușor acidă este cea mai bună. Temperatura optimă de creștere este de 75 până la 80 de ani.6 F, deși poate crește în temps de la 71.6 până la 82.4 F. Poate rezista la temperaturi de la 39.2 până la 84 f.

Moderat la iluminare ridicată

Alternanthera Reineckii necesită iluminare moderată până la mare (2 până la 4 wați / gal) pentru a face bine. Dacă sunt păstrate în rezervoare cu lumină scăzută, frunzele inferioare tind să cadă. Separați fiecare tulpină și plante individual. Acest lucru va duce la o creștere mai bună, iar frunzele inferioare vor primi încă o lumină, deoarece această plantă de acvariu crește mai înaltă.

Denumirea comună: Hedge de apă Magenta

Nativ la: America de Sud American Amazon

Înălţime: 10 până la 20 de centimetri

Lăţime: 4 până la 6 inci, bazate pe creșterea frunzelor

Rata de crestere: Încet

Plasare: Mijlocul la fundal

Nevoile de iluminare: Moderată până la mare (2-4 wați)

Temperatura: 75 la 80.6 grade

Duritate: Cel mai bun în apă moale, ușor acidă

Dificultate: Relativ ușor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alternanthera reineckii `` roseafolia``` roșu stația de apă