Owls face animale de companie bune?

Owl cocoțat pe scaun

În multe filme, cărți și emisiuni TV, bufnițele sunt dovedite a fi incredibil de prietenoase, inteligente și afectuoase animale de companie. Owls face animale de companie bune ca ei par în filme, și, dacă da, ce este nevoie să-i îngrijească în mod corespunzător pentru unul? Puteți păstra unul într-o cușcă de papagal obișnuit și să-i hrănească semințe și alte tipuri de alimente de păsări comerciale?

Owls nevoie de o mulțime de spațiu

În timp ce este adevărat că bufnițele de companie au fost popularizate în cărți și filme (cum ar fi Harry Potter serie), adevărul este acela Owls nu sunt o alegere bună pentru animalele de companie. Greutățile cauzate de îngrijirea corectă a unei bufnițe sunt un motiv mare pentru care este mai bine să le lăsăm în sălbăticie, la fel de frumoasă și captivantă, deoarece aceste creaturi ar putea fi.

Pentru început, bufnițele nu pot fi păstrate într-o cușcă de papagal interior standard. Ele trebuie păstrate într-un aviar mare, cu acces interior și în aer liber, precum și acces la o tigaie de baie care trebuie păstrată curată. Se scaldă în mod regulat pentru a-și păstra pene curate cu meticulozitate. Owls zboară în tăcere, dar penele lor vor face zgomot dacă nu sunt păstrate curate. Acest zgomot este în detrimentul vânătorii lor. Ei trebuie, de asemenea, să poată zbura frecvent dacă sunt într-adevăr fizic capabili să zboare.

1:19

Ce trebuie să știți despre bufnițele ca animale de companie

Owls sunt în mare parte creaturi independente

Aceste păsări sunt rapori care trăiesc și vânează independent. Spre deosebire de alte tipuri de păsări mari cum ar fi macaws sau cockatoși, Owls nu trăiesc în turme în sălbăticie, făcându-i extrem de antisocial atunci când vine vorba de alte păsări (cu excepția partenerilor lor și pentru descendenții lor).

Mentalitatea turmei este ceea ce permite un papagal să se integreze cu succes într-o familie umană. Din moment ce bufnițele nu dispun de acel fel de mentalitate, ei văd pe toți, cu excepția unei singure persoane pe care le aleg ca "mate" ca un dușman sau pradă, și probabil va ataca pe alții la vedere. Aceasta poate fi o problemă imensă dacă v-ați îmbolnăvit vreodată sau altfel în imposibilitatea de a vă îngriji de bufnița.

Dietele lor sunt specializate

Dieta este o altă preocupare care face aproape imposibil să păstreze cu succes bufnițele ca animale de companie. Din moment ce bufnițele sunt din punct de vedere tehnic o pasăre de pradă, au nevoi nutriționale specializate care nu pot fi întâmpinate prin hrănirea semințelor, peletelor sau alimentelor proaspete cum ar fi fructe si legume. De fapt, dacă ați prezentat oricare dintre aceste tratamente la o bufniță, el sau ea nu le-ar fi recunoscut nici măcar ca alimente. Owls sunt creaturi carnivore și trebuie să fie hrănite rozătoare întregi, cum ar fi șoareci, iepuri mici, porci de guinee, prepelițe și găini mici care sunt produse comercial pentru a-și satisface nevoile lor complexe dietetice și trebuie să fie depozitate înghețate și apoi dezghețate înainte de hrănire sau apoi Fed Live. După cum s-ar putea imagina, acest lucru poate fi o încercare mai puțin plăcută pentru a fi martor, mult mai puțin de a lua parte de mai multe ori pe zi. Ca toate păsările, bufnițele pot fi destul de murdar, astfel încât curățarea după mese este o altă chreze pe care majoritatea oamenilor ar găsi greu la stomac.

Deoarece mâncătorii de carne, bufnițele sunt echipate cu un cioc și de talon care sunt special concepute pentru ruperea și ruperea bucăților de carne - și sunt capabili să facă destul de mult deteriorarea proprietarilor umani dacă vor deveni nemulțumiți din orice motiv. Ele sunt distructive și pot să se desprindă cu ușurință orice ați putea avea în incinta lor.

Owls sunt ilegale deținând ca animale de companie

Este ilegal să păstrați bufnițele în multe zone ale lumii. Cei care aleg să sfideze legea și să păstreze o bufniță, oricum, se confruntă cu o varietate de probleme suplimentare. Dacă pasărea se îmbolnăvește, nu există de obicei nici o alegere decât să o ducă la un medic veterinar care să se specializeze în Raptors. VET standard nu este special instruit pentru a trata aceste păsări uimitoare. Luând o bufniță unui medic veterinar pune un proprietar ilegal în pericol de a fi prins, amendat și, eventual, închis, deoarece aveți nevoie de o autorizație și o pregătire extinsă pentru a deveni un handler profesionist certificat și legat.

Alte optiuni

Dacă sunteți interesat de bufnițe, puteți sponsoriza unul la un centru de îngrijire a vieții sălbatice. Dacă sunteți în căutarea unei păsări însoțitoare, luați în considerare adoptarea unui papagal care are nevoie de o casă. Ele sunt mult mai potrivite pentru viața cu o familie umană decât o bufniță.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Owls face animale de companie bune?