Ghid de îngrijire chinchilla

Cute Chinchilla de culoare albă stă în casa sa aproape de castron cu fân

Chinchillasul poate face animale de companie minunate pentru persoana potrivită, dar înainte de a decide asupra unui a Pet Chinchilla, familiarizați-vă cu caracteristicile lor unice și cu toate aspectele legate de îngrijirea lor.

01 din 08

La fel de minunat ca chinchilele sunt, ele nu sunt animalele de companie potrivite pentru toată lumea. Aflați despre caracteristicile unice ale chinchilelor și avantajele lor și contra ca animale de companie, pentru a vă ajuta să decideți dacă un chinchilla este un animal de companie drept pentru dvs.

  • 02 din 08

    Alegeți o chinchilla sănătoasă

    Evitați să luați acasă o chinchilla care arată semne comune și simptome de boală, stres sau alte probleme. În timp ce unele probleme de sănătate pot fi ascunse, oricine poate face o verificare rapidă pentru unele semne comune de boală sau alte probleme. În timp ce nu există garanții, evitarea chinchilelor cu semne evidente de probleme vă oferă să aveți cea mai bună șansă de a lua acasă o chinchilla sănătoasă. Deoarece multe boli sunt contagioase, este cel mai sigur pentru a evita, de asemenea, chinchilla cu colegi de cușcă care par bolnavi. Ca un bonus, puteți obține, de asemenea, indicii despre un temperament al lui Chinchilla în timp ce faceți o verificare rapidă a sănătății.

  • 03 din 08

    Fiind animale active, chinchilele au nevoie de o cușcă mare, spațioasă, în mod ideal cu mai multe nivele. Este mai bine să aveți o cușcă configurată și gata să mergeți înainte de a vă aduce chinchilla acasă pentru a face tranziția la casa dvs. mult mai ușoară. În plus față de cușcă, veți avea nevoie de accesorii, inclusiv o cutie de cuib, o sticlă de apă, o baie de praf și niște jucării pentru a mesteca.

  • 04 din 08

    Chinchilele au nevoie de o dietă de bună calitate, menită pentru chinchilla pentru a rămâne sănătoși. Sistemul lor digestiv este conceput pentru alimente foarte bogate în fibre, astfel încât o dietă bogată în fibre bogată și o mulțime de fân de iarbă este piatra de temelie a unei diete de chinchilla bună. Hrănirea lor o dietă inadecvată poate provoca tulburări grave digestive și probleme de sănătate. Tratamentele pot fi folosite cu o moderare atentă - ca niște oameni, chinchilele au un dinte dulce și poate prefera să mănânce lucruri care nu sunt bune pentru ei.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Este nevoie de băi regulate de praf pentru a vă menține blana de chinchilla, moale în stare bună. Chinchilla nu trebuie să fie niciodată scăldată în apă. Praful de chinchilla fină prevăzut pentru o baie de praf pătrunde în grosimea blănurilor chinchilla și absoarbe uleiurile și îndepărtează murdăria. Nu numai că băile de praf își păstrează blănurile în formă de vârf, dar chinchilla par să se bucure, de asemenea, să aibă o baie viguroasă de praf.

  • 06 din 08

    Taming și manipulare Chinchillas

    Poate dura ceva timp pentru a obține chinchilla cu mâinile tale și a fi manipulat, mai ales dacă sunt mai în vârstă și nu au fost tratați prea mult. Unele chinchilele nu vor mai dori niciodată să se țină prea mult (ar fi mai degrabă explorarea sau pot prefera să urce pe tine, mai degrabă decât să fie reținuți), dar fiind capabil să se ocupe și să interacționeze cu Chinchilla dvs. va face relația dvs. cu Chinchilla în plus Recompensarea.

  • 07 din 08

    Chinchillas le place să mestece, să fugă, să salve și să ascund. Aceste activități preferate pot fi ținute în minte atunci când aleg jucării de chinchilla. Oferind o mare varietate de jucării de mestecat nu este doar distractiv pentru chinchilla ta, îi ajută și la păstrarea dinților în condiții bune. Multe chinchilele se bucură, de asemenea, de o roată, dar este extrem de important să alegeți o roată în siguranță suficient de mare pentru chinchillas.

  • 08 din 08

    Chinchillas iubesc să exploreze, dar sunt foarte curioși și mușcă în obiecte pentru a vedea dacă sunt comestibile. Curiozitatea naturală a chinchilelor înseamnă că ar trebui să aveți o cameră care să fie protejată complet de chinchilla înainte de a permite timpul în afara cuștii, iar supravegherea strânsă este necesară. O listă de verificare și sfaturi la îndemână despre proiectarea chinchilla vă poate ajuta să vă păstrați chinchilla în siguranță. De asemenea, luați în considerare alte animale de companie pe care le aveți în casă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ghid de îngrijire chinchilla