Ceea ce este chinchilla blană alunecare?

Pet, Alfred, Animale, Chinchilla, Chinchillidae, Zi

Uneori ta Chinchilla pierde aglomerări mari de păr când sare din mâini, dar nu pentru că el îmbătrânește și părul lui tocmai a căzut. Este numită de blană, și există un motiv pentru el.

De ce se întâmplă să se întâmple blana?

Pot să apară blana dacă chinchilla ta este ținută strâns și încercând să scape, dacă este stresat sau dacă își ia blana prinsă pe ceva.

În mod obișnuit, alunecarea de blană se face pentru a "scăpa" situația dvs. Chinchilla este înăuntru. La fel ca un gecko își va lăsa coada dacă va fi prins de un prădător (sau luată accidental de către proprietar de coadă), Chinchillas va elibera smocuri de păr pentru a scăpa de orice încearcă să le captureze.

Cum de a preveni alunecarea blanului

Cand Manipularea Chinchilla, Este sigur să-l prindeți la baza coastei în care întâlnește corpul. Acest lucru vă va oferi un "mâner" pe chinchilla voastră. El poate apoi să stea pe mâna sau pe braț în timp ce țineți baza coastei sale în loc să încercați să strângeți corpul său delicat.

Când încercați să vă opriți chinchilla, ținându-l în jurul pieptului sau abdomenului, el poate încerca să se rătăcească și apoi poate să apară blană. Chinchilla ta trebuie să fie îmblânzită și relaxată pentru a-l ține ușor de piept sau abdomen.

Când vă luați chinchilla la Exotice veterinar, el poate deveni nervos sau speriat, iar alunecarea de blană este comună în aceste tipuri de situații. Nu este nevoie să se panică, chinchilla ta va fi bine. Vă bucurați de chinchilla cu tratamente, mângâind blând și vorbiți cu el într-un ton liniștit. Nu faceți lucrurile mai rău, obținându-vă că toți au lucrat peste un pic de pierdere a părului.

Păstrați blana de chinchilla sănătoasă

Pentru a vă ajuta să vă păstrați blănurile de chinchilla sănătoase și atașate la corpul său, asigurați-vă că primește o mulțime de Baie de praf. Puteți păstra fie bathouse-ul Chinchilla în cușcă, fie puneți băile în cușcă de câteva ori pe săptămână. Dacă păstrați băiatul în cușcă, adăugați mai multe praf de câteva ori pe săptămână. Dacă vă decideți în mod regulat casa în cușcă (în loc să o părăsiți în cușcă), adăugați doar praf proaspăt de fiecare dată când bathhouse intră în. Băile regulate de praf vor ajuta blana de chinchilla dvs. să rămână uscată și pufoasă și o iubesc!

Menținerea blănii uscate va împiedica infectarea pielii chinchilla sau a obține o infecție fungică. Deoarece blana este atât de fină, umiditatea se blochează cu ușurință între părul care poate încuraja bacteriile și ciuperca să crească. Un strat sănătos va reduce probabilitatea ca blana de chinchilla să cadă în timpul manipulării.

Cu o manevrare adecvată și o haină de chinchilla sănătoasă, blana poate fi evitată cea mai mare parte a timpului. Și dacă se întâmplă, nu vă faceți griji. Blana de blană este o apariție regulată cu chinchilla, iar blana se va întoarce repede.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce este chinchilla blană alunecare?