Poate dragonii barbăi trăiesc împreună?

Trei dragoni barbă care stau pe partea de sus unul de celălalt

Te-ai întrebat dacă dragonii barbăți pot trăi împreună? Păstrarea Dragonii barbă împreună este menționat în mod obișnuit, dar foarte dezbătută pe unele forumuri. Nu există un răspuns setat la această întrebare: poate funcționa în unele situații, dar uneori dragonii barbă trebuie să fie păstrați separat.

Răspuns

Aceasta este de fapt o întrebare dificilă pentru a răspunde deoarece depinde de indivizi și de setarea. Există lucruri care pot crește șansele de lucru:

  • O incintă mare. Dragonii barbă au nevoie de o incintă destul de mare pentru a începe cu, și dacă țineți mai mult decât unul într-un rezervor, cu atât mai mare cu atât mai bine pot avea un spațiu pentru a "suna propriul lor."Aș recomanda cel puțin un rezervor de 125 de galoane pentru carcasa mai mult de un dragon barbă împreună.
  • Dragonii barbă care sunt păstrați împreună ar trebui să fie de aproximativ aceeași dimensiune, deoarece acest lucru va evita situația unor bariere mai mari dominând pe cele mai mici.
  • Nu puneți niciodată mai mult de un bărbat într-un rezervor.
  • O femeie nu ar trebui să fie găzduită cu bărbați până când ea este de aproximativ doi ani (suficient de mare pentru a rasa) și asigurați-vă că este sănătoasă și în stare bună. Dragonii mai tineri, mai mici sau nesănătoși vor intra în probleme, inclusiv legarea ouălor.

Chiar și atunci când toate aceste condiții sunt îndeplinite, uneori nu se vor înțelege, deoarece depinde de indivizii implicați. De asemenea, bărbații pot fi prea agresivi cu femelele, în special în timpul sezonului de reproducere, astfel încât acestea ar putea fi necesare să fie separate. Dacă alegeți să găzduiască dragoni barbă împreună, țineți cont doar de faptul că este posibil să le separați dacă nu funcționează.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Bărbați Dragon CareChicago Exotice Spitalul de animale

  2. Bărbați foi de îngrijire a dragonului. White House Vet Spitalul, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate dragonii barbăi trăiesc împreună?