Revizuire: kit de verificare la testul de wellness la domiciliu pentru câini

Dacă câinele dvs. are o stare de sănătate Sau se ridică în ani, poate fi preocupat de sănătatea ei din când în când. Uneori merită o excursie la veterinar și alteori vă costă 150 de dolari pentru a auzi că câinele dvs. este bine și problemele ei sunt doar un semn de îmbătrânire. De unde știi când ceva este cu adevărat greșit? Poate doriți să păstrați acest test de urină la domiciliu pentru câini în dulapul dvs. pentru o astfel de ocazie.

Acest test nu vă va da răspunsuri definitive, dar vă poate ajuta să spuneți dacă ceva este greșit. Există anumite simptome de sănătate câine care nu ar trebui să aștepte să fie verificate de un medic veterinar, dar alții ar putea semnala o urgență. Dacă câinele dvs. pare să acționeze ciudat, nu mănâncă sau nu bea în mod normal, sau prezintă comportamente ciudate o excursie la veterinar poate fi în ordine.

Știți că o excursie la veterinar va costa cel puțin 100 de dolari, așa că nu vă place să vă luați FIDO pentru fiecare lucru mic. Dacă este ceva ce va dispărea singură? Dacă este doar un pic de fugă și are nevoie de o odihnă suplimentară? Cu asta Kit de verificare pentru câini din Kit4vat Produse veterinare, veți ști imediat dacă câinele dvs. este puțin peste obosit sau mai este altceva.

Kit de verificare la test de wellness la domiciliu pentru revizuirea câinilor

Kit de verificare la test de wellness la domiciliu pentru revizuirea câinilor

Știm cu toții ce este un test de urină, dar sunt sigur că niciunul dintre noi nu este dornic să prindă urina câinelui nostru pentru a face testul făcut. Asta Kit4cat`s Kitul de verificare face ca lucrurile să fie ușor. Acesta vine cu tot ceea ce va trebui să colectați eșantionul și să îl încercați fără a obține nici unul pe dvs.

LEGATE DE: Holistic Dog Health 101: Ultimate Ghid bazat pe știință

Kit de verificareÎn recenzia mea video puteți vedea că acest kit vine cu un stâlp telescoping care se atașează unui inel metalic robust. Puteți înșurubați cu ușurință inelul pe capătul stâlpului și acest dispozitiv va ține paharul de probă, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la obținerea urinei pe mâini.

Odată ce ați colectat eșantionul, trebuie să utilizați pipeta inclusă pentru a umple flaconul de cel puțin 3/4 plin. Pipeta este foarte mică. Mi-a luat 6 pipete complete pentru a umple flaconul. Ar fi frumos dacă pipeta ar fi un pic mai mare, așa că ai nevoie doar de o dată. Acest lucru nu este cu siguranță un întrerupător.

Kit de verificare la test de wellness la domiciliu pentru revizuirea câinilor

Acest kit vine cu două benzi de testare. După cum veți vedea în videoclipul meu, există patru mici pătrate de testare pe un capăt al benzii.

Trebuie să dați această parte a benzii în urină și să o țineți acolo timp de 2 secunde. Ar trebui să observați o schimbare de culoare pe pătrate în câteva secunde de la îndepărtarea acestuia din urină.

LEGATE DE: Examin - Amber Crown Natural Flea si Collars pentru caini

În partea de sus a casetei există o cartelă convenabilă. Puteți plasa banda în zona desemnată de pe card și așteptați rezultatele. Acest kit de verificare poate testa pentru glucoză, proteină, nitrit și nivelele din sânge în urina animalului dvs. de companie.

Glucoza, proteina și nitriți pot fi detectați în 30 de secunde, iar sângele va fi detectat în 60 de secunde.

Dacă este necesar, există un dop pentru flacon. Puteți păstra urina câinelui în frigider Până când puteți obține o întâlnire pentru a vă vedea medicul veterinar. Veți observa în revista mea video că partea de sus nu a rămas pe flaconul meu foarte bine. Din nou, nu un întrerupător, dar cu siguranță un pic incomod. Aceasta poate fi doar o problemă cu dopul care a venit cu kit-ul meu, totuși, deci nu presupuneți că veți avea aceeași problemă.

Puteți achiziționa unul dintre aceste kituri de verificare pe Amazon pentru doar 12 USD, făcându-le o opțiune mult mai accesibilă în comparație cu o excursie la veterinar.

Rezumatul lui Kit de verificare la test de wellness la domiciliu pentru câini Revizuire

Pro:

  • Kit de verificare non-invazivă
  • Stres calea liberă de a colecta o probă de urină fără ao obține pe mâini
  • Vă permite să colectați cu ușurință o probă necontaminată
  • Asamblare ușoară
  • Rezultate pentru 4 teste în mai puțin de 1 minut
  • Accesibil

Contra:

  • Pipeta este foarte mică
  • Partea de sus a flaconului nu a rămas pe

Acum este rândul tău să revizuiască kitul de verificare la test de wellness acasă pentru câini

Ați încercat acest kit cu animalul dvs. de companie? Ai fost mulțumit de rezultate? A fost ușor de utilizat? Lăsați un comentariu de mai jos pentru a lăsa pe alți proprietari de animale de companie să știe ce credeți despre acest produs. Ne-ar plăcea să vedem fotografiile, videoclipurile sau comentariile dvs. despre paginile noastre sociale media și!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: kit de verificare la testul de wellness la domiciliu pentru câini