Revizuire: luxepets dog leash și guler de câine

Funcționalitatea, versatilitatea și accesibilitatea sunt partea de sus lucruri pe care le caut atunci când cumpărăm produse pentru animalele de companie. Dacă acestea sunt și preocupările dvs., este posibil să nu vă bucurați de această recenzie. Cu toate acestea, dacă stilul și moda sunt preocupări de top, veți iubi aceste farmece de guler de câine, lesa de câini și guler din luxepets.

Puteți găsi gulere de câini, lenjerie de corp și guler pentru câinele dvs. într-o mare varietate de culori și stiluri. Ea va fi cu siguranță puștiul cel mai elegant de la parcul de câine cu unul dintre acestea, dar primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este că aceste gulere sunt Disponibil numai în opțiunile 10-, 12-, și 14-inch.

Luxepets Leach și Guler de câine

Luxe animale de companie lesa de câine și guler de câineDacă aveți o rasă mică sau mică / medie, acestea Luxepets Produsele vor lucra, dar luxepetele nu fac produse pentru rase mari / medii sau mari. Un lucru pe care vreau să-l menționez este că această companie face Cadouri de simpatie pentru pierderea animalelor de companie împreună cu gulerele, Leashes, etichete și farmece. Ei fac cu adevărat niște produse minunate pentru a-ți arăta condoleanțele pentru un iubit care a pierdut un animal de companie.

Gulerul de câine pe care îl puteți vedea în acest videoclip este gulerul de câine de cristal Ashley Designer în Purple. Este facut din piele faux si caracteristici foarte sparkly cristale. Hardware-ul este metal, ceea ce înseamnă că este mult mai durabil decât produse similare realizate cu catarame din plastic și d-inele.

LEGATE DE: Tot ce trebuie să știți despre gulerele umane și despre leștile

Luxe animale de companie lesa de câine și guler de câine

De asemenea, am ajuns să testez lesa de potrivire. Luxepets nu oferă potrivirea lui Leashes cu toate gulerele lor, dar dacă sunteți interesat, există câteva stiluri de a alege de la. Toate lenjeria lor vin în lungimi de 4 metri. După cum puteți vedea, am fost, de asemenea, dat un st. Francis Charm. Sf. Francis este sfântul patron al animalelor, astfel încât aceste farmeci sunt menite să vă protejeze animalul.

Ei oferă farmecul într-o varietate de stiluri religioase și non-religioase. Este doar un pic suplimentar bling pentru a adăuga la guler. Colierele luxepets și Leashes sunt foarte comparabile cu alte produse din piele similare din piele de pe piață. Ele sunt destul de durabile - după cum puteți vedea cățelușul nostru de câine pe lesa ei și acest lucru a ținut bine bine.

Luxe animale de companie lesa de câine și guler de câine

Deși sunt comparabile în calitate, sunt mult mai scump decât produse similare. Colierele încep de la $ 28, Leaders sunt de 20 de dolari, iar farmecul sunt de aproximativ 11 dolari. Asta înseamnă că veți avea mai mult de 60 de dolari investiți în set și mai mult de 50 de dolari investiți în combo-ul gulerului și al lesa.

Dacă căutați stil, veți găsi cu produse luxepets, dar va trebui să plătiți pentru el. Dacă căutați pur și simplu funcționalitate și durabilitate, veți putea găsi un produs comparabil la magazinul dvs. local de animale de companie pentru jumătate din preț.


Este rândul tău să revizuiți Luxepets Leach și guler de câine

Aveți vreo experiență Luxepets Leach și guler de câine? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de rating pentru Luxepets Dog Leash și guler de câine de mai jos și să ne spui ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: luxepets dog leash și guler de câine