Giveaway: miu pet lesa de câine retractabil și hamul de câine dex (valoare de 33 $ +)

Luând câinele dvs. pentru plimbări zilnice este o modalitate foarte bună pentru amândoi pentru a obține exercițiul de care aveți nevoie. Pentru a-ți păstra pooch-ul în timp ce mergi, vei avea nevoie de două lucruri - o lecție și un ham. Acum este șansa ta de a Câștigă ambele elemente gratuit!

Miu Pet și Dex Dog GiveawayLeashes retractabilă permit câinelui libertatea de a vă plimba, în timp ce vă dau în același timp control complet asupra lui. Lesa pe care o oferim este de la Miu Pet, și se extinde până la 10 picioare.

Câștigătorul va primi, de asemenea, un ham de câine, care este o opțiune mult mai sigură și mai confortabilă decât un guler tradițional. Haroanele oferă mai mult control și reduc presiunea și tulpina pe gâtul câinelui tău și gâtul.

Miu Pet și Dex Dog GiveawayHarna de câine dex inclusă în acest Givedaway este o ham de peste cap. Asta înseamnă că este rapid și ușor de pe capul animalului tău și nu este nevoie să-l lupți în ea.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comenzi / cum ar fi / partajare.

Veți fi introdus automat în Giveaway și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - acest Giveway se termină 23 septembrie!

Doresc mai multe consumabile gratuite de câini? Abonați-vă la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi acest timp, este bine! Doar continuați să vizionați mai multe dăruire gratuite în curând! Aruncați o privire la minunatele noastre anterioare Givediaways pentru proprietarii de câini aici.

Deci, ce anume veți câștiga? Câștigătorul acestei Givedaway va primi o lesa de câine retractabilă de siguranță Miu (aceasta) și un ham de dex câine pentru o rasă mică (găsită aici). Veți fi trimis două produse noi direct la casa dvs.

MIU Pet retractabilă de câine și dex

Miu Pet și Dex Dog Giveaway

Despre produsele pe care le veți primi

MIU PET DE SIGURANȚĂ DE SIGURANȚĂ DE CÂȘTIVĂ

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, banda galbenă neon a acestei leșii este foarte vizibilă. Placa de acoperire are, de asemenea, striparea reflectorizantă de 3 m pe ambele părți, făcând această lesă mare pentru oricine care merge câinele lor seara sau devreme dimineața.

Se extinde până la 10 picioare și va susține un câine de până la 26 de lire sterline. Această leșie retractabilă are, de asemenea, un mâner proiectat ergonomic, cu o aderență din cauciuc.

Așa cum veți vedea în videoclip, această lesătură are un buton de frână și blocare de 2 in-1. Cu o apăsare a butonului puteți aplica o frână care să oprească câinele dvs. să tragă mai mult. Dacă împingeți ferm butonul, acesta va face clic într-o poziție blocată și o impulsuri mai rapide eliberează-o.

Lesa retractabilă de siguranță MIU PET vine, de asemenea, cu o curea de siguranță făcută din aceeași bandă reflectorizantă ca și lesa. Pachetul include, de asemenea, un dozator de pungi de deșeuri pentru câini, și este plin de pungi de poop!

Pentru mai multe informații, puteți verifica videoclipul extins și revizuirea scrisă a lui Samantha despre MIU PET DE SIGURANȚĂ DE SIGURANȚĂ DE CÂȘTIVĂ.

Dex câine harness

Harnatul de câine Dex care este inclus în acest Givedaway este o dimensiune și # 8216; mic."Se potrivește unui câine care cântărește 12-23 de kilograme cu un gât de 14-22 inch și o circumferință de 15-24 inch. Utilizați diagrama de dimensionare specifică de mai jos pentru a vă asigura că vă va potrivi FIDO.

Desigur, ați putea să-l dați întotdeauna ca un cadou dacă nu se potrivește cu puii. Acest ham este roz fierbinte, la fel ca cel din fotografia din partea de sus a paginii.

Acest ham de la Deling Dog alunecă peste capul câinelui tău și oferă padding pe curelele de piept pentru a vă menține animalul confortabil și pentru a preveni chatingul. Ambele curele sunt ușor de reglabil, iar cusatura reflectorizantă este ideală pentru a vă plimba câinele seara.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Giveaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen.

Ne puteți urmări pe toate celelalte canale sociale de social media pentru actualizări privind viitoarele daune pentru părinții de companie și mai multe videoclipuri și articole mai mari:

Nu așteptați! Acest Givedaway va dura doar timp de două săptămâni. Câștigătorul va fi desenat 23 septembrie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu pierdeți vreun cadouri viitoare - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: miu pet lesa de câine retractabil și hamul de câine dex (valoare de 33 $ +)