Giveaway: harna de câine și leșie (valoare de 45 $ +)

Având uneltele potrivite Câinele dvs. mult mai plăcut. Un ham și o lesa sunt articole trebuie să aibă articole pentru ca Fido să-și facă exercițiile zilnice. Fiecare proprietar are nevoie de o lesa si un ham pentru cainele lor si este chiar mai bine sa ai mai mult de unul!

Dăm o persoană norocoasă o șansă de a câștiga un ham de câine de la îmbarcare și o lesa de câine de casă sparkly. Indiferent dacă adoptați un nou cățeluș sau câinele vechi are nevoie de unelte actualizate, intrați în acest Givedaway gratuit vă oferă o șansă de a câștiga!

Care nu-i plac lucrurile gratuite - mai ales lucruri pe care ar trebui să le cumperi oricum? Dacă câinele dvs. are nevoie de o nouă ham ​​și / sau lesa, aceasta este o mare oportunitate de a primi produse de calitate fără a fi nevoie să cheltuiți bani din propriul buzunar.

Cum să introduceți Giveaway

Îmbrăcăminte de aventură câine de aventurăPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un ham de câine și lesa, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 mai 2019!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Sparklyspets dog leash

Îmbrăcăminte de aventură câine de aventură

Harnatul de câine de aventură de îmbarcare este un ham de cap, care este exact ceea ce sună ca. Se alunecă peste capul câinelui și se fixează în jurul pieptului. Desigur, veți mai fi nevoie să ajustați curelele pentru o potrivire adecvată, dar hamul în sine este extrem de ușor de pus pe.

Există patru puncte de ajustare diferite - una pe fiecare parte a cureaua de gât și una pe fiecare parte a cureaua de piept. Ele sunt cătușe glisante care sunt foarte ușor de ajustat, și ei rămân puse odată ce i-ai ajustat.

Îmbrăcăminte de aventură câine de aventurăHamul inclus în acest Givedaway este o dimensiune "mediu" și se potrivește unui câine cu o circumferință toracică de 24 ° C # 8243;. Este făcută din materiale puternice și este cu siguranță construită pentru a dura. Acest ham este cusut cvadruplu cu fir militar.

Este echipat, de asemenea, cu 2 puncte de atașare puternice - unul pe piept și unul pe spate. Acest lucru este minunat pentru proprietarii care au Câini care trag sau ar dori să folosească un atașament de clip frontal pentru a avea un control mai bun asupra animalelor de companie în anumite situații.

O altă caracteristică utilă este eticheta de nume care este construită în ham. Acesta include un loc pentru a vă scrie numele câinelui dvs. și numele dvs. și numărul de contact. Embark susține că harna de aventură de îmbarcare este de mestecat și include piese reflectorizante țesute pentru a-ți păstra câinele vizibil pe timp de noapte.

Revizuire completă: Evaluați recenzia câinilor de aventură

Sparklypets dog dog

Acest lucru este numit o lesa de câine de coardă, dar nu este frânghia tipică. Lesa de câine de frânghie sparklyspets este făcută dintr-o frânghie de nylon împletită, și se spune că este rezistent la mestecat. Coarda de nailon împletit este cu siguranță mai durabilă decât panglica tradițională de nailon.

Sparklyspets dog leashÎndepărtarea nailonului are, de asemenea, piese reflectorizante țesute în. Mulți proprietari de animale de companie își duc câinele devreme dimineața sau seara după muncă. Este important să vă păstrați și câinele dvs. foarte vizibil atunci când mergeți în timpul acestor momente ale zilei.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, această lesa vine de fapt în 2 bucăți. Ai un standard 3.5 "Leash și o extensie de 2 `bungee. Extensia de absorbție a șocului se oprește cu tulpina unui câine care trage pe lesa. Extensia bungee are, de asemenea, un mâner de trafic, pentru că nu știți niciodată când ați făcut nevoie să vă păstrați câinele aproape sau să-l controlați într-o situație dificilă.

Revizuire completă: Sparklypets Rope Dog Leash Review

Cum să introduceți Giveaway

Câine și dăruire de leashPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un hamar de câine de aventură de îmbarcare și un plumb de câine sparklyspets. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: harna de câine și leșie (valoare de 45 $ +)