Revizuire: guler de câine tags tags silent pet id

Jingle de etichete de câine este enervant pentru mulți Proprietari de animale de companie. Etichetele de identificare a câinelui pot deveni, de asemenea, detașate de guler sau pot fi prinse pe obiecte care au ca rezultat un rău pentru animalul dvs. de companie. Dog guler tag-uri sunt etichete de identificare realizate dintr-un material asemănător cauciucului care alunecă ușor pe aproape orice guler.

Ce s-ar întâmpla dacă animalul tău sa pierdut? Dacă poartă o etichetă de identitate, șansele sunt că cineva îl va găsi rapid și îl va numi numărul pe etichetă. Atâta timp cât informațiile de pe eticheta de identificare sunt actualizate, veți avea câinele în siguranță înapoi acasă în cel mai scurt timp.

Dog guler tag-uriGândiți-vă la alternativă. Dacă Câinele tău se pierde și nu poartă o etichetă de identitate, cum va ști cineva unde face parte? Dacă un samaritean bun îl găsește sau este luat de controlul animalelor, unde se va sfârși? Animalul dvs. de companie va fi dus la un adăpost local și nu vor ști cum să-și contacteze familia.

Adăpostul ar împărtăși cu siguranță fotografii ale câinelui tău pe social media și este posibil ca să-l poți întoarce în continuare. Dar, dacă cineva îl găsește și nu-l aducă la un adăpost? Dacă se va pierde în timp ce călătoriți?

Fără o etichetă de identificare actualizată, șansele de a vă reuniți cu tovarășul dvs. de canine sunt mult mai puțin. Etichetele gulerului de câine au pus o rotire unică și inovatoare asupra acestui produs de câine necesar.

Dog guler tags Silent Pet ID Tags revizuire

Dog guler tag-uriMi-am încetat informațiile de contact în fotografia de mai sus, dar mai jos puteți vedea o fotografie care arată cât de detaliate sunt aceste etichete guler de câine. Scriptul este ușor de citit și se evidențiază bine. Oricine găsește câinele dvs. nu va avea o problemă cu citirea informațiilor dvs. de contact.

Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video de mai sus, aceste etichete slide ușor peste aproape Orice guler. Se întind peste clipuri și catarame și se asigură pe banda gulerului. Etichetele gulerului de câine sunt disponibile în 6 dimensiuni:

  • Dog guler tag-uriXS - se potrivește unui 3/8 și # 8243; guler
  • S - se potrivește unui 1/2 & # 8243; guler
  • M - se potrivește cu 5/8 și # 8243; guler
  • Ml - se potrivește unui 3/4 și # 8243; guler
  • L - se potrivește unui 1 și # 8243; guler
  • XL - se potrivește unui 1.25 & # 8243; guler

Sunt unul dintre cei mai mulți proprietari de animale de companie care disprețuiesc zgomotul jingling realizat de etichetele de identificare a câinilor metale tradiționale. Lucrul meu preferat despre etichetele gulerului câine este că sunt complet tăcuți.

Aceste etichete sunt, de asemenea, aplicate strâns la guler. Ei nu se încurcă ca tag-uri tradiționale. Acest lucru face ca acest stil de etichete de identitate să fie mai sigur decât Tag-uri metalice tradiționale de asemenea. Nu există nici un risc ca ei să fie prinși cu privire la nimic și să-ți rănească câinele. Există, de asemenea, o șansă mult mai mică ca aceste etichete să cadă de pe gulerul / cablajul puilor.

Lucrul meu preferat despre aceste etichete de identificare este că scrierea nu va fi oprită în timp. Etichetele metalice sunt de obicei gravate, ceea ce arată frumos la început. De-a lungul timpului, eticheta poartă în jos și poate deveni dificil de citit scrisul gravat.

Dog guler tag-uriEtichetele gulerului de câine sunt disponibile în 5 culori, inclusiv:

  • alb
  • portocale
  • albastru
  • gri
  • rugini

Puteți achiziționa etichete guler de câine Site-ul companiei pentru 19 dolari.99 fiecare. Există, de asemenea, opțiuni pentru a avea mai mult text imprimat pe etichetă, dar este mai scump. În timp ce aceste etichete sunt mai scumpe decât etichetele tradiționale de identificare a câinilor metalice, ei oferă, de asemenea, o mulțime de beneficii față de acele opțiuni tradiționale.

Etichetele gulerului câinelui vin, de asemenea, cu o garanție de 5 ani. Simt că aceste etichete merită banii. Ei sunt de lungă durată, tăcută și informativă. Ele sunt, de asemenea, făcute în Statele Unite - în Buffalo, New York să fie exact.

Citiți următorul: Cum să găsiți un câine lipsă - 8 lucruri pe care trebuie să le faceți imediat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: guler de câine tags tags silent pet id