Revizuire: coliere de câine waudog - piele și impermeabil

Coliere nu sunt doar accesorii de modă. Ei servesc un scop foarte important, și este crucial să alegeți un guler care să vă satisfacă nevoile câinelui tău. Waudog câine coliere sunt făcute pentru a vă place puii și proprietarii lor cu multe opțiuni diferite de a alege de la.

Fiecare câine ar trebui să poarte un guler. Nu numai că vă permit să preluați controlul asupra animalului dvs. de companie dacă apare nevoia, ei oferă, de asemenea, un loc pentru a atașa identificarea în cazul în care puiul dvs. se pierde.

Gulerul potrivit va arăta grozav, se simte confortabil și ține câinele tău Id etichete. Dacă alegeți un guler pe baza pur și simplu pe aspect numai, este posibil să nu se potrivească corect sau poate fi făcută cu materiale de calitate slabă. Acest lucru ar putea duce la ruperea gulerului sau la câinele dvs. alunecă din ea în timpul plimbări zilnice.

Waudog câine coliereEste, de asemenea, important să alegeți un guler de câine care să vă satisfacă nevoile și nevoile câinelui dvs. Gândiți-vă cum veți folosi gulerul. Vrei să te plimbi frecvent câinele? Are tind să-și tragă pe lesa? Dacă da, un guler greu care se va ridica la acest tip de stres este o necesitate!

Acestea sunt unele dintre lucrurile pe care le-am luat în considerare atunci când revizuiesc Waudog Collars. De asemenea, trebuie să luați în considerare materialul pe care gulerul îl face. Va fi murdar cu ușurință? Va absorbi apa și mirosurile? Va fi confortabil pentru ca animalul dvs. să poarte? Asigurați-vă că alegeți un guler care va fi ușor de curățat și unul pe care câinele dvs. se va bucura de purtarea.

WAUDOG DOG GULLER REVIEW
Piele și impermeabil

Waudog câine coliere

Colari de câine din piele

Gulerul imaginat pe Labrador, Saddie, este una dintre opțiunile din piele Waudog. Știu că pielea nu este o opțiune pentru toată lumea. Dacă sunteți împotriva utilizării produselor din piele, Waudog are alte câteva opțiuni care sunt fabricate din materiale sintetice. Voi discuta despre colierele de câini impermeabile de mai jos.

Colierele tradiționale de câine din nailon vor fi rupe în timp, ceea ce le lasă susceptibile de a se rupe când vă așteptați cel mai puțin. Colierele de câine din piele sunt durabile și sunt cunoscute pentru o durată lungă de timp. În timp ce ele pot fi mai scumpe, nu trebuie înlocuite aproape la fel de des ca gulere de câini de nylon.

Gulere de câine Waudog sunt făcute din piele naturală. niste Colari de piele sunt făcute cu un material numit PU piele. Aceste opțiuni nu merită eticheta de preț mai scumpă

Waudog câine colierePU Piele, numită și piele de bicast, se face cu o piele spartă care este acoperită cu a Stratul de poliuretan (Așa este abrevierea PU). Se aplică la suprafață și apoi se topește în jurul unui alt material pentru a da aspect a unui guler tradițional de câine din piele. Din păcate, nu are durabilitatea sau calitatea pieilor originale.

Gulere din piele Waudog sunt disponibile în 4 dimensiuni:

  • XS - .6 & # 8243; lățime și se potrivește unui câine cu o dimensiune a gâtului de 10 și # 8243;
  • S - .8 & # 8243; lățime și se potrivește unui câine cu o dimensiune a gâtului de 11 ° C și # 8243;
  • M - 1 și # 8243; lățime și se potrivește unui câine cu o dimensiune a gâtului de 15 ° C # 8243;
  • L - 1.4 & # 8243; lățime și se potrivește unui câine cu o dimensiune a gâtului de 18 ° C și # 8243;

Aceste gulere de câine sunt realizate cu un al doilea strat armat pentru a-și păstra forma. Ele sunt, de asemenea, disponibile în 4 modele, inclusiv modelul de vară prezentat în revista mea video și fotografii.

În funcție de dimensiunea și stilul pe care îl alegeți, gulere de câine waudog din piele de vânzare cu amănuntul pentru 9 dolari.99 până la 41 de dolari.99 pe Amazon chiar acum. În timp ce acest lucru poate părea scump, este foarte comparabil cu gulerele de câine din piele similare de pe piață.

Colari de câini Wau

Gulere de câine impermeabile

Gulerele de câine Waudog sunt, de asemenea, disponibile în opțiunea impermeabilă prezentată mai sus. Gulere impermeabile sunt ideale pentru câinii activi. Ei nu absoarbe apa sau mirosurile, astfel încât acestea nu vor fi mirositoare în timp. În plus, aceste gulere sunt foarte ușor de curățat.

Aceste gulere sunt fabricate din materialul Collatex cu hardware de aliaj de aluminiu de înaltă rezistență. În fotografia de mai sus, puteți vedea că există spațiu pe cataramă pentru a permite gravarea dacă alegeți, dar va trebui să vă faceți acest lucru - compania nu o oferă ca o opțiune.

Waudog câine coliereColierele de câine Waudog realizate din acest material sunt 100% impermeabile. Ele sunt, de asemenea, rezistente la uzură și nu vor dispărea în timp.

De asemenea, puteți vedea designul unic de cataramă din fotografia de mai sus. Capătul gulerului doar alunecă în cataramă. Atâta timp cât gulerul este potrivite corect, catarama ar trebui să rămână în poziție. Cu toate acestea, mă îngrijorez că gulerul va aluneca din cataramă atunci când câinii noștri se joacă. Aș fi mult mai fericit dacă atașamentul cataramei a fost mai sigur.

Gulere impermeabile de la Waudog sunt disponibile în culori roșii, albastre, roz și verde. Din păcate, acestea sunt disponibile într-o singură dimensiune pentru câini cu circumferința gâtului de 14 ° C și # 8243;. Aceste gulere sunt 1 și # 8243; larg.

Indiferent ce culoare alegeți, aceste coliere vinde pentru 16 USD.99 pe Amazon. Există, de asemenea, o opțiune Glow-in-The-Dark disponibilă pentru 18 USD.99. Acestea sunt mai scumpe decât gulerele tradiționale de câine de nylon, dar sunt fabricate dintr-un material de calitate mult mai mare.

Citiți următorul: 25 cele mai bune coliere Cute câine - versatil, personalizat și unic

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: coliere de câine waudog - piele și impermeabil