Revizuire: câinele lui chloe tratează

Sustenabilitatea este o problemă majoră în PET Industrie chiar acum, dar probabil că nu ți-ai dat seama niciodată. Majoritatea oamenilor nu au, dar cercetătorii și experții din industria alimentară pentru animale de companie sunt conștienți de această problemă. Vedeți, hrana pentru câini este făcută cu ingrediente de calitate superioară acum decât oricând. Majoritatea acestor ingrediente sunt de asemenea folosite în fabricarea alimentelor umane.

Sună grozav - câinii care mănâncă aceeași mâncare de aceeași calitate ca și proprietarii lor - dar problema nu este în calitatea alimentelor. Este în resursele cu care se face mâncarea cu. Resursele cum ar fi cerealele, fructele, legumele și carnea sunt toate în cantități limitate. Da, putem întotdeauna să crească sau să ridicăm mai mult, dar dacă cererea depășește oferta, vom începe să avem o lipsă a acestor alimente.

Unii producători au început să caute noi ingrediente care sunt mai durabile decât ingredientele tradiționale pe care le-am folosit de zeci de ani. De ce Dogul lui Chloe tratează utilizează pulbere de cricket ca sursă de proteine ​​pentru tratarea câinilor lor.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre durabilitatea în industria animalelor de companie sau la pulberea de cricket ca sursă de proteine, verificați interviul nostru: Care sunt toate hype despre proteina cricket pentru câini?

Chloe`s tratează recenzia

Chloe

Am fost trimis o pungă de unt de arahide și aromă de banane Chloe se tratează Pentru a testa cu câinii mei în schimbul revizuirii mele cinstite. Laboratorul nostru de ciocolată, Saddie, iubea aceste tratamente. Apoi din nou, ea va mânca orice! Boxerul nostru, Chloe, este un mare eater.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine sănătos tratează

Știu, ați crede că de când tratamentele împărtășesc numele ei că i-ar fi bucurat, dar după cum puteți vedea în revizuirea mea, ea a avut un timp greu să le mănânce. Aș putea spune că era atrasă de miros, așa cum îi va lua cu nerăbdare în gură. Problema este că Chloe are foarte mult puțini dinți iar aceste tratamente sunt destul de greu.

Chloe

Dacă le-am rupt în bucăți, Chloe le poate mânca și o va face. Evident, se bucură de aromă, este doar textura grea pe care ea nu o place.

Îmi presupun că tratează greu ca acestea să-i rănească gingiile, pentru că nu va mânca nici un fel de tratament cu aceeași textură.

Chloe

Tratatele lui Chloe vin în multe forme diferite, după cum puteți vedea că acestea sunt stele. Tratamentul în sine este la fel de mare ca o jumătate de dolar. Puteți să le rupeți cu ușurință în bucăți mai mici pentru a le folosi ca antrenament sau doar pentru a relua aportul de calorii al câinelui.

Acum să vorbim despre ceea ce face aceste tratamente unice. În mod clar, este pulberea de cricket. Nu numai că sunt greieri o proteină durabilă, ele sunt, de asemenea, o sursă de proteine ​​foarte slabe, fier, fibre și alți aminoacizi esențiali.

Aceste tratamente sunt, de asemenea, lipsite de soia, porumb, cereale și ouă. Acestea sunt o alegere excelentă pentru animalele de companie cu Sensibilități alimentare. Ingredientele din aceste tratamente de câine sunt toate-naturale și sursele companiei cele mai multe dintre ingredientele lor de la U.S.

Uleiul de nucă de cocos este singurul lucru care nu vine din Statele Unite, deoarece nucă de cocos nu sunt o cultură mare aici.

Rezumatul revizuirii câinilor lui Chloe

Pro: Dogul lui Chloe este un câine prietenos cu mediul înconjurător pentru proprietarii care sunt preocupați de imprimarea laba de carbon a animalelor de companie. În ceea ce privește câinele sănătoși, sunt, de asemenea, foarte accesibili. Puteți ridica un sac de 4 uncii de tratamente pentru doar 9 dolari.99 și un sac de 2 uncii pentru doar 4 dolari.99.

Contra: Textura. Dacă aveți un câine, ca și Chloe, care are probleme dentare sau nu-i place textura tratează greu, probabil că nu va mânca. Chloe este un mâncător foarte pretențios, și ea ar mânca aceste tratamente dacă le-am rupt pentru ea, așa că nu cred că este aroma. Dacă aveți un câine care este deosebit în privința texturii trataților sale, probabil că nu ar trebui să încercați aceste lucruri.


Acum e rândul tău

Ați folosit Dogul lui Chloe tratează deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru câinele lui Chloe tratează mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: câinele lui chloe tratează