Revizuire: fripturile originale ale lui zuke pentru câini

Proprietarii de câini sunt pe vânătoarea pentru câini mai sănătoși care oferă animalul lor de companie cu substanțele nutritive pe care le are nevoie, nu doar de umplutorii și ingredientele artificiale. A fost un impuls pentru producătorii de tratare a câinilor să utilizeze alimente reale mai sănătoase în rețetele lor. Proprietarii de câini au arătat clar că substanțele chimice, conservanții artificiali și subprodusele nu sunt acceptabile.

Zuke`s este o companie care a fost întotdeauna cunoscută pentru câinele lor sănătoși și sigure. Dogul lor natural tratează au fost un favorit cu proprietarii de animale de companie de ani de zile și au fost una din primele mele alegeri pentru noi Cel mai bun câine tratează revizuirea.

Acum, au lansat Zuke`s Steaks autentic jefuit, O nouă răsucire cu aceleași ingrediente sănătoase pe care părinții de companie le-au așteptat de la Zuke`s.

Zuke`s Genuine Steaks Jerky pentru revizuirea câinilor

Am trimis cu generozitate o întreagă linie de Zuke`s Friptoarele originale jekking pentru a testa cu câinii mei. Linia include trei arome: carne de vită și cartofi, carne de vită și morcov, carne de vită și cartofi dulci. Am fost trimis aceste câini tratați în schimbul revizuirii mele cinstite.

Zuke

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine sănătos tratează

Primul lucru pe care l-am observat despre aceste tratamente a fost mirosul lor. Ele miroase exact ca și carnea de vită umană. De asemenea, am observat dimensiunea lor. Aceste tratamente sunt de aproximativ 4 cm lungime și 3 centimetri lățime. Ele sunt mult mai mari decât orice alt câine tratează că am încercat.

Nu am crezut că dimensiunea ar fi o problemă la început, dar după ce le-a dat câinelui nostru mai în vârstă, un boxer în vârstă de 5 ani, mi-am dat seama că am greșit. Ea nu are mulți dinți și ea sanatate dentara este sărac, așa că a avut un timp greu să mestece aceste tratamente.

Zuke

Deși sunt suficient de îndrumuitori pentru a rupe cu degetele, Chloe nu a putut să le mestece și a încercat să-i înghiți întregi. După cum puteți vedea în videoclipul meu, am luat aproximativ 5 minute pentru a tăia restul fripturilor în bucăți mici, mușcate cu piese de bucătărie. Le puteți rupe cu degetele, dar din moment ce am avut 3 pungi de tratamente pentru a tăia, am decis că ar fi mai ușor să folosești scorurile.

Laboratorul nostru de ciocolată de 7 luni nu avea probleme cu toate aceste fripturi întregi. Dacă câinele dvs îi place să mestece și are o sănătate dentară bună, probabil că nu va trebui să le tăiați, dar mai bine în siguranță decât îmi pare rău. Plus, tăierea lor în bucăți mai mici înseamnă că sacul de tratamente vă va dura mult mai mult.

Există aproximativ 8-10 fripturi pe sac de 7 uncii. Zuke`s Fripturile autentice autentice sunt făcute cu carne de vită din Noua Zeelandă. Compania folosește conservanți naturali, adică nu există nitrați sau nitriți adăugați în aceste tratate de câine. Mi-a plăcut că în fiecare friptură i-am putut vedea vizibil legumele folosite pentru a le face.

Felii de cartofi, cartofi dulci și morcovi au fost vizibili în fiecare friptură din sac. A fost impresionant! Aceste tratamente sunt, de asemenea, fără cereale, ceea ce înseamnă că ar fi ideale pentru câini cu alergii sau sensibilități. Câinii noștri nu trebuie să fie fără cereale, dar jerky tratează cu siguranță în casa noastră.

Zuke

Ambele fete iubesc aceste tratamente și sunt încântați de îndată ce iau pachetul din dulap. Laboratorul nostru va mânca orice, dar boxerul nostru este un mâncător foarte pretențios și ea apucă în sus. Cu siguranță vom recomanda aceste tratamente familiei și prietenilor.

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

Știu că mulți proprietari de animale de companie sunt pe un buget, și tratamentele lui Zuke sunt foarte accesibile. Puteți achiziționa un sac de 7 uncii de fripturi originale jefuit pe site-ul companiei pentru $ 12.99. Cele mai multe tratamente ale acestei calități costă mai mult de 20 de dolari pentru o pungă de această dimensiune. De asemenea, spre deosebire de multe alte tratamente de înaltă calitate, puteți găsi produsele Zuke pe rafturile multor comercianți cu amănuntul pentru animale de companie.

Rezumatul steak-urilor originale ale lui Zuke pentru revizuirea câinilor

Pro: Fripturile originale ale lui Zuke au un miros puternic și un gust delicios care vă va atrage câinele. Textura este suficientă pentru a rupe cu degetele, iar tratamentele sunt fabricate din ingrediente de calitate superioară. Iarbă de carne de vită din Noua Zeelandă este primul ingredient din fiecare amestec și sunt de asemenea făcute cu legume proaspete, inclusiv cartofi, cartofi dulci și morcovi. Fripturile originale jekking sunt, de asemenea, un tratament sănătos ideal pentru părinții de companie pe un buget.

Contra: Dimensiunea acestor tratamente este singura mea plângere. Fripturile sunt de aproximativ 4 centimetri lungime cu trei centimetri lățime. Ei erau în regulă pentru catelul nostru de 7 luni, dar câinele nostru mai în vârstă are o sănătate dentară slabă și nu a putut mesteca aceste tratamente. A încercat să înghită un întreg și trebuia să-l scot din spatele gurii. Am rezolvat cu ușurință această problemă prin utilizarea unor bucăți de bucătărie pentru a tăia rapid fripturile în bucăți mai mici.


Acum e rândul tău

Ați folosit Zuke`s Steaks autentic jefuit pentru câini deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru fripturile originale ale lui Zuke pentru câinii de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: fripturile originale ale lui zuke pentru câini