Revizuire: sojos dog hot dog și dog tratează

Cei mai mulți proprietari de câini încep să realizeze că kibul comercial nu este la fel de sănătos ca și cum au crezut inițial. Aceste tipuri de alimente pentru câini sunt realizate cu materiale de umplutură pentru a vă face animalul să se simtă plin, oferind o valoare nutrițională zero. Acestea includ, de asemenea, ingrediente artificiale și unele substanțe chimice destul de înfricoșător și toxine. Sojos alimente naturale pentru animalele de companie sunt aici pentru a schimba lucrurile bune pentru.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuireaAceastă înțelegere este ceea ce împinge proprietarii de câini pentru a găsi o dietă mai sănătoasă pentru animalul lor de companie care încă se potrivește în bugetul lor. Dieta alimentară pentru câini brut devine din ce în ce mai populară cu proprietarii de câini care doresc să-și hrănească câinele o dietă mai naturală. Dieta se bazează pe teoria că câinii domestici au nevoie de același tip de nutriție că strămoșii lor sălbatici au mâncat.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuireaEste o dietă controversată, dar mulți proprietari de câini care au trecut au mai ales lucruri pozitive de spus despre hrănirea hranei brute de câine. Unul dintre cele mai frecvente dezavantaje la dietă este lucrarea de pregătire care intră în ea. Trebuie să pregătiți carnea brută, tăierea legumelor și fructelor și adăugați suplimente suplimentare de companie poate avea nevoie.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuireaDacă doriți ca câinele dvs. să profite de beneficiile unei diete crude fără a fi toate hassle, o alimentație brută de câine deshidratată ar putea fi o opțiune bună pentru FIDO. Alimentele sunt deshidratate, care se blochează în toate substanțele nutritive. Dacă sunteți interesat de acest tip de hrană pentru câini, această companie este o alegere excelentă.

Sojos este una dintre cele mai populare branduri de hrană pentru câini brute, deshidratate. Se specializează în crearea de alimente și tratează pentru câinii care sunt naturali și făcuți în U.S.A. Produsele lor sunt făcute cu ingrediente sănătoase, fără cereale care provin din furnizorii de calitate umană. Sojos se asigură că toate produsele lor sunt ușor de pregătit, așa că veți fi la fel de fericiți cu ei ca câinele dvs.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

Sojos a fost destul de bun pentru a-mi trimite probe de două dintre formulele lor brute de hrană deshidratate și două dintre opțiunile lor sănătoase de tratament. În mod surprinzător, toți cei trei câini s-au bucurat de fiecare produs pe care l-au trimis!

Eu spun doar surprinzător, pentru că avem trei câini cu trei paleți foarte diferiți, deci este impresionant că toți s-au bucurat de fiecare produs.

Sojos Completați alimentele de câine deshidratate brute

În prima parte a videoclipului meu, veți vedea că fetele noastre au iubit Sojos complet alimente de câine deshidratate brute. În ceea ce privește Raw, acest lucru este la fel de ușor ca acesta. Alimentele sunt deshidratate, ceea ce înseamnă că arată similar cu ovăzul cu bucăți de fructe reale, legume și carne deshidratată.

Tot ce trebuie să faceți este să urmați cerințele de servire pentru greutatea câinelui și nivelul energiei, măsurați cantitatea corespunzătoare de alimente și apoi amestecați cu cantitatea corespunzătoare de apă. Deoarece mâncarea este deshidratată, are nevoie de timp să stea și să se înmoaie în apă înainte ca câinele să o mănânce.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

SOJOS recomandă să permiteți alimentelor să stea cu cel puțin 15 minute înainte de servire. De obicei aștept cel puțin 30 de minute, iar dacă mâncarea pare uscată, am adăugat un pic mai multă apă.

Sojos Formulele complete de mâncare pentru câini vin în pungi de 2 lire sau de 8 lire. Odată amestecat cu apă, sacul de 2 lire sterline va face 10 kilograme de alimente pentru câini, iar sacul de 8 lire sterline va face 40 de kilograme de hrană pentru câini. Puteți achiziționa o pungă de 2 lire de rețetă de capră sau de curcan pentru 26 USD.50 sau o geantă de 8 lire pentru 95 de dolari.20.

LEGATE DE: Argumente pro și contra al dietei de la Barf pentru câini

Sojos utilizează un proces de uscare a înghețului în așteptare de brevete care nu depășește niciodată 115 °. Acest proces păstrează toate enzimele naturale în ingredientele brute protejate.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

Știți că atunci când gătiți alimente unele dintre beneficiile naturale ale alimentelor sunt pierdute? Nu este cazul cu Sojos. Toate ingredientele păstrează 100% din bunătatea lor naturală.

Dacă căutați o modalitate de a face alimentarea brută ușoară, Sojos este o opțiune sigură și sănătoasă. Ele nu utilizează ingrediente genetice, culori artificiale, umpluturi sau conservanți. Chiar și vitaminele și mineralele pe care le adaugă la alimentele lor crude, deshidratate sunt toate naturale.

Sojos pur și simplu câinele de vânătoare sălbatic tratează

Dacă nu sunteți familiarizat cu tratarea câinilor uscați prin înghețare, acestea sunt Absolut cea mai bună calitate tratează disponibilă.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

Aceste tratamente unice sunt pur și simplu bucăți mici ale sursei de proteine ​​care au fost uscate în congelare. În acest caz, aceștia sunt mici biți de vânătoare uscată prin îngheț, iar câinii noștri merg nebuni pentru aceste tratamente!

Fără conservanți, nici ingrediente artificiale, nimic altceva decât vânat. Veți observa mirosul de îndată ce deschideți pachetul. Nu este cel mai atrăgător mirosul pentru noi, dar câinele tău îl va iubi cu siguranță. Puteți obține un 2.Pungă de 5 uncii a acestor câini tratează pentru 12 dolari.20.

LEGATE DE: Argumente pro și contra al dietei de la Barf pentru câini

Sojos Dog Dog Piedin Dog tratează

Dacă câinele dvs. se bucură de biscuiți tratați, puteți încerca aceste câine de plăcintă a câinelui bun tratate. Ele sunt foarte mici. Aproximativ 1 inch lung și numai la fel de larg ca un creion. Le-ai putea rupe în jumătate și le poți folosi pentru Tratarea de formare sau pentru rasele foarte mici. Așa cum veți vedea în videoclipul meu, câinii mei au plăcut și aceste tratamente.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

Ingredientele includ: făină de ovăz, ovăz laminate, cartofi, carne de vită, morcovi, ulei de canola, ouă. Asta-i! Acestea sunt o altă opțiune sănătoasă pentru animalul dvs. realizat cu ingrediente naturale și sigure. Sunt atât grâu și fără porumb.

Nu am observat nici un miros la aceste tratamente, care a fost un bonus frumos asupra vânzărilor uscate prin congelare. Un lucru de menționat despre aceste tratamente este caseta lor unică. După cum veți vedea în videoclipul meu, este un pachet adorabil care ar face un cadou minunat.

Cu toate acestea, sacul de plastic care deține tratamentele din interiorul casetei nu este restrâns. Am folosit o saci sandwich-sandwich, pentru a stoca tratamentele după deschiderea lor. Nu este un întrerupător, doar un pic inconvenient.

Sojos Brut Dog Alimente și câini tratează revizuirea

Rezumatul Sojos Brut Dog Alimentele și tratează revizuirea

Pro:

  • Sojos alimente naturale pentru animale de companie se fac numai de la Ingrediente naturale
  • Fără conservanți, culori artificiale, umpluturi sau OMG-uri
  • Foarte apetisant pentru câini
  • Mâncarea brută deshidratată este mult mai ușoară decât prepararea unei diete alimentare pentru câini brut
  • Bună câini tratează vin într-un pachet adorabil care ar face un cadou minunat

Contra:

  • Mai scump decât Kibble tradiționale și majoritatea câinelui comercial tratează - Cu toate acestea, sunt, de asemenea, mult mai bună calitate și mult mai sănătoasă pentru câinele dvs
  • Trebuie să amestecați alimentele de câine deshidratate cu apă și lăsați-o să stea cu cel puțin 15 minute înainte de servire - nu la fel de rapidă ca și Kibble, dar o alternativă mult mai sănătoasă
  • Bunurile de câine nu vin într-o pungă revigorabilă, deci va trebui să utilizați o pungă sandwich-sandwich sau un recipient etanș pentru a le păstra proaspete după deschidere

Acum este rândul tău să revizuiți mâncarea și tratează mâncarea de câini brut de sojos

Ați folosit vreodată produsele Sojos cu câinii dvs? Ei nu trebuie să fie exact aceleași produse pe care le-am revizuit, dar vă rugăm să vă împărtășiți opinia dvs. și să ne spuneți cum le-a plăcut câinele dvs. Simțiți-vă liber să lăsați și orice întrebări. Dacă aveți o sugestie pentru un produs pe care doriți să îl vedeți revizuit, mi-ar plăcea să aud și asta!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sojos dog hot dog și dog tratează