Revizuire: isle de câini nutri stix și câini esențiali de zi cu zi tratează

Toți îi oferim câinilor noștri un tratament din când în când. Unii proprietari își tratează animalele de companie în fiecare zi, în timp ce alții le folosesc cu ușurință pentru a recompensa un comportament bun sau pentru a-și înveseli tovarășul canin după o zi lungă. Indiferent cât de des le folosiți, este important să vă asigurați că cumpărați câini tratați care sunt siguri și sănătoși pentru animalul dvs. de companie.

Dar, de unde știți că câinele vă tratează că vă hrăniți animalul de companie sunt cu adevărat sănătoși?

Ei bine, cum spui dacă mâncarea pe care o cumpărați pentru tine este sănătoasă? Tu Citiți eticheta și verificați ingredientele. Cumperi de la companii care au o reputație pentru vânzarea de produse sigure și sănătoase. Deci, de ce nu folosiți aceeași logică atunci când faceți cumpărături pentru produsele pentru câinele dvs?

Isle de câini este o companie care se mândrește cu crearea de produse sănătoase pentru câini (și au o mare varietate de ele). Am cercetat compania și am fost mulțumit de ingredientele enumerate pe câinele lor, în special. Au făcut câinii mei ca ei? Va trebui să citiți mai jos sau să vizionați videoclipul pentru a afla!

Vedeți mai multe videoclipuri: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Isle de câini Nutri Stix și Essentials de zi cu zi Dog tratează revizuirea

Isle de câini Nutri Stix și Essentials Daily Essentials

Nutri Stix Dog tratează pentru sănătatea pielii

Aceste câini tratează făcute de o companie de câini în creștere rapidă Isle de câini sunt o mare alternativă la tratarea câinelui tradițional Jeky Style Doggy.

Dacă câinele dvs. îi place lui Jerky trateze, ați auzit probabil lista de rufe de rechemare pe aceste tipuri de produse în ultimii ani. Ingredientele înfricoșătoare găsite în unele dintre aceste tratamente au fost aduse la sfârșitul anului 2007, iar lista rechemelor a crescut constant de atunci.

Boxerul nostru, Chloe, preferă textura chestiei jerky tratează, așa că întotdeauna caut alternative sănătoase. Recent am luat pentru a-mi face propria mea, dar aceste nutri Stix tratează sunt o opțiune mai convenabilă.

Pentru început, toate ile de câini tratează sunt făcute în u.S.A. cu 100% ingrediente naturale. Ele sunt, de asemenea, gluten, grâu, soia și porumb - făcându-le ideale pentru câinii cu burtă sensibilă.

Există trei formule de tratamente Nutri Stix:

  • Comun
  • Putere
  • Piele

Am fost trimis amestecul pentru sănătatea pielii. Ingredientele din această formulă au fost alese pentru a ajuta pielea hidratată și condiție. Aceste tratamente sunt făcute cu cod și semințe de in pentru a promova Piele și haina generală.

Toate cele trei formule sunt libere de conservanți și arome artificiale, zaharuri rafinate sau sare adăugată. De asemenea, ele nu includ vitamine sau umpluturi sintetice adăugate. Ingredientele pentru aceste tratamente de câine includ: cod, amidon tapioca, in, fulged, fasole garbanzo, cireșe uscate, glicerină, gelatină de porc, grăsime de pasăre, acid lactic și acid sorbic.

Isle de câini Nutri Stix

LEGATE DE: 15 cele mai bune tratamente sănătoase pentru câinii care sunt certificați USDA organici

După cum puteți vedea în revizuirea mea video, câinii noștri se bucură cu adevărat de aceste tratamente. Sunt fanii mari ai texturii moi, care este similar cu tratarea lui Jerky, iar mirosul îi este încredințat cu adevărat. Veți putea să miroși codul de îndată ce deschideți pachetul. Nu este un miros gros, copleșitoare, dar va atrage câinele tău.

Puteți cumpăra un pachet de 7 uncii de insule de câini Nutri Stix tratează de la 8 dolari.99. Am numărat bastoanele din geanta mea și au fost 33 de ani. Nu este etichetat pe ambalaj, astfel încât să puteți obține un cuplu mai mult sau mai puțin.

Acesta este un preț foarte rezonabil pentru tratarea acestei calități. Cele mai multe tratamente făcute cu aceeași calitate a ingredientelor, deoarece Nutri Stix costă mai mult decât acestea. De asemenea, stilul jerky tratează ca acestea costă de obicei mai mult decât tipul de biscuiți tratează. Am fost foarte surprins de prețul rezonabil al lui Nutri Stix.

Un lucru pe care l-am observat este că fermoarul restrâns pe sac nu durează atâta timp cât tratează. Nu-mi dau câinii mei în fiecare zi, așa că acest pachet a durat aproximativ o lună. După aproximativ a 10-a oară am deschis-o, fermoarul a încetat să mai lucreze corect. Nu m-am deranjat, așa cum am pus doar rămase într-o pungă închisă cu fermoar.

Insula de câini Essentials zilnic tratează

Hip zilnic Hip, Sănătate și Bone de sănătate

După cum puteți vedea mai sus, aceste câini de stil biscuit tratează un design de waffle pe partea de sus. Acestea sunt de aproximativ 1.5 inci în diametru, care este destul de mare. Cu toate acestea, ele sunt suficient de moi pentru a întrerupe cu ușurință dacă aveți o rasă mică.

Zilnicul esențial de câini sunt disponibile în patru soiuri:

  • Piele sănătoasă și strat stralucitoare
  • Creșterea și dezvoltarea creierului
  • Curăță dinții și respirați respirația
  • Sănătate de șold, articulară și oase

Isle de câini trateazăAm primit amestecul pentru sănătatea șoldului, articulațiilor și oaselor. Ele sunt un tratament bazat pe dovleac, care a fost o veste bună pentru mine. Câinii noștri iubesc dovleacul, și este o super-mâncare pentru canini. Este încărcat cu fibră și beta-caroten (pe care corpul câinelui convertește la vitamina A). Dovleacul este minunat pentru sănătatea și digestia intestinală.

Cu toate avantajele pe care le tratează Isle de câini, inclusiv ingrediente naturale și fără umpluturi, aceste tratamente sunt sănătoase și sigure. Ele sunt făcute cu mure și zmeură, care sunt pline de antioxidanți care ajută la artrită și alte probleme comune.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Aceste tratamente sunt de asemenea făcute cu ghimbir, care este un antiinflamator natural. Lista completă a ingredientelor include: făină de ovăz, făină de orez, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferoli mixt), inoxidie, dovleac, blackberry, zmeură, ghimbir, kelp uscat, drojdie de bere uscată, fulgi de patrunjel uscat și extract Yucca Schidigera.

Boxerul nostru nu seamănă de obicei biscuiți, dar sa bucurat de acestea. Ea iubește dovleacul, așa că cred că ajută. Au existat de câteva ori când nu ar mânca aceste tratamente când au fost oferite, dar mă așteptam.

Zilele esențiale zilnic de câine nu sunt extrem de greu. După cum am menționat, sunt ușor de rupt în bucăți. Când le-am despărțit de boxerul nostru, este mai probabil să le ia. Dacă câinele dvs. este pretențios cu privire la tratarea biscuiților, ea nu le place nici acestea.

Puteți cumpăra o cutie de 14 uncii a acestor câini tratați pe Amazon pentru doar 7 USD.99. Am numărat tratamentele din cutia pe care am primit-o și au existat 44 de ani. Desigur, nu este listat pe cutie, astfel încât să puteți primi mai multe sau mai puțin câteva.

Am fost fericit că nu exista o grămadă de bucăți zdrobite în partea de jos a cutiei, deoarece de obicei este atunci când cumperi biscuiți tratamente. Au fost câteva tratate rupte, dar piesele au fost mari și le-ați putea hrăni cu câinele dvs.

Rezumatul insulelor de câini Nutri Stix și tratamentul zilnic de bază Revizuire

Pro:

  • Isle de câini Nutri StixFăcut în u.S.A.
  • Făcute cu ingrediente naturale
  • Formulate pentru a ajuta la problemele specifice de sănătate
  • Mai accesibil decât majoritatea câinelui tratează de aceeași calitate

Contra:

  • Fermoarul de pe sacul nutri Stix nu a ținut bine bine
  • Biscuiții din esential zilnic sunt uscați (deoarece toate biscuiți sunt), deci dacă câinele dvs. preferă să trateze umed, el nu va mânca probabil

Acum este rândul tău să revizuiți insula câinilor Nutri Stix și câini esențiali zilnici

Ați încercat aceste tratamente cu câinele dvs? Care a fost opinia dvs. despre textura și mirosul? Câinele dvs. sa bucurat de gustul? Ați găsit tratamente comparabile la un preț mai mic? Vreau să vă aud părerea dvs. - pozitivă sau negativă. Vă rugăm să lăsați recenzia personală în comentariile de mai jos sau puteți lăsa fotografii sau recenzii video Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: isle de câini nutri stix și câini esențiali de zi cu zi tratează