Revizuire: longstem peste organizatorul de pet usi

Găsind o modalitate de a păstra toate câinele tău consumabile într-un singur loc pot fi o provocare. Avem gulere și leagă de ușa din față, consumabilele de îngrijire în baie, tratează în bucătărie și alte consumabile împrăștiate în jurul casei noastre. Dacă sunteți în căutarea unui organizator de economisire a spațiului, pentru a ține consumabile câinelui, Longstem peste organizatorul de companie de uși este exact ceea ce aveți nevoie.

Longstem Pet OrganizatorDa, sunt unul dintre acei oameni enervant care îi place să aibă totul organizat și în locul său potrivit. Este frustrant când ai nevoie de ceva și nu o poți găsi nicăieri. Cu cât sunt mai organizat, cu atât mai puțin subliniat sunt - ceea ce este, probabil, cu majoritatea oamenilor.

N-am reușit niciodată să găsesc un spațiu în casa noastră, care este suficient de mare pentru a ține toate consumabilele noastre de câine într-o locație centrală. Avem dulapuri care ar putea deține cu siguranță totul, dar nu sunt într-o locație foarte convenabilă.

Când am văzut Longstem peste organizatorul de companie de uși, Am fost intrigat instantaneu. Dar, a fost tot ce am sperat că ar fi? Voi împărtăși toate detaliile din această recenzie a produsului.

Longstem peste revizuirea organizatorului pentru uși

Longstem peste organizatorul de companie de ușiAcest rack organizator vine în 2 bucăți. Piesele se leagă cu ușurință pentru a crea acest organizator mare care măsoară 30 și # 8243; w x 3.6 și D. De asemenea, vine cu o tavă detașabilă, pe care o puteți vedea aproape în revizuirea mea de mai sus.

În timp ce se numește Longstem peste organizatorul de animale de companie, poate fi, de asemenea, montat pe perete. Acesta vine cu 2 peste suporturile ușii și 2 monturi de perete. Am ales să o folosesc peste o ușă, deoarece salvează spațiul și nu trebuie să fac găuri în peretele meu.

Acest produs este un economie de spațiu imens pentru noi. Am reușit să iau consumabile de câine din mai multe locuri din casa noastră și le-am pus pe toți într-un singur loc. După cum veți vedea în recenzia mea video, poate apărea consumabile de îngrijire, câine tratează, leashes, gulere și mult mai mult.

Longstem peste organizatorul de companie de ușiLongstem peste organizatorul PET de la ușă este fabricat din oțel acoperit cu pulbere greu. Acesta oferă un design în așteptare și este disponibil în negru, gri sau os (alb).

În afară de cele 3 rafturi, există și 2 cârlige pe partea superioară a organizatorului și 7 cârlige pe fund. Ele sunt minunate pentru gulere agățate, Haroane de câine sau leashes.

În fotografia din dreapta puteți vedea cercul mare în partea de sus a organizatorului. Puteți pune fotografia animalului dvs. în cerc și puteți decora curelele frontale cu numele lui Fido sau cu alt decor.

Am crezut că ar fi destul de greu, pentru că este făcut din oțel. Dar am fost încântat să aflu că acest organizator cântărește puțin peste 7 kilograme. Chiar și atunci când este plin de consumabile de câine, nu este prea greu să atârne pe ușă.

LongStem oferă o perioadă de 60 de zile, nici o întrebare adresată garanției și o garanție pe viață. Îmi place foarte mult acest organizator, dar este destul de scump. Puteți cumpăra pe Amazon pentru $ 69.99 chiar acum.

Evident, acest preț nu se va potrivi în bugetul tuturor - în special pentru un produs care nu este o necesitate absolută. Cu toate acestea, este foarte bine făcut și nu am nici o îndoială că acest organizator va dura mai mulți ani. Dacă te uiți la calitatea vs. prețul, cred că organizatorul Pet Longstem este în valoare de bani.

Citiți următorul: 6 chei la succesul de curățare a primăverii pentru proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: longstem peste organizatorul de pet usi