Pokemon du-te la câini: 7 sfaturi pentru proprietarii de câini care doresc să intre pe nebunie

Dacă nu ați auzit încă despre Pokémon Go, Aș crede că trăiți sub o stâncă. Mulți oameni lăudau beneficiile de fitness ale jocului acest joc. Oamenii o folosesc pentru a începe o rutină de fitness, precum și pentru a ajunge în ultimii pași necesari pentru ziua lor.

Din păcate, vom auzi și o mulțime de povesti de groază de la joc. Oamenii au fost jefuiți, răniți și un jucător a găsit chiar un corp mort. La fel ca oricare Tipul de exercițiu, Dacă luați măsurile de precauție corespunzătoare, acest joc poate fi o mulțime de distracție pentru dvs. și câinele dvs.

Pokémon Go oferă motivația că unii oameni trebuie să se ridice de pe canapea. De asemenea, oferă un nou mod pentru oamenii activi să iasă și să-și exploreze comunitatea. Dacă nu sunteți familiarizat cu jocul, este un concept destul de simplu.

Pokémon sunt mici creaturi care pot fi prinse și instruite. Pokemon Go este o aplicație pentru Android și ios care utilizează locația GPS-ului dvs. și afișează disponibilă Pokemon în apropierea dvs. Dacă sunteți în stare să prindeți unul, îl puteți păstra.

Pentru ca ouăle dvs. Pokémon să se ridice, trebuie să înregistrați un anumit număr de kilometri. Există doar o singură captură - jocul utilizează, de asemenea, GPS-ul telefonului dvs. pentru a monitoriza cât de repede călătoriți. Dacă călătoriți mai repede decât viteza de mers pe jos (de exemplu, dacă călăriți o bicicletă sau conduceți o mașină), nu va înregistra distanța.

Pokemon Du-te la câini: 7 sfaturi pentru proprietarii de câini care doresc să intre pe nebunie

Pokemon merge la câini

Iată lucrurile pe care trebuie să le gândiți înainte de tine și pe tovarășul tău cu patru picioare să iasă să prindă niște Pokémon:

1. Siguranță

Siguranța dvs. și a câinelui dvs. ar trebui să fie prima considerație. Nici un joc nu merită viața și sănătatea ta sau a pooch-ului tău. Verificați vremea înainte de a ieși. Nu vrei să-ți aduci câinele în temperaturi pe care nu le poate lua. De asemenea, trebuie să verificați dacă se așteaptă furtuni în timpul intervalului pe care îl veți afla.

Recomandat citit: Cum să joci Pokémon Du-te cu câini

Asigurați-vă că alegeți străzi care sunt în siguranță pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Străzile cu trafic scăzut sunt străzile cu treceri pietonale clar marcate sunt cele mai bune. Asigurați-vă că alegeți și străzi în cele mai sigure părți ale orașului.

2. Atenţie

Unii oameni sunt atât de absorbiți în joc că nu acordă atenție împrejurimilor lor. Au existat jucători care trebuie salvați să cadă de pe stânci sau să meargă în trafic. Rămâneți concentrat pe locul în care vă aflați și unde vă dați astfel încât să nu vă conduceți câinele o situație periculoasă.

3. Mulțimile

Dacă câinele dvs. nu este socializat în mod corespunzător, mulțimile mari pot duce la un comportament periculos. Incertitudinea poate duce la un comportament agresiv sau la încercări de zbor. Rămâneți în zone în care știți că câinele dvs. se va simți încrezător și sigur.

Pokemon merge la câini

4. Eticheta și regulile jocului

Pokémon Go jucătorii au primit un rău rău. Spitalele au trebuit să avertizeze personalul jucătorilor în zone restrânse. Au fost chiar jucători care traversează în incintele zoologice.

Vă rugăm să urmați câteva reguli simple pentru a vă ajuta să îmbunătățiți reputația colegilor.

De asemenea, este imperativ să stați departe de proprietatea privată. Dacă aveți îndoieli, stați jos! Nici un joc nu este suficient de important pentru a supăra pe alți oameni, pune în pericol dvs. și câinele dvs. și, eventual, să plătiți amenzi scumpe.

Cunoașteți regulile zonelor pe care le veți intra. Unele zone nu permit câinilor. Unele zone permit câinii, dar numai dacă sunt Leashed și controlat. Unele zone sunt limitate numai la personal.

Picking Up Dog Poop5. Poop

Ridic-o. Nu lăsați poopul câinelui în locuri în care oamenii merg, în șantierele oamenilor sau în proprietatea publică. Nu numai că acest comportament iresponsabil, dar unele zone vă vor face să vă lăsați pe poopul câinelui.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune pungi de câine

6. Planificați și împachetați înainte 

Asigurați-vă că aduceți apă și un castron, astfel încât dvs. și câinele dvs. pot lua băuturi frecvente pentru a evita să devină deshidratate. Asigură-te că Alegeți un ham sau lesa care este cea mai confortabilă pentru câinele dvs., dar asta vă oferă și cel mai mare control.

De asemenea, va trebui să aduceți un telefon mobil și să faceți o baterie de rezervă. Puteți rula bateria dvs. Dead Prinching acele rascaluri Pokémon, astfel încât să aduceți o baterie de rezervă în cazul în care trebuie să utilizați telefonul pentru o urgență.

7. Cunoaște-ți câinele

S-ar putea să puteți merge pe distanțe lungi, dar cum rămâne cu câinele dvs? Înainte de a pleca, luați în considerare fitness, vârsta și sănătatea fido pentru a determina cât timp ar trebui să mergeți. Lipiți de aceste limite.

Dacă nu ați luat câinele dvs. pentru o mulțime de plimbări anterior, începeți încet. Luați plimbări scurte și creșteți încet ca Fitnessul câinelui tău nivelul crește. Dacă nu luați timp pentru a-și obține corpul obișnuit cu plimbări lungi, ar putea avea efecte negative asupra corpului său și asupra sănătății generale.

Pokemon merge la câini

Câini mai în vârstă nu au la fel de multă rezistență ca câini mai tineri. Utilizați acest lucru pentru a vă ajuta să determinați cât de departe și cât de repede veți merge. S-ar putea, de asemenea, doriți să planificați un traseu care are locuri de a opri și de a se odihni.

Asigurați-vă că luați câinele dvs. când simțea cel mai bine. Artrita, alergiile și alte condiții pot face pentru un timp mizerabil pentru tine pooch. Luați în considerare acest lucru.

Beneficiile

Acum că am vorbit despre siguranță, sănătate și alte considerații pentru dvs. și câinele dvs., să vorbim despre beneficiile. Evident, aceasta este o modalitate excelentă de a vă aduce și câinele mai mult. Exercițiul regulat are aceleași beneficii pentru canini ca și pentru oameni.

LEGATE DE: 8 sfaturi despre mersul pe jos de câine în siguranță în fiecare zi

Pokemon merge pentru câini

Joc Pokémon Go este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ieși din rutina "în jurul blocului". Vă oferă și peisajul bobinei de blană. De asemenea, puteți implica animalul dvs. de companie încercând să-l puneți cu Pokémon pentru imagini.

Dacă sunteți un dulap Pokémon Go jucător, te poți preface că doar mergi câinele tău. Dependența dvs. rămâne puțin secretul.

Când aveți câinele dvs., este posibil să nu doriți să mergeți în aceleași zone ca și cum doriți, dacă jucați singur sau cu prietenii. Dacă vă planificați jocul și traseul dvs., puteți avea o excursie care este plăcută pentru dvs. și prietenul tău blană. Păstrați aceste lucruri în minte în timp ce pregătiți-vă și ambalați-vă pentru ziua dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pokemon du-te la câini: 7 sfaturi pentru proprietarii de câini care doresc să intre pe nebunie