13 Sfaturi de nutriție de câine care sunt de fapt bazate pe știință

Doar Google cuvintele Sfaturi de nutriție pentru câini și veți fi agresați cu un potop de rezultate. Există literalmente mii de așa-numite sfaturi. Dar, care ar trebui să aveți încredere? Am trecut printr-o serie de studii legate de nutriție pentru câini pentru a aduna un total de 13 sfaturi de nutriție bazate pe dovezi.

15 sfaturi de nutriție bazate pe doveziExistă mult mai mult pentru a vă hrăni în mod corespunzător câinele decât cumpărarea unei pungi de alimente de câine comercial care este etichetate și # 8220; sănătos, & # 8221; sau # 8220; Holistic, & # 8221; sau # 8220; # 8221; sau orice alt termen gimmicky care poate suna atrăgătoare la prima vedere. Din cauza cât de liberă sunt legile care guvernează alimentația PET, există multe lacune când vine vorba Etichetarea produselor alimentare pentru animale de companie orientări și termeni generali cum ar fi sănătos, premium și Holistic sunt doar vârful aisbergului.

Dacă sunteți cu adevărat preocupați de nutriția câinelui dvs., trebuie să vă concentrați mai mult decât informațiile furnizate pe eticheta alimentară pentru câini. Alți proprietari de câini vă pot oferi sfaturi de nutriție pentru câini despre hrana pentru câini brute sau a homosexual de casă Dieta, spunând că este singura modalitate de a vă hrăni cu o masă sănătoasă de 100%.

Este adevărat sau doar opinia acelei persoane pe baza experienței unice și a dovezilor anecdotice? Singura modalitate de a ști cu siguranță este să faceți propriile dvs. cercetări din surse de încredere, științifice și discutați cu experții precum medicul veterinar sau un nutriționist canin. Unele dintre aceste sfaturi de nutriție pentru câini pe care o luăm la mai jos sunt susținute de cercetarea științifică.

De asemenea, citiți: 4 ingrediente periculoase (conform studiilor) utilizate în mod obișnuit în alimentele de câini

13 sfaturi de nutriție bazate pe dovezi

15 sfaturi de nutriție câine care sunt de fapt bazate pe știință

1. Du-te natural

Nu este nici un secret că cu atât mai puțin prelucrată orice mâncare este, cu atât este mai bună pentru sănătatea noastră sau pentru sănătatea animalelor. Așadar, păstrați-vă dieta câinelui cât mai natural și includeți cât mai multe alimente întregi. Un studiu adesea citat (Buff et al. 2014) a constatat că procesul utilizat pentru a crea alimente comerciale PET influențează negativ conținutul de nutrienți, care aduce probleme de digestibilitate și siguranță atât pentru câini, cât și pentru pisici.

Câinii nu au evoluat alimentația alimentelor procesate în comerț. Majoritatea alimentelor de câini comerciale diferă foarte mult în caracteristicile nutritive din dieta tradițională și naturală a câinilor. Această diferență în profilul nutritivului alimentar poate prezenta provocări fiziologice și metabolice pentru canini, potrivit unui studiu recent Cambridge (Bosch și colab. 2015).

2. Hrana pentru câini de casă nu este întotdeauna mai bună

Există o idee tot mai mare că mesele de hrană pentru câini de casă, sau cel puțin alimente pregătite la domiciliu, sunt întotdeauna cele mai bune și mai sigure cale de luat. Aici, la sfaturile de câine de top, am publicat o tonă de Rețete de alimente pentru câini de casă Pentru ca proprietarii de animale de companie să încerce. Dar este într-adevăr cel mai bun mod de a merge pentru câinele dvs., de fiecare dată? Nu chiar.

În timp ce mâncarea de câini de casă poate fi mult mai bună decât o mulțime de alimente comerciale de calitate scăzută, ei au, de asemenea, dezavantajele lor. De exemplu, studiile au arătat că mesele alimentare pentru câini preparate la domiciliu sunt mai scumpe și mai mult timp consumatoare pentru proprietari. Dar pentru a face lucrurile mai rău, multe mese făcute de casă au un dezechilibru nutritiv, potrivit mai multor studii AVMA (Stockman și colab. 2013).

Substituții aparent benigne, cum ar fi schimbarea unei carne pentru altul, pot modifica dramatic substanțele nutritive și caloriile furnizate de dietă.& # 8221;

Unii cred că acest lucru se datorează lipsei de instrucțiuni clare în multe rețete alimentare pentru câini. Astfel încât nu numai că costă mai mult și sunt incomode, dar nu există, de asemenea, garanții că mesele de casă oferă câinilor exact ceea ce au nevoie. Cu toate acestea, asta nu trebuie să spună că ar trebui să eviți gătitul pentru câinele dvs.

Dr. cailin r heinze de Universitatea de Tufts a revizuit mai multă literatură științifică în această privință și explică în articolul ei Cum alimentele de câine de casă pot fi foarte sănătoase pentru animalul dvs. în anumite cazuri și când este pregătit corect. Dacă nu vă deranjează să cheltuiți puțin timp în timp ce le faceți și, eventual, costul suplimentar suplimentar, inclusiv câinele esențial Suplimente pentru alimente de casă, atunci aceasta poate fi una dintre cele mai bune modalități de a vă hrăni poochia.

3. Ia în considerare vârsta câinelui

Toți câinii nu sunt egali, care este unul dintre sfaturile de nutriție de câine adesea uitate în sine. Diferențele lor individuale trebuie luate în considerare atunci când vorbește despre nutriție. Vârsta este unul dintre acești factori. Există un singur brand perfect de mâncare de câine care se va potrivi tuturor câinilor, și nici o rețetă alimentară pentru câini de casă care va fi cu siguranță adecvată pentru fiecare animal de companie.

În articolul ei din știință hrănirea câinilor pe baza vârstei lor, Dr. Fiona Caldwell explică câte mărci comerciale și rețete de alimente pentru câini uită importanța contabilității pentru vârsta câinelui. Acest lucru poate duce la probleme nutriționale grave.

De exemplu, show studii (Moyers, 2015) Câinii mai în vârstă nu au doar nevoi nutriționale diferite, dar sunt, de asemenea, mai predispuse la anumite boli și tulburări decât câinii mai tineri, ceea ce înseamnă că trebuie să le hrăniți diferit. Articulară degenerativă, bolile renale și hepatice cardiace, împreună cu obezitatea, sunt mai răspândite în câinii maturi. Aceste riscuri pentru sănătate ar trebui luate în considerare atunci când se apropie de planul optim de masă.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune branduri de alimente de câine Senior pentru sănătate și longevitate

4. Câinii pot avea nevoie de probiotice prea

Importanța și înțelegerea probioticelor la om au crescut drastic în ultimul deceniu (Guarner și colab. 1998Kechagia, și colab. 2013). Adevărul este că o floră sănătoasă este importantă și pentru canini și am văzut foarte mult Mai multe studii pe acest lucru la câini.

De exemplu, într-un studiu cu câini și pisici (Grzeskowiak, și colab. 2015), sa demonstrat că o combinație de tulpini probiotice specifice împiedică reacțiile alergice și a trata gastroenterita acută, precum și boala intestinală inflamatorie. Mai multe studii sunt ava

Menținerea cantității corecte a bacteriilor intestinale corecte nu este doar esențială pentru sănătatea și bunăstarea caninilor, ci poate, de asemenea, să contribuie la tratamentul și prevenirea alergiilor și a anumitor boli. Sursa potrivită de probiotice trebuie, de asemenea, luată în considerare. De exemplu, un studiu (Weese, et al. 2003) a demonstrat modul în care probioticele incluse în produsele alimentare comerciale Pur și simplu nu ating suma necesară pentru a avea vreun efect asupra animalelor de companie și separate Suplimente probiotice pentru câini poate fi o alegere mai bună, deși controlul calității rămâne și o problemă în această zonă (Weese, et al. 2002).

5. Îngrijirea renală a câinelui

Omega-3 pentru câini cu probleme renaleÎntrucât câinii noștri continuă să îmbătrânească, este normal ca anumite funcții și procese corporale să se deterioreze. Corpul și organele sale experimentează uzura și lacrimă care vine cu ani de existență. Probleme de sănătate cum ar fi artrita, boala hepatică și insuficiența renală sunt unele dintre ele cel mai comun Proprii de animale de companie de câini de rang înalt vor trebui să se ocupe.

Aceasta este viața, dar nu înseamnă că nu putem face ceva pentru a ușura durerile și rigorile îmbătrânirii la câini. Unul dintre cele mai bune sfaturi de nutriție câine pe care le putem lua este să păstrăm în minte funcția renală a câinelui atunci când aleg hrana pentru câini. S-a arătat (Hall, și colab. 2015) că hrănirea caninilor Produse alimentare renale în colaborare cu bioactivele alimentare funcționale pot întoarce ceasul în declinul funcției renale legate de vârstă.

Hrăniți-vă alimentele dens de câini de câine care conțin ulei de pește, acid lipoic, fructe, legume și surse de proteine ​​de înaltă calitate pentru a vă menține rinichii sănătoși și funcționați. Cercetări suplimentare au demonstrat modul în care adăugarea unei serviri suplimentare a anumitor suplimente precum Omega-3s de la Ulei de pește pentru câini Suplimentele pot, de asemenea, să vă îmbunătățească sănătatea renală a câinelui și chiar combate boala renală la câini (Maro și colab. 1998; Maro și colab. 2000).

6. Minte grăsimea

Grăsimea este abordată în mod obișnuit în majoritatea sfaturilor nutriției câinilor acolo. Datorită reputației lor ca carnivore, există un mare accent pe aportul de proteine ​​când vine vorba de canini. Cu toate acestea, ar trebui să se pună o cantitate egală de importanță pe cât de multă grăsime consumă.

Nu înțelegeți greșit - consumul de grăsimi și colesterolul sănătos este vital pentru sănătatea câinilor. Dar atunci când creați un plan de masă pentru a gestiona greutatea și sănătatea câinilor, este cel mai bine să vă uitați la cantitatea de grăsime pe care o oferiți. Cheia aici este echilibrul sănătos, deoarece grăsimea dietetică este esențială pentru câini, dar prea mult este în detrimentul.

Evident, o mare parte din alimentele comerciale disponibile pe piață este încărcată grasă și contraproductivă în menținerea unei alimentații echilibrate, potrivit studiilor (Farcas, et al. 2015).

7. Tratați câinii ca oamenii

Dacă doriți să extindeți durata de viață a "celui mai bun prieten al omului", tratați-l ca o persoană de îmbătrânire. Menținerea regimului de activitate alimentară și fizică ca cea a unui om îmbătrânit au arătat un mare beneficiu atunci când este aplicat câinilor (Butterwick, 2015).

Suprapunerea în special duce la o durată de viață mai scurtă la câini, studii arată.

Promovarea mâncării sănătoase și a mobilității este un non-brainer atunci când vine vorba de un populație umană îmbătrânită. Câinii nu sunt diferiți. Lifespanul lor va fi crescut semnificativ din cauza acestor intervenții. Mai mult De asemenea, au fost prezentate cercetări Cât de precis evaluarea greutății câinelui dvs. și, ulterior, ajustarea dietei sale poate adăuga de fapt ani la viața unui câine.

Când vine vorba de câinii mai în vârstă, trebuie să fie plasat un grad mai mare de accentuat pe furnizarea de macronutrienți cheie. Conținutul de proteine, fosforul și aporturile de sodiu trebuie monitorizate îndeaproape, deoarece absorbția nutrienților pentru o canină matură este mult diferită de cea a unui minor (Larsen, și colab. 2014).

O mai mare atenție ar trebui să fie plasată pentru canini geriatrică atletici sau de lucru, iar acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi de nutriție de câine pentru a ține minte. Hrănirea câinilor atletici este foarte diferit de animalul dvs. mediu de companie. Datorită cantității de energie pe care o exercită, este imperativă ca acești câini de lucru să primească o nutriție specifică, anumite alimente și suplimente, cum ar fi o adăugare de acizi grași omega 3 cu lanț de lungă durată (Wakshlag, et al. 2014). Grăsimile dau acestor canini energia de care au nevoie, precum și pentru a ajuta la menținerea sănătății comune.

8. Cunoașteți valoarea taurinei

Cea mai mare parte cunoscută pentru prezența în băuturi energizante, taurina este de obicei trecută cu vederea atunci când vine vorba de sfaturi de nutriție pentru câini și hrănirea animalelor de companie. Taurina este un aminoacid esențial și câini care suferă de o deficiență în ea poate dezvolta inimi extinse (cardiomiopatie dilatativă), potrivit cercetării (Gri și colab. 2015).

Într-un studiu AVMA din 2003, au descoperit că anumite rase, cum ar fi Newfoundlands și American Cocker Spaniels, sunt deosebit de susceptibile la deficiență de taurină (Backus, și colab. 2003). Ca atare, acești câini trebuie monitorizați îndeaproape pentru a evita complicațiile de sănătate, iar dietele lor trebuie să fie ajustate cu o anumită concentrare asupra taurinei.

9. Nu judecați alimentele bazate exclusiv la reacția câinilor tăi

Dog nutriție sfaturi pentru cei care nu vor mâncaPur și simplu pentru că câinele tău se îngroapă, fiecare bucată de mâncare din castron nu înseamnă că a consumat doar o masă sănătoasă și echilibrată. Sunt multi alimente pentru câini pentru mâncătorii pretențioși care sunt mai susceptibile de a fi bucurați de canini, dar nu toate acestea sunt cele mai bune pentru câinele dvs. specific.

Mai mult, unele ingrediente specifice sunt chiar dăunătoare, dar gustoase cu FIDO. Luați de exemplu Branul de orez Fat Fat (FFRB). Câinii vor mânca cu bucurie alimente pentru câini care sunt compuse de până la 40% FFRB; Cu toate acestea, atunci când este consumat în exces FFRB poate duce la vărsături și diaree la câini, potrivit studiilor (Pacheco, și colab. 2014).

Pentru a vă asigura sănătatea puilor, utilizați sfaturi de nutriție bazate pe dovezi pentru a înțelege, revizui și de a se plia pe diferitele ingrediente incluse în alimentele lor. Este nevoie de încercare și de eroare pentru a găsi un echilibru între un brand cu adevărat sănătos de hrană pentru câini și cel pe care pooch-ul tău se bucură de fapt, dar odată ce îl restrânge, poți să rămâi cu asta pentru un timp bun.

10. Consultați-vă cu veterinarul dvs

Acest lucru nu poate părea o surpriză, dar veterinarii știu de fapt mai multe despre sănătatea câinilor decât proprietarii lor, indiferent cât de mult googling pentru sfaturile de nutriție câine Un proprietar de animale de companie a reușit să facă. "Dr. Dr. Mama "sentimentul este frumos, dar poate avea repercusiuni grave atunci când vine vorba de bunăstarea caninei tale.

Da, este adevărat că veterinarii nu au o educație adecvată în știința câinilor de hrănire și nu pot oferi întotdeauna suficiente sfaturi de nutriție pentru câini. Cu toate acestea, ei sunt încă cei mai buni proprietari de animale de companie au și probabil că vă vor îndruma în direcția cea bună dacă nu au un răspuns suficient de bun la întrebarea dvs. legată de dietă.

Mai mult, studiile sugerează (Suarez și colab. 2011) că proprietarii de câini sunt inconsistenți atunci când alegeți tipul și calitatea alimentelor câinilor pe care le cumpără. Acest lucru este probabil să luați în considerare luarea deciziilor emoționale și lipsa de înțelegere științifică a sănătății și nutriției caninei. Același studiu a arătat cum recomandările veterinarilor au fost consecvente în întreaga bord, ceea ce este un lucru bun.

LEGATE DE: 32 de mâncare de câine și mituri de hrănire dezordine

11. Câinii de lucru și de serviciu necesită diete specializate și mai multe grăsimi

Ore lungi și obositoare de lucru împreună cu nevoia de a exercita o mulțime de energie și efort în explozii scurte, nu este de mirare de ce serviciul și câinii de lucru au nevoie de o dietă ca nici un altul. Lucrul (păstori, câini de îngrijire și pază) și câinii de poliție necesită o dietă care are un conținut semnificativ mai mare de grăsimi, după cum sa menționat în știință Sportivul Canine Articolul.

Această grăsime este utilizată pentru a spori capacitatea de fosforilare oxidativă (cantitatea de energie care poate fi eliberată) și pentru combustibil biogeneza mitocondrială (crearea celulelor cunoscute sub numele de fabricile energetice)Wakshlag, et al. 2014). O aprovizionare stabilă de grăsime în dietele lor înseamnă că câinii de anduranță vor avea energia pentru a continua să se desfășoare la niveluri ridicate pe tot parcursul zilei.

12. Drojdie hidrolizată ca agent anti-obezitate

Drojdie ca agent anti-obezitate pentru câinii de grăsimiNu sună în mod deosebit apetisant sau sigur, dar această enzimă numită hidrolizați de drojdie, derivată din drojdia de bere petrecută, sa dovedit a ajuta la reducerea greutății la om (Jung, și colab. 2017). Aceste enzime obscure sunt unul dintre aspectele mai neglijate în majoritatea listelor de halaturi de câine, dar mai multe studii au încercat drojdie hidrolizată cu câini și, atunci când sunt aplicate în diete canine, aceasta oferă, de fapt, beneficii similare pentru câini (Kim, și colab. 2012).

Deoarece studiile au apărut cu câțiva ani în urmă, sa recomandat canininelor supraponderali ca un puternic agent anti-obezitate și se analizează acum în unele Pierdere în greutate Branduri alimentare pentru câini. Sub observație și îndrumare atentă, această enzimă de drojdie are capacitatea de a vă aduce câinele înapoi, dar va trebui să vă consultați cu medicul veterinar înainte de ao include în dieta câinelui dvs.

13. Nu uitați boabele

Acesta este unul dintre sfaturile de nutriție pentru câini pe care le puteți găsi mai greu de crezut. Câinii sunt clasificați din punct de vedere tehnic ca carnivore omnivore. Ei mănâncă în primul rând grăsimi și țesuturi animale, dar sunt, de asemenea, capabile să-și completeze dietele cu materie vegetală.

În piața de astăzi, valoarea plasată în conținut ridicat de proteine ​​este mare. Dar, cercetătorii au prudență proprietarii de câini să "taie" alimentele cu câini de proteine ​​ridicate, cu unele cantități de cereale. În timp ce pot exista avantaje Cereale Foods Dog Dog, Acestea sunt adesea cultivate de cires, iar dezavantajele lor tind să fie ignorate complet.

Dietele fără cereale determină impozitarea rinichiilor și, ca urmare, ureea este eliminată ineficient. Pe termen lung, acest lucru poate duce la dezvoltarea bolii renale la câini. Includerea boabelor în alimentele cu câini de înaltă proteină oferă rinichi o pauză foarte necesară de la ruperea continuă a cantităților mari de proteine ​​(Kristyn M. Souliere, 2014).

Citiți următorul: Întrebați un veterinar - cum să puneți un câine supraponderal pe o dietă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Sfaturi de nutriție de câine care sunt de fapt bazate pe știință