Cea mai bună centură de siguranță pentru câini: siguranță auto pentru canini

Cel mai bun centură de siguranță pentru câini

Mergând undeva în mașină cu câinele dvs. poate fi un coșmar absolut, chiar dacă este la doar 10 minute de mers cu mașina.

Dacă câinele dvs. este extrem de energic, nu se face nici o îndoială în mașină pentru a-și lipi capul din fereastra deschisă. Prea multă mișcare non-stop poate duce la Câinele tău primește mașina bolnavă. Câinele dvs. poate, de asemenea, să sară în față și să vă distragă în timp ce conduceți.

Nu numai că este enervant, dar este, de asemenea, periculos Pe măsură ce vă distrage atenția și vă face să pierdeți concentrarea.

Având A Cureaua de siguranță special concepută este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți cumpăra pentru câinele dvs și pentru tine, deoarece împiedică distragerile și evită pericolul.

Ce să căutați într-o centură de siguranță pentru câini

Când vine vorba de alegerea centurii de siguranță pentru câinele dvs., trebuie să căutați câteva caracteristici cheie:

  • mărimea. Nu toate centurile de siguranță pentru câini se vor potrivi tuturor câinilor - asigurați-vă că măsurați câinele dvs. și alegeți o centură de siguranță care îl se potrivește în mod corespunzător.
  • Tăiere. Unele centuri de siguranță pentru câini vă permit să vă clipiți rapid și ușor centura de siguranță pentru câini pe hamul regulat al câinelui. Acest lucru vă menține câinele în siguranță de la orice întrerupere puternică sau opriri bruște pe care trebuie să le faceți.

Cea mai bună centură de siguranță pentru câini pentru canini în mașini

Vom sublinia patru centuri populare de siguranță pentru câini care sunt popular, au primit recenzii solide și sunt la prețuri rezonabile.

Toate aceste centuri de siguranță pentru câini sunt, de asemenea, disponibile de la Amazon, pentru o mai bună comoditate.

1. LEEGOAL NYLON CÂȘTIGUL DE CĂLĂTORI

Curea de siguranță pentru câini

Despre: Acest Leegoal Nylon Dog Curse de centură de siguranță vă ajută să vă păstrați câinele protejat în loc, fără a face rău în același timp.

Preț: $
Evaluarea noastră:

  • Se potrivește cu orice mașină. Universal PET Harness care se potrivește oricărui tip de vehicul.
  • Reglabil. Această centură de siguranță pentru câini este reglabilă între 8 și 16 inci lungime, permițându-vă să o modificați în funcție de dimensiunea câinelui dvs.
  • Alegerea culorilor. Această centură de siguranță pentru câini este disponibilă în negru, roz, albastru, verde și roșu.

PROS

Pro: Selectarea culorilor și potrivirii reglabile.

Contra

Contra: Unii proprietari raportează că catarama centurii de siguranță nu se potrivește corect, cu proprietarii care au un timp dificil descoperind catarama odată blocată.

De asemenea, rețineți că această centură de siguranță pentru câini nu poate fi atașată la un guler sau un ham regulat, ca câine ca potențial de a obține whiplash dacă într-un accident.

2. Etekcitate reglabil de siguranță

centura de siguranță pentru câini

Despre: ETEKCITY HARDENS DE SIGURANȚĂ este o modalitate excelentă de a vă menține câinele pe deplin sigur de orice accidentare sau opriri bruște care pot apărea. Este, de asemenea, potrivit pentru alte animale de companie, cum ar fi pisicile.

Preț: $
Evaluarea noastră:

Datorită revizuirilor raving, selectăm centura de siguranță a câinelui Etekcity ca și noi # 1 Pick recomandat!

  • Lungime reglabilă de la 16-27 inci.
  • Clip cu centură de siguranță fără hassle care este proiectat să se blocheze în mașină cu ușurință.
  • Clip universal Pentru a lucra cu orice ham de companie pe care îl puteți deține.
  • Construit din înaltă calitate țesături durabile de nailon pentru a asigura siguranța.
  • Oferă confortul dvs. de companie, permițându-i să stea liber, să stea și să se așeze fără să vă distragă atenția când conduceți.

PROS

Pro: Material de înaltă calitate și ușor de utilizat. Vine într-un pachet 2!

Contra

Contra: Singurul dezavantaj este că nu este potrivit pentru un câine foarte mare. Câinele trebuie să cântărească mai puțin de 110 kg.

3. Gardian centură de siguranță pentru câini

câine centură de siguranță

Despre: Acest inovator Cureaua de siguranță a gardienilor Conectorul se înfășoară în jurul centurii de siguranță ale mașinii pentru a vă menține câinele ferm în poziție, permițându-vă să o configurați cu ușurință și să vă împiedicați câinele să vă distragă atenția în timp ce conduceți.

Preț: $$
Evaluarea noastră:

  • Clip securizat care se atașează la cablajul câinelui dvs. pentru călătoriile cu mașini sigure.
  • Clipuri la orice ham de câine.
  • Utilizează închiderea Velcro pentru a înfășura conectorul centurii de siguranță, plus clemă pivotă a nichelului care se atașează la hamul câinelui.
  • Înfășurarea curelei de siguranță Măsuri de 10-1 / 2 inch cu o lățime de 2-1 / 2inch.

PROS

Pro: Mai ușor pentru unii să folosească decât centurile de siguranță pentru câini care se fixează în catarama regulată a centurii de siguranță.

Contra

Contra: Unii proprietari sunt supărați că conectorul poate uneori să alunece în sus și în jos, dar acest lucru nu ar trebui să aibă un efect asupra siguranței câinelui.

4. Bergan Dog Ham Auto cu Tether

centura de siguranță pentru câini

Despre: Acest Bergan Harness cu Tether centura de siguranță este mare la menținerea câinilor protejați pe deplin pentru orice ciocniri care pot apărea în timp ce reduceți și distragerile de conducere cu câinele dvs. energetic.

Preț: $$
Evaluarea noastră:

  • Vine în mai multe dimensiuni. Disponibil în mic, mediu, mare și extra mare.
  • Vine cu hamul + teher de siguranță. Acest sistem complet de centură de siguranță pentru câini vine cu un cablu și o legare reglabilă de siguranță, oferind două carabineere de aluminiu cu greutate de înaltă calitate.
  • Durabil. Material durabil, dar ușor, menținându-vă câinele confortabil.
  • Se poate ocupa de câini mari. Versiunea extra-mare este capabilă să dețină un câine de până la 150 kg.
  • ASPCA a aprobat. Aceasta este singura centură de siguranță pentru câini recomandată de ASPCA.

PROS

Pro: Această centură de siguranță pentru câini îndeplinește testul de durabilitate a siguranței animalelor de companie, conceput pentru a asigura încrederea că un ham va rezista la forțele generate de opriri bruște, minimizând distragerile de la animalele de călătorie. Este, de asemenea , Cea mai bună alegere pentru câini mari mari, cu o dimensiune făcută doar pentru ei.

Contra

Contra: Unii clienți s-au luptat cu potrivirea acestuia, așa că asigurați-vă că obțineți dimensiunea corectă pentru câinele dvs.

Revizuirea finală a centurilor de siguranță pentru câini

În concluzie, cea mai bună centură de siguranță a câinelui este etekcity sau tutorele. Ambele oferă o securitate maximă pentru câinele dvs., la un preț foarte accesibil, făcându-i atât valoare bună pentru banii dvs.

Cu toate acestea, dacă doriți ceva specific, care se potrivește câinelui tău, fie că este foarte mic, fie foarte mare, atunci aș sugera Bergan, deoarece vine în diferite dimensiuni care se vor potrivi perfect câinelui tău mic până la mare.

Sincer, totuși, toate acestea sunt alegeri bune pentru a vă menține câinele în siguranță și pentru a le împiedica să vă distragă atenția în timp ce conduceți. Dacă centurile de siguranță nu funcționează pentru dvs. și pentru puștii dvs, Crăciun de mașini de câine poate fi o altă opțiune de luat în considerare.

Dacă ați folosit unul dintre aceste produse și aveți ceva de spus, Distribuiți-vă gândurile în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună centură de siguranță pentru câini: siguranță auto pentru canini