Revizuire: pupford dhydrad dog alimente

Acum, mai mult ca niciodată, proprietarii de animale de companie sunt îngrijorați despre sănătatea și siguranța produselor pe care le cumpără pentru câinii lor. Acordăm atenție tipurilor de plastic folosite pentru a-și face jucăriile, siguranța trataților pe care le oferim și în special calitatea ingredientelor în alimentele lor. Pupford Dhydrad Dog Alimente oferă beneficii de alimente proaspete fără hassle de pregătire.

Există multe alimente de câine comercial care nu sunt sănătoase pentru ca animalul dvs. să mănânce. Din păcate, din cauza lipsei regulilor și reglementărilor guvernamentale din industrie, aceste alimente pentru animale de companie sunt de vânzare pe rafturile magazinelor din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru dvs. să faceți niște cercetări și să acordați atenție ingredientelor din alimentele câinelui dvs.

Pupford Dhydrad Dog AlimenteDeshidratarea este o modalitate lentă și blândă de a pregăti alimentele cu procesare minimă. Îndepărtează umiditatea de la ingredientele brute, care păstrează în mod natural alimentele în același timp. Ceea ce înseamnă acest lucru este că deshidratarea păstrează substanțele nutritive și enzimele din alimentele intacte și neutralizează nevoia de conservanți artificiali.

Pupford Dog Food utilizează această formă de pregătire pentru a face noua lor linie de alimente de câine deshidratate. Alimentele de câine deshidratate utilizează ingrediente reale, ceea ce îl face ca fiind benefic pentru sănătatea câinelui dvs. ca alimente de casă. Dar, este mai bine decât mâncarea de casă, deoarece nu trebuie să faci nici o muncă pregătită sau să gătești pentru a crea masa de câine.

Pupford Dhydrad Dog Alimente

Pupford Dhydrad Dog AlimenteDupă cum veți vedea în recenzia mea de mai sus, câinii noștri iubesc acest mâncare. Este făcută cu ingrediente naturale, real-alimentare. Ca și în cazul tuturor produselor alimente de câine deshidratate, tot ce trebuie să faceți este să amestecați mâncarea cu apă și să o lăsați să stea câteva minute înainte de a-l servi la pooch. Puteți vedea cum arată mâncarea uscată în fotografia de mai jos.

Datorită ingredientelor real-alimentare, aroma este puternică. Câinele meu au fost atrași înainte ca bolurile lor să lovească podeaua. Textura este, de asemenea, probabil să Apel la orice câine. Are o consistență similară cu ovăzul, ceea ce înseamnă că va fi ușor pentru ca vreun câine să mănânce.

Pupford Dhydrad Dog AlimentePupford Dydrad Dog Alimente ar fi ideale pentru câinii cu probleme de sănătate dentară sau animale de companie superioare care au probleme de mestecat Kibble.

Acest hrană pentru câini este potrivită pentru toate vârstele, de la pui la animalele de companie superioare. Este, de asemenea, fără cereale, făcându-l o opțiune excelentă pentru Câini cu alergii.

Chiar acum acest produs alimentar este disponibil numai în două arome - pui sau carne de vită. Rețeta de pui are o proteină brută de minim 30% și o grăsime brută de 18%. Rețeta de carne de vită oferă 34% proteină și 10% grăsime brută.

Ingrediente benefice în produsele de câine deshidratate Pupford includ extract de cimbru, făină de nucă de cocos, ulei de pește, mielland verde din Noua Zeelandă, afine, semințe de in, cranberries și dovleac.

Pupford Dhydrad Dog AlimenteLista completă a ingredientelor - Rețetă de pui - Pui deshidratat, pui, masa de nucă de cocos, masă de banane, cartofi dulci, ficat de pui, linte, amidon de cartofi, aromă naturală, dovleac, aromă de cartofi naturali, morcovi, fosfat tricalcium, carbonat de calciu, semne, afine, mere, craberries, patrunjel, pulbere de coajă de portocale, lecitină de floarea-soarelui, papaya, produs de ou uscat prin pulverizare, ulei de pește (conservat cu tocoferolizați mixt și acid citric), ulei vegetal (conservat cu tocoferoli mixt și acid citric), extract de drojdie, fructoligozaharide (FOS), Carob, clorhidrat de betaine, taurină, L-lizină, DL-metionină, Noua Zeelandă Green Mussel, clorură de potasiu, clorură de colină, hidroxid de calciu, L-carnitină, acid fumaric, acid lactic, acid citric, acid malic, extract de cimbru, extract YUCCA Schidigera, Sare, DL-alfa-tocoferil acetat, sulfat de zinc, sulfat feros, niacin, sulfat de cupru, mononit de tiamină, pantotenat D-calciu, vitamina A acetat, sulfat de mangan, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, vita Min B12 Supliment, colecalciferol, iodură de potasiu, selenită de sodiu, acid folic, vanilină, extract de citrice, extract de turmer, extract de cuișoare, extract de rozmarin.

Pupford Dhydrad Dog AlimenteLista completă a ingredientelor - Rețetă de carne de vită - Ficat de carne de vită, proteina de carne de vită, masă de carne de vită, masă de banane, masă de nucă de cocos, amidon de cartofi, pulbere de somon, aromă naturală, cartofi dulci, linte, aromă de cartofi naturali, morcovi, fosfat tricalcium, carbonat de calciu, afine, mere, Cranberries, patrunjel, Pulbere de coajă de portocale, Lecitină de floarea-soarelui, Papaya, Sare, Produs de ou uscat prin pulverizare, ulei de pește (conservat cu tocoferoli mixici și acid citric), ulei vegetal (conservat cu tocoferolizați mixt și acid citric), extract de drojdie, fructoligozaharide (Fos ), carburat, clorhidrat de betain, taurină, L-lizină, DL-metionină, Noua Zeelandă Green Miell, clorură de potasiu, clorură de colină, hidroxid de calciu, L-carnitină, acid fumaric, acid lactic, acid citric, acid malic, extract de cimbru, Extract YUCCA Schidigera, acetat de zinc-alfa-tocoferil, sulfat de zinc, sulfat feros, niacin, sulfat de cupru, mononit de tiamină, pantotenat D-calciu, acetat de vitamina, biotină, sulfat de mangan, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, ITAMIN B12 Supliment, colecalciferol, iodură de potasiu, selenită de sodiu, acid folic, vanilină, extract de coajă citrice, extract de turmer, extract de cuișoare, extract de rozmarin.

Dezavantajul acestei alimente pentru câini este prețul. Din păcate, alimentele câinilor realizate cu ingrediente de calitate superioară este întotdeauna mai scump. Ingredientele mai bune costă mai mult și că cheltuielile suplimentare sunt transmise consumatorului.

Pupford Dhydrad Dog AlimentePupford Food de câine deshidratate vine în saci de 9 lire. Pentru că trebuie să o amestecați cu apă înainte de a servi la câinele dvs., sacul de 9 lirei va face 34 de kilograme de hrană pentru câini. Puteți achiziționa o pungă pentru 69 USD.99.

Labradorul nostru cântărește aproximativ 75 de lire sterline. Conform instrucțiunilor de servire, o pungă va dura aproximativ 10-13 zile pentru un câine cu un nivel normal de activitate. Dacă câinele dvs. este mai activ decât în ​​mod normal, un sac de alimente ar dura doar 8-9 zile. Făcând matematica, ar costa aproximativ 7 dolari.78 pe zi pentru a hrăni saddie această mâncare.

Puteți folosi hrana deshidratată Pupford ca un topper pentru mesele obișnuite ale câinelui. Ar da câinelui dvs. un impuls nutrițional fără costul ridicat de hrănire ca o masă completă. De asemenea, puteți obține o afacere mai bună cu privire la alimente dacă vă înscrieți pentru serviciul de abonament Pupford.

CITESTE ACUM: 13 sfaturi de nutriție de câine care sunt de fapt bazate pe știință

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pupford dhydrad dog alimente