Revizuire: charlee bear miley bites dog tratează

În ultimii ani se pare că se pare pentru a fi nenumărate amintiri pe hrana pentru câini și tratează. Aceste rechemante au vărsat o lumină necesară pe subiectul ingredientelor alimentare pentru animale de companie. Din acest motiv, mulți proprietari de animale de companie fac mai multe cercetări despre alimentele pe care le hrănesc pe tovarășii lor canini. De asemenea, produse cum ar fi Charlee urcă mușcături câștigă mai multă atenție pentru rețetele lor limitate de ingrediente și practici de pregătire sigure.

Freeze uscarea este o modalitate de a conserva alimentele prin îndepărtarea a aproximativ 98% din conținutul său de apă. Acest proces păstrează alimentele natural, menținând în același timp conținutul său nutrițional, aroma și culoarea.

Charlee urcă mușcăturiCongelarea câinilor uscați sunt o opțiune excelentă pentru aproape fiecare câine, atâta timp cât știți ce să căutați. Cele mai multe dintre aceste tratamente sunt realizate cu un singur ingredient: sursa de proteine. Unii pot adăuga beneficii naturale, cum ar fi probiotice sau suplimente naturale pentru a ajuta la anumite condiții cum ar fi șoldul și sănătatea comună.

Veți dori, de asemenea, să vă asigurați că sursa de proteine ​​este de cea mai bună calitate și că este provenit dintr-o țară care nu este cunoscută pentru carnea tăiată. Având în vedere rechemările recente, este mai bine să stați departe de produsele realizate cu ingrediente care au fost provenit în China.

Charlee Bear Miley Bites Dog tratează revizuirea

Charlee urcă mușcăturiAceste tratamente sunt fabricate din carne crudă, înghețată, infuzată cu fructe sau legume reale. Ei folosesc ingrediente întregi de alimente. Nu există umpluturi, grâu, porumb, soia sau boabe. Charlee Bear Miley Bites nu conține culori artificiale, arome sau conservanți.

După cum puteți vedea din revizuirea mea video de mai sus, câinii noștri sunt fanii mari ai acestor tratamente. Labradorul nostru va mânca destul de mult și ea mănâncă totul foarte repede. Uneori mă întreb dacă chiar are gust mâncarea pe care o mănâncă.

Beagle-ul nostru este mult pickier. Ea preferă tratațiile moi și tratamente deshidratate Fabricat din carne 100%. Ea mănâncă totul foarte încet. Am fost încântat să găsesc că se bucură de Charlee Bear Miley Bites. Sunt un tratament crocant, dar ea pare să-i placă aroma și textura.

Deși nu există informații despre site-ul web al companiei sau ambalajele produsului care afirmă unde sunt provenite ingredientele, Bear Charlee produce produsele lor în Statele Unite. Mâncărurile de carne sunt disponibile în 6 soiuri:

  • Charlee urcă mușcăturiBeef ficat & mere
  • Carne de vită și cartofi dulci
  • Pui și afine
  • Chicken & Canberries
  • Lamb și afine
  • Salmon și cartofi dulci

Am încercat rețeta de pui și afine. Puteți mirosi puiul imediat ce deschideți pachetul și puteți Vedeți afinele în fiecare tratament.

Lista completă a ingredientelor din rețeta de pui și afine este: cHixe, afine, Lactobacillus Acidophilus Produs de fermentație, produs de fermentație Lactobacillus Casei, bifidobacterium animale de fermentație și lactobacillus reuteri produs de fermentație. Această rețetă conține doar aproximativ 6 kcal pe tratament.

Există aproximativ 30-40 de câini tratați în pachetul de 5 uncii de mușcături de carne. Puteți achiziționa un pachet pe Amazon pentru $ 12.99. Cred că acest lucru este un preț foarte rezonabil, având în vedere calitatea tratatelor și a sumei din fiecare pachet. Ele sunt, de asemenea, comparabile în prețul pentru câini tratați cu ingrediente de calitate similare.

Citiți următorul: 10 cele mai frecvente probleme digestive câine și cum să le tratezi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: charlee bear miley bites dog tratează