Giveaway: rc pet produse pepene verde lesa si guler ($ 30 + valoare)

Fiecare câine are nevoie de o leșie și un guler. Cei mai mulți proprietari achiziționați aceste articole înainte de a aduce chiar și noul lor casă de companie. Șansele sunt, câinele dvs. are deja un set, dar pariez că nu sunt la fel de Flashy ca aceste surse de mers pe jos de pepene verde de la produsele RC Pet!

Care nu-i plac lucrurile gratuite - mai ales lucruri pe care ar trebui să le cumperi oricum? Dacă câinele dvs. are nevoie de un nou guler și / sau o lesa, aceasta este o mare oportunitate de a primi produse de calitate fără a fi nevoie să cheltuiți bani din buzunarul tău.

Produsele RC Pet Guler de pepene verde și Leash GiveawayVeți observa cu siguranță la parcul de câine cu acest guler de potrivire și set de lesa. Culorile sunt luminoase, iar modelul este adorabil. Indiferent dacă mergeți pe Fido în jos pe trotuar sau să-l scoateți pentru o aventură de drumeție, oricine vedeți este sigur că va observa acest guler de produse RC Pet și set de lesa.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga acest guler de câine și a set de lesa:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi / comentarii / împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest guler și set de leșie și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 ianuarie 2019!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Produsele RC Pet Guler de câine pepene verde și Leash GiveawayAcest guler și lesa sunt fabricate în Canada și vin cu o garanție pe viață. Acestea au hardware placate cu nichel care arată grozav și previne uzura. Lesația inclusă în acest Givedaway este o lățime de 1 "și cu 6 metri lungime.

Gulerul este Ușor de ajustat cu o cataramă de reglare standard. Odată ajustat, rămâne acolo unde se presupune. Atât gulerul, cât și lesa sunt, de asemenea, echipate cu o etichetă reflectorizantă pentru a vă păstra puii în timp ce mergeți noaptea.

Gulerul inclus în acest Givedaway se va potrivi unui câine cu o dimensiune a gâtului de 12 ° C și # 8243; în circumferință. Dacă nu se va potrivi câinele dvs., ați putea să-i dați întotdeauna unui prieten sau unui membru al familiei. Care nu ar dori să primească un astfel de guler de câine unic ca un cadou?

REVIZUIRE: RC Pet Produse de câine Guler și lesa Review

Cum să introduceți Giveaway

Produsele RC Pet Guler de câine pepene verde și Leash GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

A face acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest guler de câine și set de lesa. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: rc pet produse pepene verde lesa si guler ($ 30 + valoare)