Giveaway: insula de câini grooming produse și câini tratează (valoare de 50 $ +)

Există anumite consumabile pe care toate câinele Proprietarii trebuie să cumpere. Va trebui să achiziționați alimente pentru câini, tratamente, produse de îngrijire și multe altele. Iată șansa dvs. de a obține unele dintre acestea consumabilele de câine necesare gratuit!

Când cumpărați consumabile pentru animalul dvs. de companie, trebuie să fiți atenți la ingredientele lor. Vor fi în siguranță pentru câinele tău? Vor ajuta la sănătatea și bunăstarea sa?

Când căutați produse de îngrijire a câinelui, trebuie să căutați ingrediente blânde care să nu se usuce pielea animalului. Parfumul ar trebui să provină din ingrediente naturale, nu parfumuri artificiale.

Dog Tratamente ar trebui să fie sănătoase și făcute cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Nu doriți să vă dați câinii dvs. o gustare care nu are valoare nutrițională sau conține ingrediente artificiale dăunătoare.

Deci, ce ați putea câștiga în această dăruire a produselor gratuite pentru câini? O persoană norocoasă va primi șampon, balsam, spray deodorizant și două tipuri de câini tratează.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. Isle de câini GiveawayCA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați sau împărtășiți.

Acest lucru vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii Giveaway și vă vom contacta prin Facebook dacă numele dvs. este ales. Nu așteptați - Giveaway se termină 18 noiembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi acest timp, fără griji; Doar rămâi reglat pentru mai multe daways în curând pentru a veni! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru părinții de companie Pentru a vedea ce alte bunuri mari de câine Top Cititorii de câini au câștigat cititorii. Marcati pagina si continuati verifica pentru mai multe dayways de produse de caine gratuite care vin foarte repede!

Isle de câini Giveaway

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Produse de îngrijire a câinelui

Sampon de ovaz de ovăzAceste produse de îngrijire sunt sigure pentru dvs. și pentru FIDO. Șamponul și balsamul de ovaz de mătase sunt sulfați și paraben. Ambele au, de asemenea, semnătura companiei vanilie și parfum de iasomie care vă vor lăsa câinele mirosind curat fără parfumul excesiv lăsat în urmă de alte produse de îngrijire a câinelui.

Fabricat cu ovăz și Jojoba, aceste produse vor ajuta la calmarea și să vă vindece pielea uscată a lui Fido. Acestea pot fi folosite pe orice rasă, dar beneficiază în special pentru câinii cu pielea mâncărime. Ei vor lăsa, de asemenea, haina câinelui tău strălucitor și neted, perfect pentru o periaj după baie.

Câștigătorul va primi o sticlă de 16 uncii de șampon de fulgi de fulgi de fulgi de isle de la câini pentru a-și curăța pielea și haina lor. Are o spumă frumoasă și clătește ușor de la blană. Atunci când este asociat cu balsamul de ovăz matasic al companiei, acest tratament va lăsa pupul curat și mirositor minunat! Dacă câștigi acest Givedaway, veți primi, de asemenea, o sticlă de amenajare de 16 uncii.

Beriaje roșii și spray de neutralizare a mirosului de șampanieDeși șamponul și balsamul au construit în neutralizatori de miros, câștigătorul norocos al acestui Givedaway va primi, de asemenea, o sticlă de 8 uncii de boabe roșu și spray de neutralizare a mirosului de șampanie. Acest spray poate fi folosit în jurul casei dvs. sau direct pe câine pentru a-l menține mirosul proaspăt între băi.

Este blând și sigur, dar are puteri puternice de neutralizare a mirosului. Nu conține substanțe chimice toxice, petrochimice sau parabeni. Mirosul nu este învins, ceea ce este ideal pentru proprietarii de animale de companie cu un nas sensibil.

Șamponul și balsamul Fiecare vânzare cu amănuntul pentru 12 USD.99 Și spray-ul de neutralizare a mirosului se vinde pentru 7 USD.99 pe Amazon. Aceasta este șansa dvs. de a le câștiga pe toți gratuit!

Câine tratează

Această Givedaway include, de asemenea, două tipuri diferite de câini. Pentru animalele de companie cu pielea mâncărime, insula de câini oferă Nutri-Stix care sunt formulate în mod specific pentru a ușura necesitatea de a zgâria. Aceste bastoane sunt similare în textura pentru a fi bastoane, dar sunt mult mai sănătoși pentru poochia ta.

Isle de câini GiveawayFabricat cu Cod, FlaxSeed, Cirese uscate și alte ingrediente sănătoase, aceste tratate de chewy sunt sigure pentru toți câinii. Acestea sunt fabricate în SUA și nu conțin arome artificiale, grâu, gluten de grâu, zahăr rafinat, porumb, zahăr sau sare adăugată. Acestea sunt bazate pe integral și includ ingrediente care sunt obținute numai în Statele Unite.

Nu numai că câștigătorul acestui Givedaway primește un sac de 7 uncii de Nutri-Stix, vor obține, de asemenea, cutie de 14 olecuri de esențele zilnice ale lui Isle of Dogs, biscuiți. Aceste tratamente sunt bazate pe dovleac și 100% din toate naturale.

Ele sunt făcute cu mure, zmeură și ghimbir. Această gustare gustoasă este formulată în mod specific pentru a sprijini în mod natural șoldul, îmbinarea și sănătatea osoasă. Boabele oferă o mare sursă de antioxidanți, iar ghimbirul este un antiinflamator natural pentru articulații dureroase și artritice.

Nutri-Stix tratează vânzarea de 8 USD.99 Și biscuiții esentials zilnic ar costa 7 dolari.99 pe Amazon, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga atât gratuit!

Isle de câini Giveaway

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Vă puteți abona la buletinul nostru de știri, și urmați-ne pe noi Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways a consumabilelor gratuite de câine, ghiduri video și recenzii în profunzime și multe informații mai mari pentru părinții câinilor.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 18 noiembrie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: insula de câini grooming produse și câini tratează (valoare de 50 $ +)