Giveaway: hamul dvs. Perfect pentru câini, lesa și tratați punga (valoare de 75 $ +)

Deținând un câine este scump. De-a lungul anilor, alimentele, îngrijirea veterinară și consumabilele de câine de zi cu zi vor adăuga până la mii de dolari. Există o mulțime de produse legate de câini disponibile care nu sunt cu siguranță trebuie avut elemente. Cu toate acestea, o ham și o lesa confortabilă sunt absolut necesare pentru fiecare proprietar de animale de companie, indiferent dacă le veți folosi în fiecare zi sau chiar o dată la un moment dat.

Alte produse, cum ar fi o pungă de tratament, nu sunt absolut necesare. Produsele ca acestea sunt făcute pentru a face un loc de proprietari de animale de companie un pic mai ușor mai ușor. În timp ce nu puteți nevoie o pungă de tratament, este la îndemână să aibă atunci când antrenament sau de lucru cu tovarășul tău canin.

Aceasta este șansa dvs. de a câștiga un pachet de produse gratuite pentru câini, inclusiv un ham, lesa și tratați punga de pe catelul dvs. perfect!

Aceste produse din catelul dvs. perfect sunt bine făcute și foarte ușor de utilizat. Sunt, de asemenea, confortabil pentru tine și pentru câinele tău. În plus, produsele din acest pachet sunt toate făcute pentru a fi utilizate împreună, astfel încât meciurile de culoare și punga de tratament se potrivește perfect pe lesa.

Cum să introduceți Giveaway

PĂRȚI PĂRȚI PĂRȚI PĂRINȚĂPentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga pachetul de consumabile de câine de pe catelul dvs. perfect, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va introduce automat pentru a câștiga un pachet de consumatori de câini de pe catelul dvs. perfect și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 6 aprilie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Revizuire completă: Harnatul perfect de catelus, lesa si tratati punga

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

PĂRȚI PĂRȚI PĂRȚI PĂRINȚĂAcest Giveway include un ham care este făcut pentru câini cu o circumferință de gât de 18-30 de centimetri și o circumferință toracică de 24-34 inci. Este recomandat câinilor care cântăresc 50-80 de lire sterline.

Hamul are o placă toracică căptușită, trei puncte de atașare. Există două atașamente standard pe partea superioară a cablajului (pe spatele câinelui) și una dintre plăcile de piept. De asemenea, are un mâner de trafic ușor pentru a vă ajuta să vă controlați FIDO atunci când este necesar.

PĂRȚI PĂRȚI PĂRȚI PĂRINȚĂHamul este ușor de pus pe și să decoleze, pe măsură ce tocmai alunecați inelul gâtului în jurul capului și fixați cureaua reglabilă în jurul pieptului. Există patru puncte de ajustare diferite pentru a vă asigura că puteți obține o potrivire confortabilă. Veți observa, de asemenea, cusatura reflectorizantă din fotografia de mai sus, care vă va păstra pooch-ul vizibil pe timp de noapte și devreme dimineața.

Leashul pe care îl veți primi în acest Givedaway este de fapt aproximativ 20% mai larg decât o lesă standard de 1 "și este, de asemenea, proiectată cu o construcție cu 2 straturi pentru durabilitate suplimentară. Acest lucru face ca lesa să fie mai greu de mestecat și mai durabil în timp.

Există un clemă de carabiner cusut la mâner și un inel D cusut în aproximativ 2 metri în jos pe lesa. Acest lucru vă permite să strângeți cu ușurință lesa în jurul unui copac sau cu piciorul unei banci de la parc, fără a fi nevoie să o interziceți de pe gulerul animalului dvs. mai întâi.

PĂRȚI PĂRȚI PĂRȚI PĂRINȚĂExistă o căptușeală neoprenică moale în mâner pentru un confort suplimentar. Acesta este un bonus uriaș dacă animalul tău trage pe lesa. Este, de asemenea, rezistent la miros, deci nu vă faceți griji despre faptul că devine Stinky de la mâinile de transpirație.

Puteți atașa punga de tratament de la catelul dvs. perfect la nivelul lesa, dar îl puteți folosi și cu orice altă lesă standard. Există doar două cleme mici care fixează în jurul leșiei pentru a păstra punga în poziție.

Există un buzunar pentru o rolă de pungi de câine și pe cealaltă parte există un buzunar de plasă pentru a ține o minge de tenis. De asemenea, puteți stoca chei de mașină, carduri de credit sau alte elemente în buzunarul Velcro mic. Buzunarul mijlociu mare are o fixare magnetică care păstrează câinele tratați în siguranță.

Englezii de lesa pentru 21 de dolari.95, hamul pentru 31 de dolari.95 Punga de tratament pentru 21 de dolari.95. Norocos pentru tine, vă oferim o șansă de a câștiga toate cele trei produse gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Devotarea câinelui Doging Scaun de rapelPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un pachet perfect pentru câini Puppy. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 6 aprilie, 2018. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: hamul dvs. Perfect pentru câini, lesa și tratați punga (valoare de 75 $ +)