Revizuire: pug box dog subscription

Cutiile de abonament oferă confortul de a avea produse de care aveți nevoie livrate direct la ușa din față. Pug cutie, După cum sugerează și numele, este o cutie de abonament concepută special pentru câini PUG. Produsele de câine incluse pot fi utilizate pentru orice rasă mică, dar fiecare cutie include, de asemenea, unele elemente tematice PUG.

Una dintre cele mai mari tendințe în creștere în comerțul cu amănuntul chiar acum este cutiile de abonament. De la îmbrăcăminte pentru a compensa și alimente la produsele de îngrijire, puteți găsi cutii de abonament care oferă aproape orice produs. Beneficiul acestui serviciu este confortul, dar nu fiecare cutie de abonament oferă o valoare bună pentru banii pe care îi cheltuiți.

Pug cutie de subscriere câineCând faceți cumpărături pentru o cutie de abonament la câini, valoarea nu ar trebui să fie singurul lucru despre care te gândești. Ce tipuri de produse sunt incluse în cutie? Dacă există tratamente de câine, sunt sănătoase și sigure? Puteți personaliza caseta pe baza nevoilor alergiilor câinelui? Vor fi incluse jucăriile incluse în stilul de mestecat al câinelui?

Există multe de luat în considerare și multe opțiuni disponibile pe piață atunci când cumpărăm în jurul caselor de câine. Boxul Pug alege produse care sunt cele mai potrivite pentru câinii PUG. Cred că produsele ar fi potrivite pentru cele mai mici rase, dar versatilitatea acestei căsuțe este cu siguranță limitată.

PUG Box Subscription Box Review

PUG Box Subscription Box ReviewCa majoritatea cutiilor de abonament, caseta Pug este livrată lunar. Veți primi 4-6 articole în fiecare cutie. Elementele ar putea include tratate ambalate, mestecați, jucării de pluș, jucării de mestecat, accesorii pentru câini și produse cu tematică.

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, am primit 2 jucării de pluș, 2 mestecați, 1 sac de tratamente și un caz de pernă cu un pug pe el. Odată ce vă înscrieți, abonamentul dvs. se va reînnoi automat până când vă decideți să îl anulați. Puteți anula oricând fără taxe de penalizare.

PUG Box Subscription Box ReviewÎn timp ce aceste produse sunt selectate manual cu pugs în minte, cred că această casetă ar fi potrivită pentru Cele mai mici rase. După cum puteți vedea, Beagle, Molly, a iubit produsele pe care le-a primit în această cutie.

Din păcate, deoarece produsele sunt alese pentru pugs, care limitează cu adevărat versatilitatea casetei. Alte casete de abonament pentru câini pot fi personalizate pe baza dimensiunilor câinelui și a preferințelor de mestecat, dar nu cutia pugătoare. Ar trebui să menționez că compania lucrează la o cutie care va satisface câinilor cu alergii alimentare.

Prețul pentru cutia Pug funcționează, de asemenea, diferit decât cu Majoritatea cutiilor de abonament. Cele mai multe companii oferă un preț redus dacă vă înscrieți pentru un abonament mai lung. Boxul Pug oferă două opțiuni de stabilire a prețurilor:

  • Cutie Pug (4-6 articole) - 29 USD pe lună
  • PREMIUM PUG Box (5-7 articole) - $ 38 pe lună

Alte companii oferă lungimi de abonament de la 1-12 + luni. Dar, cutia Pug este o rată lunară plată, care va continua să reînnoiască automat până când anulați abonamentul.

Puteți să vă înscrieți pentru Boxul Pug pe CrateJoy.

PUG Box Subscription Box ReviewCred că prețul casetei pubne este un pic mai scump decât cutiile similare de abonament. Dacă comandați caseta tradițională, veți plăti 4 $.83- $ 7.25 pe articol. În timp ce majoritatea elementelor incluse în cutia mea ar fi retail pentru mai mult decât atât, unele dintre ele nu ar fi.

În general, atunci când luați în considerare confortul de a avea produsele livrate direct la dvs. și faptul că elementele sunt selectate manual pentru Pugs, valoarea este corectă pentru prețul pe care îl plătiți.

Citiți următorul: Cel mai bun hrană pentru câini pentru pugs - cum și ce să hrănească Pugs?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pug box dog subscription