Revizuire: 4 paws tehnologie condus de câine guler

Păstrarea câinului dvs. sigur ar trebui să fie prioritatea dvs. de top, și asta nu este o sarcină ușoară. Există multe produse de companie pe piață care sunt concepute pentru a ajuta proprietarii de câini să-și protejeze puii. Coliere de câine cu condus, ca aceasta de la 4 labe tech, vă va permite să țineți un ochi pe Fido după întuneric.

Colierele LED sunt o modalitate mare, sigură de a vă asigura că animalul dvs. de companie este văzut noaptea. O mulțime de proprietari de câini le folosesc dacă își urmăresc câinele devreme dimineața sau noaptea târziu. Menținerea vizibilă a câinelui îl ține în siguranță, și vă ține (sau câinele dvs. Walker).

Am folosit gulerul LED de 4 paws în ultimele săptămâni și este un produs foarte bine făcut. Este o necesitate? Nu, dar este cu siguranță util - mai ales dacă câinele tău este în afara mult după întuneric.

Câinii noștri nu petrec în mod obișnuit timp în afara după întuneric pe cont propriu. Trăim într-o zonă foarte rurală, adică skunks, raton, vulpi și alți critters sunt un loc comun în jurul casei noastre. De obicei, aceste animale nu vin în lumina zilei, dar luăm măsuri de precauție suplimentare cu animalele noastre de companie noaptea.

4 labe tech condus de guler de câine

4 PAWS TECH LED Collar Review

Când deschideți pachetul pe care îl intră acest guler, Veți observa instantaneu calitatea produsului. Plasa de nailon care acoperă lumina LED-ului luminos este durabilă, iar gulerul în sine este bine realizat cu cusatura reflectorizantă puternică.

Am observat imediat catarama din plastic. Dacă urmați periodic comentariile mele, știți că prefer hardware-ul metalic. Am avut hardware din plastic de prea multe ori în această familie, așa că încerc să cumpăr mereu metal. Cu toate acestea, catarama este făcută cu plastic grele și asta este destul de comun cu majoritatea gulerelor de câine de pe piață acum.

LEGATE DE: Examin - Amber Crown Natural Flea si Collars pentru caini

4 PAWS TECH LED Collar Review

În revizuirea mea video de mai sus, veți vedea cât de ușor este să utilizați acest guler LED. Există un buton de pornire convenabil chiar lângă cataramă.

Împingeți-l o dată, iar gulerul va clipi rapid. Împingeți-l a doua oară și clipește încetinește și o a treia împingere lasă lumina LED pe o strălucire constantă.

Am ales gulerul roz, care strălucește roșu noaptea. De asemenea, puteți selecta un guler roșu și strălucește roșu, un guler portocaliu care strălucește gulerul roșu sau galben care strălucește verde.

Fiecare culoare este aceeași preț - 29 USD.95 pe Site-ul companiei. Este un pic cam scump ca gulere de câine, dar comoditatea adăugată a luminii LED merită dacă pooch-ul dvs. este adesea după întuneric.

4 PAWS TECH LED Collar Review

Acest guler LED este de asemenea disponibil în patru dimensiuni pentru a se potrivi câinilor cu o circumferință de gât de 8243; la 25.5 & ​​# 8243;. Este echipat cu o baterie litiu-ion care este reîncărcabilă printr-un cablu USB (care este inclus atunci când achiziționați gulerul).

Articol conex: MIU PET HANDS System gratuit de mers pe jos și guler reglabil

Puteți face o taxă rapidă în 1 oră sau o încărcare completă în aproximativ 3 ore. Există o lumină indicatoare de încărcare care se va schimba de la roșu la verde atunci când gulerul este complet încărcat. Dacă utilizați condusul continuu, acesta va dura aproape opt ore.

Știu că acest lucru este adevărat, pentru că l-am lăsat pe biroul meu într-o zi în timp ce lucram pentru a vedea cât timp bateria ar dura o încărcare completă.

Compania pretinde că puteți obține până la 30 de zile de la data bateriei, dacă o utilizați ocazional. Am folosit acest guler timp de 34 de zile fără a-l reîncărca. Unele zile nu o folosim pe toate, dar de obicei o folosim pentru 10-15 pe câteva minute pe zi.

Rezistența la apă de 4 labe de apă, dar nu submersibile. Dacă aveți un câine care iubește să înoate, la fel ca laboratorul nostru de ciocolată, acesta este un pic inconvenient. Desigur, nu un întrerupător de înțelegere, dar ceva ce vrei să rețineți dacă puiul tău iubește apa.

Compania, de asemenea, vinde LED-uri potrivite, care ar face cu adevărat factorul de siguranță dacă trebuie să vă plimbați câinele după întuneric. Ei vinde, de asemenea, hamuri, jucării și accesorii și uzură activă pentru oameni și animale de companie. Puteți vedea linia completă de produse pe site-ul lor.

Rezumatul lui 4 labe tech condus de guler de câine

Pro:

  • 4 paws tehnologie condus guler de câineBine făcute cu nylon puternic și cusături reflectorizante durabile
  • Lumina luminată LED-ul ține câinele dvs. vizibil în întuneric
  • Echipat cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion care vă oferă cel puțin 7 ore de utilizare continuă și mai mult de 30 de zile de utilizare în așteptare
  • 3 moduri de lumină LED - Flash rapid, bliț lent și constantă pe
  • Rezistent la apă

Contra:

  • Nu submersibil, care este incomod dacă câinele dvs. înotă foarte mult
  • Catarama este plastic, nu metal, dar acest lucru este de obicei cu majoritatea celorlalți coliere de câini, de asemenea
  • Mai scumpe decât gulerele tradiționale, dar oferă beneficiul luminii LED

Acum este rândul tău să revizuiți gulerul de câine cu 4 labe

Ați încercat acest guler? Ceea ce ai crezut? Mi-ar plăcea să aud opinia ta cinstită. Puteți lăsa recenzia dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos sau partajați imagini și videoclipuri ale câinelui dvs. purtând acest guler LED pe paginile noastre sociale media. Indiferent dacă experiența dvs. a fost la fel de pozitivă ca a mea sau ați găsit defectele cu acest produs, aș vrea să aud despre experiența dvs., iar alți proprietari de animale de companie vor beneficia și de ea!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: 4 paws tehnologie condus de câine guler