Nom nom chicken chow-meow-meow kit de testare și microbiome revizuire impartamente

Numnom2

* Dezvăluirea FTC: Am primit această casetă de eșantion pentru examinare fără taxă. Suntem cu toții despre pisici este un partener afiliat al Nom Nom. Aceasta înseamnă că, dacă vă decideți să achiziționați prin oricare dintre legăturile noastre, obținem o mică comisie. Am răspândit numai cuvântul despre produse și servicii pe care le-am folosit fie sau ne-am folosi. Toate comentariile noastre sunt imparțiale, indiferent de plata primite și reflectă întotdeauna opinia noastră cinstită sau opinia pisicilor noastre.

Nom Nom este un serviciu de livrare a produselor alimentare pentru animale de companie care câștigă popularitate. Acestea oferă mese complet personalizate la ușă, precum și furnizarea de grade umane, ingrediente de calitate la restaurant în fiecare masă.

Nom a fost creat în 2015 de patru co-fondatori; Alexandria Jarrell, Wenzhe Gao și Brothers Nate și Zach Phillips. Acest grup de iubitori de animale a început să se amestece și să transporte mesele proaspete și sănătoase pentru câini. Începând cu luna mai 2018, compania a început să ofere alimente de pisici.

Compania își pregătește rețetele de loturi mici într-o California, compatibilă cu FDA, bucătărie cu asistența DR. Justin Shmalberg, o nutriționistă veterinară certificată de bord și practicând profesor VET la Universitatea din Florida din Medicina Veterinară.

De ce Nom Nom?

NOM Rețete NOM sunt pregătite într-o bucătărie de grad uman, care este proiectată 100% și dedicată fabricării de alimente proaspete pentru animalele de companie. În prezent există două rețete de masă pentru pisici.

Primul este puiul de pui, care este plin de ingrediente pentru a vă menține o vedere a pisicii dvs. Sharp pentru urmărire. Al doilea este o sărbătoare de pește aromatică și este ambalată cu Tilapia și somon pentru a garanta o haină mai moale și mai strălucitoare pentru pisica ta.

  • Mâncăruri proaspete făcute cu ingrediente naturale
  • Toate mesele sunt pre-porționate
  • Două rețete bogate în proteine ​​pentru pisici să aleagă de la
  • Fără materiale de umplutură sau boabe, ingrediente artificiale sau conservanți
  • Toate ingredientele și conținutul nutrițional sunt listate pe site-ul web
  • 30 de zile garanție de returnare a banilor
  • Toate ambalajele sunt reciclabile
  • Livrare personalizabilă

Cum functioneaza?

Pentru a începe cu Nom Nom, veți crea un profil pentru pisica sau pisicile dvs. Vi se va cere să furnizați greutatea actuală, greutatea țintă și sursa de proteine ​​preferată.

Această parte este necesară pentru a obține un citat de preț, deoarece dimensiunile porțiunilor pentru fiecare pisică va depinde de greutate.

Odată adăugat, veți primi expedierea dvs. cu 14 pachete de masă pre-selectate, dar puteți întotdeauna să vă întoarceți și să modificați selecția dvs. de proteine ​​dacă doriți o schimbare. Veți fi actualizat în fiecare etapă a procesului de procesare a mesei prin e-mail, precum și cu un număr de urmărire odată trimis.

După configurarea planului de masă a pisicilor, veți primi transporturi lunare de 56 de pachete individuale de alimente selectate, care vor ajunge în cutie proaspătă cu gheață uscată pentru ao menține răcoroasă. Pachetele alimentare trebuie depozitate în congelator și au fost îndepărtate pentru a dezgheța în frigider.

Beneficii

Mâncarea NOM se pregătește este gătită proaspătă în loturi mici, ceea ce înseamnă că nu este procesată ca alte alimente de pisică. Alimentele păstrează mai multe vitamine, nutrienți și proteine ​​din cauza acestui lucru.

Alte beneficii includ:

  • Mai multă energie - NOM NOM este mai digerabil, ceea ce înseamnă că alimentele sunt absorbite și utilizate pentru energie.
  • Shinier strat, piele mai sănătoasă, ochi mai luminoase - Vitaminele, mineralele și substanțele nutritive din formulele sunt cunoscute pentru a ajuta la un strat mai sănătos, piele și ochi.
  • Sistem imunitar mai sănătos - Acest aliment proaspăt este bogat în vitamine naturale, cum ar fi A, C și zinc. Acești nutrienți ajută sistemul imunitar al pisicii dvs. să rămână puternic și sănătos.
  • Mai puțin deșeuri - Deoarece nu există materiale de umplutură, va fi mai puțin poop. Fiecare ingredient este făcut pentru a da pisicilor nutrienții de care au nevoie, astfel încât pot folosi mai mult din alimente.
  • O mai bună hidratare - Pisicile obțin cea mai mare parte a aportului de apă din alimentele pe care le mănâncă. Dacă dieta lor nu are umiditate, de obicei nu o vor face să bea mai mult. Aceste mese sunt bogate în umiditate pentru a vă asigura că pisica dvs. rămâne hidratată.

Experienţă

(Am fost trimis această carte de eșantion de nom nom în schimbul unei revizuiri imparțiale.)

Am primit un e-mail spunând că caseta mea a fost livrată. Am găsit-o pe pridvorul meu când am ajuns acasă în acea zi. La deschiderea casetei, am observat cât de bine a fost ambalat cu gheață uscată, iar pungile de alimente au fost organizate perfect cu benzi de cauciuc în interiorul cutiei. Totul era încă foarte rece.

Cutia conține articole suplimentare, cum ar fi jerkingul de pui și un pachet de aromă pentru a atrage mâncătorii pretențioși prin stropirea pe mâncare. De asemenea, a fost inclusă această cutie drăguță care a spus că NOM NOM Microbiome Testing Kit.

Acesta este un serviciu de analiză care vă oferă o perspectivă asupra microbiomului unic al animalului dvs. pentru a lua deciziile corecte atunci când le hrăniți.

NOM NOM CAT MICROBIOME

Iată o listă a ceea ce a fost în cutie:

  • 14 mese pachete de pui chow-miană
  • 2 pungi de pui de pui
  • 1 pachet de aromă
  • Facturi de sănătate a inimii
  • Kit de testare microbiome

Chowen Chow-Mow-Mow Review

Pisicile mele sunt departe de mâncătorii pretențioși. Am observat imediat că amândoi mirosea la mâncare și au luat mici nibble. Nu a durat mult înainte ca ambele casci să fie lins curat.

Prin a doua hrănire, ambele pisici au urlat și ajung la pachetul de mâncare așa cum am deschis-o. Ambele pisici sunt, de obicei, mai puțin decât interesate de legume, dar nu se pare că le minte că sunt amestecate în această rețetă.

În general aș spune că într-adevăr, mi-a plăcut foarte mult această rețetă.

NOM NOM CAT Food Rețetă de pui imagine

Cat de testare Archie săpa într-un castron de alimente de rețetă din bucătăria de pui de pui

Ingrediente:

  • Coapse de pui, sân și ficat: Sursa gustoasă de proteine, vitamine și minerale (fier, cupru, vitamina D)
  • Sparanghel: Sursa excelentă de vitamine și minerale, inclusiv potasiul pentru a menține inima pisicii tale sănătoase
  • Morcov: Beta caroten servește ca un antioxidant
  • Spanac: Superfood care stimulează sistemul imunitar și consolidează sistemul digestiv
  • Pepene galben: Ambalate cu beta-caroten, potasiu, aminoacizi și antioxidanți-plus că pisicile de aromă de pepene galben nu pot rezista
  • NOMNOMNURINTER MIX: Fosfat dicalcium, carbonat de calciu, sare, acid citric (conservant natural), taurină, bitartrat de colină, gluconat de zinc, sulfat feros, supliment de vitamina E, gluconat de cupru, gluconat de mangan, mononit de tiamină (vitamina B1), drojdie de seleniu, riboflavină (vitamina B2 ), supliment de vitamina B12, colecalciferol (sursa de vitamina D3), iodura de sodiu.
    Grame *% din calorii
    Proteină16156%
    Gras4034%
    Carbohidrați2910%

Ce este bine despre asta?

  • Pregătită într-o bucătărie umană
  • Făcut proaspăt la comandă în fiecare săptămână
  • Livrare gratuita
  • Mesele sunt pre-porționate și sigilate în propriile pungi
  • Rețetele sunt formulate de unul dintre cei mai importanți nutriționiști veterinari din țară

Ce nu este atât de bun?

  • Costul alimentelor este scump
  • Doar două rețete disponibile pentru pisici
  • Dificil pentru călătorie, deoarece alimentele trebuie să fie refrigerate

Gandurile mele

Îmi place că mâncarea miroase proaspătă ca ceva om ar mânca și că ingredientele pot fi văzute. Mă bucur, de asemenea, de confortul ambalajelor alimentare pre-porționate, care sunt suma potrivită pentru fiecare masă. Acesta este un mare înlocuitor pentru alimentele gătite sau umede la domiciliu și ingredientele sunt de top. Cu toate acestea, fiți pregătiți să petreceți o medie de 5 USD pe zi pe dimensiune medie Cat.

Concluzie

Dacă căutați un serviciu alimentar proaspăt și sănătos, care ajunge la pasul ușii, apoi da nom nom o încercare astăzi. Pisicile tale te vor iubi pentru asta!

numnomnow-logo

Obțineți 20% din prima comandă, care include mostre de toate rețetele.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre alimentele NOM Nom Cat și la comandă, Click aici Pentru a vizita site-ul nom nom.

Amintiți-vă că sunteți acoperit de garanția de îngrijire a nomului. Dacă nu vedeți o diferență după 30 de zile, Nom Va cumpăra următoarea comandă (limita de 40 USD).

Despre autor

biopic-amy Amy Brown este un entuziast de pisică de-a lungul vieții care se bucură de scris despre pisici și salvează-le. Ea scrie pentru diferite site-uri legate de animale de companie, inclusiv pentru propria ei, Pisica manie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nom nom chicken chow-meow-meow kit de testare și microbiome revizuire impartamente