Top # 32: hrana pentru câini de casă este sănătoasă ca și noi credem că este?

Mai mulți proprietari de animale de companie trece la hrană pentru câini de casă astăzi decât oricând înainte. Susținători ai Natural & # 8221; Modul de hrănire a câinilor prin dieta de casă au prezentat multe argumente și motive pentru a începe să gătească pentru câinii noștri. Și acum cu o mulțime de Rețete de alimente pentru câini de casă gratuită Disponibil online, este foarte ușor să faci comutatorul de la produsele alimentare comerciale. Dar este mâncarea de casă pentru câini întotdeauna la fel de sănătoasă cum credem că este?

Răspunsul scurt este nu, dar mai mult este mai mult ca proprietarii de animale de companie să știe. Când ați făcut dreptate, dieta pregătită acasă pentru câini poate fi cea mai bună opțiune absolută; Cu toate acestea, problema este că mulți proprietari de animale de companie sare fără a face suficiente cercetări, care, în cele din urmă, are ca rezultat o rețetă pentru dezastru pe termen lung.

Dacă sunteți abonat la noi Canalul canalului YouTube, Știți că gătesc pentru câinii mei foarte des și de-a lungul anilor au făcut o mulțime de cercetări în acest domeniu. În episodul de astăzi Solo Podcast, mă uit la o parte din cercetarea din spatele dietelor gătite la domiciliu pentru câini, precum și anumite concepții de animale de companie nou pentru hrana pentru câini de casă pot avea. Tune In!

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Este alimentele câinilor de casă ca sănătos, cum credem că este?
(transcrierea podcast brut)

Este alimentele câinilor de casă ca sănătos, cum credem că este

Hei toată lumea, mă întorc cu o altă tranșă de "# 8220; # 8221; Și de data aceasta vreau să vorbesc cu voi despre mâncarea câinilor de casă. Am făcut câteva podcast-uri recent despre alimentele câinilor de casă și beneficiile acesteia, argumentele pro și contra. Astăzi vreau să discut întrebarea: & # 8220 este hrana pentru câini de casă la fel de sănătoasă cum credem că este?& # 8221;

O mulțime de oameni cred că mâncarea câinilor de casă este cea mai sănătoasă opțiune pentru câinele dvs. și cu siguranță poate fi. O mulțime de oameni, în timp ce simt că este cea mai sănătoasă opțiune, ei aleg să nu hrănească homemade deoarece ei cred că ar putea fi mai scumpe sau că va fi mai mult timp consumator de a face. Și am atins la aceste întrebări în podcasturile mele anterioare. Deci, dacă sunteți interesat de faptul că verificați-i - sunt chiar pe site-ul nostru la TeyoroFpets.COM.

Dar astăzi, ceea ce vreau cu adevărat să vă înșel este această întrebare dacă alimentele de câine sunt la fel de sănătoase cum credem că este. Când ne gândim la hrană pentru câini de casă, știu pentru mine și o mulțime de alții și poate și tu, ne gândim la lucruri cum ar fi carne proaspătă, carne crudă, fructe, legume, unele suplimente cum ar fi glucozamina și condroitina, ulei de pește - lucruri sunt într-adevăr super sănătoase pentru câinele nostru. Și lăsăm toate acele umpluturi și aditivi - boabele și conservanții "# 8212; Lucrurile care sunt în hrană pentru câini comerciali care nu sunt la fel de sănătoși pentru animalele noastre de companie.

Deci ne gândim la hrană pentru câini de casă ca această opțiune super-sănătoasă, care oferă animalele noastre tot ce au nevoie. În timp ce acest lucru poate fi adevărat, este de fapt adevărat că mâncarea câinilor de casă și o mulțime de rețete pe care le găsiți pe linie nu sunt la fel de sănătoase cum credem că sunt. Acum, motivul pentru care am venit cu acest subiect pentru podcast în această săptămână și unde o mulțime de cercetări pe care le voi vorbi astăzi vine de la un studiu care a venit recent pe biroul meu. Este de fapt câțiva ani, dar studiul vine de la Universitatea din California Davis Școala de Medicină Veterinariană.

Școala UC Davis de Medicină Veterinaristă este foarte cunoscută în domeniul medicului veterinar ca fiind o școală excelentă pentru educația veterinarilor. Ei fac o mulțime de cercetări și o mulțime de studii. Sunt foarte apreciați în domeniul medicului veterinar. Oricum, povestea lungă este că au vrut să răspundă și la această întrebare și # 8212; Cât de sănătos este alimentele câinilor de casă?& # 8221;

Au testat aproximativ 200 de rețete care au venit de la online și cărți, diferite surse. Multe dintre aceste rețete au fost scrise de către veterinari. Deci, bineînțeles că te gândești, unul, sunt mâncare de casă, așa că vor fi sănătoși. Două, aceste rețete sunt scrise de veterinarii care știu ce au nevoie de câini și vor scrie aceste rețete echilibrate din punct de vedere nutrițional, desigur.

Deci, ei se așteptau să afle că multe dintre acestea erau echilibrate, erau pline de substanțe nutritive esențiale și au fost o opțiune foarte sănătoasă pentru câini. La rândul său, ceea ce au găsit de fapt a fost că majoritatea rețetelor "# 8212; De fapt, o mare majoritate a rețetelor & # 8212; au fost scurți pe unii dintre substanțele nutritive esențiale pe care câinii au nevoie de fapt în viața lor de zi cu zi. Deci nu este lucruri cum ar fi glucozamina și chondroitina care ajută la șold și sănătate comun. Acestea sunt substanțe nutritive esențiale, ele sunt lucruri pe care nu le mănâncă, nu sunt suplimente care vor ajuta la unele probleme de sănătate cum ar fi artrita sau ceva de genul ăsta. Acestea sunt substanțe nutritive esențiale. Nutrienți care sunt necesari de către organismul canin în fiecare zi pentru a îndeplini doar sarcinile de bază pe care corpul câinelui o interpretează în fiecare zi.

Deci, aceasta este o afacere uriașă că multe dintre aceste rețete, și din nou, cele mai multe dintre ele scrise de veterinari, se află inadecvate în satisfacerea nevoilor de sănătate ale canininelor. Deci, au fost într-adevăr surprinși de acest lucru și mi-au surprins și de citit prin această cercetare. Și dacă sunteți interesat să vă uitați singur, studiul a fost publicat în Jurnalul Asociației Medicale Veterinar americane și, desigur, există informații despre site-ul UC Davis, de asemenea. Voi lega acest lucru, deci, dacă ascultați acest lucru pe YouTube sau social media, puteți face clic pe link-ul, săriți pe site-ul nostru și că link-ul va fi acolo și puteți citi studiul și verificați-l.

Dar, o să vă dau o scurtă durată a acesteia, iar apoi pentru oricine dorește informații mai detaliate, este cu siguranță acolo pentru ao găsi. Dar nu vreau să-ți iau tot timpul cu asta. Ceea ce vreau să vorbesc este, din nou, să răspundem la acea întrebare este hrana pentru câini de casă ca fiind sănătoasă așa cum apare sau așa cum am ajuns să gândim că este?

Și această cercetare și alții, acum, care au fost făcute, de atunci, au arătat că o mulțime de rețete de hrană pentru câini de casă acolo, indiferent dacă provin din cărți, fie că provin din surse online, indiferent dacă sunt scrise de Veterinarii, nu îndeplinesc standardele,

Deci, hrană pentru câini de casă: este la fel de sănătoasă? Poate fi. Trebuie să mergeți la crearea de rețete sau să găsiți rețete într-un mod foarte specific, iar o mulțime de părinți de companie au sari online și cred că pot scrie în & # 8220; hrană pentru câini de casă pentru Labradors & # 8221; sau # 8220; hrană pentru câini de casă pentru animale de companie senior & # 8221; - sau oricare ar fi cazul, indiferent de felul de alimente pe care le caută. Am vorbit cu oameni care și-au hrănit rețetele de animale de companie pe care le-au găsit online doar prin googling hrană pentru câini pentru o anumită stare de sănătate, pentru câinii cu cancer, pentru câinii cu boală renală, pentru câini cu diabet zaharat.

Deci, dacă câinele dvs. este un animal de companie senior, un cățeluș, care se ocupă de o anumită stare de sănătate, evident dieta va juca un rol foarte important în diferite etape de viață mai mult decât altele și cu diferite condiții de sănătate mai mult decât altele. Deci, dacă hrăniți o dietă care nu este un sunet nutrițional, este într-adevăr să ia o taxă suplimentară asupra acestor câini.

De exemplu, vă permite să vorbiți despre cățeluși. Acesta este unul ușor. Dacă puiul dvs. - Puppies au nevoie de o mulțime de substanțe nutritive suplimentare. Ei au nevoie de mai multă proteine, mai mult calciu, au nevoie de mult mai multe substanțe nutritive decât câinele tipic adult, deoarece corpurile lor cresc foarte rapid și astfel au nevoie de acei substanțe nutritive suplimentare.

Deci, dacă doar Google & # 8220; hrană pentru câini de casă pentru puii & # 8221; S-ar putea să vii cu o rețetă pe care câinele tău o să-l iubească, o să fie la eșarfă, acea parte din ea va fi bine, crezi că este în mod nutrițional, este plin de proteine ​​de carne , legume, fructe, deci credeți că este foarte sănătos. Dar, când ai fost de fapt la & # 8230; și nu veți face acest lucru, poate că unii dintre voi sunteți instruiți în nutriția caninei, dar majoritatea dintre noi nu suntem. Dar dacă ați vorbit cu un nutriționist canin, cineva instruit în nutriție canină și nutriție de animale, ar putea să analizeze această rețetă pentru tine și să vă spună că poate că nu există suficientă proteină. Poate că există prea multă proteină. Nu este suficient de calciu. Acesta este un lucru foarte frecvent găsit în hrana pentru câini de casă, că calciul lipsește. Deci, nu știi asta.

O mulțime de părinți de companie se bazează pe ceea ce se vor mânca singuri. Pentru cină, puteți avea o carne, o legumă și un carbohidrat, un amidon, un fel de cartofi sau o pâine sau ceva de genul ăsta. Deci, atunci când vedeți o rețetă de mâncare pentru câini care este un fel de aliniat cu modul în care ne mâncăm și cu gândul că avem despre ceea ce este bun pentru trupurile noastre, de fapt, nu alegeți dietele potrivite pentru câinele dvs. Nu puteți alege dieta potrivită pentru câinele dvs. pe baza a ceea ce ar fi cel mai bine pentru dvs. sau cel mai bun pentru un om. Deoarece câinii au atât de multe orientări nutriționale unice pe care trebuie să le întâlnească, care sunt atât de diferite decât oamenii. Deci, doar alegerea ingredientelor sănătoase nu este suficientă.

Ceea ce trebuie să faceți pentru a face o rețetă alimentară pentru câini de casă sănătoasă este de lucru cu un nutriționist canin sau un medic veterinar, care este instruit în nutriție. Indiferent dacă este, nutriția PET sau nutriția caninei, în special este ideală, desigur. Dar, veterinarul dvs. mediu tipic și ne iubim pe veterinarii noștri. Deci, nu vorbesc în niciun fel pe medicii veterinari. Dar ei au o educație foarte generală asupra animalelor. De exemplu, medicul veterinar funcționează pe pisici și câini și animale mici. Ea vede & # 8230;. Trăim în Rural Maine, pentru oricine urmărește podcast-ul meu. Trăim într-o zonă foarte rurală. Lucrează pe niște animale de fermă, uneori. Deci, cunoașterea veterinar este vastă și minunată. Ea a fost remarcabilă pentru noi, cu animalele noastre, și asta este motivul pentru care mergem acolo.

Dar când vă concentrați asupra cunoașterii generale a unei game largi de animale și cum să aveți grijă de nevoile lor medicale, nu obțineți această educație care se bazează în mod specific asupra nevoilor nutriționale ale animalelor și în acest caz nevoile nutriționale ale Pisicile și câinii sunt în mod specific despre ce vorbim. Ca un medic veterinar, din nou, cu siguranță nu-i vorbiți la ei, dar nu au educația specifică pe care o va avea un nutriționist.

Deci, dacă puteți găsi o canină, nutriționist felin, dacă puteți găsi un nutritionist PET, vor fi capabili să vă dea rețete, să vă ajute să creați rețete, să vă așezați și să creați un plan de dietă pentru câinele dvs. Și aceasta este singura modalitate prin care puteți face alimente pentru câini de casă sănătos pentru animalul dvs. de companie.

Și această conversație pe care o avem și despre ceea ce vorbesc acum nu este pentru neapărat oamenii care își hrănesc câinele de câine de casă trăiește în locul unei mărci comerciale cumpărate de magazin sau pentru cineva care îi place să dea animalul lor de companie un pic de tratament din când în același timp, astfel încât să facă o rețetă de casă de casă și să-și dea câinelui o gustare suplimentară delicioasă uneori. Nu este cu adevărat despre ce vorbesc. Despre ce vorbesc este că oamenii care doresc să-și hrănească câinele strict alimente de casă.

Trebuie să vă dați seama dacă utilizați tratate de casă sau alimente de casă la fel ca un supliment mic sau un mic tratament suplimentar pentru animalul dvs. de companie, el încă mai obține majoritatea nutrienților pe care îl primește prin dieta lui de orice mâncare comercială pot fi hrăniți. Și, bineînțeles, am avut această conversație în podcast-urile anterioare, dar dacă hrăniți o dietă comercială, trebuie să vă asigurați că este echilibrat din punct de vedere nutrițional pentru animalul dvs. de companie în stadiul său de viață, în starea sa de sănătate.

Deci, dacă hrăniți o alimentație comercială echilibrată din punct de vedere nutrițional, nu trebuie să vă faceți griji deoarece este de a face o lucrare a producătorului de a face testul. Bineînțeles, din nou, am atins acest lucru în alte podcast-uri, deci dacă doriți mai multe informații să vă întoarceți și să vă uitați la acestea. Deoarece fiecare mâncare comercială cu siguranță nu este de până la par în acea zonă. Dar presupun că ați făcut cercetarea dvs. și ați găsit o alimentație comercială care să fie foarte înaltă calitate și de testare de control al calității și testarea analizei lor.

Deci, ceea ce se întâmplă este fiecare lot al alimentelor lor pe care le fac devine analizat pentru a se asigura că există cantitatea potrivită de proteine, cantitatea potrivită de carbohidrați, cantitatea potrivită de nutrienți în ea pentru orice etapă de viață a alimentelor. Deci, de aceea pot spune că sunt alimente pentru câini echilibrate din punct de vedere nutrițional, alimente comerciale.

Nu înțelegeți asta cu mâncarea de casă. Nu poți spune când faci o rețetă, indiferent dacă este pentru tine sau pentru animalele de companie, că este vorba de nutriție și # 8212; nu fără pregătirea corectă. Deci, lucrul cu un expert și nu vorbesc despre veterinari, vorbesc despre un expert în nutriția Caninei / Feline, nutriția PET.

Când lucrați cu acest expert, ei o vor sparge exact la ceea ce are nevoie de câine și acest lucru va fi bazat pe multe variabile. Ei vor face un examen al câinelui tău, desigur. Se va baza pe mărimea și rasa lor, greutatea lor, dacă sunt supraponderali sau subponderali, asta va juca în dieta de care au nevoie. Nivelul activității lor, așa că vă vor întreba despre asta. Câinele dvs. este activ doar câteva ore pe zi, este câinele dvs. un câine de lucru care este activ de 10 sau 12 ore pe zi? Care poate juca un rol imens în dieta pe care trebuie să le aibă nevoie de animalele de companie. Dacă se blochează pe canapea timp de 9 ore pe zi sau 10 ore pe zi, în timp ce ați plecat la serviciu, nevoile sale nutriționale vor fi mult mai puțin decât un câine care funcționează în câmp timp de 10 ore pe zi de vânătoare sau Corlling bovine sau orice altceva poate fi.

Astfel încât anumite lucruri efect, dieta câinelui tău imens și acest expert va lua toate aceste nevoi. Desigur, orice stare de sănătate subiacentă pe care câinele dvs. o poate avea; Fie că este ceva mai important ca boala renală sau diabetul sau dacă este ceva mai ușor ca o anumită alergie sau câinele dvs. are piele uscată / mâncărime; Orice este o preocupare de sănătate de orice fel, ei vor lua în considerare acest lucru.

Ei o vor sparge și vor lucra cu tine. Îți vor da o hartă, o numesc, pentru nutriția câinelui tău, dar este mai mult un ghid. Ceea ce este și ce vă vor da este o defalcare a câinelui dvs. ar trebui să mănânce mese care sunt 50% proteine, 20% carbohidrați, are nevoie de acest mult calciu, are nevoie de antioxidanți. Ar trebui să adăugați ulei de pește. Oricare ar fi specificul exact pentru câinele dvs., vor recomanda acest lucru. Nouăzeci și cinci, chiar și 99% din timp, nu veți putea întâlni nevoile câinelui dvs. 100%, cu un hrană pentru câini de casă. Și nutriționistul cu care lucrați este, de asemenea, va recomanda un supliment sau un multi vitamină. Ei fac aceste lucruri în mod specific pentru canini și la fel ca și vitaminele multiple pe care le fac pentru oameni, acestea variază în mod diferit în funcție de brand, tipul pe care îl cumpărați.

Deci, nutriționistul tău canin va spune că câinele tău are nevoie de o dietă care constă în acest lucru, acest lucru și atunci vor să vă spună că ar trebui să adăugați o anumită vitamină multiplă. Acum, vor recomanda o vitamină multiplă pe baza a ceea ce va deveni câinele dvs. de la dieta lui. Deci, vă vor spune să folosiți această mulțime de un anumit fel. Ei ar putea face anumite rețete pentru dvs., vă pot ajuta să proiectați un plan de masă aproape pentru câinele dvs., astfel încât să nu mănânce același lucru în fiecare zi. S-ar putea să obțineți cinci sau șase rețete într-o rotație pentru el.

Și apoi vor adăuga acest supliment pe partea de sus. Motivul pentru care trebuie să lucrați din nou cu un specialist din nou, un motiv mare, nu doriți doar să vă faceți propria dvs. mâncare și să adăugați o vitamină multiplă și gândiți-vă, "Oh, Yep. El va face totul prin dieta lui, iar cu acest multi vitamina, el va primi 100% din nevoile sale sa intalnit.& # 8221;

În timp ce acesta poate fi adevărat, nu este întotdeauna adevărat. Dacă hrănești o dietă, să spunem că adăugați anumite fructe sau legume care sunt bogate în vitamina A sau înaltă în vitamina C, apoi adăugați un supliment în partea de sus a acesteia care adaugă acele vitamine ca Ei bine, o să-ți dai câinele prea mult. Și prea mult dintr-un lucru bun, în acest caz, ar putea fi foarte dăunător. Vitamina O toxicitate, toxicitate vitamina C, câinele dvs. poate supradoza pe calciu. Sună nebun să credeți că ceva la fel de sănătos ca vitaminele și mineralele, ar putea fi prea mult. Dar dacă calciul începe să se construiască în sistemul câinelui tău, este să provoace unele probleme majore. Din nou, vitamina o toxicitate, anumite vitamine și minerale atunci când câinele dvs. devine prea multe dintre ele și mai ales dacă hrănești o dietă de casă tot timpul, astfel încât să devină prea multe dintre ele în mod regulat, ar putea avea consecințe grave, ar putea fi chiar fatal.

Deci, este foarte, foarte important să nu presupunem că mâncarea dvs. de câine va fi sănătoasă pentru că adăugați o multivitamină. Trebuie să lucrați cu un profesionist instruit care vă spune ce vitamina funcționează cel mai bine cu dieta pe care o hrăniți. Acestea nu pot recomanda o multivitamină. Ei pot spune că dieta de casă a câinelui tău, rețetele pe care le-ai lucrat, sunt minunate, dar lipsesc doar calciu sau doar o anumită vitamină. Și ei vor recomanda neapărat o multivitamină, ci doar una, două, trei, suplimente suplimentare pe care câinele dvs. le poate avea nevoie. Pentru că poate fi toate setate cu calciu, dar lipsește într-o anumită vitamină sau invers.

Și nu veți ști că doar pe cont propriu, dacă nu faceți o mulțime de cercetări extinse și educați-vă pe specificul exact al nutriției caninei. Dar asta te va duce atât de mult și să fii atât de obositor și obositor, că merită să lucrați cu un nutriționist canin care știe exact ce să recomande și ce să facă pentru câinele dvs.

Întoarcerea la acea întrebare de "# 8212; & # 8220 este hrana pentru câini de casă la fel de sănătoasă cum credem că este?& # 8221;

Răspunsul meu este, personal, nu este. Nu este.

Când vă gândiți doar la hrănirea câinelui dvs. o dietă de casă și vă gândiți să găsiți rețete pe linie, găsiți rețete în cărți și # 8212; Reveniți la studiul de cercetare UC Davis. Din nou, că informațiile noastre sunt pe site-ul nostru dacă doriți să îl analizați, dar au fost testate peste 200 de rețete. Aceste rețete au provenit din 34 de surse diferite. Una dintre aceste surse a fost cărțile de text veterinar, diferite cărți de text veterinar, deci aceasta este ceea ce veterinarii, acei veterinari generali, cum v-am spus, asta învață de la. Și rețetele de acolo nu există sunet nutrițional.

Astfel încât această cercetare pentru mine este doar șocantă și este un ochi uriaș de ochi. Este ceva ce toți părinții de companie ar trebui să fie educați și conștienți de, mai ales când vă gândiți să faceți mâncare de casă. Cercetătorii din acest studiu au evaluat ingredientele și instrucțiunile pentru fiecare rețetă. Au folosit un program bazat pe calculator care cuantificat Cred că conținutul nutrițional al alimentelor descrise de, scrise în fiecare rețetă. Și apoi folosesc, de asemenea, instrucțiunile, deoarece mâncarea de gătit îndepărtează uneori unii dintre substanțele nutritive găsite în alimente.

Așa că nu numai că au privit ingredientele, au privit cum ar fi trebuit să fie pregătite ingredientele. După ce le-ați desfășurat prin acest program de calculator și analizați valoarea nutrițională a acestora, ei au descoperit de fapt că doar nouă, nouă din cele 200 de rețete, 8 dintre cele 9 au fost scrise de medicii veterinari. Deci, opt rețete scrise de vedeteri, o rețetă care nu a fost. Nouă rețete în total au furnizat toate substanțele nutritive esențiale în concentrațiile corecte pentru a îndeplini standardele minime care sunt stabilite pentru câinele mediu adult de către Asociația Oficialilor de Control al Feedului.

Și dacă nu știți - doar o scurtă declarație mică pe AAFCO - sunt cele care reglementează conținutul, cerințele minime pentru alimentele de companie pe piața comercială. Deci, pe baza acestor standarde minime de către AAFCO, doar nouă dintre rețete au îndeplinit aceste standarde. Doar cinci dintre cele nouă rețete, cinci dintre rețetele din acest grup au fost scrise de medicii veterinari. Astfel încât cinci rețete scrise VET au furnizat nutrienți esențiali, din nou în concentrațiile corecte care au îndeplinit cerința minimă a Consiliului Național pentru câinii adulți.

Deci, asta e doar suflare pentru mine și presupun că este și mintea pentru tine . Ceea ce mi-a strigat acest lucru și motivul pentru care am vrut să fac subiectul podcast al sănătății hărțuitorului de casă astăzi. este pentru că atât de mulți proprietari de animale de companie cred că / # 8220; am de gând să trec la hrană de casă - o să sară pe Internet.& # 8221; Suntem toți dependenții de Google acum & # 8212; Sari de îndată ce avem o întrebare și găsim răspunsul. În timp ce cred că majoritatea dintre noi ca proprietarii de animale de companie înțeleg că tot ceea ce citiți pe internet nu este întotdeauna adevărul sau nu poate fi întotdeauna de încredere, când vedem lucruri scrise de veterinari, pretind că sunt scrise de cineva din Industria animalelor de companie care ar trebui să știe ce vorbesc despre noi credem că, asta ar trebui să luăm.

Și nu spun că veterinarienii care scriu aceste rețete nu știu despre ce vorbesc, este așa cum am spus că au acea educație generală față de un nutriționist care are educația specifică să știe exact ce are nevoie de câine. Un medic veterinar îl poate generaliza, ei vă pot spune că majoritatea câinilor au nevoie de această mare proteină, despre acest mare calciu în dieta lor zilnică, dar nu vă pot spune pe baza rasei exacte a câinelui, dimensiunea, greutatea, condițiile de sănătate , toate acele lucruri exact ce nutrienți vor fi cel mai bine pentru animalul dvs. de companie.

Pot să vă dau un balon? Sigur, dar orele suplimentare, dacă rețetele pe care le găsiți lipsesc doar puțin, pe măsură ce vă hrăniți mai mult rețeta, orele suplimentare pe care deficitul le va crește. Același lucru cu ingredientele suplimentare, după cum am vorbit, dacă vă hrăniți câinele doar un pic prea mult calciu în fiecare zi, în timp această cantitate va crește și # 8212; Câinele dvs. devin prea mult calciu și va crea ore suplimentare și va provoca probleme.

Deci, chiar și a fi oprit cu puțin, ar putea dura ani de la viața câinelui tău și niciunul dintre noi nu vrea asta. Doar pentru a recapida, răspunsul meu la întrebarea "# 8212; & # 8220 este alimente câine făcut ca sănătos ca majoritatea dintre noi cred că este?& # 8221; Nu, cu siguranță nu este. Atunci când o faci în mod corespunzător, dar pentru a face acest lucru în mod corespunzător, este nevoie de multă muncă, o mulțime de cercetări și va costa niște bani, va trebui să întâlnești un nutriționist și să vorbești despre asta.

Un alt punct rapid pe care vreau să-l fac și eu este că nu vă puteți hrăni câinele aceeași dietă de la naștere sau de opt săptămâni când adoptați catelul dvs. tot drumul prin viața sa senior. Trebuie să aveți o relație de lucru cu nutriționistul dvs. și cu medicul veterinar, desigur, și dacă ambii pot lucra împreună, chiar mai bine.

Dar trebuie să aveți o relație cu ei și când se schimbă lucrurile, când câinele dvs. merge de la faza de catelus la faza adultă, când devine senior, cele mai multe cățeluși ar trebui să spun că sunt foarte activi. Deci, atunci când câinele dvs. începe să încetinească, ei încep să se maturizeze puțin și nu sunt la fel de activi, este timpul să vizitați Nutritionistul K9. Lăsați-i să știe, a plecat de la a fi activ opt sau zece ore pe zi la cinci sau șase ore pe zi. Sau orice ar fi. Dacă condițiile de sănătate ale câinelui se schimbă, ar trebui să fie ceva care este consultat imediat cu nutriționitul dvs. Sau pisica ta. Continuă să spun câine. Sunt obișnuit cu câinii, pentru că avem câini. Toate aceste informații sunt aceleași pentru pisici, de asemenea.

Dacă doriți să hrăniți o dietă de casă, trebuie să vorbiți cu un nutriționist. Trebuie să vorbești frecvent cu ei. Trebuie să le păstrați în bucla tuturor schimbărilor medicale ale câinelui. Dacă se schimbă ceva în ceea ce privește sănătatea sa, dacă este diagnosticat cu orice, asta este ceva care trebuie să fie vorbit cu nutriționitul dvs. despre imediat. Apoi, puteți face acele schimbări despre dieta lui împreună și obțineți asta care a avut grijă, astfel încât câinele dvs. să mănânce cel mai sănătos pe care îl poate putea.

Atunci când ne gândim în general la mâncarea de casă cu carnea și legumele și fructele, este la fel de sănătoasă pentru câinii noștri, așa cum ne anticipăm să fie? Nu, dar când ați făcut dreptate, când vorbiți cu un nutriționist, când adăugați câteva suplimente acolo și obțineți exact ceea ce are nevoie de câine, poate fi foarte sănătos pentru câinele dvs. Poate ajuta cu siguranță. Mâncarea de casă poate fi cu siguranță cea mai sănătoasă lucru pe care îl puteți hrăni câinele. Trebuie doar să mergi în mod corect și să nu sari și să încerci să cauți rețete pe cont propriu și # 8212; Fie că sunt din cărți sau de pe Internet.

Și din nou din acea cercetare de la UC Davis, am aflat că nici măcar nu puteți avea încredere în rețete care pretind că sunt scrise de medicii veterinari, deoarece nu întâlnesc întotdeauna nevoile câinelui tău tipic, mediu. Desigur, dacă câinele dvs. are anumite condiții de sănătate sau lucruri de genul asta, lucrurile vor fi puțin diferite. UC Davis sa uitat la aceste rețete și le-a comparat nevoile nutriționale pentru câinele mediu adult; Și foarte puțini dintre ei, doar nouă dintre ei, au îndeplinit aceste standarde de către AAFCO.

Deci, ceva de gândit la "# 8212; Dacă vă gândiți la hrănirea alimentelor de casă, dacă faceți deja alimente de casă și verificați doar pe Internet pentru rețete, este timpul să faceți o schimbare. Este timpul să facem ceea ce este mai bun pentru sănătatea câinelui dvs. și care să caute ajutorul unui profesionist. Este foarte, foarte important.

Podcast anterior: Ce companii alimentare pentru câini nu spun proprietarii de animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 32: hrana pentru câini de casă este sănătoasă ca și noi credem că este?