Noul vaccin de cancer canin nou arată promisiunea

Ce este medicina veterinară holistică pentru câini

Câinii noștri devin parte a familiei de îndată ce intră în casa noastră. Întotdeauna știm că le vom depăși, dar încă nu putem imagina familia fără ei. Pierderea unui însoțitor canin este destul de greu după ce au trăit o viață lungă și fericită cu familia dvs., dar când timpul este tăiat scurt din cauza unei boli terminale, este chiar mai greu de suportat.

Un medicament experimental recent eliberat are obiective de ajutor canini cu cancer traieste mai mult. Cercetătorii spun chiar că farmaceuticul poate beneficia de copiii umani în viitor. Un câine care participă la studiul noului medicament este Harley, un retriever de aur de 10 ani cu osteosarcom.

LEGATE DE: Comparația asigurărilor de animale de companie: Care este cea mai bună asigurare pentru animale pentru câini?

Câini cu osteosarcom, o tumoare dureroasă canceroasă care crește în oase, de obicei trăiesc doar timp de aproximativ 5 luni după diagnosticare. Harley nu se mișcă destul de repede cum a făcut-o înainte, dar el este încă aici și asta este tot ce contează pentru proprietarii săi. Ele sunt foarte mulțumite de rezultatele medicamentului și sunt recunoscători pentru posibilitatea de a participa la studiu.

Noul vaccin de cancer canin nou arată promisiunea

Harley a trăit mai mult de un an mai mult decât veterinarii așteptau. Vaccinul ucide celulele canceroase osteosarcom care trăiesc prin chimioterapie. Conține bacterii modificate genetic numite listeria. Harley și alți câini supuși Tratamentul experimental, treceți prin chimioterapie paliativă și apoi au opt doze de Listeria dată le-a fost dată pe parcursul a 24 de săptămâni.

Practic, oamenii de știință cred că bacteriile vor stimula sistemul imunitar al câinelui de a ucide bacteriile împreună cu celulele canceroase rămase. Nicola Mason, PhD, este un medic veterinar cu Universitatea din Pennsylvania care lucrează la studiu. Dr. Mason spune că câinii care folosesc noul vaccin de cancer trăiesc oriunde de la 2 la 5 ori mai mult decât speranța de viață tipică pentru câini în starea lor.

Ceea ce este și mai palpitant este că cercetătorii cred că vor putea să folosească această cercetare pentru a ajuta copiii cu cancer. Câinii și oamenii împărtășesc de fapt multe asemănări biologice și amândoi dezvoltăm cancer natural - spre deosebire de șoarecii de laboratori care trebuie implantați de boală.

LEGATE DE: De ce nu mănâncă câinele meu? Iată de ce câinii pot refuza alimentele

De aceea, experții cred că același vaccin care ajută câinii ca Harley poate, de asemenea, să poată ajuta copiii diagnosticați cu același tip de cancer. Dr. Mason spune că, dacă luați o tumoare osoasă dintr-un câine și comparați-o cu același tip de tumoare luată de la un copil N-ai putea niciodată să spui diferența.

Cercetătorii sunt în prezent în lucrările de elaborare a unui protocol pentru un studiu clinic pe care vor trebui să îl prezinte Administrației Federale de Medicamente (FDA). Ei speră că FDA va aproba studiile și vor începe până la sfârșitul acestui an.

Proprietarul lui Harley, Bob Fatscher, este fericit că Harley a reușit să participe la acest studiu. El spune că într-o zi un copil poate fi în viață datorită cercetării efectuate pe Harley și tovarășii lui canini. Sperăm că va ajuta pe alți câini diagnosticați cu boala în viitor, de asemenea.

Noul vaccin de cancer canin nou arată promisiunea

Din păcate, mai mult de 10.000 de câini sunt diagnosticați cu osteosarcom în fiecare an. Potrivit Centrului Caner Veterinar, aproximativ 50% din decesele legate de boală sunt cauzate de cancer în fiecare an. A fost arătat că câinele este Dezvoltați cancerul la aproximativ aceeași rată ca și oamenii.

LEGATE DE: Cea mai bună boală de câine Verificați online

Mulți experți din industria animalelor de companie consideră că rata de creștere a cancer canin are multe de-a face cu alimentele comerciale câine și produsele pe care le folosim pe animalele de companie. Multe diete comerciale sunt umplute cu culori artificiale și ingrediente, precum și organisme modificate genetic (GMOS). Folosim produse care sunt fabricate și cu substanțe chimice toxice, iar aceste substanțe chimice pot să legeze foarte ușor sistemul animalului dvs. de companie.

Fii inteligent cu privire la produsele pe care le selectați pentru câinele dvs. Căutați produse sănătoase și sigure. Încercați să achiziționați produse ecologice și naturale ori de câte ori puteți. Cele mai puține substanțe chimice și toxine câinele dvs. este expus, cu atât mai puțin riscul pe care îl are de a dezvolta anumite tipuri de cancer.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noul vaccin de cancer canin nou arată promisiunea