Top # 8: dealarea cu diabetul diainei ft. Rachel poulin, rvt

Pe măsură ce obezitatea animalelor continuă să crească în America, Unul dintre cei mai frecvenți și periculoși ai proprietarilor de câini cu care se confruntă canatul canin. În cea de-a opta a opta teorie a animalelor de companie, discutăm despre pericolele diabetului zaharat la câini, cauzele, prevenirea, tratamentele potențiale, dieta pentru câini cu diabet zaharat și orice altceva legat de această problemă de sănătate.

Diabetul canin este direct legat de alimentele câinilor pe care le hrănim tovarășii noștri canini. Conform datelor științifice, Această boală continuă să crească fără nici o înclinație să se oprească. Având în vedere acest lucru, este important ca toți proprietarii de animale de companie să ne educăm pe cauzele diabetului zaharat și să învățăm despre alimentele care ar servi mai bine sănătății câinilor noștri.

În acest episod podcast, am avut plăcerea de a vorbi Rachel Poulin, un tehnician veterinar înregistrat și președintele Academia de medicină internă tehnicieni veterinari (AIMVT), un grup de specialiști dedicați din diferite medii medicale care se concentrează pe medicina internă în practica veterinară. Rachel ne-a oferit o mulțime de informații utile cu privire la diabetul canin și câteva sfaturi despre cum să se ocupe de ea.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Care se ocupă de diabetul canin
(transcrierea podcast brut)

Care se ocupă de diabetul canin

Bună ziua tuturor și bun venit înapoi pentru episodul opt din Teoria animalelor de companie. Sunt atât de bucuros că vă întoarceți astăzi cu mine astăzi pentru a vorbi despre un subiect foarte important pe care nu îl cred că este discutat suficient în industria animalelor de companie și cred că trebuie să lucrăm cu adevărat pentru a ajuta la răspândirea educației despre animalele de companie Diabetul și astăzi vom fi concentrați în mod specific pe diabetul canin și diabetul de felină.

Dar subiectul diabetului PET nu vine într-adevăr până când câinele dvs. este "sau pisica dvs. este diagnosticată și cred că părinții animalelor de companie nu știu ce semne de căutat și cred că o mulțime de oameni cred că Câinele a fost diagnosticat cu diabet zaharat că este vorba de viața mea, trebuie să fie în jur pentru a face testarea zahărului din sânge și de a da insulina mea de câine și va trebui să-l duc cu mine oriunde sau să nu mai fac lucruri, Nu voi fi în stare să lucrez în afara casei.

Acest lucru nu este pur și simplu adevărat, și este o mulțime de informații, este extrem de copleșitor, există lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie are ceea ce are nevoie, dar nu va merge îți schimbă viața. Va fi nevoie de un pic de planificare și va trebui să vă petreceți puțin timp educându-vă și să lucrați cu echipa dvs. veterinară pentru a afla ce este cel mai bun pentru animalul dvs. de companie, dar cu siguranță nu este ceva care vă va schimba Viața sau viața animalului dvs., o mulțime de animale pot trăi o viață fericită foarte lungă, după un diagnostic de diabet, atâta timp cât proprietarul lor este dispus să lucreze cu echipa veterinară și să facă ceea ce este cel mai bun pentru animal.

Așa că astăzi am reușit să vorbesc cu Rachel Poulin, iar ea este un tehnician veterinar înregistrat la serviciile de capital veterinar. Rachel iubește să învețe și este pasionată de educarea și aplicarea unei așteptări mai mari în standardele noastre de îngrijire și educație client și în domeniul veterinar, deoarece atunci când spui lucruri cum ar fi diabetul canic sau diabetul de tip feline, oamenii nu sunt educați în legătură cu acest lucru până la animalul lor " este de fapt diagnosticată și devine o problemă și o problemă în viața lor, astfel încât acestea să devină educate. Dar într-adevăr ar trebui să fim educați înainte de asta, ca să cunoaștem semnele de căutare.

Rachel vorbește de fapt la nivel internațional pe subiecte medicale interne, precum și educația generală a pacienților și educația clientului, ea este în prezent președintele Academiei de Medicină Internă Tehnicieni Veterinari, așa că am vrut să vorbesc cu ea astăzi pentru a obține un pic de informații despre diabet și, de asemenea Pentru a vorbi despre o nouă aplicație care a fost lansată, care ar putea fi într-adevăr un ajutor imens pentru oricine cu un PET & # 8230; Orice fel de animal de companie care a fost diagnosticat cu diabet zaharat.

Este tracker în principiu că puteți introduce informații și am folosit toate aplicațiile diferite care urmăresc lucruri diferite de la "pentru noi, poate mâncarea pe care o mâncăm, poate exercitarea pe care o facem și, de asemenea, lucrurile pentru noi animale de companie. Deci, această nouă aplicație este numită Petdialog și este Petdialog este un singur cuvânt, aplicația Jurnal de companie și sprijină interacțiunea dintre proprietarul animalelor de companie și veterinarii.

Așa că Rachel a avut ceva timp să se joace puțin și o folosește de fapt în practica ei, așa că am vrut să vorbesc cu ea despre asta și să primesc câteva informații pentru voi. Voi merge mai departe și vă voi lăsa să ascultați interviul și apoi voi reveni și voi remaca puțin.

Interviu cu Rachel Poulin

Samantha: Vă mulțumesc foarte mult că ați fost aici Rachel, vă apreciez cu adevărat timpul.

Rachel: Îmi place plăcerea mea. Sunt foarte încântat să primesc cuvântul despre îngrijirea diabetică.

Samantha: Da. Cred că diabetul canin este ceva care nu a vorbit despre o mulțime dacă câinele dvs. are diabet zaharat și cred că o mulțime de părinți de companie nu se gândesc la asta până când câinele lor nu se simte bine și merg la veterinar și sunt diagnosticate și apoi atunci când încep să încerce să învețe despre ea și să obțină cât mai multă educație posibilă. Dar este o problemă în creștere în & # 8230; Cred că animalele de companie, dar vorbim despre câini în mod special și cred că este ceva ce toți proprietarii de animale de companie ar trebui să fie conștienți chiar înainte de a putea să sară să dețină un animal de companie, este doar ceva ce poate ar trebui să fie în spate din mintea lor.

Rachel: Absolut, absolut. Știi că sunt frecvent am spus proprietarilor că nici măcar nu știau ca animalele lor să poată obține diabet, că nici nu și-au dat seama că aceasta a fost o problemă pe care animalele de companie le-ar putea lupta până când vor primi diagnosticul și că sunt atât de multe Boli pe care omul o iau că animalele nu se pot lupta. Și tu ești absolut drept, diabetul este o mare predominantă. Cred că cele mai recente statistici sunt una din cinci câini și una din patru pisici va fi afectată de diabetul zaharat.

Samantha: Acum este ceva pe care îl cresc? Ce este ca vârsta medie pe care câinii sau pisicile sunt diagnosticate cu diabet zaharat?

Rachel: Este mai răspândită la câinii de sex feminin decât câinii de sex masculin; La pisici, ar trebui să-ți aduc acele numere, nu le am de pe capul meu. Și în ceea ce privește vârsta, suntem un fel de a privi mai tânăr câinilor de vârstă mijlocie, cum ar fi cinci, șase, șapte, opt, un fel de acolo, dar asta știi că întotdeauna avem câinii sfidează statisticile indiferent de ce, dar ar fi un fel de caini de sex feminin este în mod normal tipic ceea ce vedem.

Samantha: Există un motiv că este mai frecvent în câinii de sex feminin?

Rachel: Știi că nu pot răspunde la asta, de fapt, nu sunt deosebit de sigur, ei au cu siguranță construirea de bază și biochimie, care le pot face un pic mai vulnerabil la problemele hormonului pancreatitei, dar în ceea ce privește realitatea Tipul de fiziologie dintre bărbat și femeie Nu v-am putut spune de fapt de ce femelele par a fi mai răspândite decât bărbații. Nu este o afacere să spun că mă înțeleg că bărbații nu o primesc, pentru că o fac, este doar puțin mai frecventă la femei.

Samantha: Da, asta este interesant, și știu că există unele lucruri ca o obezitate care poate adăuga la riscul de diabet, dar există și alte lucruri care să respecte ca factori de risc? Există anumite boli, poate că sunt mai răspândite?

Rachel: Absolut. Așa că obezitatea este una mare, obezitate, pentru că la fel ca la om le face să fie rezistentă la insulină, astfel încât insulina nu funcționează destul de bine în organism, așa cum ar trebui din cauza grăsimii, iar alți factori sunt lipsa de exerciții, care, de asemenea, se îndreaptă spre obezitate. Dieta este o mare parte din ea, la fel ca oamenii Dacă câinele sau pisica dvs. nu primește o dietă bună echilibrată, acestea pot deveni mai expuse riscului de diabet zaharat. Câinii mai ales pe măsură ce ei dezvoltă pancreatită care se întâmplă din o varietate de motive diferite și cu siguranță pot intra în detaliu cu dvs.

Ei pot dezvolta diabet zaharat, deoarece pancreasul nu funcționează la fel de eficient, nu produce suficientă insulină sau devine, corpul devine rezistent la insulină. Deci, există toate tipurile de moduri diferite în care se poate întâmpla. Am văzut că se întâmplă în orice fel, am văzut că se întâmplă în cazul în care din cauza obezității sau din cauza pancreatitei, dar aceștia sunt câțiva dintre cei mari care pot provoca diabet zaharat.

Și uneori este doar norocul tragerii, unele rase sunt mai predispuse la ea, schnauzers sunt mai predispuși la diabet; Bichons, Yorkies și există câteva rase mai mari pe care le văd, dar acestea sunt cele mari. Deci, din păcate, uneori este norocul remizei, norocul rasei și câinele nu este deloc obez, nu are pancreatită, făcând perfect amenință și apoi într-o zi veți afla câinele dvs. are diabet zaharat. Dar există lucruri pe care le puteți face pentru a scădea riscul, păstrați-vă câinele potrivit, dați-i o bună dietă sănătoasă, o mulțime de exerciții fizice.

Samantha: Deci, dacă cineva are o parte din rasele care sunt mai predispuse, sau obezele câinelui lor, care sunt unele dintre semne, poate că ar trebui să țină ochii dacă sunt îngrijorați de diabetul canin?

Rachel: Când îmi fac prelegerea pe Diabetul lui Canine și Feline și predau alte asistente medicale cum să tratăm și cum să recunoaștem, primul lucru pe care îl spun este un consum excesiv de apă și o pipă excesivă, este probabil unul dintre cele mai importante lucruri Vezi. Acum, acest lucru nu este neapărat diagnostic pentru diabet, deoarece alte boli care ar putea provoca, de exemplu, boala Cushing`s, dar este cu siguranță un steag roșu care să vă aducă în spital pentru un test de un fel de fel.

Există, de asemenea, probleme cum ar fi câinii foame, diabetici care nu se simt niciodată plini în cazul în care câinii în general nu sunt cu adevărat "# 8230; Ei doresc întotdeauna să mănânce drept, dar câinii diabetici iau la un alt nivel. Diferența este dacă aveți un diabetic necontrolat în casa dvs. și că nu sunteți conștient de faptul că vor bea și vor privi mai mult, probabil că au acces la casa dvs. și vor mânca mult, dar au câștigat "să câștigi greutatea, de fapt că ar putea pierde în greutate, iar acestea sunt, de obicei, semnele când vin în clinică și spun că" ceva se oprește, ei se uită peste tot în locul lui # 8230; eu Sunt destul de sigur că pierd greutatea și nu l-am văzut niciodată să se simtă foame.& # 8221; De îndată ce am auzit lucruri de genul asta, testez glucoza.

Samantha: Și asta este doar un simplu test de sânge care se poate face la biroul dvs. medical veterinar?

Rachel: da. Glucoza din sânge și # 8230; și folosim alfatarul pentru că animalele sunt calibrate pentru un câine sau o pisică, care ne va spune citirea zahărului din sânge în timp real, nu ne va spune în mod necesar ceea ce a făcut, cât timp animalul a fost diabetic și nu elimină nevoia unei lucrări complete, dar în timp real vă aduceți câinele și iau un zahăr din sânge și este 350, știu că ne îndreptăm spre pista diabetică.

Samantha: Deci, să spunem că cineva aduce câinele lor, el este diagnosticat diabetic, știu că o mulțime de oameni aud diabet și se gândesc imediat la ace și insulină, sunt sigur că este sigur că va depinde de severitatea condiției la acea vreme, dar ce poate un tip proprietar de câine să se aștepte să facă acum pentru câinele lor după ce sunt diagnosticați?

Rachel: Ei bine, tratamentul numărul unu pentru diabet este insulina, dacă există o situație în care insulina nu poate fi dată, atunci vă spunem cum să remediați acest lucru deoarece dacă nu putem obține insulină în animal, animalul nu se va strădui și va fi continuă să sufere de boală. Deci, orice proprietar de animale de companie care are un animal diagnosticat cu diabet zaharat are nevoie doar de a se astepta ca insulina trebuie sa fie dată, la fel ca la oameni. Dacă sunteți diagnosticat cu diabet zaharat dependent de insulină, ceea ce primesc câinii și pisicile noastre, atunci da, desigur că va trebui să dați insulină.

Acum un pic de diferență între câini și pisici este uneori câini "# 8230; Îmi pare rău, pisicile merg uneori într-o remisie diabetică și pot ajunge într-un punct în care nu mai sunt dependenți de insulină și care necesită foarte "verificând din nou glucoza și chestii de genul asta. Câinii sunt, de obicei, întotdeauna dependentă de insulină, astfel încât un proprietar de câine ar trebui să se aștepte să verifice glucozele, să se ofere insulină, să fie foarte strictă despre dietă, este un angajament, este un angajament de timp, poate fi un angajament monetar, dar pot trăi perfect viața normală, atâta timp cât echipa medicală și acel proprietar comunică bine unul cu celălalt, iar câinele primește toate cerințele medicale pe care le are nevoie.

Samantha: Și pentru verificarea glucozei, ar fi un test de sânge? Ca și cum știu cu oamenii, prețul degetului și aveți puțini monitoare, este similar la câini?

Rachel: Da absolut. Există câteva monitoare diferite acolo, am folosit doar alfatarul, deoarece necesită cea mai mică cantitate de sânge și încet o primesc pe ureche, în interiorul urechii. Am avut un singur client care avea o pisica care a fost diabetica si ea a folosit mereu pad-ul pisicii si in fiecare seara la ora 7:00 noaptea se va sari pe tejghea se culca pe burta si ei ar avea putin momentul de a obține zahărul din sânge. Și durează câteva secunde odată ce obțineți atârnarea. Dar este foarte asemănător cu oamenii pe care îi cunoști, diabeticii umani își iau zahărul din sânge de mai multe ori pe zi, așa că în clinica noastră avem avînd că animalele noastre atrag și # 8230 de zahăr din sânge atrag atât câinii cât și pisicile.

Samantha: Așa că cred că este un moment bun acum să vorbesc puțin despre Pet Dialog Aplicația pentru că este ceva care pare a fi într-adevăr nou și foarte inovator și știți veterinarul..

Rachel: Deci, aplicația, am avut-o și a jucat cu ea, a vorbit cu oamenii și # 8230; unii dintre oamenii care ajută la reuși. chiar imi place. Am învățat diabet zaharat la asistenți medicali și, de asemenea, să predau clienți de mai mulți ani și una dintre cele mai mari probleme care au venit este urmărirea și proprietarii pentru a aduce rezultate și a obține întrebări și încercând să-și dea seama cum să pună la puntea decalajului când " re la domiciliu și obțineți o lectură anormală, "Ce facem noi? Cum îmi dau rezultatele într-o chestiune de familie? Trebuie să creștem acest lucru? Trebuie să scădem acest lucru?& # 8221; Și întotdeauna le spunem proprietarilor noștri de companie, vă rugăm să nu îl schimbați ", # 8230; administrarea unității fără consimțământul nostru sau fără ca medicul să vă spun că faceți acest lucru.

Cu această aplicație puneți în citirile pe măsură ce le obțineți și puteți trimite aceste citiri direct la biroul medicului dumneavoastră. Am jucat în jur de azi, am pus un cuplu de diferite și am creat acest animal diabetic, am pus în câteva citiri înalte, am pus în unele citiri obișnuite, dar doar pentru a vedea ce sa întâmplat am pus într-un foarte foarte foarte foarte foarte lectură scăzută și mi-a alertat că citirea a fost periculos de scăzută și ar trebui să-mi sun spitalul.

Și asta este foarte important pentru că atunci când ești în birou și vorbești cu clientul, ei au foarte & # 8230; Este atât de ușor să fii copleșit de un diagnostic diabetic, vă puteți imagina de două ori pe zi de injectare a insulinei la de două ori pe zi de a obține o lectură de glucoză din sânge, va fi mai frecventă verificări de medici, poate fi destul de devastatoare atunci când primești acea știri.

Acest lucru este ca și cum ai avea un prieten mic care vă poate ajuta să urmăriți sănătatea animalului dvs. și vă poate oferi o mică lucrare ca să vă aflați "Hei, acest lucru ar trebui verificat" # 8230;.Bine că este normal, nu trebuie să te avertizez.& # 8221; Și apoi apăsați butonul după program și în 30 de secunde vă vedeți e-mailul medicului dumneavoastră. Așa că am trimis-o astăzi și am pregătit-o, e-mailul a durat aproximativ 20 sau 30 de secunde pentru a intra în e-mailul meu și vine cu o foaie de calcul și întreaga bordură a fost acolo și că într-adevăr este foarte utilă & # 8230;

Samantha: Absolut.

Rachel: & # 8230; să aibă un fel de comunicare cu diabetici. De mare ajutor.

Samantha: Absolut, și ce un instrument minunat pentru părinții de companie, cred că ați spus că copleșitorul și # 8230; Avem un boxer care are cardiomiopatie și ia cinci pastile pe zi și, bineînțeles, trebuie să-i monitorizăm frecvent ritmul cardiac și lucruri de genul ăsta și apoi când a fost prima "# 8230; Da, când a fost prima diagnosticată, am avut o carte pe care am purtat-o ​​și am stabilit alarme pe telefonul nostru, cred că același lucru se poate spune pentru diabetul ca și cum ar fi atât de mult de amintit și există atât de multe informații noi pentru a încerca și de a învăța, Și doar pentru a avea acea comunicare deschisă cu veterinarul dvs. în orice moment este într-adevăr fantastic. Așa că am sărit de la acest lucru când a venit peste biroul meu, pentru că pare doar un instrument atât de mare pentru orice proprietar de animale de companie care are un animal care a fost diagnosticat cu diabet zaharat.

Rachel: Sunt total de acord. Sunt total de acord. Am avut șansa de a juca cu el chiar înainte de a fi rostogolit la spital. Am auzit despre asta într-o conferință și am avut o șansă să mă joc cu ea și apoi am fost lansat acum două săptămâni în spitale și cred că servește scopului de a fi un mic asistent proprietarului de animale de companie, reamintind-le de lucruri, lăsându-i să știe că acest lucru este oprit, obținerea informațiilor către medic repede.

Știți că diabetul nu este ca atât de multe dintre bolile pe care le tratăm în cazul în care aveți un câine care tocmai a spus de dragul argumentului, boala inflamatorie intestinală care este o condiție gravă și da trebuie să fie tratată și tratată bine, dar ceva ce va fi amenințarea vieții într-o chestiune de câteva ore, probabil, nu se va întâmpla cu boala inflamatorie intestinală în timp ce o citire a zahărului din sânge de 47 poate fi viața care pune foarte repede.

Deci, cu siguranță trebuie să fiți pe partea de sus a acestor lucruri, dar să aveți un mic suport de la o aplicație care vă poate conecta la clinica dvs. sau să vă dați un mic memento & # 8220; Hei este timpul pentru aceste lucruri. Dar pentru a avea un mic suport din această aplicație care vă poate conecta la clinica dvs. sau vă poate oferi un mic memento, "Hei este timpul pentru acest" # 8230; Hei este timpul pentru asta & # 8230; & # 8221 ; De multe ori trimitem oamenii la clinică, știu că sunt singuri și simt că sunt singuri și încerc să le dau atât de mult sprijin cât pot, la fel și doctorul meu, dar pot " să mergem acasă cu ei, dar aplicația poate. Aplicația poate să meargă absolut cu ei și să le ajute și să le reamintească și dacă n-am avut această poziție și cunoștințele pe care le am și am tratat un donator diabetic și # 8230; Pet diabetic, îmi pare rău, aș vrea cât mai mult de ajutor posibil.

Samantha: Absolut. Absolut. Știu că există și că acesta este un instrument pe care se pare că este până acum avansat de celelalte lucruri care sunt acolo, dar există și alte lucruri pe care le recomandați pentru proprietarii de animale de companie care vin și cum ați spus sunt doar în acel stat de "# 8230; sunt atât de copleșiți și acolo este atât de mult de învățat. Există vreo referință sau lucruri pe care le recomandați pentru ele, în special în etapele de început?

Rachel: Da, îmi spun întotdeauna proprietarilor de animale de companie să meargă la site-ul AlphaTrak Meter Dot Com, există videoclipuri minunate, chiar dacă, din anumite motive, nu utilizați AlphaTrak, dacă utilizați o altă aplicație animală și # 8230; îmi pare rău nu aplicație, instrumentul de achiziție a sângelui animal, încă mai recomand să mergi la site-ul de metru alfatar și învățând printr-un videoclip, există o echipă de asistență, literatură acolo și există instrumente pentru a vă ajuta cum să vă ajute să învățați cum Pentru a utiliza monitorul în sine și de ce este atât de important să urmăriți.

De asemenea, petrec mult timp cu proprietarii de animale de companie după un diagnostic, medicul meu face în mod evident diagnosticul și introduce subiectul, dar, de obicei, sunt acolo pentru aproximativ 45 de minute doar vorbind cu ei despre diabet zaharat. Și aș sper că proprietarii de animale de companie au același timp cu cineva să-și țină mâna și să-i lase. Și dacă nu, asta e bine, există alte referințe disponibile. După cum am spus, există o mulțime de informații acolo online, site-ul meu preferat chiar acum pe care l-am găsit este contorul alfatar.com com pentru că are instrumente excelente și vă învață cum să utilizați dispozitivul și explică de ce este atât de important să urmăriți.

Samantha: Grozav! Mă voi asigura că am legăturam că în notele noastre de spectacol, deci oricine ascultă că dorește să verifice că poate face cu adevărat acest lucru cu adevărat. Cred că "# 8230;

Rachel: Ar fi minunat.

Samantha: Da, cu siguranta. Cred că întoarcerea la câinele nostru și având acel diagnostic, este înfricoșător la început și cred că unul dintre lucrurile care vă ajută, un fel de văturnă sau vă face să vă simțiți mai bine ca proprietar de animale de companie este de a obține cât mai multe informații ca puteți pentru că sunteți atât de speriat la început și există atât de multe lucruri pe care tocmai le cunoașteți. Deci, având orice resurse pe care le puteți încerca să vă dați seama cât de mult puteți fi întotdeauna benefică. Deci, voi fi sigur că voi lega asta.

Rachel: Absolut. Și eu recomand, de asemenea, & # 8230; Știți că Google este un instrument minunat, dar nu vă oferă întotdeauna și # 8230; Vă oferă site-uri web, dar nu știți întotdeauna ce site-uri sunt bune și ce site-uri pot avea cele mai bune informații. Așadar, aș întreba echipa dvs. veterinară ce fel de resurse recomandă și începe să facă unele căutări pe Internet pe baza recomandărilor lor, astfel încât ei să știe că vor face pe site-uri de reputație care le pot oferi informații.

Celălalt lucru pe care l-am început în ultimul meu spital din Coral Springs, Florida, am făcut și un grup de sprijin care sa întâlnit la fiecare altă lună și a fost literalmente ca cafeaua și unele cookie-uri și aproximativ o duzină de proprietari diabetici și A fost doar o discuție de masă rotundă despre întrebări și idei și experiențe și a fost într-adevăr foarte reușită și sper să o lansați la spital că sunt acum în următoarele câteva luni.

Samantha: Oh, că un instrument minunat cred că oamenii care se află în aceleași pantofi pot fi un ajutor imens și un sprijin imens. Așa că Kudos-ul pentru tine, asta e minunat.

Rachel: Da, și aș spera alte spitale și știu că există câteva spitale care o oferă, dar oamenii pot întreba întotdeauna este că ceva pe care acest spital îl va lua în considerare? & # 8220; aș putea întâlni pe alți proprietari de animale de companie diabetici?& # 8221; Deoarece există un sprijin foarte bun, schimbul de idei, așa cum fac acest lucru & # 8230; acesta este modul în care fac asta & # 8221; Avem o mulțime de răspunsuri & # 8230; și noi ca echipa veterinară a învățat multe. Deci a fost foarte reușită, am învățat atât de mult de la asta.

Samantha: Da absolut, vreau să spun fiecare animal de companie & # 8230; așa că ai spus că ai știut doamna cu pisica care ar să sară acolo și să-i dea laba, dar asta nu se întâmplă și # 8230; asta este unul dintr-un milion de tineri știți, deci oricine cu "oricine poate împărtăși sfaturi și trucuri pentru acei câini care sunt mai greu de manevrat. Suntem foarte norocoși cu boxerul nostru, își ia pastilele bine, dar avem un laborator de ciocolată care ia suplimente, doar suplimente, și este atât de greu să le dea ei. Deci, fiecare câine diferit, și doar să se întâlnească cu unii oameni care pot avea niște povești pentru a împărtăși, unele idei pe care le-au încercat că au lucrat sau nu au funcționat, este absolut un mare beneficiu părinților care încearcă să se ocupă de un animal diabetic.

Rachel: Absolut. Știi mai mult cu cât mai mult, vreau să spun că toată lumea este în aceeași barcă, fie că este o pisică sau un câine, toți încearcă să înțeleagă boala celor mai buni. Știi că aș spune că singurul instrument singur după insulină este monitorizarea sângelui și urmărirea sângelui, ceea ce pare a fi una dintre cele mai mari provocări cu care mă confrunt în predare și am învățat, nu știu câți oameni Cum să faceți acest lucru, dar acesta a fost un singur lucru pe care și grupul nostru de sprijin diabetic, de asemenea, am făcut module de achiziție a sângelui, astfel încât proprietarii lor să poată discuta despre problemele pe care le-au avut acasă și am putea să lucrăm prin ele.

Ceea ce găsesc când am diagnosticam mai întâi acești tipi și vorbim cu proprietarii, insulina nu este neapărat la fel de înfricoșătoare ca obținerea eșantionului de sânge și este o idee foarte descurajantă. De fapt, nu le-am introdus-o până când nu se vor întoarce în cele ce urmează să fie recuperate pentru că sunt deja atât de copleșiți. Și apoi când îl prezint, îmi petrec timpul cu ei și le arăt, și de obicei, 90% dintre ei o primești și că nu mi-am dat seama că ar fi atât de ușor.& # 8221;

Dar ideea de a avea de a obține sânge de pe animalul lor de companie știți de două ori pe zi, uneori mai mult decât atât, este copleșitor. Așa că cred că ceea ce vreau să încerc să transmit este că este foarte posibil și site-ul pe care l-am menționat înainte de site-ul web alphatrak arată videoclipuri, dar, de asemenea, adresați-vă asistentei veterinare pentru a vă arăta cum să o faceți pentru că este foarte simplu lucru de a face odată ce obțineți atârnă de ea și este un instrument de salvare de viață. Absolut un instrument de salvare a vieții.

Samantha: Minunat. Asta e minunat. Acestea sunt într-adevăr singurele întrebări pe care le-am avut pentru dvs., dar dacă există ceva despre diabet sau aplicația sau cu adevărat orice doriți să discutați că nu am discutat, totuși, nu vă simt liber.

Rachel: Cred că este pe aplicația că un instrument de adăugare a medicamentelor pe care le-am gândit că a fost foarte cool, deoarece puteți chiar să-l utilizați dacă animalul dvs. nu este diabetic ca mementouri, puteți programa "# 8230; puteți configura calendarele ca și când Următoarele întâlniri sunt datorate, când și # 8230; Medicamentul este datorat. Deci, dacă ești cineva care lucrează ore nebune ca mine, de fapt servește ca un mic instrument de memento, chiar dacă nu ai un animal diabetic și m-am gândit că a fost destul de bun, mă duc la "Mine # 8230 cu doctorul Gayle.

Samantha: Da, absolut. Vreau să spun că aș face-o așa cum am spus că avem alarme pe telefonul nostru, dar asta sunt grozav și știu purici și că bifați medicamente dacă o faceți lunar sau luați ingestiiile care sunt la fiecare șase luni, uneori poate fi greu de reținut, astfel că este cu siguranță un beneficiu "# 8230;.Da.

Rachel: Exact, exact. În cele din urmă, atunci când vine vorba de diabet, trebuie să aveți o mare echipă de îngrijire a sănătății în care aveți încredere și trebuie să fiți deschisi și dispuși să vă ajustați viața pentru a ajuta acest animal, dar nu trebuie să vă preluați viața și cred că ceea ce oamenii se tem de faptul că au acest animal diabetic și, Dumnezeul meu, nu voi mai putea vedea un film la ora 7:00 noaptea, pentru că o să am să fie acasă oferind insulină la animalul meu de companie.& # 8221;

Toate acestea pot fi elaborate, puteți avea în continuare un animal diabetic care este bine controlat și are o viață. Poate fi realizat. Așa că aș încuraja oamenii să rămână deschisi și să ceară o mulțime de întrebări și să lucreze cu echipa dvs. și, sperăm, să obțineți aceste animale într-o stare foarte bună de control diabetic sau de incaparea pisicilor, remisia diabetică, dar nu trebuie să fie sfârșitul din viața voastră socială dacă aveți un animal diabetic.

Samantha: Aș fi de acord cu asta și asta a fost ceva pe care îl aud de la alți părinți de companie, nu doar cu diabetul zaharat, dar o mulțime de condiții de sănătate pot avea nevoie de timp și un efort asupra părții proprietarului de a controla, astfel încât să fie cu siguranță ceva Pentru a reaminti oamenilor că puteți face în continuare lucrurile pe care trebuie să le faceți dacă este vorba de munca sau viața socială sau orice ar fi și asigurați-vă că animalul dvs. de companie este îngrijit în același timp.

Rachel: Da, absolut posibil.

Samantha: Minunat! Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul dvs. Chiar apreciez că vorbești cu noi, cred că acesta este un subiect foarte important și sunt încântat să educ cât mai mulți proprietari de animale de companie posibil despre asta.

Rachel: A fost într-adevăr plăcerea mea. Acesta este un subiect pe care sunt foarte pasionat și vă aplaudă că ați luat cuvântul acolo. Sunt de acord cu dvs. o sută la sută, trebuie să creștem gradul de conștientizare cu privire la pacienții cu diabet veterinar și câine și pisici.

Sfârșitul interviului

Ca întotdeauna sper că voi ați învățat cât de mult din această conversație așa cum am făcut-o. Știi că nu pot spune că eu cred că acesta este un subiect pe care într-adevăr trebuie să ne educăm și să ajutăm la educarea altor părinți de companie, de asemenea pentru că este ceva care, așa cum a spus Rachel, știi că este ceva în interior Doar o chestiune de câteva ore poate fi amenințarea vieții. Deci, dacă știți aceste semne, căutați aceste lucruri, unele dintre semnele pe care le-a menționat cum ar fi băut foarte mult, peeing foarte mult, mănâncă mâncare, dar nu a câștigat neapărat greutate.

Acele lucruri pe care le-ați putea gândi și nu se simte bine astăzi, & # 8221; sau "el este doar un pic deshidratat, & # 8221; așa că ai lăsat-o să meargă pentru că nu vrei să intri în veterinar pentru o vizită și să-ți petreci o sută și 50 de dolari pentru ca Veteria ta să spună, și că nu mă simt bine. Dă-i câteva zile, & # 8221; sau # 8220; Cred că este puțin deshidratat, așa că asigurați-vă că ați pus o mulțime de apă în jos.& # 8221; Așa că ai așteptat asta și dacă e diabet și tu sfârșești să-l aștepți, poți avea unele probleme majore pe termen lung. Cred că este ceva ce trebuie să ne educăm; ajuta la educarea altor părinți de companie.

Desigur, dacă aveți întrebări, nu ezitați să lăsați pe cei de pe site-ul nostru, care este Teyoryofpets.COM, Există o secțiune pentru comentarii și întrebări, puteți introduce aceste comentarii și întrebări sau puteți face o înregistrare vocală a acestora și le pot folosi pe un podcast în viitor, așa că ar fi foarte mare dacă doriți șansa dvs. de a fi pe podcast-ul nostru. Și, bineînțeles, dacă nu pot găsi și nu știu răspunsul la întrebarea pe care o întrebi, o voi găsi cu siguranță pentru tine, voi ajunge la unele dintre contactele mele ca Rachel Poulin și alți experți din industrie pentru a încerca să obțineți aceste informații pentru dvs. Dacă este întrebarea că sunteți doar curioși, desigur, dacă vă puneți întrebarea că vă întrebați despre animalul dvs. de companie și este ceva ce aveți nevoie de un răspuns foarte repede, ar trebui să contactați cu siguranță medicul veterinar și să vedeți Ce au pentru sfaturi pentru tine.

Desigur, există note pe site-ul nostru, deci puteți sări Teyoryofpets.COM, Puteți găsi toate site-urile mele vechi și # 8230; Ah Ne pare rău, toate site-urile mele vechi & # 8230; toate podcast-urile mele vechi, și puteți găsi episoadele anterioare, precum și notele de spectacol de la toate acestea. Puteți găsi notele de spectacol din această săptămână și acele legături despre care am vorbit. Dacă sunteți în căutarea mai multor informații despre diabetul PET, există câteva linkuri care vă pot oferi mai multe informații care sunt mari referințe pe care le-a menționat Rachel; și apoi, desigur, lăsați comentariile și întrebările dvs.

Voi reveni data viitoare cu un alt episod pentru voi. Apreciez că toți ascultați. Dacă v-ați bucurat de acest podcast, vă rugăm să luați doar câteva minute, săriți pe iTunes și lăsați-mi o recenzie, ceea ce mă va ajuta să cresc podcast-ul și să putem ajunge la mai mulți experți din industrie și să obținem câteva dintre întrebările noastre. Deci, dacă ați putea face asta, aș aprecia cu adevărat, puteți sări în iTunes și faceți asta. O să vă văd de fapt data viitoare. Mulțumesc atât de mult pentru ascultare, apreciez cu adevărat băieții. O zi bună.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 8: dealarea cu diabetul diainei ft. Rachel poulin, rvt