Top # 65: cum și de ce să adăugați varietate la dieta câinelui dvs

Mulți proprietari de animale de companie continuă să fie în mod consecvent cumpăra aceeași marcă de hrană pentru animale pentru animalele de companie, dar unii experți susțin că este important să adăugați varietate în dieta câinelui tău. Pe de altă parte, schimbarea alimentelor câinelui poate provoca adesea probleme digestive. Cheia este de a găsi echilibrul potrivit.

am vorbit cu Brooke Slate, Director de dezvoltare a produselor la Pawtree, O companie care a dezvoltat toppers SuperFood pentru alimentele pentru animale de companie care adaugă echilibru, nutriție, varietate și aromă la dietă fără a fi nevoie să schimbe alimentele puilor. Brooke a explicat în detaliu de ce o astfel de varietate este importantă și cum puteți utiliza toppers pentru a îmbunătăți dieta câinelui fără a fi nevoie să comutați între diferite mărci de produse alimentare pentru animale de companie.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Adăugarea de varietate la dieta câinelui dvs
(transcrierea podcast)

Cum de a adăuga varietate la câinele dvs

Samantha: Îți place de varietate în mâncarea pe care o mănânci, dreapta? Toți facem. Desigur. Uneori vă simțiți ca alimentele picante. Uneori vă bucurați de paste. S-ar putea să doriți diferite alimente pentru micul dejun, prânzul și cina. Nu vrei să mănânci aceeași zi de masă și zi pentru fiecare masă în fiecare zi.

Te-ai gândit vreodată la faptul că câinele tău probabil nu vrea să facă asta? Cercetările arată că animalele de companie cum ar fi soiul, la fel cum facem și puteți vedea că reflectat în industria animalelor de companie cu toate aromele diferite ale alimentelor de câine, tratează, alimente de pisică, pisică tratează. Sunt atât de mult acolo.

Problema este dacă vă hrănești câinele o dietă comercială, schimbând alimentele în fiecare zi, mergând de la o jumătate de zi dimineața la un alt tip de kibble pe timp de noapte, asta va avea un efect asupra sistemului dvs. digestiv. Fiecare produs este realizat cu ingrediente diferite și comutarea acelor ingrediente rapid ca aceasta va deranja tractul digestiv.

Astăzi am avut șansa de a vorbi cu Brooke SLOAT și ea este directorul dezvoltării produselor la o companie numită Pawtree. Pawtree a găsit o modalitate foarte unică de a ne ajuta să adăugăm o varietate în dieta animalelor noastre, fără a fi nevoie să schimbăm constantă alimentele și să avem probleme digestive.

Brooke are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea unei game largi de produse inovatoare de animale de companie din alimente pentru animale de companie și tratează accesorii pentru animale de companie. A învățat din unele dintre cele mai bune din industria animalelor de companie când a lucrat pentru o varietate de companii de animale de companie care includ varietatea naturii, dealurile, Marte, partenerul de companie, aplicația și sergentul. Ea a lucrat, de asemenea, pentru Tupperware la începutul carierei sale, unde a fost introdusă pentru prima dată modelul puternic de vânzare directă.

Acum, dacă nu știți ce sunt vânzări directe, sunt sigur că ați intrat în contact cu el. Lucruri cum ar fi Tupperware, bucătarul rasred, oricare dintre acele companii. Există unele companii suplimente nutritive. Prosperă este foarte mare chiar acum. Îmbrăcămintea îi place Lulroe. Atât de practic, în loc să aibă un magazin sau de comercianți cu amănuntul în toată țara care furnizează sau păstrează produsele lor în stoc, au consultanți de vânzări direcți care lucrează cu oamenii să vândă produse.

Acesta este un model foarte mare pentru vânzarea de produse pentru că oricine vă vindetă, au propria lor poveste personală. Șansele sunt în cercul tău undeva. Te cunosc prin muncă. Ei ar putea face parte din familia ta. Sunt în cercul tău de prieteni.

Este de obicei cineva pe care îl cunoașteți și încrederea sau cineva foarte aproape de tine știe și au încredere și au experiența lor de primă mână care a fost mare cu acest produs. Deci, acum se simt atât de puternic despre asta și pasionați că îl vândă. Vânzarea directă.

Brooke a avut experiență cu asta cu Tupperware. Ea este un executiv de marketing realizat cu o experiență diversificată în marketing, publicitate și vânzări și a lucrat atât la partea corporativă cu companiile Fortune 500, cât și partea agenției de marketing.

Ea a fost de fapt numită una dintre cele mai bune femei din 2018 din industria animalelor de companie de către revista de top femei. Deci, asta e foarte interesant. Ea a câștigat o licență a științei în administrarea afacerilor cu un important în marketing de la Universitatea din California de Sud din Los Angeles.

Astăzi am vorbit cu Brooke. Ea este, așa cum am spus, directorul de dezvoltare a produselor la PAWTREE. Pawtree este o companie de vânzări directă și sunt una dintre cele mai bune companii de vânzări directe din industria animalelor de companie. Așa că am vrut să aflu mai multe despre ceea ce face vânzările directe atât de diferite și atât de eficiente. De asemenea, așa cum am spus, produsele de lawtree, au găsit o modalitate foarte unică de a adăuga varietate în dieta animalului tău. Ei oferă, de asemenea, alimente comerciale de pisică și câine. Deci, dacă sunteți interesat de produsele comerciale, ei oferă cu siguranță acest lucru. Dar au găsit o modalitate unică de a adăuga varietate. Așa că o voi lăsa pe Brooke să vă spună mai multe despre asta.

Interviu cu Brooke SLOAT

Samantha: Deci, puteți să-mi spuneți puțin despre click?

Brooke: Wow. Unde voi începe?

Pawtree a fost fondată de Roger Morgan, care a fost CEO în industria animalelor de companie de mai bine de un deceniu. Roger și-a dat seama că a existat o nevoie de produse pentru animale de companie și o nevoie de a împuternici părinții să aibă grijă de animalele lor de companie cu o nutriție mai bună a animalelor de companie. Scopul său final, este de a face o diferență semnificativă atât în ​​animalele de companie, cât și în viața oamenilor lor. De fapt, compania noastră Vision & # 8212; Este, creați o lume plină de iubire necondiționată pentru animalele de companie și oamenii lor prosperă.

Oamenii gândesc în mod eronat că Pawtree este despre vânzarea doar a nutriției PET. Și da, vindem alimentația fenomenală de animale de companie, cum ar fi mâncarea de câine și pisică, tratează delicioase și lucruri uimitoare în ea. Dar ceea ce suntem cu adevărat totul este să schimbăm viețile animalelor și poporului lor.

Pawtree este diferită deoarece suntem o companie de vânzare directă, ceea ce înseamnă că produsele noastre nu sunt vândute la punctele de vânzare cu amănuntul. Roger a ales industria de vânzare directă, deoarece știe că oamenii ascultă oamenii pe care îi cunosc și au încredere atunci când vine vorba de luarea deciziilor pentru animalele de companie. Astfel încât persoanele noastre de vânzări cunoscute sub numele de PET PET, împărtășesc produsele noastre de lawtree cu oamenii pe care îi cunosc prin relația lor. Acest mod de vânzare ne permite, de asemenea, să ne, de asemenea, să controlam calitatea produsului, ceea ce este foarte important pentru noi.

Dezvoltăm produse pe baza eficienței lor "# 8212; Practic, cât de bine lucrează. Și este imperativ pentru noi că produsul nostru face o diferență în viața de animale de companie, care, în cele din urmă, face diferența în viața unei persoane. Este important pentru noi ca animalele de companie să se dezvolte în viața lor și nu doar să supraviețuiască.

Samantha: Grozav. Și vreau doar ca toată lumea să asculte, de asemenea, să știe că am avut ocazia să încerc câteva dintre condimentele tale de lawtree cu fetele noastre. Și pot vedea revizuirea mea a acestor produse. Există un link sub acest interviu pentru oricine dorește să verifice acest lucru.

Dar câinii noștri le-au iubit și îmi place conceptul de vânzări directe. Cred că, așa cum ați spus, când o auziți de la oameni pe care îi cunoașteți și că aveți încredere, sunteți cu siguranță mai apt să faceți singur.

Am crezut că a fost un fel de unic, mai ales în industria animalelor de companie. Nu vedeți o mulțime de companii de vânzări directe. Așa că a fost interesant pentru mine.

Cum a făcut conceptul de împerechere de labe, se condimentează în primul rând mâncarea de animale de companie?

Brooke: Ei bine, am știut realitatea pe care animalele de companie le place soiul. Acest lucru a fost de fapt cercetat. Și știm că se bucură de ea. Dar, din păcate, dacă vă gândiți la asta, ei mănâncă același lucru exact în fiecare zi a întregii lor vieți. Și am considerat conceptul de a le oferi o altă mâncare în fiecare zi, pentru a le da acele varietăți pe care le doresc, dar, din păcate, tractele lor digestive sunt foarte sensibile și mănâncă o mâncare diferită în fiecare zi ar cauza tulburări de stomac. Deci, acest lucru nu a fost o opțiune viabilă.

Astfel încât provocarea a fost cum să-și schimbe mâncarea, să le dea o senzație de gust diferită în fiecare zi fără suparată burtă. Și că s-au născut secercarea noastră de law Paw Super alimente.

Vezi, condimentele sunt doar asta. Este o condimente. Nu este suportul dietei lor, astfel încât ei pot avea ceva diferit în fiecare zi sau la fiecare masă, și nu au probleme digestive. Avem 10 soiuri diferite, astfel încât niciodată nu știu ce vor ajunge. Ei doar iubesc aceste lucruri.

Samantha: Și ce tip de ingrediente includ condimentele și de ce ar fi acele ingrediente valoroase pentru animalele noastre de companie?

Brooke: O.K. Așa că am menționat că avem 10 soiuri diferite. Și avem medley, care este ficat de pui, curcan, rață, carne de vită, somon, pește de ocean și pui. Avem, de asemenea, trei amestecuri, amestecul nostru asiatic, mexican și italian. Fiecare dintre medlele noastre includ o proteină reală a cărnii, care este uscată în îngheț, opt alimente super-hrănitoare, care sunt dovleac, cartofi dulci, kale, roșii, morcovi, afine, rodii și afine și un amestec de vitamine proprietate. Super Foods și amestecul de vitamine oferă micronutrienți foarte importanți pentru o sănătate generală a animalelor de companie. De asemenea, folosim ingrediente de înaltă calitate în produsele noastre și care face o mare diferență.

Samantha: O mulțime de ingrediente sunt cele pe care o mulțime de părinți de companie se folosesc și ar avea în mod obișnuit în bucătăria lor. Putem doar să luăm acele ingrediente, același concept și să amestecați, să spunem cartofi dulci sau ceva asemănător în alimentele obișnuite ale câinelui și să obținem același efect?

Brooke: Ei bine, de fapt, nu. Raspunsul este nu. Nu ați avea același efect. Pentru că dacă ați făcut asta, ați vedea adesea că animalul de companie ar mânca în jurul ei sau ar scuipa. Vedeți, ca și copiii, este uneori dificil să obțineți animalele de companie să mănânce fructe și legume. Așadar, ne-am formulat cu atenție perechile de labe, astfel încât există o combinație bună a acestor alimente super-alimente, amestecate cu ea atât de mult este proteina uscată înghețată pe care o iubesc.

Samantha: Wow, asta e excelent. Și știu că ai implicat veterinari în dezvoltarea acestor produse. Ce intrări au oferit și de ce suportă perechiri de labe veterinar?

Brooke: Avem un consiliu consultativ veterinar uimitor, precum și diverse veterinări realizate de care ne-au ajutat cu formularea noastră. Astfel încât veterinarii au dat îndrumări cu privire la cele mai nutritive super-alimente și sumele animalelor de companie ar trebui să beneficieze cel mai mult de la acești micronutrienți. Veterinarii din consiliul nostru consultativ sunt fanii mari ai perechii de labe. Ei cunosc standardele noastre de lawtree pentru o calitate și iubesc perechile de labe, deoarece sunt bune pentru toți câinii și toate pisicile, orice vârstă sau orice rasă. Perechile de labe oferă o varietate și nutriție delicioasă, iar Super Foods ajută la stimularea sistemului imunitar al animalului. Ei ajută, de asemenea, animalele de companie care sunt mâncători și animale de companie care se află pe diete de prescripție care nu le vor mânca. Perechile noastre de labe pot ajuta și cu asta.

Samantha: Oh, asta e fantastic. Nici măcar nu m-am gândit la asta. Adesea mă întreb cum să ajut un câine care să fie un băiat preluat. Și aceasta este o modalitate foarte bună de a face acest lucru.

Știu o mulțime de câini și # 8230; Se pare că, mai ales, din anumite motive, cu dietele de prescripție a dietei de rinichi, ei nu-i plac gustul, deci ar fi o modalitate foarte bună de ao condiment și de a-i atrage să mănânce. Asta e minunat.

Brooke: Da. Samantha. Știți ce sunt interesante despre asta este că dietele de prescripție sunt într-adevăr formulate. Vreau să spun, da, bonusul sunt au gustat bine, dar sunt cu adevărat formulate pentru acea stare de boală. Și, uneori, animalele de companie nu se bucură de gustul ei, mai ales când nu se simt bine. Dar ei trebuie să aibă acele diete pentru a se obține mai bine. Deci, împerecherile de labe sunt o modalitate excelentă de a obține acei dăunători să mănânce lucrurile, dieta pe care trebuie să o mănânce pentru a obține mai bine.

Samantha: Absolut. Și cum părinții PET și # 8212; Am vorbit puțin despre asta cu câinii care nu doresc să mănânce & # 8212; dar care sunt alte modalități pe care părinții de companie le folosesc produsul? Și aveți vreun sfat pentru ao amesteca puțin?

Brooke: Toți părintele de companie trebuie să facă este să facă orice fel de mâncare pe care o hrănesc în castronul lor de companie, fie că este vorba de mâncare de lapte sau altceva și să stropească varietatea pereche de labe la alegerea lor deasupra lui. Am dezvoltat chiar și rețete pentru părinții de companie pentru a schimba lucrurile puțin.

Deci, de exemplu, pot face Turducken pur și simplu prin stropirea pe trei perechi diferite de labe. Turcia noastră Medley, Duck Medley și Pui Medley. Sau pot face surf și gazon cu împerecherea noastră de somon și de carne de vită. Ei pot chiar să se amestece și să se potrivească și să încorporeze o parte din labele noastre delicioase tratate prin ruperea lor peste mâncare și adăugând câteva dintre perechile noastre labe pe partea de sus. Avem o întreagă serie de rețete pe care le oferim clienților noștri de fiecare dată când comandau de la noi. Ea vine chiar în cutia de labe.

Samantha: Oh, asta e fantastic. Îmi place ideea de turduc. Asta e un mare.

Brooke: O mulțime de oameni fac,

Samantha: Și știu că ați eliberat noi soiuri regionale din bucătăria regională în această vară târzie cu arome ca asiatul, mexicanul și italianul pe care l-ați menționat. Ce a inspirat noua linie nouă? Și ce au spus până acum părinții de companie despre ei?

Brooke: Oh bunătatea mea, Samantha. Acestea sunt uimitor de populare. Bucătăriile regionale au fost inspirate de mâncăruri populare din diferite regiuni din întreaga lume, precum și mâncăruri populare de preparate. Astfel încât toată lumea iubește mâncarea chineză, dreapta? Și amestecul nostru asiatic este o combinație de rață de congelare uscată și pui, aceleași opt fructe și legume ca în medley, amestecul nostru de vitamină proprietate și am adăugat ardei roșu și verde, portocale și broccoli. Acest lucru este pur și simplu delicios.

Samantha: Oh wow.

Brooke: Da, asta e minunat.

Avem alte două soiuri. Mexicanul nostru a fost modelat după mâncarea mexicană, pentru că este o mâncare populară. Deci, atunci când părinții de companie se bucură de Taco marți, animalul lor de companie se poate bucura de amestecul mexican, care este o combinație a cărnii de carne uscate și pui, din nou, cele opt alimente super și un amestec de vitamine proprietate și roșii adăugate, Monterey Jack și Cheddar Broases , și fasole neagră. Din nou, într-adevăr yummy. Și, desigur, există mâncăruri italiene pe care oamenii le-au iubit. Deci, atunci când părinții de companie se bucură de pastele lor, animalele lor de companie se pot bucura de amestecul nostru italian, care este carnea de vită înghețată, din nou, cu cele opt super-alimente și amestecuri de vitamine proprietate, brânză de mozzarella și spanac. Din nou, aceste animale de companie & # 8212; Animalele de companie le iubesc. Acestea au zburat pe ușă.

Samantha: Fantastic. Și știu că ai cinci shih tzus; Am vorbit despre asta când am vorbit cu voi mai devreme și știu că câinii mai mici pot fi uneori consumatori pretențioși; Este destul de comun. Sunt oricare dintre cei cinci agenți pretențioși? Și vedeți o diferență folosind amestecul de împerechere labe? Au un anumit arome pe care le place sau ceva de genul asta?

Brooke: Le iubesc pe toți. Sunt foarte norocos. Fetele mele sunt, în general, mâncători buni, deoarece iubesc mâncarea lor de lawree.

Dar există ceva despre aceste perechi de labe și am o poveste distractivă. Îmi amintesc o dată, am fost la telefon cu Roger și era în jurul cina. Așa că am pus mâncarea fetelor pentru ei și am continuat conversația mea cu Roger. Dar am observat când am privit-o pe toți cei cinci dintre ei stăteau prin bolurile lor și privesc în sus la mine în același timp. Nu știam ce se întâmplă până mi-am dat seama că am uitat să stropi perechile de labe pe mâncarea lor. Deci, odată ce am făcut-o, nu au privit din nou de la boluri până când mâncarea lor era plecată. A fost minunat. Și asta se întâmplă de fiecare dată, pentru că mă schimb ceea ce mi-am pus mâncarea pe fiecare masă, în fiecare zi. Ei nu știu ce vor ajunge.

Samantha: Este amuzant. Avem un laborator de ciocolată care va mânca literalmente ceva, așa că nu trebuie să-mi fac griji pentru ea, dar avem și un mic amestec de beagle și ea este pretențioasă. În ceea ce privește soiul, ea va mânca mâncăruri umede sau umede, casă, nu este agitată de textura sau nimic, dar aroma cu siguranță, ea este pretentă. Și dacă eu hrănesc aceeași zi de zi, o va mânca în cele din urmă. Dar când am pus-o în castron dimineața, ea va fi doar să aleagă la ea pentru o vreme, puțin câteodată până când a plecat. Și ceea ce făceam să o fac să mănânce dimineața și noaptea, pentru că Labradorul nostru va veni în spatele ei și va curăța dacă nu a terminat. Deci, ceea ce aș face este să adaug un pic de mâncare de casă sau să arunce doar unele & # 8230; Dacă am fi avut ca niște fasole verde și niște rămase de carne de la cină cu o noapte înainte, am aruncat doar niște bucăți acolo pentru a-i atrage să mănânce. Și odată ce am făcut-o, am încercat împerecherea Pawtree Paw, a fost foarte ușor. Nu mai trebuie să-mi fac griji.

Și este amuzant că le numiți și stropi și asta spunem mereu. Deci, am pus stropirea pe mâncarea ei și ea o mănâncă în fiecare zi. Nu am avut niciodată o problemă de atunci. Ea nu alege încet. Ea mănâncă totul imediat.

Din nou, așa cum am spus, i-am revizuit pe aceștia, astfel încât oamenii pot verifica dacă doresc mai multe informații despre experiența mea personală cu ea.

Brooke: Asta-i fantastic. De fapt, mă uit doar acum. Așa că am și # 8212; Fetele au mâncarea lor și unul meu câine Coco, din anumite motive, stabilește și mănâncă, nu știu de ce; ea nu stă niciodată. Dar ea pune între două dintre castron, și ea se aliază și mănâncă între ambii, pentru că am pus perechi diferite de labe pe fiecare castron, astfel încât să poată merge la un castron, sau primul castron era al cincilea castron și ei " LL au ceva diferit. Dar ea pune literalmente între două. Și ea face acest lucru de multe ori; ea o face chiar acum. Și ea doar stabilește și mănâncă alternând între boluri. Este drăguț. [râde]

Samantha: Asta e amuzant. Câinii noștri iubesc și ei. Cum am spus, laboratorul nostru, este într-adevăr și # 8230; Este greu să găsești ceva ce nu va mânca, așa că nu este atât de dificil cu ea. Dar, cu siguranță, beagle, perechile de labe au ajutat cu siguranță să o facă să mănânce mese regulate.

Ne-am obișnuit cu hrana liberă. Ea este cea mai veche, așa că ne obișnuiam să o hrănească până când laboratorul a venit și acum nu mai putem face asta. Așa că a fost o ajustare care să o mănânce dimineața și noaptea. Dar ea o face acum cu ajutorul de la împerecherea labe, așa că a fost foarte mare pentru noi.

Brooke: Oh, asta e fantastic. mă bucur să aud asta. Și aceasta este experiența pe care o vedem cu toată lumea. De fapt, o mulțime de oameni postați pe Facebook, animalele lor de alergare la castron când au pus stropirea. Ei o iubesc.

Samantha: Ai fost în industria animalelor de companie de mai bine de 20 de ani acum. Ceea ce te-a condus de fapt în câmp și de ce stai cu el? Vreau să spun, evident că trebuie să o iubești cu adevărat dacă ai fost în el timp de 20 de ani sau mai mulți.

Brooke: Da, o iau. Am iubit mereu animalele de companie. Sunt ceva cu care sunt foarte pasionat. Deci, când am fost destul de norocos pentru a-mi obține prima experiență în industria animalelor de companie, am fost cuplat. Mi-a plăcut dezvoltarea produselor care fac cu adevărat o diferență în viața animalelor de companie și am reușit să fac lucruri uimitoare aici la Pawtree din cauza viziunii lui Roger. Sincer, nu mă pot vedea să fac altceva.

Samantha: Oh, asta e fantastic. Asta e exact cum sa întâmplat și pentru mine. Am căzut în industria animalelor de companie. Dar, odată ce am fost, am fost cuplat, și acum / # 8230; Ne iubim în mod evident animalele noastre și este minunat să le avem acasă și să putem lucra și să fac asta. Este doar fabulos. Și sunt de acord cu tine. Nu aș vrea să fac altceva.

Brooke: Exact. Exact.

Samantha: Și ce sfat aveți pentru proprietarii de animale de companie care își dau seama că, știi, după ce au auzit acest interviu & # 8212; Oh Doamne, mi-am hrănit câinele exact aceeași masă în fiecare dimineață, în fiecare seară și # 8212; pentru totuși mulți ani sau luni, încât au făcut asta fără a-și schimba dieta?

Brooke: Dar asta este adevărul. Și asta este un moment de a-ha pentru cei mai mulți părinți de companie. Ei nu-și dau seama că vor hrăni același lucru în fiecare zi, zi și zi la animalele lor de companie.

Acum, cineva poate încerca perechi de labe, și doar să încerce o varietate, dar atunci, dacă te gândești la asta, ei încă hrănesc același lucru în fiecare zi, tocmai au adăugat împerecherea labe.

Samantha: Dreapta.

Brooke: Deci este foarte important dacă veți încerca acest lucru, pentru a încerca mai multe. Vreau să spun că aș spune cu siguranță să primesc trei; Cinci este mai bună. Adică, avem 10 . Astfel încât să puteți alterna toate soiurile diferite. Dar este foarte bun pentru a vedea efectul pentru a avea cel puțin trei la îndemână, dacă nu mai mult pentru a vedea cum animalele tale se bucură de ele.

Și din nou, există într-adevăr nici un risc cu Pawtree, pentru că avem 100% garanție de satisfacție. Deci, chiar dorim ca oamenii să încerce aceste și să vadă cât de mult se bucură animalele lor și # 8212; Doar încercați să le scoateți și să vedeți.

Samantha: Da. Și i-am recomandat acum, de fapt, la câțiva prieteni și la câțiva membri ai familiei, de asemenea.

Celălalt lucru pe care l-am observat, unul, sunt foarte accesibili. În ceea ce privește suplimentele, produsele naturale, alternative mai sănătoase, cred și în industria umană, dar mai ales cu animalele de companie, lucrurile mai sănătoase sunt mai scumpe, par să fie până la punctul în care uneori, știi, nu sunt doar la prețuri accesibile la toate. Dar perechile de labe sunt foarte accesibile pe orice buget. Și le recomandăm mereu oamenilor, pentru că știu că nu putem toți, indiferent cât de mult vrem, nu ne putem permite să hrănim alimente super-nutriție super-nutriție. Unii dintre noi trebuie să hrănească un chibble mai ieftin, poate nu fundul barilului, dar, știi, nu ceva ce este atât de sănătos cum am vrea să fie. Deci, împerecherile de labe, un alt beneficiu pentru mine a fost cât de ușor este să adăugați acel mic stimulent de super-alimente la dieta câinelui dvs. în fiecare zi fără a fi nevoie să cheltuiți o tonă de bani și fără să vă place să creați mese sau ceva de genul ăsta asta este într-adevăr consumatoare de timp.

Brooke: O mulțime de ori oamenii nu-și dau seama că atunci când hrăniți un aliment final mai mare "# 8212; Deci, de exemplu, dacă ați hrănit brand-ul alimentar și apoi vă decideți să hrăniți o mâncare de capătul superior, cum ar fi pawtrees, ca și cum veți ajunge, de fapt, hrănindu-vă mai puțin de păsări decât v-ați aștepta, deoarece mâncarea noastră este densă din nutriție. Astfel încât animalul de companie primește mult mai multă nutriție dintr-o sumă mai mică și ei devin mai repede mai repede. Dar nu avem umidificări în mâncarea noastră.

Deci, un exemplu ar putea fi, ați putea vedea două cești de marcă inferioară și o ceașcă de clichet. Și doar vă dau un exemplu. Dar veți ajunge la hrănirea mai puțin. Așa că suntem puțin mai scumpi, dar veți ajunge să vă hrăniți mai puțin pe termen lung.

Samantha: Și cred că un alt punct important, doar pentru că acest lucru este un fel de căsuța mea de săpun lucruri pe care le predică mereu părinților de companie despre o mâncare de calitate superioară. Cea mai bună nutriție pe care o puteți hrăni câinele, cu atât mai bine este sănătatea lui să fie în ansamblu. Și, bineînțeles, asta vrem cu toții pentru animalele noastre și să fim cât mai sănătoși cât mai mult posibil. Deci, un alt lucru pe care oamenii l-ar putea produce atunci când se gândesc la o mâncare de capăt mai mare, știi, s-ar putea să cheltuiți un pic mai mult pe mâncarea pe care o hrănești în fiecare zi, dar gândiți-vă la banii pe care îi este O să vă salvez pe termen lung când animalul dvs. nu are unele dintre problemele de sănătate mai frecvente care au fost legate de nutriția slabă.

Brooke: Ai 100% din dreapta. Și unii dintre veterinarii noștri și consiliul nostru de consiliere spun, în principiu, "# 8212; hrăniți acum nutriție bună sau veniți să ne vedeți. Plătiți acum o nutriție bună sau să ne plătiți mai târziu. Și aceasta este realitatea.

Samantha: Aceasta este realitatea. Și atât de mulți părinți de companie, nu se gândesc la asta. Vreau să spun, pentru că nimeni ascult, indiferent dacă primești un câine sau ai un câine adult & # 8212; Unul, nu este niciodată prea târziu pentru a începe să hrănești o nutriție mai bună și două, dacă este posibil și vă gândiți la adoptarea sau tocmai ați adoptat un cățeluș, într-adevăr începe de la prima zi, cu o mâncare potrivită în sus până la vârsta adultă și în anii lor seniori.

Brooke: Da. Aveți 100% drept.

Samantha: Trebuie să spun o mare mulțumire de a brooke. A fost minunat ca ea să fie astăzi. Avea câteva informații minunate.

Pentru oricine caută mai multe informații despre Pawtree, puteți sări pe site-ul lor. Există un link sub acest interviu pentru asta. Există, de asemenea, unele cercetări despre varietate de animale de companie și lucruri de genul că puteți verifica pe site-ul nostru.

Podcast anterior: Un ghid pentru instruirea leșiei dvs. Câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 65: cum și de ce să adăugați varietate la dieta câinelui dvs