Cauza sărbătorii! Khs sărbătorește ca frunze ethan pentru casa lui pentru totdeauna

Cauza de sărbătoare! KHS sărbătorește ca frunze Ethan pentru casa lui pentru totdeauna
Avatar
Ghidul dvs. la această recenzie astăzi este de către Pet Expert Krista Martino
Publicat 17 martie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

La 10 martie 2021, Ethan câinele a părăsit societatea umană Kentucky care va fi luată în casa lui pentru totdeauna printr-o ceremonie de adopție umplută cu baloane, tratează și aplauze; Acest eveniment fantastic a fost filmat pentru toți fanii de adoratori ai lui Ethan pentru a vedea și sărbători cu el!

Ethan, câinele a fost abandonat tragic în parcare de Societatea Henucky Humane la sfârșitul lunii ianuarie, emaciată, malnutrită, slabă și aproape de moarte. Într-o chestiune de săptămâni, el a reușit să câștige în greutate, să crească în putere și să înceapă din nou! Povestea lui a capturat inimile a mii de oameni din Statele Unite, cu propriile sale mass-media sociale și o ieșire imensă a sprijinului, el a fost garantat că are o casă perfectă care îl așteaptă.

Credit fotografie: wdrb.COM

Inițial se credea că este de aproximativ 3 ani, dar în timpul intervenției chirurgicale de sterilizare, sa găsit că mai are un dinte de copil, făcându-l doar un cățeluș de aproximativ 1 an! Și datorită cantității masive de interes din pupă, KHS are un test ADN făcut pentru a verifica dacă suspiciunile lor fiind un amestec de mare Dane, Cane Corso și Presa Canario au fost, totuși, au fost surprinși și încântați de Aflați că este un amestec aprofundat de atât de multe rase constând din; Argentine Dogo, Presa Canario, Câine de Bull, Mastiff, American Staffordshire Terrier, și Corso.

În ziua în care Ethan a fost găsit de familia Henderson-Hughes în timpul unei donații lor, el a fost urcat în clădirea care urmează să fie încălzită și tratată, urmată de mai multe săptămâni în îngrijire critică înainte de a fi transferat la o casă favorabilă iubitoare cu Personalul KHS Jeff Callaway.

Jeff a reușit să aibă grijă de puști într-un cadru național mai casual, ajutându-l să învețe să socializeze cu colegii săi și să se adapteze la viața domestică, precum și să-i învețe trucuri și să-i arăt îngrijirea și atenția pe care a meritat-o începutul.

Povestea înălțătoare a lui Ethan, ca să nu mai vorbim de personalitatea lui câștigătoare și o natură blândă iubitoare, a câștigat peste inimile multora, devenind un far de speranță într-un an în care speranța a fost oarecum lipsă. Joaca nu numai că a câștigat peste inimile publicului, ci inima proprietarului său favorabil, Jeff Galloway, care a decis că Ethan va deveni membru permanent al familiei sale.

Ceremonia fr dog
Credit fotografie: wdrb.COM

După multe săptămâni de legare cu acest puști minunată, Jeff și familia lui au decis că nu au putut să parte cu el, iar societatea Hentucky Humane a anunțat mai târziu că familia Callaway va adopta Ethan pe 10 martie. Societatea umană a lansat, de asemenea, o notă din partea lui Jeff și a familiei sale cu privire la adoptarea:

"Vreau doar să mulțumesc tuturor atât de mult pentru sprijinul lor copleșitor al lui Ethan, al societății umane Kentucky, și familia mea. Cuvintele pur și simplu nu pot descrie bunătatea ne-a arătat în acest timp ", a spus Callaway. "Suntem așa, atât de încântați să putem adopta Ethan! El este deja o parte atât de mare a familiei noastre. De la început, a fost întotdeauna despre Ethan și ce este mai bine pentru el și pentru viitorul său. Cred cu toată inima mea, el este în locul potrivit. Nimic nu am face nimic pentru el."

"Îl iubim atât de mult și sunt foarte recunoscători pentru toată dragostea fiecărei persoane care și-a urmat povestea de la început", a continuat el. "Iti multumesc din nou! Nu putem aștepta până la sărbătoarea adopției săptămâna viitoare! Este important pentru noi că toți cei care dorește să continue să urmeze călătoria lui Ethan va fi în continuare capabilă să facă acest lucru prin intermediul social media. Informații în curând. Multa dragoste!"

Adoptat oficial ... & # 128079; & # 128153; @kyhumane @Wdrbnews pic.stare de nervozitate.COM / CBDRPE2X1Q

- Gina Golros (@ginaglaros) 10 martie 2021

Ethan este acum un număr mult mai sănătos de 83 de lire sterline, de la 38 de lire sterline pe care el a fost atunci când a fost găsit de familia Henderson-Hughes în acea după-amiază din ianuarie, iar Societatea Henucky Humane cred că ar putea continua să crească oriunde până la 100 de kilograme cu grija corectă a noii sale familii.

Povestea lui Ethan a avut capătul perfect, dar sunt mulți câini care au nevoie de ajutor în toată Statele Unite. Deci, dacă această poveste te-a mutat să faci mai mult pentru canini maltratați și abandonați, luați în considerare donarea la salvarea locală a câinilor. Ei nu au nevoie doar de bani pentru a-și finanța eforturile de salvare, dar lenjeria caldă, alimente, jucării, gulere, leagă și multe alte esențiale, care sunt necesare pentru reabilitarea și viitoarea reșzirea câinilor pe care o salvează. Amintiți-vă de oameni, oriunde este posibil, Adoptați Nu faceți cumpărături, și să dea acești săraci pooches casa iubitoare pe care o merită și au nevoie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cauza sărbătorii! Khs sărbătorește ca frunze ethan pentru casa lui pentru totdeauna