Top # 40: ce este terapia cu lumină scăzută pentru câini (lllt)?

În medicina veterinară, terapia cu lumină scăzută (Lllt) a fost folosit de zeci de ani pe câini și pisici pentru o varietate de probleme de sănătate. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de animale de companie nu au auzit despre aceasta, deoarece nu a existat nici o modalitate de ao accesa pentru tratamente în casă, până de curând. Deci, ceea ce este terapia cu lumină redusă pentru câini și cum poate beneficia de animalele noastre de companie?

Am decis să fac niște cercetări pe această temă și am descoperit o nouă companie numită LUMASOTHE care a dezvoltat un dispozitiv Handheld Lllt pe care proprietarii de animale de companie îl pot folosi pentru vindecarea câinilor și pisicilor la domiciliu. CEO-ul companiei Craig Fruny mi-a aderat la acest podcast pentru a vorbi despre toate complicațiile terapiei cu lumină scăzută pentru animalele de companie. Discutăm cum funcționează Lllt, care pot beneficia cel mai mult de ea, cum funcționează pentru animalele de companie și multe altele.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Ce este terapia cu lumină scăzută pentru câini și cum poate beneficia de animalele noastre de companie
(transcrierea podcast)

Ceea ce este terapia cu lumină scăzută pentru câini lllt

Intro: Bună băieți. Bine ați venit înapoi la teoria animalelor de companie. Astăzi am un subiect foarte interesant pe care nu cred că o mulțime de proprietari de animale de companie sunt educați. Așa că am vrut să o împărtășesc astăzi cu voi. Este terapie ușoară pentru animalele de companie.

Dacă urmați articolele mele pe sfaturi de top câine sau sunteți un ascultător frecvent pentru podcast-ul meu, știți că încerc să vă concentrez asupra remediilor naturale pentru animalele mele cât de mult pot fi posibil. Desigur, există momente când trebuie să căutați îngrijire veterinară și să obțineți medicamente sau tratamente pe bază de prescripție medicală care nu sunt naturale. Dar, în cea mai mare parte, încerc să fac cât mai mult holistic, de îngrijire naturală posibil.

Lucrăm cu un medic veterinar holistic, pe care îl recomand, dacă există unul în zona dvs.

O mulțime de oameni sunt confundați între remediile holistice și cele naturale. Medicina holistică nu este neapărat totul naturală. Ei încearcă să facă toate naturale mai des decât nu, dar este de fapt un amestec de ambele, cât și se ajunge la cauza principală a problemei și # 8212; Ce cauzează problema și cum putem rezolva cel mai bine acest lucru? Uneori, care este cu medicina occidentală, dar de multe ori există tratamente naturale.

Astăzi vorbesc despre terapia cu lumină și de fapt am fost într-adevăr norocos să pot vorbi cu CEO al unei companii numită Lumasoothe și este un singur cuvânt, Lumasoothe. Puteți găsi un link către site-ul nostru pe site-ul nostru, TeyoryOpets.COM. Dacă ascultați acest lucru în mașină sau dacă vă uitați la medii sociale sau ceva de genul acesta, puteți verifica site-ul lor.

Practic, compania se concentrează pe găsirea de soluții la prețuri accesibile și de calitate pentru problemele de sănătate a animalelor de companie. LUMASOTHE "# 8212; cel mai mare vânzător al acestora, cel mai mare contributor al lor la domeniul sănătății animalelor de companie a fost terapia cu lumină scăzută pe care au reușit să o pună într-un dispozitiv de mână pentru a utiliza cu animalele de companie. Mai ales câini și pisici, dar nu este adevărat, pentru că poate fi folosit cu cai sau într-adevăr, orice fel de animal de companie. Deci, păstrați-vă în minte. Nu este doar pentru câini și pisici. Dacă ești proprietar de cal sau ceva de genul asta, asta funcționează.

Am reușit să vorbesc de fapt cu CEO-ul companiei, Craig Froly și am avut o conversație minunată. Mi-a dat o mulțime de informații despre tehnologia însăși și despre beneficiile acesteia. Desigur, dispozitivul lor & # 8212; Ei au un dispozitiv de terapie cu lumină care are mâna și o numesc doar o terapie luminoasă pentru animalele de companie. Este un dispozitiv mic de mână cu lumini pe un capăt; Arată ca o ceașcă dacă ai ținut o ceașcă cu capul în jos. Capătul deschis al paharului este "# 8212; Există o acoperire clară asupra ei și există o grămadă de lumini mici pe ea. Îl freci pe câinele dvs. din mai multe motive și # 8212; Piele și haina sănătoasă, pentru a ameliora inflamația și durerea asociată cu artrită, displazie de șold, dureri de spate, înmormântare și tulpini. Deci acesta este un produs care poate fi folosit pentru toți câinii. Nu este doar despre animalele de companie superioare. Acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am vorbit cu Craig. El va spune un pic mai mult despre asta în acest interviu săptămânal, precum și o mulțime de alte informații minunate și mari. Îi recomand foarte mult pe fiecare proprietar de animale de companie să asculte acest lucru despre terapia cu lumină, deoarece poate fi folosit pentru cățeluși, câini activi, câini care concurează, câini de rang înalt, câini cu probleme de sănătate, cum ar fi cancerul, artrita. Deci, sunt câteva informații foarte bune.

Să verificăm afară.

Interviu cu Craig Froly

Samantha: În primul rând, vreau doar să vă mulțumesc că ați fost disponibil astăzi și vă vom vorbi.

Terapia cu lumină este ceva nou pentru mine și, probabil, la o mulțime de proprietari de animale de companie, sunt sigur că o găsiți. M-am uitat prin site-ul dvs., care este Lumasoothe.com, și vom avea o legătură cu asta, fie că este vorba de social media sau site-ul nostru sau orice altceva. Va fi un link acolo, astfel încât oamenii să poată verifica și site-ul dvs. Este plin de câteva informații minunate, dar există o mulțime de informații despre acolo.

Vrei să începi să ne spună doar puțin despre terapia cu lumină și poate cum funcționează și istoria ei și toate lucrurile bune?

Craig: Absolut. Este interesant că spui că nu ai auzit prea multe despre terapia cu lumină. Sincer, foarte puțini oameni au. Cu toate acestea, tehnologia a fost acolo, probabil, aproape 40 de ani. Ea a fost studiată în multe forme diferite de oameni din întreaga lume. Este folosit eficient pentru cel puțin 30 din acei ani.

NASA, de fapt, destul de interesant, a fost unul dintre grupurile originale interesate de produs și au făcut o mulțime de experimentări în spațiu cu terapie ușoară pentru tratamentul diferitelor anomalii mici care se întâmplă și # 8212; tăieturi și vânătăi și dureri și dureri și ceea ce nu este și nu și a constatat că este una dintre cele mai bune modalități de tratament pentru navele spațiale.

Deci este unul dintre acele tipuri de secrete cele mai bine păstrate. Conceptul de bază este "# 8212; Este în principiu lumină naturală; crește fluxul sanguin; crește circulația, în special micro-circulația, care, la rândul său, a redus inflamația. Există o enzimă în noi toți și toate animalele de companie numite adenozină trifosfat și este una dintre acele enzime mici de lucru care face o multitudine de lucruri diferite în tot corpul, iar terapia cu lumină activează ATP & # 8212; Așa cum o numesc și # 8212; și ajută la acest proces de vindecare și de curățare a unor feluri de leziuni.

Am decis că # 8212; Doamne, terapia ușoară este disponibilă pentru oameni și a fost eliminată de FDA timp de aproximativ 12 sau 14 ani, dar nimeni nu a stat vreodată înapoi și a spus că "# 8212; Doamne, ce facem pentru animalele noastre de companie?

Am fost implicat în terapia ușoară pentru utilizarea umană pentru regenerarea părului de ceva timp și este același concept de bază pe care tocmai l-am vorbit și a decis și # 8212; Sunt proprietar de animale de companie; Multititudinile prietenilor mei sunt toți proprietarii de animale de companie, iar animalele ajung să aibă aceleași probleme ca și probleme legate de piele, fie într-o mulțime de cazuri pe care animalele noastre devin mai în vârstă, au condiții artrite la fel ca noi. Dar nimeni nu a făcut nimic pentru animalele noastre de companie.

Așa că am decis și # 8212; De ce nu stăm înapoi; să construim un produs care folosește diferitele lungimi de undă ale terapiei luminoase și să-l construim pentru animalele de companie și să-l construim la un preț pe care îl poate permite cineva.& # 8221;

Veterinarii oferă terapie ușoară, multe dintre ele, deși nu toate, ci o mulțime de ei și problema cu ea este eficientă și este scumpă. Așadar, ați putea plăti un tratament de 75 $ la $ 150. Unde, cu dispozitivul nostru, ați putea plăti 149 USD.00 și dețineți-o și tratați animalul dvs. de companie cinci zile pe săptămână.

Așa că am decis doar că # 8212; Să începem să lucrăm pe un produs și am făcut-o.

Asta ne-a adus la dispozitivul nostru Lumasoothe.

Samantha: Care este un dispozitiv unic pentru oricine care nu a verificat site-ul înainte de a asculta acest lucru, care este probabil majoritatea ascultătorilor. Aproape că arată ca o jumătate de ceașcă și puteți să o țineți cu ușurință în mână pe o parte, iar apoi luminile sunt toate pe cealaltă parte și, evident, partea pe care o utilizați pentru a vă trata animalele de companie. Deci este destul de simplu până la design, cu ușurință este ușor de utilizat. Pentru mine, știu, ca proprietar de animale de companie, în ceea ce privește tehnologia și acel fel de lucruri se întâmplă, este întotdeauna frumos să găsești ceva care este foarte simplu și rapid, dar foarte eficient în același timp. Asta e ceva ce-mi place despre produs.

Luminile sunt, așa cum am spus, în partea de jos, și cum vă tratați câinele. O mulțime de oameni atunci când se gândesc mai întâi la lumină & # 8212; cât mai mult, pe piele și pe corpul tău, # 8212; Ei se gândesc la lumina UV de la soare și cancer de piele și acele lucruri, dar acesta este un tratament sigur de 100%.

Corect?

Craig: Absolut.

Diodele emise de lumină, LED-urile, nu produc lumină cu nici o ultravioletă, niciuna dintre acestea. Deci, chiar obțineți cele mai bune lumină naturală fără nici un dezavantaj al luminii solare.

În funcție de ceea ce tratați, utilizați culori potențial diferite, care reprezintă diferite lungimi de undă ale luminii.

Deci, de exemplu, în capul nostru adânc-tratament, acesta este umplut practic cu diode infraroșu de 940 nanometri. Infraroșu este invizibil pentru ochiul uman. Deci, trebuie să punem alte diode, câteva alte diode, care arată oamenilor că este de fapt și funcționând. Tratează toate acele lucruri cum ar fi artrita, rănile musculare profunde, problemele spinării, articulațiile și # 8212; peste tot corpul. Ea obține o adâncime de penetrare până la aproximativ un centimetru și jumătate.

În cazul în care capul de tratament al pielii pe care îl avem o varietate de lungimi de undă diferite, inclusiv galben și verde și albastru și roșu, iar cei care fac totul diferit, dar este o penetrare superficială; Se pătrunde numai prin stratul de piele.

Așa că tratează lucruri precum "# 8212; ca într-un om & # 8212; Psoriazis, orice fel de condiții de piele. La câini, Mange.

Dacă câinele sau pisica are o intervenție chirurgicală, au o rană și ajută la rănire să se vindece mai repede. Lumina albastră este bună pentru & # 8212; [cainele latra]

Samantha: Oops, îmi pare rău.

Craig: [Râde] Sună ca biroul nostru din când în când, iar atunci când cineva vine la ușă.

Samantha: Da. Lucrez acasă, așa că se întâmplă din când în când.

Craig: Ei bine, proprietarii de animale de companie înțeleg asta. Clar.

Deci, în orice caz, problema cheie aici este "# 8212; Există o mulțime de dispozitive pe piața făcută pentru uz uman, care folosește lumina roșie și lumina roșie și lumina roșie a luminii roșii, ceea ce folosiți pentru regrowth păr și o mulțime de astfel de lucruri, dar profunzimea de penetrare este nu oriunde în apropierea destul de profundă pentru a ajunge la articulații și problemele spinării și ce nu.

Am decis că vom construi un dispozitiv cu două capete diferite și, literalmente doar doar și # 8212; Doar apăsați un buton mic; un cap se fixează; celălalt se fixează.

După cum ați menționat, dispozitivul "# 8212; Se cântărește doar și # 8230; Nu știu ce cântărește; Este atât de ușoară, cu greu chiar știi că este în mâna ta; Este ca o jumătate dintr-o minge de tenis, ca să spunem așa # 8212; și rulează pe un cronometru de 15 minute. Deci, în general, veți trata o regiune, fie că este vorba de un șold sau un genunchi sau orice altceva, timp de 15 minute, doar prin plasarea dispozitivului fie pe sau puțin peste părul sau blana de animale și merge la muncă.

Dar cheia este, este foarte sigură; Este totul natural; Este o abordare foarte holistică. De fapt, am avut mai mulți oameni reveni la noi și am spus & # 8212; Știi, am folosit dispozitivul dvs. acum timp de o lună sau două, și de fapt luăm animalul nostru de pe medicamente de prescripție medicală pentru artrită și doar folosind un bun supliment de conjugare a glucozaminei în plus față de terapia cu lumină, care este fantastic. Deoarece orice fel de medicament de tip cu prescripție medicală nu este într-adevăr bun pentru animalele noastre pe termen lung, așa cum nu este bun pentru tine și pentru mine. Și râd când spun și eu și cu mine și cu i & # 8221; Pentru că avem și # 8212; Pun pariu jumătate din oamenii care cumpără dispozitivul nostru o folosesc ei înșiși. Soția mea are un deget artritic și ea stă la domiciliu și urmărește televiziunea cu ea pe mâna ei tot timpul. Deoarece este aceeași tehnologie ca și cea pentru uz uman; Tocmai am decis că vrem să ne concentrăm pe animalele de companie, deoarece este o piață în raport cu terapia cu lumină, care nu a fost abordată într-adevăr.

De fapt, avem un veterinar acum că îl folosim pe caii ei în zonele de picior și picioarele, aparent cu rezultate bune.

Este un lucru frumos, sigur și ușor de utilizat. Nu este nimic pentru asta. Se percepe un mic încărcător USB la fel ca telefonul mobil. Deci, tocmai l-ai conectat; taxează; Este nevoie de aproximativ o oră pentru a-l încărca și va rula oriunde de la două la trei ore în incremente de 15 minute înainte de a fi reîncărcate, deci este simplu și ușor.

Nu trebuie să fii preocupat de rănirea animalului de companie, care este într-adevăr lucru important. Cu terapie cu laser, ceea ce este folosit în cea mai mare parte în birourile medicului veterinar, trebuie să fii foarte atent să controlezi doza și timpul și de ce, pentru că, cu laser, puteți deteriora țesutul dacă nu faci în mod corespunzător.

Unde, cu LED-uri, într-adevăr nu poți. Am egalat cu chestia vitaminei C; Dacă luați prea multă vitamina C, corpul dvs. doar variază în afara excesului și că este sfârșitul acestuia. Este un pic cam același concept cu terapia cu lumină LED.

De fapt, studiile recente încep să concluzioneze că terapia cu LED-uri este de fapt mai eficientă decât laserul în multe dintre zonele. Nu sunt total sigur de ce este, dar tocmai am primit câteva informații interesante despre asta foarte recent.

Samantha: Wow. Asta e excelent.

Puteți să-l utilizați destul de mult oriunde pe câinele dvs. sau pe corpul pisicii voastre. Corect? Nu contează, ca și cum ai avea o zonă pe burtă, unde nu este o mulțime de păr, sau ceva de genul ăsta.

Craig: Absolut.

Singura măsură de precauție pe care o subliniem cu oameni este, luminile, ei împletesc și se aprinde, deoarece pulsarea lungimii de undă de lumină este de fapt mai eficientă decât rulează constant și # 8212; Dar, în ambele cazuri, lucrurile cele mai importante este că nu vă uitați la ea cu globul ochilor. Sincer, nu cred că te va răni, dar # 8230; Dar este ca și cum ar fi & # 8230;

Samantha: Mai bine sigur decât îmi pare rău. Absolut.

Craig: & # 8212; lumina orbitoare temporară; Este ca și cum ar fi & # 8212; WHOA & # 8212; Pur și simplu nu vrei să faci asta.

Așa că nu aș trata un câine în jurul frunții și ochii. Dar, altele decât atât, nu există nici un loc pe corp pe care nu îl puteți trata în siguranță; Nu generează o grămadă de căldură.

În general, odată ce un animal de companie primește un fel de obișnuit, îi dă un sentiment relaxat. În mod normal, tocmai au stat acolo și se bucură de ea.

Am avut un comentariu de la un tip a doua zi care a spus & # 8212; Știi, câinele meu la început a fost sărit în jur și într-adevăr Hyper, și nu a vrut să facă nimic cu lumina și, odată ce am lucrat la ea un pic, a fost ca și cum tocmai a dat seama și # 8212; wow, acest lucru este destul de rece, și doar pune acolo acum și se bucură de tratamentul de 15 minute.

Desigur, dacă aveți o situație în care există un șold artritic pe ambele părți, atunci veți face un 30 de minute; Este vorba de 15 minute pe o parte.

Dar animalele de casă iubesc, în general, nu este nimic de îngrijorat cu puterea ei sau de diferitele lungimi de undă; Este doar sigur și natural.

Samantha: Și este recomandarea dvs. 15 minute în fiecare zi?

Craig: Este într-adevăr un lucru variabil. În general, dacă avem o situație pe care tocmai ați început să o tratați, cu atât mai des faceți acest lucru, ca și în fiecare zi și # 8230; De fapt, știu oameni care au început inițial să o facă dimineața și noaptea. Apoi, ca PET & # 8212; ca într-o situație de artrită și # 8212; Cu artrita la om, nu pleacă; Nu o vindeci; Pur și simplu o faci mai mult viabil; Îți faci mai mult dureri, și eliberezi mișcarea.

Deci, în acel scenariu, veți trata pe termen lung, dar puteți ajunge să o faceți de trei ori pe săptămână timp de 15 minute, unde inițial, ați putea începe să o faceți în fiecare zi și, în unele cazuri, de două ori pe zi.

Apoi, cu lucruri precum răniri, dacă veți trata doar până când vătămarea este vindecată sau starea pielii este eliminată în sus și # 8212; și există unele rase care tind să obțină regulat condiții de piele "# 8212; așa că îl utilizați și pe, pe o bază semi-regulată.

Samantha: Știu că există veterinari acolo, mai ales, dacă cineva & # 8212; Lucrăm cu un medic veterinar holistic & # 8212; atât de evident, de îndată ce am auzit despre Lumasoothe, am vrut să le întreb doar despre terapia ușoară și dacă o folosesc, și lucruri de genul asta. Ea face, și ea o recomandă. Dar, așa cum ați spus, tratamentele de la biroul VET sunt mult mai scumpe; Trebuie să-ți portm pe câine și să faci asta. Deci, evident, aceasta este o alternativă mai bună la asta; Puteți să o faceți chiar la casa dvs. în care câinele dvs. este confortabil. Dar știu medicul veterinar general care este chiar aici în orașul nostru "# 8212; De fapt, trebuie să călătorim câteva modalități de a găsi un Vet Holistic & # 8212; Dar medicul veterinar general aici, când am sunat și am întrebat, ei nu lucrează cu terapie ușoară și sunt sigur că este mai frecvent cu veterinarii generali.

Dar pentru persoanele care nu au un medic veterinar în zona lor care funcționează cu nu doar Lumbasoothe, dar toate terapia luminoasă și # 8212; Există o mulțime de informații minunate pe site-ul dvs. Îmi place foarte mult secțiunea Întrebări frecvente, deoarece există întrebări cum ar fi câinele dvs. are cancer, despre care am vorbit deja, oamenii se îngrijorează despre luminile UV și lucruri de genul asta și există câteva lucruri minunate despre el & # 8212; Dacă este ecologic, iar unele dintre studiile clinice privind terapia cu lumină sunt acolo, pe care o voi împărtăși și pe site-urile noastre, de fapt, pentru că este vorba despre asta.

Deci oamenii pot obține și mai multe informații acolo. Dar dacă cineva, dacă nu poate găsi un medic veterinar care va face bine acest lucru ca un tratament pentru câinele lor "# 8212; V-ați recomanda ca ei să o încerce doar pentru cele 15 minute, și apoi poate face încă 15 minute? Este vreodată să fie prea multă terapie ușoară într-o singură zi?

Craig: Ei bine, răspunsul la întrebare este "# 8212; Dacă ați făcut-o ca la fiecare două ore, nu veți mai fi mai benefică decât probabil o dată dimineața și o dată seara.

Deoarece celulele absorb lumina. Ei absorb energia și care determină ca adenozina trifosfat să se deplaseze și să provoace creșterea circulației.

Dar dacă o faceți în mod constant la fiecare două ore, celulele nu au nevoie atât de mult. Deci, în principiu, mergând doar la & # 8212; Conceptul de vitamina C din nou & # 8212; Vom face doar să fugim ce nu avem nevoie de aici. Așa că nu cred că există niciun beneficiu major.

Ai dreptate în ceea ce privește lumea veterinar. Vectorii holistici sunt în mod clar în lucruri alternative. Deși o mulțime de veterinari care nu sunt & # 8220; Holistic & # 8221; dar se gândește înainte și ce nu sunt fie folosind terapia cu lumină sau încep să o folosească ", # 8212; cei care ies din școală și intră în practică, aceasta a făcut parte din educația lor. În cazul în care cu cei care au ieșit din școală acum 20 de ani sau acum 15 ani, probabil că nu au avut prea multe expuneri la terapia cu lumină.

Cred că într-o chestiune de încă trei sau patru ani, sau cinci ani, mulți dintre acești oameni vor fi la bord, pentru că citesc și au auzit mai mult tot timpul despre cât de eficientă este.

Avem unii oameni ale căror animale de companie au fost diagnosticate cu artrită sau o afecțiune sau orice altceva, iar VET recomandat terapia cu lumină. Și oamenii au spus: # 8212; Ei bine, Gosh, asta e foarte teribil, dar nu am 300 de dolari pe lună pentru a cheltui. Cu toate acestea, putem structura un program unde, poate o dată la patru până la șase săptămâni, du-te la veterinar, le folosește dispozitivul, care este mai puternic, acordat și # 8212; Nu există nici o îndoială că "# 8212; și apoi între ele, utilizați dispozitivul nostru. Deci, nu luați veterinarul din imagine împreună și, bineînțeles, VET va vedea, de asemenea, beneficiul utilizării terapiei cu lumină, fie zilnic, fie în fiecare zi, deoarece animalele de companie se întorc pentru tratamentul lor în șase săptămâni, Se mișcă mult mai bine decât au fost înainte.

Lucrul despre terapia cu lumină este că, dacă tratați doar o dată într-o vreme, pentru că tot ce vă puteți permite, ca să spuneți, nu veți beneficia de mare, pentru că faceți un tratament și face ceea ce este Ar trebui să facă, dar atunci dacă nu o faceți din nou pentru o săptămână sau două săptămâni sau trei săptămâni sau o lună, a doua zi ați pierdut cel mai mult. Deci este un proces care trebuie continuat de-a lungul timpului.

Noi găsim tot mai mulți oameni din lumea veterinară și # 8212; Doamne, acest lucru nu este o provocare de practica mea; Acesta este un lucru care ar fi un adjunct frumos pentru practica mea; Aș putea trata periodic aici și ar putea să meargă acasă și să folosească acest dispozitiv acasă, iar animalul de companie va fi mai bine pentru el, care este în cele din urmă ceea ce toți căutăm.

Samantha: Da. Absolut. Acesta este un punct minunat, că poate ajuta la reducerea acelei cheltuieli de a merge la veterinar la fiecare două sau trei săptămâni, indiferent de ce recomandă.

În cele din urmă, dispozitivul în sine și # 8212; Ai spus că a fost reîncărcabilă; Este nevoie de aproximativ o oră de taxat. Cât timp ar fi o taxă ultima dată? Este doar câteva zile? Sau încărcați tot timpul?

Craig: De obicei vorbind, timpul de încărcare este de aproximativ o oră și apoi se execută pe acest ciclu automat de 15 minute. Acesta va rula aproximativ două și jumătate până la trei ore de 15 minute cicluri. Deci, dacă o faceți zilnic, probabil că veți încărca o dată la trei sau patru zile.

Bateriile ionului litiu sunt rele pentru dvs. Ei nu sunt toți absolut consecvenți la celălalt. Așadar, am avut oamenii spunând & # 8212; Ei bine, se pare că am încărcat acest lucru ca în fiecare oră și jumătate de utilizare. Și altcineva va spune și # 8212; Mă apropii de două sau două și jumătate.

Aceasta este într-adevăr o funcție a modului în care bateria zâmbește când iese din producție.

Samantha: Dreapta. da.

Craig: Dar, în general, nu este ceva pe care îl folosiți și apoi trebuie să-l încărcați; Puteți să-l utilizați de mai multe ori și apoi când ați terminat, îl conectați la perete; Există o mică conexiune micro-USB, apoi conectați-o și vă spune când este făcut; Lumina merge de la roșu la verde pe panoul de control mic, gata să meargă din nou.

Samantha: Știu că ați atins o mulțime de probleme de sănătate că terapia cu lumină poate fi benefică pentru lucruri precum artrita, displazia de șold, dacă un câine a avut recent chirurgie & # 8212; lucruri de genul ăsta "# 8212; S-ar putea să ia medicamente pentru durere sau un fel de supliment, fie natural sau un fel de medicamente pe bază de prescripție medicală.

Este terapia ușoară în siguranță pentru a fi folosită cu oricare dintre acele lucruri? Chiar poate ca un unguent topic sau ceva de genul asta?

Craig: Da.

Singurul lucru pe care aș avea prudență sau de menționat și # 8212; Dacă aveți un topic foarte gros, de exemplu, pe o rană, va inhiba lumina un pic, nu complet, dar nu va face lumina destul de eficientă. Deci, într-o lume ideală, ei au unguent pe ei în mod continuu pentru câteva zile sau orice altceva, dar o veți reaplica. Ei bine, atunci când îl reaplicați, ați putea să-l ștergeți puțin și apoi să faceți tratamentul și apoi să-l reaplicați pe ea & # 8212;

Samantha: Înțeleg.

Craig: & # 8212; Deci veți obține o mai mare eficiență, dar nu există nicio reacție a tratamentului cu lumină la medicamente care ar fi adverse față de animal de companie.

Samantha: Asta e bine să știți. Pentru că în zilele noastre, totul pare că are mai multe efecte secundare decât beneficiile acum.

Craig: Aceasta este frumusețea, sperăm, folosind această abordare mai holistică a acestor lucruri. Deci nu complicați și # 8212; Ei bine, câinele este pe acest lucru; câinele în acest sens; Acest lucru reacționează cu acest lucru.

Într-o lume ideală, dacă le puteți scoate din tot acest tip de medicamente, este mai bine pentru animale de companie, cu siguranță.

Samantha: Absolut.

Acestea au fost toate întrebările pe care le-am avut, dar dacă există ceva ce doriți să vorbiți despre faptul că nu am atins, nu ezitați să aruncăm ceva acolo.

Craig: Știi, cred că am acoperit destul de mult toate lucrurile importante. Lucrul care ne motivează aici la Luma-Tech este dorim animalele de companie și animalele de companie ale clienților și animalele de companie să fie cât mai sănătoase cu cea mai mică cantitate de interacțiune medicamentoasă și. Și animalele de companie, mai ales când îmbătrânesc, și mă întorc înapoi la acest lucru de artrită, pentru că asta "# 8212; Există un procent imens de ființe umane și un procent asemănător de câine și pisici, cai și you-name-it & # 8212; că, pe măsură ce îmbătrânesc, artrita este doar un mod de viață; este ceea ce este. Medicamentele care sunt în general prescrise pentru că sunt într-adevăr foarte bune pentru aceasta, atât umane, cât și pentru animale de companie.

Deci, întregul nostru program de la Luma-Tech este de a ajuta la scăparea multor lucruri dacă este posibil, sau să minimalizați dozele de acest lucru în legătură cu lumina. De asemenea, ne uităm acum la dispozitive de terapie cu lumină mai mare. De exemplu, ați putea trata întreaga zonă spinării unui cal, care este o zonă în care caii au nevoie, în general, de ajutor. Pentru că ai oameni sărind în sus și în jos; caii sarit peste garduri, iar oamenii stau pe cai, iar spatele lor ies din whack.

Samantha: Da, desigur.

Craig: Ei sunt inflamați.

Așa că ne uităm la extinderea la acea zonă, dar este aceeași tehnologie exactă; Nimic altceva; Este doar un dispozitiv mai lung, care stau pe spate.

Suntem doar angajați în sănătatea animalelor de companie. Asta e singurul lucru care iese mai mult decât orice.

La fel de o parte, când cineva decide să cumpere unul dintre aceste lucruri, ei vor petrece 150 de dolari, dar lucrul vine cu o garanție completă de doi ani; Orice lucru care merge bine cu ea, îl înlocuim imediat, deși ajungem foarte, foarte puțini înapoi, dar este ceva ce stăm în urmă. Nu avem oameni să-l cumpere și să aibă probleme cu faptul că nu primesc servicii pentru clienți adecvați; Nu este un lucru bun.

Samantha: Cred că este unul dintre cele mai mari lucruri ca și consumatorii pe care oamenii îl caută, mai ales atunci când intri în tehnologie și dispozitive care lucrează cu piese mecanice, baterii, lucruri de genul asta, luminile care evident despre produsul dvs. Oamenii vor să știe că va lucra și una dintre modalitățile pe care le cunosc, pentru mine și pentru mulți dintre prietenii și familia noastră, care sunt și consumatori, evident, ceea ce auzim cel mai adesea este "# 8212 ; Dacă o companie se află în spatele a ceea ce vinde, dacă vă spun că suntem atât de încrezători în acest produs pe care îl vom garanta pentru un an sau doi ani sau orice ar fi, sunteți mai apt Pentru a achiziționa un produs așa.

Întrucât, ajungeți pe Amazon și comandați ceva și dacă nu funcționează și se rupe într-o săptămână, sunteți doar acei bani. Așa că cred că este important să rețineți că și asta.

Desigur, doar dispozitivul fiind atât de ușor de utilizat, ușor de utilizat și sigur și # 8212; Chiar acum, ai spus, din păcate, este aproape un mod de viață pentru animalele de companie pentru a avea artrită, displazie de șold, o mulțime de tulpini de obezitate și lucruri ca în anii mai mici. Dar există multe motive pentru genetica asupra reproducerii. Vedem multe probleme de șold și articulare și coloane vertebrale, boală de disc și lucruri de genul asta la câini.

Astfel încât să știi că există un tratament care este sigur și eficient și ceva care nu va avea nici efecte secundare ale acestora sau să provoace efecte secundare cu oricare dintre celelalte tratamente pe care le utilizați "# 8212 ; Aceasta este o minte pentru proprietarii de animale de companie.

Cum am spus, lucrăm cu un medic veterinar holistic pentru câinii noștri și asta este o mare parte din motivul pentru care o facem. Vrem să știm că tratamentul pe care îl dăm nu este să facem nimic mai rău sau nu va afecta câinele nostru negativ într-un alt mod.

S-ar putea să ajuți artrita, dar răniți rinichii și ficatul cu toate medicamentele pe bază de prescripție medicală în același timp. Deci, într-adevăr nu faci favoruri.

Craig: Absolut.

Un alt lucru rapid, voi menționa că tocmai mi-a apărut în minte. Avem mai mulți oameni care au câini care fac aceste evenimente competitive, unde se jumping & # 8212;

Samantha: Oh, absolut. Agilitate și lucruri.

Craig: & # 8212; și face tot felul de lucruri. Acesta este un dispozitiv terapeutic mare pentru a preveni rănirea câinilor.

Avem doi sau trei oameni care folosesc acest lucru înainte și după aceste competiții, pentru a ajuta la menținerea inflamației în articulații și pentru a promova circulația și face cainele și # 8230; Un câine ca noi, vreau să spun că vă suprasolicitați și mușchii tăi. Și cu atât mai bine vă aflați, cu atât mai puțin se întâmplă desigur.

Dar folosesc terapia cu lumină pentru chestii de tratament profund pentru a da câinelui o dată, fie înainte, fie după sau amândouă, când au concursuri. Deci este o abordare interesantă pe care nu am crezut chiar nici măcar când am început să lucrăm la acest produs.

Samantha: Absolut.

Știu și # 8220 de câini de lucru și # 8221; & # 8212; pentru lipsa unui termen mai bun & # 8212; Câinii sportivi devin din ce în ce mai popular. Oamenii le folosesc fie pentru ceva ce este un fel de muncă, ca un câine de vânătoare sau un retriever. Dar sporturile cum ar fi agilitatea și lucrurile devin tot mai populare, așa că a fost cu siguranță un lucru minunat de remarcat, pentru a ajuta acele articulații să facă o mare lucrare pe perioade lungi de timp, de ani de zile, că câinele este concurențial.

Articulațiile lor, șoldurile lor și # 8212; ei iau o bătătură cu siguranță. Așa că ar fi un lucru minunat dacă ați putea împiedica artrita inițială sau bolile degenerative ca acestea.

ÎNVELIRE: Vorbind cu Craig într-adevăr mi-a deschis ochii la ceea ce te poate oferi terapia cu lumină, ca proprietari de animale de companie, ce poate oferi animalele noastre de companie. Așa că sper că voi învățat cât de mult din acest interviu podcast așa cum am făcut-o.

Știu că am apreciat cu adevărat vorbind cu Craig, și cum am menționat în interviu & # 8212; Terapia cu lumină este ceva pe care simt că o mulțime de părinți de companie nu sunt educați. Nu știm că este acolo.

Deci, dacă credeți că ar putea fi potrivit pentru animalul dvs. de companie, uitați-vă la el. Consultați site-ul LUMASOTHE.

Dacă sari pe site-ul nostru, care este teyoryofpets.com, am legat de site-ul lor acolo și am legat și de unele studii și câteva cercetări excelente care arată beneficiile terapiei ușoare și a lucrurilor pe care le poate face pentru animalul dvs. de companie. Așa că verificați asta.

Podcast anterior: Beneficiile dietelor alimentare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 40: ce este terapia cu lumină scăzută pentru câini (lllt)?