Top # 39: beneficiile dietelor comerciale pentru câini brut

Hrănirea hranei pentru animalele crude pentru câini rămâne un subiect controversat, Cu unii susținând că este cel mai sănătos mod de a hrăni câinii datorită modului în care strămoșii lor au supraviețuit, iar alții spun că este o opțiune periculoasă datorită posibilelor bacterii și paraziților. Adevărul este probabil undeva în mijloc. Deci, care sunt faptele cu privire la beneficiile dietelor comerciale de hrană a câinelui brut, posibilele sale pericole și cum să le eviți?

Pe această podcast, am avut plăcerea de a intervieva Mark Sapir din Stella & Chewy`s, o marcă de mâncare bine cunoscută, cu o mare reputație. Compania se concentrează pe realizarea alimentelor pentru câini brute la canini într-un mod sănătos și sigur. Dietele lor trec prin teste riguroase pentru a preveni orice bacterii sau paraziți.

Mark a explicat un pic mai mult despre ceea ce brandurile de hrană pentru câini brut oferă cu adevărat, care sunt beneficiile lor și dacă este întotdeauna opțiunea potrivită pentru câinii de rasă, vârstă și dimensiune. Acest lucru sa dovedit a fi un podcast foarte educațional, pe care vă recomandăm să ascultați dacă sunteți interesat să vă hrăniți brandurile de produse alimentare comerciale comerciale PET.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Beneficiile dietelor alimentare
(transcrierea podcast)

Beneficiile dietelor alimentare

Dieta RAW este un subiect foarte controversat în industria animalelor de companie chiar acum. Unii proprietari de animale de companie simt că strămoșii noștri au mâncat o dietă brută și că este mai bine să ne hrănească animalele domestice la același tip de alimente. Pe de altă parte, există oameni care cred că mâncarea brută poate fi o casă pentru bacterii și un paraziți foarte periculoși care ar putea face animalele de companie bolnave.

Deci, care parte a gardului ar trebui să fiți? Este siguranța alimentelor brute? Este dăunător câinilor noștri? Este sănătoasă? Este să vă dați animalelor de companie toată nutriția de care au nevoie?

Astăzi, am reușit să vorbesc cu Mark Sapir, iar el este șeful de marketing la Stella & Chewy. Stella & Chewy este o companie, dacă ați făcut orice cercetare pe tema alimentelor crude, cu siguranță ați auzit acest nume înainte. Ei se concentrează asupra fabricării de alimente crude sănătoase și sigure pentru animalele de companie. Mark mi-a reușit să-mi spună mai multe despre dietă, pro și contra, beneficiile de a cumpăra o dietă brută comercială în loc să-ți faci propriul acasă. Și am vorbit, de asemenea, puțin despre cele mai noi produse ale companiei, care sunt cu adevărat îngrijite și inovatoare. Este de fapt un kibble, dar a fost laminat în amestecul alimentar al companiei. Deci, este un kibble care încă mai oferă beneficiile RAW, ceea ce cred că va fi în interes de interesul unei mulțimi de proprietari de animale de companie.

Deci, fără a mai fi ado, acesta este ceea ce a trebuit să spună Marca și # 8212;

Interviu cu Mark Sapir

marcă: Știi, am lansat această afacere cu aproape 15 ani în urmă și fondatorul nostru, Marie Moody, avea doi câini care erau Stella și Chewy`s. Nu sunt figuri mitice; Sunt câini adevărați care au avut provocări reale cu nutriție. Cu cincisprezece ani în urmă, într-adevăr, dietele crude comercializate nu au existat. Marie a mers la VET și a început să învețe despre nutriție și diete. Internetul nu a existat cu adevărat. Ea citea cărți și vorbește cu veterinarii și nutriționiștii.

A devenit clar pentru ea că câinii ei ar prospera pe o dietă care era cel mai asemănătoare cu ceea ce câinii au mâncat în sălbăticie; nu sa fabricat neapărat mâncăruri, deoarece a existat în acea zi, dar o dietă brută. Și destul de sigur, a început să-și hrănească câinii o dietă brută și # 8212; Carne proaspătă și organe și # 8212; și câinii ei au început să prospere. A devenit foarte clar pentru ea care contează nutriția.

Ca un părinte de companie care îi iubește câinii, a devenit foarte clar că a existat o oportunitate de a ajuta părinții de companie, deoarece nimeni nu făcea comercial o dietă alimentară pentru animale de companie. Și a început în bucătăria proprie și propriul apartament în Brooklyn, mergând la măcelărie și de a obține carne și făcând această dietă și apoi ușă la ușă în Manhattan, taxi de taxi, dezvoltând în acel moment ceea ce a fost înghețat Afaceri și luarea în magazine și construirea afacerii, ușă-by-uși.

Și nu este surprinzător că a început să decoleze, deoarece părinții de companie doresc cel mai bine pentru animalele lor și au văzut o diferență semnificativă în ceea ce privește vitalitatea, în ceea ce privește gustarea, în termeni de performanță. A devenit mai mare și mai mare și mai mare și a fost atât de mare încât trebuia să se întoarcă la Wisconsin unde a crescut și începe să facă mâncarea. Asta a creat prima noastră bucătărie și acum suntem în a patra bucătărie, deoarece cererea a crescut, iar afacerea a evoluat.

Am trecut de la înghețată la adăugarea unei componente înghețate, care este pentru mulți părinți de companie mai convenabil și mai raftabil și nu necesită pregătirea sau depozitarea. Am adăugat un mixer de masă care permite părinților PET capacitatea de a introduce unele prime în castron și nu se hrănește neapărat exclusiv. Apoi, mai recent, am lansat o cocoașă coaptă cu o acoperire brută și un element de prime.

Și asta este un fel de evoluția noastră a afacerii. Chiar credem în puterea unei diete crude. Pentru mine, ca părinte de companie, acesta oferă o mare soluție pentru o mulțime de oameni. Vreau să spun dacă câinele dvs. este finic, este o soluție minunată. Dacă câinele dvs. are anumite sensibilități de companie la ingrediente, o soluție minunată, deoarece majoritatea de mare parte a dietelor noastre sunt adevărate diete de ingrediente limitate și sunt o proteină și asta este. Dietele noastre sunt mari și bogate în Omegas. Este mare pentru piele și haină. Dietele noastre sunt bogate în glucozamină chondroitină natural din cauza osului din ele.

Deci, într-adevăr oferă o soluție minunată pentru o mulțime de părinți de companie și vedem tot mai mulți părinți de companie mai interesați și mai interesați de ceea ce este în mâncarea lor de animale de companie. Și, pe măsură ce au ajuns mai diligent, mai deliberat, gravitează spre soluții ca ale noastre care sunt mai multe soluții pristinice pentru animalele lor.

Samantha: Absolut. Și știu, știi, o mulțime de & # 8230; Ai vorbit puțin despre provocările nutriționale, iar cele care par a fi mai frecvent văzute într-o mulțime de animale de companie.

Deci, unul dintre lucrurile mari pe care le aud mereu de la oameni despre dieta alimentară brută este că diferența majoră dintre dietele comerciale brute și tradiționale care includ unele umpluturi, ingrediente artificiale, unele ingrediente care nu sunt la fel de sănătoase pentru animalele noastre de companie. Și dieta brută, în același timp cu oamenii care se gândesc că există și câteva aspecte mai sănătoase, există o mulțime de oameni care se îngrijorează cu privire la dieta brut și contaminarea alimentelor și a lucrurilor de genul asta. Poți vorbi despre asta?

marcă: Da, mi-ar plăcea să vorbesc atât pe ingrediente, cât și pe alimente. Sunt de acord cu tine despre ingrediente, vreau să spun că realitatea este una dintre dietele noastre la fundație, este de 90-95% carne, organe și oase. Astfel, în esență, în afara vitaminelor și mineralelor și a unor legume, primiți 95% carne, organe și oase, iar ingredientele sunt puse cu mândrie pe etichetă, aprovizionarea cu: # 8212; Toate acestea provin dintr-o unitate inspectată de USDA. Nici una dintre acestea nu este carne 4D, nu poate fi carne 4D.

Este carnea, organele și oasele, așa că cred că ingredientele materiei și frumosul lucru despre o dietă brută este de 90-95% carne, organe și oase și că pentru mine, ca părinte de companie, îmi dă multe de încredere în ceea ce mă hrănesc.

Separat, cred că există o mulțime de întrebări cu privire la siguranța alimentelor brute și ar trebui să existe deoarece părinții de companie vor să știe ce își hrănesc câinii este în siguranță. Și vă voi spune, când această afacere a lansat inițial, știi că Marie făcea lucruri în bucătăria proprie, ceea ce probabil, în mod candid, nu a fost cea mai sigură soluție.

Și cred că Marie și-a dat seama rapid de doi ani în călătoria ei că nu era suficientă doar pentru a avea o mare nutriție, dar trebuia să vină cu siguranță alimentară. Era foarte conștientă de agenții patogeni și știa că trebuie să-și dea seama de o modalitate de a elimina agenții patogeni pentru a nu numai o nutriție excelentă, ci la asigurarea siguranței alimentelor. Și Marie părea peste tot.

Ea știa că nu va găti mâncarea, pentru că, evident, schimbă valoarea alimentelor și Marie găsită HPP care a fost folosită pe partea umană. Este recunoscută de FDA ca o ucidere a agentului patogen.

Și a început să facă teste cu HPP, și ea și-a dat seama repede că o va permite să elimine agenții patogeni, dar în același timp nu de-natura sau nu devalorizează valoarea nutriției sau a gustului. Și la acea dată, care a fost o decizie foarte controversată și nu îmbrățișată în mod sălbatic de comunitatea de animale de companie, a făcut un angajament față de HPP fiecare produs, pentru că a simțit și continuăm să simțim că este cel mai sigur mod de a elibera crud care elimină agenți patogeni, dar încă oferă toată valoarea unei diete crude.

Și inițial au existat și alți concurenți care nu au participat. Se pare că, de-a lungul timpului, din ce în ce mai mult și majoritatea oamenilor sunt acum hpping, pentru că este vorba de, noi, gândim, un pas necesar pentru a asigura siguranța alimentelor și pentru a vă asigura că mâncarea noastră este fără patogen și ceva ce facem. Știu că există oameni care nu fac, și că este calea lor și nu mă pot face griji doar de afacerea noastră și despre ceea ce credem că este cel mai bun pentru părinții de companie. Credem cu insistență că oferă protecție suplimentară și permite produselor noastre să fie fără patogen.

Dincolo de aceasta, ca o organizație, avem o cantitate extraordinară de proceduri pentru a asigura siguranța alimentară pornind de la toate ingredientele noastre primite, asigurându-se că provin din surse calificate care sunt inspectate de USDA sau echivalente. Când vine carnea avem propriul nostru proces pentru a ne asigura că carnea vine curată. Și, de fapt, bucătăriele noastre pe care le testează constant pentru agenții patogeni, ecologici. Suntem testați produsul pe măsură ce îl facem, în mod semnificativ, să ne asigurăm că înainte de a elibera orice, o ținem pentru a vă asigura că este vorba de agenți patogeni.

Deci nu doar se sprijină pe HPP ca și în acest pas. Este o abordare colectivă și holistică a siguranței alimentare pe care suntem mândri. Și se îmbunătățește întotdeauna și întotdeauna să se îmbunătățească mai bine ca orice afacere. Asta ne apropiem de siguranța alimentelor și asta este ceea ce facem pentru a ne asigura părinților de companie că primesc un produs pe care îl pot simți bine în ceea ce privește nutriția, precum și siguranța alimentară.

Samantha: Deci, asta este o mare diferență. Primul lucru pe care l-am gândit, pe măsură ce vă ascult vorbim, este o diferență atât de mare între a face propria dvs. mâncare brută la domiciliu. Pentru că, bineînțeles, atunci sunteți responsabil pentru ingredientele care intră în ea și modul în care sunt pregătiți și asigurați-vă că urmăriți cât mai multe orientări privind siguranța alimentelor. Și cred că ceea ce ați spus la început cu Gătitul lui Stella și Chewy într-o bucătărie standard, evident, nu pentru lipsa de îngrijire a animalelor de companie. Dar este imposibil să-l aducă la fel de sigur ca o dietă comună comercială poate obține atunci când utilizați celelalte tehnologii.

marcă: Cred că este corect. Nu sugerez că oamenii nu ar trebui să facă mâncare de casă. Cred că este minunat că oamenii au pasiunea și timpul și resursele pentru a face acest lucru. Și mă gândesc mai mult decât probabil că este perfect sigur și mai mult decât probabil, chiar dacă salmonella de la tejghea, de la altceva, sau un fel de patogen de mediu a intrat acolo, cred că toți știm că câinii sunt destul de rezistenți.

Deci, din nou, nu vreau să sugerez că suntem anti-oameni - făcând-acasă-acasă-acasă. Oferim doar ceea ce credem că este o soluție minunată pentru cei care, probabil, nu au resursele, timpul. De asemenea, avem o mulțime de pași care ar trebui să le dea încrederea în siguranța alimentelor.

Dar realitatea este, și cred că părinții animalelor de companie știu acest lucru care fac propria lor mâncare, există întotdeauna riscul cu agenți patogeni pentru că sunt peste tot și sunt în jur și ar trebui să fim toți conștienți de asta. Suntem cu siguranță conștienți de ea și de aceea facem tot ce facem pentru a asigura siguranța alimentară.

Samantha: Da. Absolut. sunt de acord. Și, cu siguranță, există părinți de companie acolo care au timp, abilitatea de a face mâncarea la domiciliu. Dar cu siguranță sună ca o dietă comercială a alimentelor brute, există o mulțime de măsuri de siguranță în loc de care nu puteți ajunge acasă, în primul rând. Și în al doilea rând, când vorbesc cu cineva sau oricine mă întreabă despre dieta alimentară brută, este aproape instantaneu preocuparea este siguranța acestuia.

Așa că sună, pentru mine, că mergem comercial, este o modalitate de proprietar de animale de companie să ofere în continuare beneficiile, beneficiile pentru sănătate, de alimentația alimentară brută. Dar ei nu trebuie să-și facă griji pentru a se contamina sau cu animalele lor de casă sau ceva asemănător cu care se ocupă de crearea de fapt a mâncării crude.

marcă: Da. sunt de acord cu asta. Și cred că părinții de companie ar trebui să facă cercetarea lor. Există diferite furnizori brut care au standarde diferite și cerințe diferite. Suntem mândri de cerințele noastre. Există și alte diete brute care probabil au așteptări și cerințe similare. Dar părinții de companie, așa cum fac decizii, ar trebui să-și facă cercetările și sunt încrezător când o fac, vor vedea ce ne face unică și specială.

Samantha: Cu hrănirea unei diete crude, există anumite vitamine, minerale pe care le adăugați la alimentele crude? Sau fac toate & # 8230; Tot ceea ce un câine ar avea nevoie în mod natural, vine de la ingredientele în sine?

marcă: Da. Mare întrebare. Adăugăm vitamine și minerale și credem că este important. Și îți voi spune și # 8212; 99% din tot ceea ce este necesar vine în mod natural. Probabil pe mai multe niveluri, totul vine în mod natural. Dar realitatea este, atunci când aveți de-a face cu ingrediente naturale, corecte, mere și carne. Un măr astăzi nu este de mâine de mere. O bucată de carne de astăzi nu este o bucată de carne mâine. În mod natural, există neconcordanțe. Dreapta?

Samantha: Desigur.

marcă: Și separat, în mod natural, vitaminele și mineralele se descompun. Iar vitaminele și mineralele unui măr astăzi sunt diferite decât ceea ce sunt în 20 de zile. Și de multe ori, este, în principiu, produceți și ieșiți. Se schimba.

Samantha: Sigur.

marcă: Și nu ne simțim, personal ca o companie, că este în interesul părinților PET să nu adauge o asigurare suplimentară și să adauge vitamine și minerale în plus față de 100% să fie încrezător că fiecare sac dintr-o zi 1 la zi 360 este 100% livrarea pe acele AAFCO necesare Vita-Minerale pentru a permite o mare nutriție și vitalitate.

Așa că vom adăuga în mod deliberat și intenționat vitamine și minerale și credem că este cel mai responsabil lucru. Dacă nu am fi făcut-o, am simțim literalmente că este necesar să testez fiecare sac, având în vedere inconsecvențele și ne-am fi mai puțin încrezători în ziua 360 decât acum, unde știm că suntem complet 100% conformi din zi 1 până la sfârșitul ciclului nostru de raft. Și asta o facem. De aceea vitaminele și mineralele de stat umane, în același mod, în același mod și de ce am luat această decizie. Din nou, există companii diferite care au abordări diferite. Abordarea noastră este întotdeauna despre părinții de companie și întotdeauna despre ceea ce credem că este potrivit pentru câinii lor. Și credem că este ceea ce trebuie să faceți.

Samantha: Da. Cu siguranță. Sunt de acord cu asta, de asemenea. Și există câțiva câini care sau animale de companie în general, cred că # 8212; Există condiții de sănătate sau ceva de genul ăsta, există anumite tipuri de câini care nu ar trebui să mănânce o dietă alimentară brută? Sau este ceva care este sănătos pentru toți câinii și toate etapele de viață?

marcă: Trebuie să fiu atent la asta. Pentru că la pătură sugerează că, cred, ar fi iresponsabil. Adică există diete sau câini, care poate avea o problemă specifică. Poate că este o boală și au nevoie de o dietă care are mai puțin de 8% grăsime, așa că # 8230;

Samantha: Dreapta. Absolut.

marcă: & # 8212; Așa că nu vreau să spun că dieta noastră este potrivită pentru fiecare câine acolo. Cred că dacă câinele dvs. are o problemă, trebuie să vă sprijiniți mai precis. Pot spune pentru 98% dintre câini care nu au un fel de problemă specific, este o dietă excelentă. Este o mare nutriție. Este incredibil de mare în proteine. Este incredibil de scăzut în carbohidrați. Este mare combustibil pe care câinii îl dezvoltă. Și dincolo de înflorirea pe dragoste, dacă ați pus vreodată un castron de înghețată în jos față de un castron de kible, este un altul și # 8230;

Samantha: Absolut.

marcă: Majoritatea câinilor vor mânca orice. înțeleg. Dar acei câini care sunt finici sau chiar nu nivelul de entuziasm este diferit și de neegalat. Dar totuși pentru cea mai mare parte a câinilor care mănâncă Kibble, este o soluție minunată. Vreau doar să fiu atent să spun că este mare pentru toată lumea, pentru că există un câini minoritari care au probleme specifice și au nevoie de o dietă specializată, poate, și veterinar ar trebui să-i ajute mai mult pe soluție.

Samantha: Da. Absolut. Și sunt de acord cu asta, de asemenea. Dar dieta brut, este sigură pentru cățeluși, pentru câinii mai în vârstă mai mari.

marcă: Da. 100%. Este minunat pentru & # 8230; Este o dietă de viață. Și, evident, pentru a putea spune că nu sunt doar cu o opinie, AAFCO, are îndrumări stricte ale ceea ce este adecvat pentru toate etapele de viață din punct de vedere al calciului, în ceea ce privește sodiul, în ceea ce privește vitamina D. Învățăm aceste diete pentru a vă asigura că suntem complet conformi pentru toate etapele de viață. Este o dietă excelentă pentru toate etapele de viață. Este o dietă excelentă pentru rasa mică la rasa mare. Și credem cu adevărat că orice element al RAW în dieta câinelui este mai bun decât nici unul și există pozitiv care vin de la ea. Avem o mulțime de moduri diferite și oferte diferite care permit părinților de companie să-și hrănească câinii exclusiv sau să o hrănească ca element.

Cred că, chiar acum, în congelatul nostru, majoritatea oamenilor care înghețați, este o modalitate economică excelentă de a hrăni brut. În afacerea noastră înghețată, aș spune că este Split & # 8212; Jumătate dintre ele se hrănesc exclusiv și probabil cumpărați paturile noastre, iar jumătate dintre ei cumpără mixerele noastre de masă și iubesc capacitatea de a stimula nutriția și de a stimula gustul în câinele lor Kibble.

Samantha: Da. Și asta este de fapt un segu perfect, pentru că acum vreau să sar și să vorbim mai multe despre Stella și Chewy. Și ați atins numeroasele produse diferite, astfel încât să permită flexibilitatea dorită de a alimenta 100% brute. Și știu, pentru o mulțime de proprietari de animale de companie, nu este că nu vor să hrănească o dietă brută de înaltă calitate, dar poate fi o problemă de accesibilitate. Este doar prea scump. Deci, aveți alte alternative pentru a adăuga toppers și mixere și doar un fel de adăugare a beneficiilor la dieta dvs. de zi cu zi, care, cred că este minunat. Unul, o face mai accesibilă, pe care toți suntem acum un buget. Deci, asta este o mare preocupare pentru o mulțime de oameni cu care vorbesc, o mulțime de proprietari de animale de companie.

Dar, de asemenea, ușurează și proprietarii de animale de companie în înghețată. Dacă vă gândiți să faceți alimente crude la domiciliu, ce înseamnă asta? În primul rând, înainte de a începe chiar, este o tona de cercetare și o tona de lucru pentru a afla rețetele pentru nevoile nutriționale ale câinelui. Și apoi este toată munca și lucrurile de preparare. Trebuie să mergeți la magazin. Trebuie să mergeți la magazinul de măcelărie. Trebuie să obțineți ingredientele și trebuie să le pregătiți.

Deci, există o mulțime de avantaje mari în jurul valorii de toate liniile Stella și chewy, ceea ce îmi lipsește, într-adevăr, despre brand. Vreau să spun, este, evident, dieta de înaltă calitate, dar că într-adevăr o face ușor pentru proprietarii de animale de companie să aleagă tot ce au nevoie, fie că este vorba de o dietă completă sau dacă este vorba doar de un pic de mâncare mic, ceva suplimentar pentru a da câine beneficiile nutriționale.

marcă: Da. Vă mulțumim pentru feedbackul dvs. și sunt de acord. Cred că recunoaștem că nu toată lumea poate alimenta 100% exclusivitate exclusivă. Care nu sugerează că nu sunt părinți mari de animale de companie. Este doar realitatea.

Dar am oferit o mulțime de modalități diferite de a hrăni exclusiv sau pentru a oferi mai multă părinți de companie posibilitatea de a introduce RAW și de a avea un element de prime. Așa că avem o afacere înghețată, iar afacerea noastră înghețată este locul în care am început. Beneficiul afacerii înghețate & # 8212; Este cel mai pristin mod de a furniza prime. Este, practic, carnea de măcinat și HPP`d și imediat înghețată și ambalată. Precum și este un mod mai economic. Este aproximativ 35% mai ieftin pentru a hrăni o dietă brută înghețată decât este uscată prin îngheț. Deci, pentru cei care sunt cel mai adesea în toate, înghețate reprezintă o modalitate excelentă de a alimenta exclusiv RAW.

În mod separat, recunoaștem că nu toată lumea se hrănește exclusiv; nu toată lumea poate avea timp să-l lase să se dezghețe și să se pregătească. Pentru mine, pot folosi Raw, am pus-o cu o noapte înainte, și este destul de metodică. Dar pentru alți oameni, arătați oamenii sunt ocupați. De ce am lansat înghețarea uscată. Freeze-uscat este un raft stabil, deci nu necesită înghețare. Nu necesită dezghețare. Este ca și cămară noastră. Luați-o și ieșiți și vă hrăniți. Și asta este beneficiul dietei noastre uscate prin îngheț.

Avem patties care fac o soluție de masă grozavă. Oferim ghiduri de hrănire și o tranziție destul de ușoară de la Kibble la înghețată. Și de aceea avem afaceri noastre de patties. Apoi, separat, acum patru ani, am recunoscut că mulți consumatori nu alimentează exclusiv congelate. Aproximativ jumătate dintre ei îl adăugau la Kibble, care este minunat. Este o modalitate excelentă de a face Kibble mai interesant pentru câine și mai gustos și mai nutritiv.

Am lansat mixere de masă, care este un mod mai convenabil de a adăuga RAW în castronul lor kibble și este un fel de formă mai mică, mai mult kibble-esque și vă permite să amestecați-o și câinii sunt nebuni. Din păcate, părinții de companie găsesc că de multe ori câinii găsesc brevatul și alegeți mai întâi brut și apoi ajungeți la Kibbles. Vă arată doar puterea brută. Și apoi ajung la adăugarea a două scoops și trei scoops și câinii sunt încântați și suntem încântați, pentru că primesc mai buni în dietă.

Dar mixerele de masă fac foarte ușor și convenabil și accesibil pentru părinții de companie să înceapă să introducă RAW în castron. Și această afacere a devenit mai mare și mai mare, deoarece tot mai mulți oameni sunt curioși de brut, dar poate că nu sunt încă gata sau cu adevărat conștienți de toate beneficiile pentru a se angaja cu ușurință și pentru a-și schimba comportamentul. Se pare că este un fel de poartă de oameni în prime.

După ce am spus că, am recunoscut că am recunoscut câțiva ani că ceea ce privesc peisajul Kibble, că am simțit că a fost o oportunitate de a ieși cu un kibble mai bun, un kibble mai puțin prelucrate, un kibble cu ingrediente mai bune, într-o coridoare cu un element de crud. Am petrecut trei ani în curs de dezvoltare. Știm că există o mulțime de kibble acolo. Am vrut să facem ceva care a fost unic și special și mai în concordanță cu Stella și a oferit părinților de companie care se hrănesc cu o soluție mai bună și le-a permis să introducă marca noastră și să facă consumul crud sau un element de prime mai convenabil.

De aceea am lansat Kibble. Și cred că, pentru noi, vom continua să continuăm la fundația noastră să avem cruzi, înghețate și înghețate. Dar realitatea este că nu este cu adevărat disponibilă pentru toți în ceea ce privește resursele și costurile. Pentru mulți, nu este perfect convenabil. Trebuie să luați Kibble și trebuie să obțineți RAW. Pentru noi lansarea unui mare kibbilitate cu un element de Raw este o soluție perfectă pentru un număr mare de persoane. Și reacția inițială pe care am ajuns-o este incredibil pozitivă. Suntem încântați să avem ca o completare a primei noastre crude pentru cei care hrănesc Kibble, dar doresc ceva mai bun.

Cred că, la mine, ce face Kibble Special și unic este unul, este coacerea noastră Kibble. Și majoritatea celor de la Kibbles acolo în lume sunt extrudate. Extrudarea a fost creată acum 80 de ani de către producătorii mari, deoarece le-a permis să facă o mulțime de produs rapid și ieftin. Dezavantajul este, în principiu, nu se nimerește ca un pas de ucidere și o mare parte din valoarea nutrițională și o mare parte din valoarea globală este distrusă. Apoi încearcă să compenseze acest lucru la sfârșit prin adăugarea de lucruri.

Pentru noi, a fost cu adevărat important să intrați în Kibble pentru ao face un mod mai puțin prelucrat, într-un mod mai mult, ceea ce credem că este calea hrănitoare, și asta îl coace. Temperaturile din coacere sunt la max 200 de grade și este un bucătar lent pe care jucătorii mari Kibble nu le place pentru că este lent și care ruinează eficiența. Pentru noi, este mai puțin despre eficiență, este mai mult despre nutriție. Este un kibble mai nutritiv pentru că este coaptă și este un punct important de diferență și este mai compatibil cu filozofia noastră că mai puțin procesată este mai bună și asta facem ceea ce facem.

Separat, ingredientele noastre sunt diferite. Marea majoritate a lui Kibbles nu folosesc carne de vită de iarbă. Ei nu folosesc carne de pui fără cușcă. Nu folosesc carne de organe. Ne iubim carnea de organe. Știm cât de importantă carne de organe este în dieta noastră brută și o punem cu mândrie în kibul ca ingrediente primare. Punem fructe și legume organice în kibul nostru. Când cumperi carnea de vită Kibble, este numită Rețetă de carne de vită de iarbă, # 8221; deoarece cel puțin 25% din punga este carne de vită de iarbă. Marea majoritate a kibbilelor sunt carne de vită, plus cartofi, plus linte deoarece colectiv sunt egali 25%. Nu trebuie să jucăm acel joc deoarece 25% cel puțin din acea sac este cu mândrie de carne de vită. Dietele noastre sunt 70% carne.

Astfel, acestea sunt oferte de kible diferite diferite decât ceea ce majoritatea oamenilor fac atât în ​​ceea ce privește procesul, cât și ingredientele. Și, atunci magia este la capătul în care toate kiblele noastre sunt acoperite cu brevetul nostru.

Deci, luăm paturile noastre brute, le șlefuim și ne acoperim pe Kibble. Care, pentru câini, este deosebit și din nou, îi trăim în gândire că toate sunt toate brute, iar reacția este de necrezut și mâncarea noastră este mai gustoasă. Că în tandem face ceea ce credem că este o soluție mare de kible.

Suntem încântați să colaborăm cu animalul de companie din cartier și să îl punem la dispoziție. Și inițial, reacția a fost foarte pozitivă. Pentru cei care nu și-au putut permite sau nu erau încă pregătiți să meargă tot drumul în RAW, aceasta necesită educare, aceasta necesită o schimbare de comportament, le-a permis să nu schimbe comportamentul, ci să ofere o jumătate mai bună și să înceapă mai bine Pentru a vedea beneficiile brute.

Samantha: Da și voi vedea și nu este încă pe site-ul nostru de vârfuri de câine încă, dar am primit o pungă din noul Kibble pentru a revizui și a încerca cu câinii noștri. Deci avem un laborator de ciocolată care va mânca orice și totul. Și nici măcar nu trebuie să fie alimente. Dar apoi avem și un mic amestec de beagle și ea este foarte specială. De obicei, de obicei, eu hrănesc o casă de casă și # 8212; Este gătit, nu este crudă și # 8212; Dar o dietă de hrană pentru câini de casă. Așa că ea a avut asta. Am avut-o de când era un cățeluș și că este destul de mult pe tot ce este cunoscută vreodată.

Deci, pentru ao face să încerce să mănânce tradițional, comercial Kibble uneori poate fi puțin provocator. Ea este chiar pretențioasă cu câinele ei, doar pentru că ea obișnuiau să fie proaspătă, sursele de proteine, mirosurile atrăgătoare și lucruri de genul că nu obțineți cu o mulțime de dietă comercială. Deci ea este de obicei, destul de preluată când vine vorba de comerț. Și ea a bătut-o pe Stella și Chewy`s.

Deci, așa cum am spus, așa cum ați spus, doar acea acoperire mică a primei trucuri în gândire că primesc această mâncare brută cu adevărat atrăgătoare atunci când este de fapt doar o mică acoperire a alimentelor crude și apoi înăuntru este Kibble.

marcă: Da. Sunt încântat să aud asta. Și sunt sigur că echipa va fi încântată și mândră, pentru că am petrecut mult timp să ne asigurăm că acest kibble se va hrăni fenomenal bine. Evident, nutriția și siguranța alimentară sunt importante pentru noi, dar gustul este un punct de diferență în tot ceea ce facem.

Știm că nu este nimic mai mult cu privire la un părinte de companie să-și vadă câinele care nu mănâncă, iar gustul este foarte important. Și mă bucur să aud câinele tău a plăcut-o. Auzim feedback similar de la alți câini și este recompensator. Chiar i-aș încuraja părinții de companie, chiar dacă câinii îi iubesc mâncarea, doar dintr-o perspectivă nutrițională să ia în considerare o încercare. Dar, de asemenea, cu siguranță dintr-o perspectivă de palatitate, există o diferență semnificativă în deblocarea și # 8212; și asta e minunat să aud de la tine. Ne uităm mereu la noi modalități de a debloca alimentația și gustarea și vom continua să facem asta.

Samantha: Dacă aveți alte întrebări cu privire la dieta alimentară brută, fie că aș putea să răspund pentru dvs. sau pe care le pot trece pe marcaj și să primesc un răspuns pentru dvs. de la Stella și Chewy, vă rugăm să sari pe site-ul nostru & # 8212; este teoryofpets.COM. Puteți lăsa întrebările dvs. acolo. Le puteți trimite la mine într-un fișier audio. S-ar putea să folosesc cele pe viitoarele podcast-uri, care sunt cu adevărat utile pentru alți proprietari de animale de companie care au aceleași întrebări. Mulți dintre voi au aceleași tipuri de întrebări. Am aceleași întrebări ca și tine, de asemenea. Este un lucru proprietar de animale de companie. Vrem ceea ce este cel mai bun pentru animalele de companie, așa că ajungem să punem multe întrebări similare. Dar, bineînțeles, dacă doriți doar să trimiteți prin e-mail, există un loc pentru asta, așa cum am spus pe site-ul nostru, teyyofpets.com se va veni la mine într-un e-mail și voi fi sigur că vă voi întoarce cât mai curând posibil.

Podcast anterior: Sfaturile lui Pet Trainer privind abordarea anxietății la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 39: beneficiile dietelor comerciale pentru câini brut