Revizuire: lumasoothe terapie pentru animale de companie (2018)

În medicina veterinară, terapia cu lumină scăzută (Lllt) a fost folosit de zeci de ani la câini pentru a trata o varietate de probleme de sănătate. Niciodată nu au auzit de lllt? Nu esti singur. Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu au auzit despre asta pentru că sunt disponibile numai prin intermediul unui birou veterinar - până acum. LUMSOOTHE TERAPIA DE LUMINI PENTRU PESTE dispozitivul poate fi utilizat pentru a oferi acest tratament în confortul casei dvs.

Când am auzit pentru prima dată despre beneficiile terapiei cu lumină scăzută pentru câini, am devenit imediat intrigat. Dacă mi-ați citit articolele în trecut, știți că optează pentru remedii naturale pe medicina occidentală tradițională. Prin cercetarea mea pe Lllt pentru animalele de companie, am dat peste o companie care a dezvoltat un dispozitiv Handheld Lllt pentru proprietarii de animale de companie să utilizeze pentru tratamente la domiciliu - LUMASOTHE.

Există multe mărturii despre acest dispozitiv mic care pretind că a ajutat animalele de companie cu afecțiuni din artrită la răni chirurgicale. LED-urile luminează că acest dispozitiv este echipat cu acordarea acelorași beneficii terapeutice ca tratamente laser, dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare periculoase.

Am avut, de asemenea, posibilitatea de a intervieva CEO-ul lumii, Craig Fruny, pe podcast-ul meu, teoria animalelor de companie. Poti Ascultați episodul aici Pentru a afla mai multe despre Lllt pentru animalele de companie și beneficiile acestui tratament.

LUMASOOTHE TERAPURA DE REVIZUIRE PENTRU PETS

LUMSOOTHE TERAPIA DE LUMINI PENTRU PESTEÎn recenzia mea video de mai sus, puteți vedea că terapia luminii LumasoThe pentru dispozitivul de companie vine cu 2 capete interschimbabile. Există 5 lungimi de undă de lumină disponibile între cele 2 module de tratament.

Primul cap este pentru Tratament de suprafață. Poate fi folosit pentru a promova pielea și părul mai sănătos, tratați eczema și infecțiile cu drojdie, ajutorul la vindecarea rănilor și chiar poate ucide bacterii dăunătoare. Ea scapă de 2.176 milliwați (MW) de putere.

Al doilea este pentru Tratament profund. Poate fi folosit pentru ameliorarea durerii asociate cu condițiile legate de articulații și musculare displazie de șold, artrită, dureri de spate, răsturnare sau tulpini. De asemenea, poate fi folosit pentru a reduce inflamația și ajutorul în vindecarea rănilor chirurgicale adânci. Ea scapă de 2.816 MW de putere.

LUMSOOTHE TERAPIA DE LUMINI PENTRU PESTETerapia luminii LumasoThe pentru dispozitivul de companie este foarte ușor de utilizat și confortabilă pentru a ține în mână. Este vorba de dimensiunea unei minge de tenis și doar cântărește 3.4 uncii. În partea de jos a dispozitivului veți vedea 2 butoane și 2 lumini indicatoare.

Butonul de alimentare pornește dispozitivul, iar butonul cu lumină va porni și opri luminile LED. Terapia LumasoThe Luminică pentru instrumentul de companie este proiectată să ruleze în cicluri de 15 minute. Puteți apăsa butonul de lumină pentru a întrerupe ciclul timp de până la 5 minute. După 5 minute se va reseta.

15 minute pe zi este tot ceea ce este necesar pentru a vă trata animalul. Pentru condiții foarte grave, câinele dvs. poate beneficia de două sesiuni de 15 minute pe zi distanțate la cel puțin 4 ore distanță.

Deoarece aceasta este o opțiune de tratament natural de 100%, este complet sigur pentru dvs și animalul tau de companie.

Conform LUMASOTHE companie, Lllt este complet sigur, astfel încât să puteți trata câinele dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp, iar tratamentul nu ar avea nici un efect secundar. Cu toate acestea, ar fi o pierdere de timp, deoarece 15 minute vă va oferi beneficii maxime și ceva mai mult decât acesta nu va fi nici un beneficiu pentru câinele dvs. deloc.

LUMSOOTHE TERAPIA DE LUMINI PENTRU PESTEBeneficiile vindecătoare ale acestor tipuri de stimulente celulare declanșează lumina pentru a ajuta organismul în ameliorarea durerii, reducerea umflăturii și inflamației, creșterea circulației și creșterea întineririi celulare într-un mod natural. Lumina pulsatoare, cum ar fi tipul folosit cu dispozitivul Lumasoothe, a fost dovedit a furniza răspuns celular mai rapid și mai eficient decât lumina constantă.

Terapia luminii LumasoThe pentru instrumentul de animale de companie este, de asemenea, extrem de benefică pentru a oferi terapie preventivă pentru câinii de lucru / atletici.

LUMSOOTHE TERAPIA DE LUMINI PENTRU PESTEAcest dispozitiv mic remarcabil vă permite să vă oferiți pe PET-ul dvs. în confortul casei dvs. Nici o excursie la veterinar, care este mai puțin costisitoare pentru tine și mult mai confortabil pentru câinele tău. Doar o excursie la veterinar pentru o sesiune de terapie ușoară vă poate costa mai mult de 100 de dolari.

În timp ce acest dispozitiv oferă o opțiune de tratament natural în locul medicamentelor dureroase de prescripție medicală și este 100% în siguranță pentru dvs. și câinele dvs., nu este accesibil pentru toată lumea. Rețineți că, dacă câinele dvs. are nevoie de acest tratament, Lumasotry Light Therapy pentru dispozitivul de companie vă va economisi bani după primele câteva tratamente.

Puteți achiziționa instrumentul LUMASOTHE pentru $ 174.95 pe Amazon. În comparație cu costul tratamentelor de terapie cu lumină la VET, acest dispozitiv va plăti pentru sine în primele două zile! Este, de asemenea, reîncărcabilă, deci nu veți avea costuri suplimentare pentru bateriile și dacă comandați prin site-ul companiei, îl vor livra gratuit. Dacă aveți Amazon Prime puteți obține și transportul gratuit de 2 zile.

Citiți următorul: 6 condiții de piele de câine și ce să facă cu ei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lumasoothe terapie pentru animale de companie (2018)