Giveaway: dremel pawcontrol câine grinder (50 $ + valoare)

Trimirea unghiilor câinelui nu este de obicei ceva pe care orice proprietar îl așteaptă cu nerăbdare. O mulțime de părinți de companie se tem de tăierea cuiului prea scurt și tăind accidental. Acest lucru cauzează dureri inutile și o mulțime de sângerare. Folosirea unui șlefuitor de unghii oferă pacea minții, deoarece încetinește încet unghiul în loc de tăiere a vârfului.

Ca și în cazul oricărui instrument de îngrijire, există avantaje și dezavantaje pentru utilizarea mașinilor de măcinat cu unghii. Unii proprietari cred că utilizarea unui polizor îl face aproape imposibil să facă unghiul prea scurt. Dimpotrivă, este mult mai probabil să expuneți rapid, dar este încă posibil atunci când utilizați un polizor.

Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de câini și groomiști se simt mai confortabili folosind un șlefuit decât mașinile tradiționale de unghii. Acum, vă oferim o șansă Câștigă un instrument gratuit de depozitare a unghiilor Dremel!

Sluceroasele de unghii sunt unelte excelente pentru groomers neexperimentați care nu se simt confortabil cu tăierea unghiilor câinelui. Ele sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru groomers cu experiență care poate avea nevoie de un șlefuit la îndemână pentru a fi folosit pentru câinii care se tem de mașini tradiționale de unghii.

Cum să introduceți Giveaway

Dremel câine de grindă de unghiiPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un șlefuitor de unghii Dremel Pawcontrol, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest șlefuitor de unghii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 iunie 2020!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Dremel Grinder de unghiiUn instrument Dremel este similar cu un fișier de unghii pentru oameni, cu excepția faptului că este alimentat de o baterie și nu trebuie să o mutați înainte și înapoi. Există 2 capete de fișiere diferite incluse în șlefuitorul Pawcontrol. Unul este în formă de disc, iar celălalt este un mic fișier în formă de cilindru.

Ambele capete de fișiere lucrează în același mod. Ei se rotesc rapid pentru a trage unghiul în jos mult mai repede decât ați putea cu un fișier manual.

Sloferii de unghii sunt foarte ușor de utilizat. Pur și simplu răsturnați comutatorul la setarea de viteză a alegerii dvs. (1-4) și apăsați ușor capul fișierului împotriva unghiului animalului. Veți ști când este timpul să vă opriți, pentru că vârful ascuțit Nadiul animalului tău va fi plecat.

Deși Dremel Pawcontrol ia o parte din ghicitul de lucru din tăierea unghiilor câinelui, Este încă posibil să nu poreclați rapid și să provoace dureri și sângerări.

Acest instrument are o baterie reîncărcabilă pentru funcționarea fără fir și este compatibilă cu cele mai multe biți și accesorii de scule rotative Dremel. Una dintre cele mai bune caracteristici este Ghidul de 45 ° labii care vă asigură că depozitați unghiile la unghiul corect pentru a preveni rănirea.

De asemenea, are un atașament clar care colectează praful de unghii. Acesta este un beneficiu față de alte produse similare, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că faceți o mizerie prăfuită de fiecare dată când tăiați unghiile animalului. Acoperirea clară acționează, de asemenea, un gardian de blană, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la blănurile lui Fido prinse în capul rotativ.

Dremel Pawcontrol va lucra pentru aproximativ 1.5 ore de utilizare continuă. După aceea, va începe să încetinească. Compania afirmă că va dura până la 3 ore pe o taxă completă.

REVIZUIRE: Dremel Pawcontrol Grinder de unghii

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest grindă de câini. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: dremel pawcontrol câine grinder (50 $ + valoare)