Motor de formare pentru câini: răspundem la cum, de ce, și când să folosim un bot

Motor de formare pentru câini Răspundem la cum, de ce, și când să folosim un bot

Există anumite concepții greșite cu privire la muzzle, o mulțime de oameni asociază botul cu un câine care trebuie să fie vicios atunci când acest lucru nu este neapărat cazul. Dacă te întrebi dacă ar trebui să te uiți la trupul tău, dar nu ești sigur de unde să începi, suntem aici pentru a vă spune unde să începeți, chiar în jos să știți cum să puneți un bot pe un câine, un antrenament de baie, și motivele din spatele motivului pentru care este posibil să aveți nevoie să vă bătuți câinele.

Ce este un bot?

Un bot este un dispozitiv conceput pentru a se potrivi în jurul gurii unui câine pentru a le împiedica să o deschidă. Câine muzele sunt utilizate pentru o mare varietate de motive, variind de la tehnicile de formare de bază pentru a împiedica lătratul și comportamentul agresiv. Reputația ei proastă îi face adesea proprietarii să o folosească, dar poate fi un instrument extrem de util atunci când este utilizat în mod corespunzător și responsabil și nu ar trebui să fie respins atât de ușor.

Câine frumos maro stai pe trotuar

De ce ar putea cainele meu să aibă nevoie de un bot?

Există de fapt destul de puțini motive pentru care ar putea fi nevoie de un bot de câine, majoritatea fiind legate de modificarea comportamentului într-un fel sau altul. Iată principalele motive pentru care ar trebui să aveți nevoie să vă bătuți câinele:

  • VET vizite: Veterinările pot fi o sursă ridicată de anxietate pentru un pui, mai ales dacă au avut nenorocirea de a necesita mai devreme multe vizite invazive. Frica și anxietatea legată de E VET pot face chiar și câinii cei mai docizi un pic. Acum, muzzle-urile nu pot fi necesare în acest caz pentru a le împiedica de la mușcătură, ar putea fi doar că comportamentul lor este un pic neregulat și devin imprevizibili sau agresivi atunci când în mediul respectiv. În această situație, având câinele dvs. purtând un bot în timpul vizitei, va da doar fiecăruia pacea minții și poate ajuta la calmarea câinelui.
  • În caz de urgență: Poate fi bine să păstrați un bot în sacul de mers pe jos în cazul în care ați întâlnit vreodată un câine care pare să fie rănit sau pierdut. Confuzia sau durerea lor le pot determina să devină defensivă și agresivă și având un bot de coș în mână poate fi un schimbător de jocuri. Cu toate acestea, dacă nu simțiți că este sigur să încercați să îl puneți, apoi să apelați un profesionist și să încercați să păstrați o distanță sigură în timp ce monitorizați pudorul rănit sau pierdut.
  • Sesiuni de îngrijire: În mod similar cu problema cu veterinarul, câțiva câini nu sunt fanii mari de a merge la un groomer, deși în funcție de rasă, ei nu pot avea de ales. Groomers de multe ori trebuie să se ocupe de câini agresivi și astfel că nu sunt străini la un pup.
  • Instruire: Motorul de formare este o tehnică surprinzător de comună. Poate fi folosit atunci când o gospodărie primește un câine nou până când pot fi siguri că se va comporta (acest lucru este deosebit de obișnuit cu câinii de salvare care merg la casele cu alte animale de companie sau copii mici). Și să creadă sau nu, câinii de securitate foarte bine pregătiți purta adesea muzzle în setările publice atunci când sunt în afara datoriei de a se asigura că se comportă corect.
  • Comportament agresiv: Cel mai cunoscut motiv pentru care unii câini poartă un bot se datorează agresiunii. Unii câini au dificultăți cu un comportament agresiv care poate fi rezultatul traumei trecute, instinctului natural, a unei pregătiri proaste sau a bolilor care le provoacă dureri și, uneori, cea mai bună abordare este să le mențineți în jurul altor câini și oameni nefamiliari. Agresiv nu înseamnă neapărat vicios și este adesea rezultatul fricii, durerii sau anxietății.
  • Legile de rasa: Există unele zone care, din păcate, au legislație pentru anumite rase care le forțează să fie dezactivate în public, datorită faptului că sunt clasificate ca fiind "periculoase". Sau există, de asemenea, locuri care restricționează toți câinii la un bot pe transportul public.

Cum de a-ți treacă câinele

Acesta este un pic cam, antrenamentul de bot poate fi de lungă durată, iar câțiva câini pot dura ceva timp pentru a se adapta înainte de a putea purta un bot confortabil. Dacă trebuie să utilizați un bot, nu există altă cale în jurul ei, trebuie doar să perseverați și să vă exercitați răbdarea. Aici este cel mai bun sfat pentru cum să trenim un câine.

Introducerea botului

Totul se reduce la o armare pozitivă atunci când se uită la modul de a mușca un câine și de a introduce botul la câinele dvs. pentru prima dată. Este un proces lent de a începe, de a le obține doar pentru a-și pune nasul în botul în primul rând, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este de a pune un tratament în partea de jos a coșului sau pe atârnă la celălalt capăt al botul, astfel încât ei o văd ca un puzzle sau un castron cu o recompensă gustoasă în partea de jos. Trebuie să fiți atenți să nu forțați botul pe nas și să le lăsați să se simtă confortabil și să-și miște fața departe de el ori de câte ori.

Fixați botul

Odată ce câinele dvs. este familiarizat cu botul și fericit să-și pună nasul înăuntru, sau chiar încântat să facă acest lucru, este timpul să începeți să le ajustați la ideea de a-l purta.

Primul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că clipul va fi fixat chiar în spatele urechii lor, astfel încât să faceți clic pe închis în fața lor, să începeți prin deschiderea și închiderea cataramei de lângă ureche (ar fi o idee bună să se stabilească câine tratează în același timp pentru o armare pozitivă). Odată ce par a fi complet neputincioși de sunetul de fixare, puteți începe să le folosiți cu curele.

Acum, continuând să folosească tehnica de recompensă de tratament, puneți mai multe tratamente în botul (untul de arahide poate fi grozav pentru păstrarea nasului lor mai mult), iar apoi odată ce par a fi confortabil să-și păstreze nasul în ea pentru perioade mai lungi de timp, puteți începe instruirea câinele tău să se simtă confortabil cu curelele. Deci, în timp ce își au nasul în bot, mișc treptat curelele, apoi le aduce încet în jurul capului puii, ar fi recomandabil să păstrați curelele lungi pentru această parte. Numai atunci când pooch-ul tău pare fericit purtând botul pe nas și având curelele de botul în jurul gâtului, ați începe să încercați și să fixați cureaua.

Du-te la ritmul câinelui tău, dacă această etapă pare să-i deranjeze, apoi anulează curelele și continuați să le draperii până când ele par suficient de confortabile pentru a încerca din nou. Vrei să potrivească botul să fie o experiență relaxantă și bucuroasă.

Cum să eliminați botul

Acum, aceasta este partea ușoară! Odată ce aveți câinele dvs. purtând un bot confortabil, puteți elimina botul, apoi concentrați-vă doar pe extinderea treptată a timpului în care poartă un bot, începând cu câteva minute și lucrați încet până la o oră. Așa că pur și simplu dezactivați botul, îndepărtați-l ușor și recompensați răbdarea și comportamentul lor bun cu un alt tratament pentru o măsură bună. Puteți, de asemenea, să-ți arăți câinelui dvs. botul după aceea, cu un alt trata, pentru a le liniști pe faptul că nu este nimic de frică dacă par a fi puțin zdruncinat, înainte de a pune botul departe.

Cum să nu folosiți un bot

Există câteva moduri în care un bot de câine nu trebuie folosit niciodată. Un botul este menit a fi un instrument de sprijin, confort și instruire folosind o armare pozitivă, iar utilizarea cea mai inacceptabilă a unui bot este să o folosească ca o pedeapsă. În situații stresante, ceea ce nu doriți este ca câinele dvs. să aibă o reacție negativă la botul sa. Dacă un câine începe să asocieze botul cu emoții negative, veți găsi că acestea devin dificil de botul, ceea ce va provoca doar stres ulterior pentru dvs. și puilor și să-și agraveze agresiunea sau chiar să fie cauza acestuia, împreună cu incitarea altor probleme de comportament. Un bot trebuie, de asemenea, să nu oprească niciodată câinele dvs. de la hrănire sau de băut.

Cât timp poate un câine purta un bot?

Un bot nu este un instrument permanent și ar trebui purtat doar pentru o perioadă scurtă de timp și numai atunci când este necesar. Un medic veterinar, de exemplu, va pune probabil botul pe câinele dvs. dacă simt nevoia și vor determina cât timp va trebui să rămână.

Regula generală a degetului mare este că un bot nu ar trebui să rămână mai mult timp de o oră. Deci, în timp ce instruirea sau într-un loc public, asigurați-vă că vă amintiți că intervalul de timp ca o mare orientare. Dacă câinele dvs. este tipul de a avea nevoie de mai mult de o oră de exerciții pe zi, luați în considerare găsirea unui loc pentru a le lua în cazul în care nu este necesar un bot.

Diferite tipuri de muzzle

Există mai multe tipuri de muzicale de pe piață astăzi, în general, se reduce la două tipuri principale, care sunt nylon muzzle, sau coșuri de coș.

  • Buzzleul de coș

Un bot de coș este probabil cea mai cunoscută dintre cele două și este un bot structurat care are curele care se fixează în jurul capului, ținând coșul în loc. Coșurile de coș sunt de obicei făcute cu piele, plastic sau sârmă și sunt întotdeauna căptușite pentru a vă proteja nasul. Designul baschetului de coș, cum ar fi Baskerville Ultra botul tind să fie cel mai căutat datorită fixărilor lor sigure și coșului cu atenție proiectat. Coșul Muzzles sunt cel mai bun design pentru antrenamentul de bot, deoarece forma face ca procesul să fie mult mai ușor și vă permite să acordați tratamente câinelui dvs. în timp ce îl purtați.

  • Botul de nylon

Nylon Muzzles sunt tipul pe care îl veți vedea adesea o utilizare veterinară. Ele sunt ușor de alunecat, un bot potrivit, care este făcut pentru a păstra gura unui câine închis, fără a afecta capacitatea câinelui de a respira liber.

Cum se potrivește unui bot pe un câine

Toate muzele ar trebui să vină cu un ghid de mărime, fie sub formă de măsurători, fie în rase recomandate. Dar dacă încă nu sunteți sigur de modul de potrivire a botului de dimensiuni corecte pentru câinele dvs., puteți cere întotdeauna sfatul unui profesionist, cum ar fi un veterinar.

Câinele se află pe iarbă într-un bot

Un botul mi-a rănit câinele?

Sperăm că acest articol ți-a curățat trepidațiile despre utilizarea unui bot pentru câinele dvs. și când este montat și folosit corect, un bot nu va provoca un câine nici un rău. Dacă vă faceți griji că poate începe să-și frece nasul, puteți înfășura întotdeauna o țesătură moale în jurul zonei nasului doar pentru a fi sigur. Când cumpărați botul dvs., asigurați-vă că obțineți dimensiunea corectă și mergeți la antrenament în mod corect și totul va fi bine.

Îți vei cunoaște câinele mai bine decât oricine. Dacă se luptă cu problemele comportamentale severe, este posibil să doriți să abordați un profesionist pentru sfaturi înainte de a continua, deoarece ajutorul unui instructor poate fi necesar pentru pașii inițiali. Dar simți că ar beneficia de disciplina pe care o poate oferi un bot, atunci merită să o dai un drum.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Motor de formare pentru câini: răspundem la cum, de ce, și când să folosim un bot