Cât de strâns ar trebui să fie un guler de câine?

Cât de strâns ar trebui să fie un guler de câine?

Cei mai mulți părinți câini noi se adresează cerându-se Cât de strâns ar trebui să fie un guler de câine? Un guler de câine este un accesoriu de câine necesar din mai multe motive. Fiți siguranța sau amplificarea aspectului câinelui, gulerele câinilor pot face totul!

Există un echilibru fin care să fie menținut între un guler fiind prea strâns sau prea liber. Dar, din fericire, știința colierelor de câine nu este prea greu de înțeles, și este cu siguranță ceva ce vă putem ajuta. De la complicații de a alege gulerul perfect pentru a afla potrivirea potrivită. Luați în considerare acest ghid, magazinul dvs. unic pentru toate interogările legate de gulerul câinelui.

Cât de strâns ar trebui să fie un guler de câine?

Gândiți-vă la testul cu două degete ca un punct de referință pentru potrivirea gulerului Perfect Doggy. Începeți prin achiziționarea unui guler care se potrivește cel mai bine de companie. Următorul, Pur și simplu puneți-l pe câine și încercați să glisați două degete sub gulerul său. Dacă degetele se alunecă sub gulerul (lângă gâtul animalului dvs.) confortabil, atunci sunteți pe drumul cel bun. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă împingeți degetele sub guler cu un efort - atunci gulerul este prea strâns. Destul de ușor, corect?

Fitul de guler trebuie să fie confortabil, nu strâns sau slăbit. De asemenea, este o idee bună să continuăm verificarea pe gulerul se potrivește o dată la câteva luni, deoarece câinele dvs. nu a terminat să crească. Din păcate, există anumite Tipuri de coliere de câini care vă poate face mai mult câine decât binele. Și tu vei face tu și prietenul tău blană o favoare uriașă, evitându-i.

Dar în afară de aceasta, dacă este angajată corect, gulerele de câine pot merge mult în păstrarea caninei în siguranță de rău. De exemplu, gulerele sunt esențiale atunci când sunteți în public, pentru a vă asigura că animalul dvs. nu merge în picioare în apusul soarelui. De aceea nu ar trebui să fii îngrijorat de colinarea animalului de companie. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a imagina cât de strâns ar trebui să fie un guler pe un câine, încercați să vă amintiți un lucru - regula cu două degete.

Cum se măsoară pentru un guler de câine?

Este timpul să obțineți un biți teensy Weensy Bit tehnic. Dacă sunteți un fel de clueleră despre cum să mergeți la măsurarea câinelui pentru un guler, atunci vă place acest bit.

Măsurarea corectă poate duce la un guler care vă va oferi o potrivire bună, și sperăm că vă va dura câteva luni bune. Pe de altă parte, un guler care este prea strâns poate avea consecințe grave. Pentru a vă asigura că pupurii dvs. nu suferă niciodată de o leziune a gâtului de câine din problemele legate de guler - urmați doar pașii ulteriori.

1. Obțineți o bandă de măsurare

Ia-ți mâinile pe o bandă de măsurare ușoară. Vă recomandăm să utilizați o bandă de pânză pentru a obține cele mai bune rezultate. Dacă nu aveți o bandă de măsurare, puteți utiliza un șir de pânză și puteți măsura că împotriva unui conducător standard.

2. Măsurați gâtul inferior al câinelui

Apoi, dați seama de locul în care este probabil ca gulerul câinelui să stea. Acest lucru este mai ușor decât pare. Amintiți-vă că gravitatea vă va ajuta să împingeți gulerul animalului să stea lângă umeri. De aceea este o idee bună să măsurați gâtul inferior al caninului.

De asemenea, nu uitați să urmați regula cu două degete. Puneți două degete (patru degete pentru câini de rasă mare) sub bandă sau șir pe măsură ce măsurați. Acest lucru va garanta o potrivire confortabilă, mai degrabă decât un guler de câine strâns / slăbit.

3. Referință Diagrama de dimensionare a producătorului

După ce a observat măsurătorile exacte în funcție de bandă, treceți la acest lucru diagramă de dimensionare Pentru a obține o idee mai bună despre tipul de guler pe care ar trebui să-l căutați.

Dacă, din orice motiv, nu sunteți convins de acuratețea acestei abordări, puteți contacta un magazin de animale de companie renumit lângă tine pentru a vă ajuta.

etanșeitatea unui guler de câine
Asigurați-vă că gulerul nu este prea strâns!

Semnează că gulerul câinelui tău este prea strâns

Nu este întotdeauna ușor să spui dacă câinele tău suferă prin efectele unui guler care este prea strâns. De aceea trebuie să fiți conștienți de orice semne de poveste ale disconfortului de guler al Caninei dvs. Iată câteva dintre cele mai frecvente semne că animalul dvs. de companie poate expune dacă gulerul este prea apropiat.

Tuse

Unii câini (sau pui) își pot afișa disconfortul cu potrivirea gulerului lor tuse. Un guler care este prea strâns va pune presiuni asupra gâtului puilor, iar catelul dvs. poate încerca să atenueze acest lucru prin tuse. Dacă observați tusea dvs. de companie fără alte simptome de frig, verificați imediat fișa gulerului său.

Letargie și dificultăți de respirație

Un guler strâns poate, de asemenea, să restrângă căile respiratorii ale câinelui. O ofertă inadecvată de oxigen poate duce la câinele dvs. care acționează letargic. Unii câini pot, de asemenea, voma din cauza lipsei de oxigen. Dacă încercați pentru prima oară un guler, asigurați-vă că ați vizionat aceste semne.

Chafing și pierderea blănurilor

Două alte semne comune ale unui guler sunt prea strânse sunt chafing și o pierdere de blană pe gâtul caninului tău. În plus, Chafing poate duce, de asemenea, la infecții cutanate dacă este lăsată nesupravegheată pentru mult timp.

Semne că gulerul câinelui tău este prea slab

Semnul principal că gulerul câinelui tău este prea liber este acela Se va aluneca parțial sau în întregime. O mulțime de oameni au concepția greșită că un guler liber nu poate dăuna animalului tău de companie. În timp ce un guler liber nu va cauza scurgeri de respirație, letargie sau mai rău, sufocare - dar, poate face totuși o mulțime de daune.

În primul rând, Un guler liber nu este sigur când ești afară și cu animalele de companie. Nu spune că prietenul tău blând poate să-și alunece gulerul când este relaxată. În al doilea rând, un guler liber poate provoca iritații ale pielii pentru Doggo Datorită că se mișcă prea mult. Sidestep Orice astfel de probleme urmând regula cu două degete, dacă, desigur, animalul dvs. de companie se întâmplă să fie un câine mare de rasă.

Intrebari obisnuite

Părinții de companie sunt, în general, foarte atenți la selectarea și plasarea unui guler pe bobina lor. Și, pentru asta, ei trebuie să fie lăudat. Cu toate acestea, dacă aveți în continuare unele interogări legate de gulere, atunci verificați secțiunea FAQ. Șansele sunt, veți găsi răspunsurile pe care le căutați.

Cât de strâns ar trebui să fie un ham de câine?

În general, A câine ar trebui să aibă o amenajare confortabilă. Dacă vă întrebați cât de strâns ar trebui să fie un ham de câine, atunci pur și simplu urmați regula cu două degete. Un ham ar trebui să fie suficient de strâns pentru a împiedica suportul dvs. de la el și pentru a pierde suficient pentru a putea glisa două degete sub ham fără prea mult efort. Doar asigurați-vă că inelul pe care lesa este tăiat este amplasat pe pieptul animalului tău.

Dacă sunteți îngrijorat de a vă determina disconfortul canin cu un guler și leșie, atunci puteți opta întotdeauna pentru un ham. Un ham de câine poate funcționa mai bine decât un guler, deoarece nu numai că vă oferă mai mult control, dar poate, de asemenea, să împiedice leziuni ale traheei dvs. de canin.

Cum puteți spune când un guler plat este montat în mod corespunzător?

Odată ce ați fixat gulerul pe animalul dvs. de companie, încercați și glisați două degete sub guler. Când glisați degetele între guler și gâtul câinii dvs. - potrivirea ar trebui să se simtă confortabilă. Nu vă faceți griji prea multe despre cum să strângeți un guler de câine - pentru că puteți ajusta pur și simplu cureaua pentru a strânge gulerul.

Probabil ați văzut un guler plat sau regulat cel puțin o dată în viața voastră. Aceste gulere sunt disponibile în carcase din plastic sau metalic. O mulțime de proprietari de câini ajung să vă întrebe cum puteți spune când un guler a fost echipat corespunzător? Asta e ușor. Puteți utiliza cu ușurință testul cu două degete pentru a spune dacă gulerul plat al câinelui dvs. este montat în mod corespunzător.

Poate un guler de câine prea liber?

Gulerul câinelui poate fi prea slăbit Dacă nu urmați metoda cu două degete. Un guler liber va permite micului tău Houdini să tragă un act de dispariție și care poate fi periculos atunci când ești în public.

În general, puteți spune, de asemenea, dacă un guler de câine nu este strâns dacă se mișcă în jurul gâtului animalului dvs. prea ușor sau prea mult. Acest lucru poate permite gulerului să se frece în mod continuu pe pielea unui câine și să provoace iritarea chafingului sau a pielii.

Ar trebui să-mi iau gulerul câinelui meu noaptea?

Dacă câinele dvs. este confortabil cu gulerul său și abia își observă prezența, atunci nu este nevoie să o scoateți noaptea. Dacă, totuși, observați că puii dvs. nu ca și cum ați purta gulerul 24/7, atunci îl puteți oferi unele răpire prin luarea gulerului în timpul nopții.

Un guler nu numai că vă asigură că canina nu merge în albastru, dar funcționează, de asemenea, ca insigna de identitate a câinelui tău. Din acest motiv, gulerele sunt o necesitate atunci când câinii se aventurează în aer liber.

Unul dintre cei mai mari factori pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când cumpărați și ajustați gulerul unui câine este cât de strâns este. Câinele dvs. trebuie să fie în siguranță, fără o alunecare a gulerului, dar nu este în pericol prea strâns de un guler. Amintiți întotdeauna cele două reguli deget.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de strâns ar trebui să fie un guler de câine?